Last news in Fakti

29 Октомври, 2013 16:56 10 944 3

Лейди Гага се съблече дибидюс в гей-клуб (видео, 18+)

  • лейди гага-
  • гола-
  • гей-клуб-
  • венера

Певицата влезе в ролята на богинята Венера

Скандалната Лейди Гага се съблече дибидюс гола пред публиката в лондонския гей-клуб G-A-Y, влизайки в ролята на богинята Венера, докато изпълнявала своето парче "Venus", съобщи британското издание „Експрес“.

Според феновете на певицата, тя никога досега не е сваляла всичко от себе си на сцената и изявата й направила огромно впечатление на посетителите в заведението.

Преди 2 месеца 27-годишната Гага активно се конкурираше с колежката си Майли Сайръс по време на връчването на наградите на Ем Ти Ви коя ще шокира повече със секси поведение. Тогава тя се появи по прашки и с гърди, прикрити с две раковини. Сега в Лондон поп-звездата фактически завърши започнатия в Ню Йорк стриптийз, коментират таблоидите.

През август Лейди Гага се снима по Евино облекло в клип в подкрепа на „бабата на пърформанса“ - сръбската художничка Марина Абрамович за набиране на средства за построяване на неин собствен арт институт. По-рано през лятото певицата направи гола фотосесия и за списание V Magazine, но никога не бе стигала до пълна физическа откровеност на сцената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    3 1 Отговор
    Кво ли толкова. Поредната кифла която си показва карантиите. Вече се чудят как да накарат публиката да ги харесва още повече ,но те порно звезди ли са или певици /
  • 2 nemo 84

    1 0 Отговор
    predi tova leidiiiii gaga e bila mash ha ha
  • 3 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Голотията вече на никой не прави впечатление- тя е навсякъде около нас. Сега трябва да започнат може би да си разтварят сливите, или да си вкарват по един вибратор, че някой да ги забележи. Нещастни изтормозени изхабени.