Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 14:23 4 251 16

Излезе новото парче на Say P (ВИДЕО)

  • рап-
  • симеон петков-
  • say p-
  • клип-
  • музика

Преди броени дни 17-годишният български рап музикант Симеон Петков (Say P), представи новото си парче Gangsta shit. „От десетте авторски песни, които имам, това е най-доброто”, споделя той. Gangsta shit е първата негова песен, към която има клип. Изпълнява я заедно с неговия добър приятел Тони Манчев (а.к.а. G-то), а бийта й е дело на Кристиян Иванов.

Преди четири-пет години дядото на Симеон го насочва към музиката, докато го учи да свири на синтезатор. На 12 години пише първите си рими, като с времето става все по-добър. Музата на младия рапър идва от ежедневните проблеми, най-вече политически. В момента Симеон учи в Търговско-банковата гимназия, но още не е ориентиран с какво точно ще продължи да се занимава в бъдеще. Единствено знае, че каквото и да е то, неговото увлечение към рапа няма да угасне и ще продължи да записва песни и занапред.

До сега издадените песни може да намерите под заглавията:
1. „Това е България” – Say P
2. „Времето не чака”– Say P  ft. Monica
3. „Sunny afternoon” – Say P  ft. Monica
4. „Белези” – Say P  ft. Slim Kriso
5.„Killuminati” – Say P
6. „Road without an end” – Say P  ft. MC Gena
7. „Размазан/и” – Sunaycho, Doublesix, Tonkazz, Gonzi, Neustoimiq & Say P
8. „Сака” – Say P
9. „Истински приятели” – Say P  ft. Monica
10. „Gangsta shit” – Say P  ft. G-то

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йордан Тодоров

    4 4 Отговор
    Напълни се тая държава с такива гаменчета, че и ми ги рекламирате... Голяма новина, толкова ли няма за какво друго да пишете?
    Добре, момчето се занимава с музика, но да вземе да направи нещо смислено, а не да се опитва да копира черните наркоманчета от запада- генгста менгста не знам си какво, ужас!
    Иначе клипа се връзва идеално с цялата простотия, големите мъже, които чупат вратове и гръбнаци и кво беше още, стоят се барат по т...ците (и не виждам смисъл да го цензурирам, щото на клипа, който ни предлагате като новина ЯСНО се вижда). Само ония пикли отстрани що стоят не разбрах?

    А ако наистина искате да популяризирате младите ни изпълнители, ами пуснете още статии щото излязоха новите клипове на Рекнайл, Керанов, Jay, Кайсиева градина, Гошо от Почивка и други известни или не до там такива, родни изпълнители, някои от които имат и повече талант и по- смислени текстове, а други просто ги избива простотията, но пък забавляват!

    Коментиран от #14

  • 2 Радослав Вълчев

    4 4 Отговор
    Тоя не млъкна. Мноооого тъпа песен.

    Коментиран от #13

  • 3 PROFESIONALISTA

    2 5 Отговор
    Тия дали верно са си платили да ги показвате, или наистина ви е толкова акъла, господа редактори? Що за гнусна гадост е това, че пък и го лансирате???

    Коментиран от #12

  • 4 The Big Boss

    1 5 Отговор
    То в тази държава само рапари останаха, няма кой да бачка вече!

    Коментиран от #11

  • 5 Нямам думи...

