Last news in Fakti

2 Януари, 2024 10:26 1 234 5

Този ден има мощна положителна енергия

  • астропрогноза за деня-
  • лунен календар-
  • положителна енергия

Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта

Този ден има мощна положителна енергия - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Дева до 02:48ч на 3 януари

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху конкретни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Едни от най-характерните минерали отнасящи се към знак Дева са тигрово око и турмалин.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:27ч

Денят има мощна положителна енергия. Ден за творческа дейност и благотворителност. Разкриват се потенциалните възможности на човек. Основните характеристики - доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения. Също така и за духовна работа.

Даже и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията, пише novini.bg.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Сега лесно ще успеете да се откажете от лошите навици, ако пожелаете. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятърът. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. В 21 лунен ден става преобразуване на вътрешната структура на човека.

Добре е да се срещнете със стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте обаче изясняване на отношения. Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Следва 22 лунен ден от 23:27ч на 2 януари до 00:28ч на 4 януари

Меркурий излиза от ретроградност, но още няколко дена ще бъде стационарен преди да тръгне в директен ход. Така че остават в сила характеристиките.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мощна мощна колко да е мощна

    2 1 Отговор
    само дето не важи за българите над нас тегне мощна унищожително-демоНкратична енергия сглобена на две на три …
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Варненски Моряк

    3 0 Отговор
    Послушайте вътрешния си глас г-це Найденова и вижте дали пътя към към Хармонията и Любовта не е посока Варна;)
  • 4 Абдул християнина

    1 2 Отговор
    Идваме с братчедите-инженери,и си гответе бурки :)

    Коментиран от #5

  • 5 111

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абдул християнина":

    А вие си носете Библията, че ще се препитваме!