Last news in Fakti

22 Януари, 2024 10:56 3 120 12

Мис България 2011 роди второ дете на бивш депутат

  • мис българия-
  • мис българия 2011-
  • ваня пенева-
  • антони тренчев-
  • нексо-
  • бебе-
  • дете

Ваня Пенева и Антони Тренчев се сдобиха със син

В началото на седмицата, бившата Мис България се е сдобила и с второ дете от Антони Тренчев – този път син, научи "Уикенд".

През 2011-та година едно никому неизвестно момиче стана Мис България. 23-годишната тогава Ваня Пенева получи короната от предшественичката си Ромина Андонова, която днес публиката познава като съпруга на футболиста Дарко Тасевски, водеща на "Съдебен спор" и доскорошна панелистка при Гала. Наследничката ѝ Ваня бързо навлезе в модните и светски среди и бе желана от доста заможни мъже. През годините казанлъчанката упорито криеше мъжете, с които има отношения. Преди 6 години красавицата се похвали, че е пленила бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев, който се оказа нейният златен билет в живота.

Докато беше депутат, Тренчев бе спряган за безспорен секссимвол №1 в родната политика и дори го наричаха "Ален Делон в Народното събрание“. По него си паднаха не едва и две народни представителки, както и много журналистки. Говореше се, че от всичките си ухажори, той избрал най-влиятелната – бившата еврокомисарка Меглена Кунева, понеже непрекъснато бе в компанията ѝ. Оказа се лъжа, Кунева била близка приятелка на майка му – уважаваната бизнесдама Илиана Алипиева, вносител на куп световни модни марки за България. Връзката между Ваня и Антони се разви бързо и миската роди дъщеря от Тренчев.

Антони се прочу със скандала с дружеството за търговия с криптовалута "Нексо". Срещу компанията се води разследване и от ФБР за измами в особено големи размери и подвеждане на инвеститори. Компанията, управлявана от бившия депутат от Реформаторския блок, е подвела клиентите си, заблуждавайки ги, че е регистрирана за продажба на ценни книжа и стоки. Стана известно, че през платформата са извършени сделки на колосална стойност - над 94 милиарда долара. МВР и прокуратурата извършваха проверки в офисите на компанията след обвинения, че един от клиентите на крипто борсата е финансирал терористични действия. Четирима българи бяха обвинени в участие в организирана престъпна група с цел пране на пари и компютърни измами, според разследващите случая. Прокурорите започнаха разследване на "Нексо" за предполагаеми незаконни действия, като бяха извършени обиски в офиса на компанията и още доста места в София.

Скандалът избухна през септември 2022-ра година, а миската и мъжът ѝ веднага избягаха в чужбина. Двойката първо беше в Дубай, после на Бахамските острови, а от няколко месеца са се установили в Канада, където в началото на седмицата се роди второто им дете. Ваня Пенева стана майка на малката Никол през 2021 г., а миналата година пак забременя от бившия депутат и сега го дари със син. Двамата са сключили тайно брак през лятото, за да са законно семейство и по-лесно да се сдобият с канадски паспорти, за да останат недосегаеми за родното и европейско правосъдие.

Близки до красавицата издават, че тя не изпитвала трудности преди раждането на първото им дете, защото разполага с детегледачка, която е плътно със семейството им помага с гледането на 3-годишната Никол. Единственото неудобство е, че наследницата на мръсните пари от "Нексо" е трябвало да прекъсне детска градина до раждането на малкото ѝ братче.

От най-близки на миската "Уикенд" предава, че тя е имала големи трудности със забременяването, като и първото, и второто дете са заченати чрез инвитро процедура. От хормоналното лечение за постигане на успешен инвитро опит, Ваня Пенева качва по 20 кг. и за двете си бременности. Антони Тренчев държи личния им живот в неведение за медиите и не разрешава на миската да публикува в социалните медии нищо, свързано със семейството им. Едва наскоро носителката на титлата Мис България качи фотоси с големия си корем.