    3 5 Отговор
    Вижте сега "реализирали се, преуспяли и велики" сънародници....
    Първо: Нищо не сте разбрали от песента....в тази песен се осмиват всички както вие ги нарекохте "гаменчета" и боклуци....песента е написана с ирония към тях....но вие трябва непременно да изтъкнете колко е съсипана днешната младеж, колко сме разглезени, как трябва да се върне казармата и такива простотии....
    Второ: Първо изслушайте всички песни и тогава наливайте ТЪП и БЕЗСМИСЛЕН хейт след като най -малкото не сте разбрали текста.....а това е вече страшно....
    Трето: Какво да бачка момчето, "умнико", като в статията пише че е на 17 години и е още ученик??!
    Четвърто: На бас се хващам че трима от четиримата коментирали не са и слушали песента, което е показателно за тяхната интелигентност ама както и да е....приятен живот ви пожелавам, като съм сигурен че всеки от вас е сбъднал мечтата си, тък като по коментарите ви разбирам че вие сте едни истински велики и мъдри хора....с любов от Люлин град
  • 6 Петър Петров

    4 2 Отговор
    Ей, нямате ли си друга работа че да плюете по хората които се трудят ? Вие мислите ли че е лесно да се направи песен ? Направете си труда и вижте текстовете му и дали някъде из тях има нещо свързано с това че иска пари, жени, наркотици или слава..Човека си го прави за кеф, и се старае !Сигурен съм че на някой от вас "хейтърчета" ви дават и пари за да пишете такива коментари по други по-важни статии. 1 Love за човека;)
  • 7 Елейн Тодорова

    3 2 Отговор
    Ей това, е типичният български, гневен и "преуспял" мъж, който умее само и единствено да критикува, недоволства и да се гневи. Уви, но този гняв не води до нищо хубаво. Гневът, както омразата и завистта, са чувства вредящи само и единствено на този, който ги изпитва. Йордан Тодоров, та връщам се на типичния българин, на когото му е най-лесно да критикува и да лее омраза, без да знае какво е да се трудиш, да преследваш мечтите си и още повече да ги реализираш! Коментарът ти е повече от излишен, тъй като за да стигне до някъде, това момче трябва да тръгне от някъде, да се развие, а без поле за изява това няма как да стане. Писнало ми е от нетърпеливи и неразбрани хора, които само чакат да оплюят нещо или някой.
    Тези изпълнители (и не чак до там), които изреди не смяташ ли, че са изминали същият път, не мислиш ли, че и те са имали не чак толкова добри песни, докато се усъвършенстват и задобреят!?
    Както и да е, спирам до тук, а следващият път ти препоръчвам да бъдеш по-търпелив и разбран, и да не лееш гняв, защото е безсмислено. (:
  • 8 Николай Такиев

    3 2 Отговор
    Наистина не мога да разбера злобата на някои хора. Какво печелите като плюете чуждия труд. Пишете се за много възмутени и чрез ''смислените'' си коментари давате вид на "уж интелектуалци", а дори не можете да разчетете иронията на текста, а и на самия клип. Мога да кажа, че песните на това момче съдържат много смисъл и много истина за света, който ни заобикаля, но разбира се повечето от вас дори не са си направили труда да се информират, а иначе са най-добри в това да пръскат злобни коментари. Просто нямам думи за това колко отчайващи, ограничени и злобни хора може да има. Песента и клипа са много добри и наистина моите адмирации към труда и усилията на всички, участващи в този проект.
  • 9 Хасвонед

    3 2 Отговор
    Сигурна съм, че всички негативни коментари, единствено каляват момчето, а и надали му пука мн мн. Защо аз се включих да коментирам? - не толкова да го защитавам и не толкова да нападам хората, които леят негативи. Осъзнайте се, бе хора! Колко трябва да си недоволен от себе си и да си се превърнал в "кълбо енергийна мисловна гнусотия", за да не можеш да оцениш и да се зарадваш за някого? Най-малкото това момче заслужава адмирации, защото е само на 17, има цел, има амбиция, полага труд и творчество. Колко младежи го правят? Недоволно е обществото от наркоманчетата и крадците, недоволно е и от мотивираните младежи! Проблемът не е в момчето, проблемът е в социума. Ние сме общност основно и само негодуваща....нека не спираме, поне, младите хора, нека не ги гоним от тук, нека ги подкрепяме в техния старт, за да могат да вървят все по-напред и нагоре!
    Ще се радвам да чета повече статии и да гледам все повече клипове на него и на други трудещи се младежи!
    За мен неговата музика е удоволствие, а отрицателните коментари - материал, който да затвърди нашата народо-психология!
  • 10 Dimitar Diaz

