20 Октомври, 2013 13:05 37 950 13

Българките лесно се навивали за секс

  • проститутки

В почти цяла Източна Европа жените са със степен лесни, като изключенията са Гърция, Албания и Македония, където степента на достъпност е нормална, а в Турция е трудна

Противоречива карта за достъпността на жените по света, публикувана в интернет, се разпространява вирусно в последните дни.

Тя разделя жените на пет степени на сексуална достъпност - много лесни, лесни, нормални, трудни и много трудни, разказва в. „24 часа“.

Според картата излиза, че в България е лесно да намериш жена, с която да правиш секс, докато дамите от съседна Македония например са една идея по-недостъпни.

Страни като Русия и Украйна, за които традиционно се смята, че там имат лесни жени, в картата с в категорията лесни.

В почти цяла Източна Европа жените са със степен лесни, като изключенията са Гърция, Албания и Македония, където степента на достъпност е нормална, а в Турция е трудна. Западна Европа пък е с нормална степен на достъпност.

Най-трудни са италианките и испанките, които са описани като една идея по-недостъпни.

Най-лесни жени според картата има в Перу, Боливия, Буркина Фасо, Того, Гана, Камерун, Етиопия, Кения, Уганда, Танзания, Конго, Ангола, Замбия, Мозамбик, Зимбабве, Тайланд и Филипините.

Най-недостъпни в света пък са жените в Египет, Сирия, Йордания, Саудитска Арабия, Ирак, Иран, Йемен, Оман, ОАЕ и Шри Ланка.

Прави впечатление, че в държавите, изповядващи ислям, жените са по-труднодостъпни. При останалите религии не се наблюдава връзка между сексуалната достъпност и вероизповеданието.

Картата обаче е изключително субективна, тъй като е изготвена на база на впечатленията на група любители на секса, пътували по света с цел секстуризъм и решили да споделят впечатленията си за достъпността на жените. Един от тях - холандецът Нийл Скайуокър, дори написва книга от 500 страници за преживяванията си, озаглавена “Около света в 80 жени”.

Авторът и приятелите му са класирали жените и в 5 степени на сексапил - много сексапилни, сексапилни, нормални, несексапилни и много несексапилни.

Според тази класация българките са нормално сексапилни. По-сексапилни от тях на Балканите са румънките, хърватките, албанките и сръбкините. Гъркините пък са на нивото на българките. Останалите балкански страни не са включени в класацията.

Според класацията най-сексапилни в Европа са жените в Естония, Латвия и Украйна, които са оценени с най-високата степен на сексапил.

 За най-несексапилни в Европа пък картата сочи жените в Германия, Унгария, Норвегия и Обединеното кралство, чиито жителки са оценени като несексапилни.

 

В световен мащаб най-висока оценка за сексапил класацията дава на жените в Аржентина, Колумбия, Естония, Иран, Япония, Латвия, Украйна и Венецуела.

За най-несексапилни класацията определя жените в Ирак и Афганистан, които са получили оценка много несексапилни.

 

Авторите на класацията изрично подчертават, че  във всяка държава се срещат много

сексапилни жени, но тяхната оценка е средна за страната.

Самата карта за достъпност е публикувана в сайта, известен с картата за размерите на мъжките пениси по света. Новата графика е качена преди 8 месеца, но последната седмица е станала хит в мрежата - 1 милион уникални посещения само за ден.

Съпоставка между двете карти показва, че размерът на мъжкия пенис няма отношение към степента на сексуална достъпност на жените.

Класацията за сексапил пък е качена в блога http://njworld.wordpress.com/, поддържан от един от секстуристите.

