Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 09:33 868 1

Днес е един от най-хубавите и забавни дни според лунния календар

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Време за радост, веселие и любов

Днес е един от най-хубавите и забавни дни според лунния календар - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Дева до 16:31 ч. на 26 февруари

Хората са по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Енергията на този знак подпомага всичко свързано с планирането, изчисленията и разработването на стратегии. Мотото на тези дни може да бъде поговорката: „Седем пъти премери и един път отрежи“. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната е на празен ход от 09:36 ч. до 16:31 ч.

Това време не е добро за различни видове придобивки. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Не се препоръчва да се решават проблеми. Луната на празен ход често поставя хората и ситуациите в задънена улица, така че по време на бездействието си е нежелателно да започвате нови неща.

Луната влиза в знак Везни в 16:31 ч., където ще остане до 05:10 ч. на 29 февруари.

Уязвими са бъбреците и пикочният мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да бъдат особено внимателни.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:09 ч.

17-ти лунен ден е свързан със Слънцето, затова трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. Един от най-хубавите и забавни дни от гледна точна на лунния календар. Този лунен ден е изпълнен с положителна енергия.

Денят е посветен на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Време за радост и веселие. На празниците на виното се събирал целия град. Хората танцували, говорели, забавлявали се, без ограничения и вражда. Днес е напълно възможно да намерите или откриете истинската си любов.

Енергията на деня е нужно да се направлява в творческото русло. Хубаво е да има хармония, всичко трябва да е в нужната мярка и на време. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не се стремете да живеете по план, защото всичко може да се получи обратно на това, което сте планирали.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, преображението. Енергията на деня трябва да се изразходва за придобиване на радост, вътрешна свобода, за постигане на екстаз. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до крайности - буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено.

Болестите на този лунен ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. По собственото си настроение и състояние днес можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. От общуването можете да почувствате истинска радост. В любовта и интимността - откриване на нови граници. Но не бива да се ядосвате и да се карате. Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре.

Следва 18 лунен ден от 20:09 ч. на 26 февруари до 21:11 ч. на 27 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула

    1 0 Отговор
    Обичайте и Бъдете Хора