    3 2 Отговор
    На толкова жалки коментари не се бях смял отдавна ! Мога да ви кажа само едно : Или сте безживотници , мразещи всяко едно нещо около тях или завиждате много на това момче,за това което е постигнало . Трети вариант е ,че просто си нямате ама ГРАМ представа от музика ! Гаменска работа ? Хаха ,вица на деня . Гаменска работа може да се определят песните на Милиони ( прим. Готови сме за бой , Дойде момента и т.н ) . Нямам нищо против Милиони ,но неговите песни със сигурност може да се определят като такива . Докато при Симеон не виждам такива работи . Иронията е на лице , не знам колко спрял човек трябва да си ,че да не забележиш ! Относно клипа , песента и бийта също така мога да кажа ,че са си супер . Момчетата са железни , като цяло идеята за тази песен е невероятна . Така ,че ако имате негативни коментари , просто си ги спестете
  • 11 Хасвонед

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "The Big Boss":

    Замисляш ли се, че това момче, за да прави музика трябва да притежава качества като: воля, упоритост, дисциплина, трудолюбие, търпение.....? Точно човек с такива качества би се реализирал в каквото и да е сфера на бачкане, както ти се изразяваш, ако има желанието!
  • 12 Хасвонед

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "PROFESIONALISTA":

    От кога истината се превърна в "гнусна гадост", г-н Коментатор?
  • 13 Хасвонед

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Радослав Вълчев":

    Достатъчно всички мълчаха, според мен! Пък и щом творчеството му не ти харесва, защо си правиш труда да го слушаш, пък и да го коментираш? Омразата е израз на нещо много по-дълбоко от видимото хейтване, докато безразличието е истинската оценка за безинтерес и нехаресване
  • 14 Хасвонед

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Йордан Тодоров":

    Г-н Йордан Тодоров, от коментара ти си давам сметка, че не разбираш рапа и неговата култура - поведението и начина на писане на рап изпълнителя, като цяло. И казвам това с най-добри чувства и дори препоръка да се зачетете и поинтересувате за old school rap, например, ако имате някакъв интерес - но пък явно имате щом си правите труда да коментирате Еквивалент на вашия коментар би бил например подобен: "тези пък какво се прегръщат и опипват през цялото време" - при гледане на състезателна среща на борци
  • 15 Йордан Тодоров

    0 0 Отговор
    Не разбирам от рап наистина, но това не означава, че няма рап песни, които ми харесват...
    Критиката ми не беше толкова към гаменчето или клипа, колкото към администраторите и авторите на този сайт, защото просто "новината" беше излишна или ако не е, то както съм написал има и други талантливи изпълнители, на които обаче не им се дава медийна гласност, нека пишат и за тях !
    Но сега като се замисля тази "новина" ми допада много повече от:
    "Валери изневерил на Николета"
    "Валери хвана Николета да прави платена любов"
    "Ц.ците на не знам си коя се видяха"
    "В къщата на Биг Брадър се заформи оргия"
    и пр. и пр.
    Тия с камъни да ги убиеш, те ми седнали да пишат за тях. И не, няма да кажа "Само в България е така", щото не е. Напротив, опитваме се да копираме запада и по- скоро Хамериканците.
    иии още нещо, не знам колко състезания по борба сте гледали, но в борбата не се барат за пакета ;)

    Коментиран от #16

  • 16 Нямам думи...

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Йордан Тодоров":

    Пичага, не знам на какъв език да ти обясня, че тази песен е направена за да се осмеят именно такива гаменчета....нищо не си разбрал от песента...затова моля те, преди да лееш хейт, разбери смисъла на даденото нещо....а и след като ти се струва толкова "гаменска" тая песен, слушай и другите песни на момчето....