Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 09:58 714 4

Благоприятен ден за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти

  • астропрогноза-
  • астропрогноза за деня-
  • лунен календар

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството

Благоприятен ден за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти - 1
Снимка: Shutterstock

Нарастваща Луна в знак Близнаци до 05:26ч на 19 февруари

Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Да бъдете сами в това време не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. При Луна в Близнаци се увеличава склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 10 лунен ден от 11:58ч на 18 февруари до 12:49ч на 19 февруари

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности. Това е много ползотворен ден, пише novini.bg.

Потокът от жизнена енергия в човешкото тяло се засилва, силите могат да започнат да бликат като фонтан. Тези сили трябва да бъдат насочени към укрепване на отношенията с хората, в семейството, решаване на проблеми, както и подобряване на дома.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си. Не се препоръчва уединение.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици. Болестите започнали в това време са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

10 лунен ден не е добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако

    2 0 Отговор
    Хванете да се оплющите с някоя жена , въобще не е лекомислена постъпка , а е най смисленото , което мъж и жена могат да направят !

    Коментиран от #2

  • 2 Методи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ако":

    Ако мойта ми пусне ще я изпецам днеска.

    Коментиран от #3

  • 3 А така !

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Методи":

    Зарадвай си жената ! После защо някои ядем домашна баница , а други висят на опашки...
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Аз най-вече обичам да хапвам патките на Стамат магарето и Иван нереса. Като ме изплющат на дувара на мога да викам понеже съм глухар и глупав.