Ваня Пенева и крипто фараонът вече са официално женени в очите на закона. Но грандиозното тържество се очаква през лятото на 2024 г. Нямат търпение да се приберат в тузарското си имение на Лазурния бряг веднага след раждането на детето и оправяне на документите му.

Близки на миската разказват как е успяла с дългогодишно търпение да промени Ален Делон на политиката, крипто боса на България и най-желания плейбой и да го превърне в послушник, който държи винаги близо до себе си. Тя следи всяка негова стъпка изкъсо, а той трепери за нейното щастие.

Известно е, че най-голямата слабост на Тренчев е майка му, която е била непрекъснат спътник в неговия живот и не се е откъсвала от младото семейство. Но Ваня е успяла да извоюва съпруга си от майка му. Въпреки това Илияна Алипиева не е повлияна дълбоко от тази промяна в сина си, защото намира нов спътник в живота си – доста по-млад от нея партньор.

През годините Ваня Пенева бе спрягана за близка до всевъзможни мастити бизнесмени, сред които и братя Диневи. В общи линии обаче, красавицата успя да запази репутацията си неопетнена.

"В живота си имам определени цели, които следвам. Не мога да ги нарека мечти, но са цели. Не искам да стана учител, защото е много трудно. Искам да се занимавам с журналистика", каза малко след спечелването на конкурса хубавицата от Казанлък, която още тогава е търсила по-лесен начин за известност и просперитет. Журналистиката ѝ се е струвала по-лесна от преподаването на деца и като нищо щяхме да я гледаме в "На кафе“, но не ѝ се наложи да се бута по телевизиите, защото си намери богат мъж.

Днес 36-годишната миска е доволна от живота си и вече отново е щастлива майка.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегай !

    22 0 Отговор
    Уважавани айдуци.Все комундета.Сега капиталисти.
  • 2 нека се плодат .

    17 2 Отговор
    като дете е била мис . минала е през стаите на любовници и приятели . Сега е бременна майка с дете и е мис . Бившия депутат - и той на младини , сега си му казват Депутата . Нормално е . миската и депутата очакват дете и се ожениха . Сигурно са викнали и жива музика . Поканили са и украински роднини . хаха
  • 3 А на мен не щя

    18 2 Отговор
    само ги гълташе...
  • 4 Нищо ново

    23 1 Отговор
    Не може да бъде, Аз пък си мислех, че ще се влюби в някой водопроводчик.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 И двамата

    15 1 Отговор
    трябва да са в затвора !
  • 7 Името

    13 0 Отговор
    на детето, да не би да НЕКСОЛАЙ? Само гадая.
  • 8 Крипто зайчарник

    15 0 Отговор
    Ако имаше някаква държава, ДАНС досега трябваше да са отворили постоянни офиси в Дубай, ОАЕ, Барселона, ЛА и Флорида и от време на време да преглеждат движенията на мангизи по сфшорките.
  • 9 Миро на Лена

    13 3 Отговор
    Хубавите ябълки, пpaсетата ги ядат.
    Народна мъдрост.
  • 10 Пак ли, бе

    6 2 Отговор
    Още един вълк е носел титлата мис БГ. Ужас.
  • 11 Циник

    8 1 Отговор
    Демек, измамник и мисирка. Да им е честито на канадците или където сега са се скрили.
  • 12 Квадратен кръг

    0 0 Отговор
    Де да можеше с такъв плам да напишете и за връзката на бат Бо.ко Борисов и мис Бикини Борислава Йовчева ! За къщурката и бутика в Барселона ! За отрочето им Ема ! За преместването им нейде по света / Турция , Италия , Дубай / ! Хайде де , нали сте СМЕЛА МЕДИЯ , която обича и търси ИСТИНАТА и ПИКАНТЕРИЯТА ? Или ви е страх гнева му ?