Авторите на картата и класацията обещават нови изненади, а първата от тях е филм по книгата “Около света в 80 жени”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 8 Отговор
  • 2 Николай Николов

    20 5 Отговор
    Няма жена която да не дава , има мъже които не знаят как да си поискат
  • 3 Biancko Nero

    10 3 Отговор
    Няма жена която да не дава , има мъже които не знаят как да си поискат

    ne nee majete znaem kakvo iskame a jenite ne znaqt kakvo iskat ot tqh..nie iskame sex qdene a te si mislqt 4e iskame da hodim n akafe na mola i disko
  • 4 Коко Мартинов

    13 6 Отговор
    Най-недостъпни в света пък са жените в Египет, Сирия, Йордания, Саудитска Арабия, Ирак, Иран, Йемен, Оман, ОАЕ и Шри Ланка. Най-недостъпни пълни глупости ...Изповядват сбъркана религия и се правят на верни и скрити пред всички а няма нищо такова тъпа история са ... В Турция са много забрадени като нинджи всичките а в Истанбул в най-големият търговски център пият кафе.алкохол и пушат цигари иначе с чаршафите отгоре..айде,че голям роман стана ..
  • 5 comments

    6 6 Отговор
    Абсолютно съгласен с №2!
    Наистина-всяка жена знае какво иска един мъж от нея,
    но женската същност и суетност ИЗИСКВАТ и ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ
    ПОЛАСКАЯТ! Или-зиграят,погъделичкат,предразположат
    или както искате там го наречете....
    Тогава и удоволствието е най-истинско и ВЗАИМНО,най-вече,....
    Така мисля аз,де,от своя си опит,пък някои може и да не са
    съгласни с мен-нормално е,.....
  • 6 Kostadin Ivanov

    22 3 Отговор
    Как може да сравняват българките с такива грозофили като гъркините!?
  • 7 PROFESIONALISTA

    15 1 Отговор
    Всичко е много относително.И ние имаме много вещици, и много красавици.А тая класация е правена от някакъв изтормозен сексуален маниак, който е имал достъп само до най-повърхностните и леки жени в съответната държава и изследването му е показателно само за това колко са се примирили с неговата измряла мутра, а не колко по принцип са склонни да пуснат жените.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 The Bear

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "PROFESIONALISTA":

    Най-трезвия коментар!
  • 9 D0kT0pA

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "PROFESIONALISTA":

    ++++ Определено вярно!
  • 10 Иван Господинов

    18 2 Отговор
    Кофтито е че пускат на чужденци щото си мислят, че са богати и ще ги вземат в чужбина и ще падне един живот който на село не могат да си позволят. Обикновено всичко свършва докато на чижденеца му е забавно или просто докато свърши отпуската. Англичаните съм ги признал за тотални мизерници те така си обикалят по целия свят разни мизерници дето в собствената си държава са пълни мишки. Разправят едни измислени истории хвърлят едни пари дето тук изглеждат доста но са си всъщност стотинки. И под общия знаменател се слагат и циганките - забелязал съм че на тях се хвърлят най-много типично за хора с ниско самочувствие и комплексари . Взимат цигнаки с по няколко деца и се вкарват в такива филми с тях че не е истина после пишат като ненормални в интернет какво щастие са открили. Руснаците гледат на нас с презрение защото сме продажници и просто си ни купуват поне каквото им е интересно. Жените им обаче обичат българските мъже и ние ги обичаме. Турците гледат на България като на бащиния и не харесват жените ни въпреки че бая българки се пласираха при разни комплексари и неосъществени хора . В общи линии единици от нашите жени се чувстват добре с чужденци . Разправят колко са щастливи в къщите с колите и прочее но като им гледаш лицето виждаш една доста нещастна стока - облечена нахранена но стока .... Изобщо тая класация засяга най-евтината стока която имаме те такива жени и по-добре да отиват навън. Иначе си имаме жени толкова красиви че никъде в света няма подобн

    Коментиран от #11, #12

  • 11 PROFESIONALISTA

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иван Господинов":

    Браво за мнението! Всички достойни Бг жени трябва да им се прииска да те разцелуват.
  • 12 Огнян Соколов

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иван Господинов":

    ++++ Много точно!
  • 13 МакситоAMG

    2 0 Отговор
    Човек пари да има $$$