Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 10:39 1 619 4

Тейлър Суифт се върна от Япония, за да гледа гаджето си на "Супербоул"

  • тейлър суифт-
  • певица-
  • пътуване-
  • супербоул-
  • травис келси-
  • гадже-
  • игра-
  • футбол

Поп звездата пристигна в Лос Анджелис с частния си самолет, за да присъства на "Супербоул" късно днес

Тейлър Суифт се върна от Япония, за да гледа гаджето си на "Супербоул" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Поп звездата Тейлър Суифт се върна в САЩ след трите си концертни вечери в Япония, за да гледа играта на гаджето си Травис Келси в Супербоул в Лас Вегас, съобщиха американски медии.

Певицата е кацнала в Лос Анджелис с частния си самолет от Токио, където започна новата серия от концерти от турнето ѝ The Eras.

Поп иконата беше видяна почти напълно скрита от светлосин чадър, докато се качва в чакащ SUV, за да бъде откарана от конвой.

Пристигането на Тейлър сложи край на спекулациите в социалните мрежи относно точното ѝ местонахождение.

Интернет потребителите, следящи изкъсо сайтовете за проследяване на полети, публикуваха редовни актуализации за локацията на самолета, с който се смята, че Тейлър Суифт напусна Токио. Самолетът, наречен в неин стил „Ерата на футбола“ на уебсайта за проследяване на полети Flightradar24 – в крайна сметка кацна в Лос Анджелис.

Други хора обаче подозират, че Суифт е била на съвсем друг самолет. Възможно е хора от нейния екип да са ползвали частния ѝ джет.

Тейлър Суифт трябваше да прелети 8900 км от Токио почти веднага след последния си концерт през няколко часови зони, за да може да бъде във Вегас навреме, за да гледа неделния Супербоул, който започва в 15:30 ч. местно време (01:30 българско).

Връзката на поп иконата с футболиста на Канзас Сити Чийфс Травис Келси е сериозна обсесия за феновете през този сезон и се смята, че стои зад рязкото увеличение на гледаемостта от жени на мачовете на Канзас Сити.

Тейлър Суифт редовно се появява в частна ложа по време на мачовете, за да гледа гаджето си, като камерите я следят неотлъчно, а появата ѝ на неделния Супербоул в Лас Вегас се очаква да доведе дори до рекорд по телевизионни рейтинги на най-голямото събитие в спортния календар на САЩ.

Междувременно самият Травис Келси казва, че се наслаждава на вниманието от любовната му връзка със знаменитост, и се пошегува тази седмица, че усеща колко е висок залога да спечели, особено след като възлюбената му спечели рекордната четвърта награда Грами за албум на годината миналия уикенд.

"Тя е невероятна, пренаписва историческите книги", заяви Келси за Суифт. "Казах ѝ, че трябва да свърша своята част от сделката и също да донеса нещо вкъщи", шеговито добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ........

    13 3 Отговор
    Страшно посредствена певица.Не разбирам защо ще я изучават в Харвард.
  • 2 Zаря

    1 4 Отговор
    В Русия летят други самолети ,и превозват други хора.
  • 3 Гост

    6 1 Отговор
    И коя белете тази , а сетих се една която си мисли ,че може да пее .
  • 4 цербер

    6 1 Отговор
    Тайлор Суифт не е прелетяла 8900 километра,тя не може да лети,не е птица. Прелетял ги е самолетът й,той има двигатели. Тя е била пътничка и се е возила в него. Нали е ясно?!