Last news in Fakti

21 Януари, 2014 09:27 1 757 0

Джоко Росич е в болница

  • джоко росич

Хирургическата намеса е високо рискова, защото е свързана с отваряне на черепната кутия

Актьорът Джоко Росич е засегнат от онкологично заболяване, следи от което са открити в мозъка, съобщи в. „Над 55". Ако подготовката за операцията върви по план, той трябва да бъде опериран във вторник.

Хирургическата намеса е високо рискова, защото е свързана с отваряне на черепната кутия. Очаква се операцията да установи дали Джоко Росич има тумор на мозъка или става въпрос за метастаза от друг орган в тялото му. Ако няма разсейки, хирурзите ще изрежат злокачественото образувание, стига то да не засяга жизнено важен център в мозъка.

В "Пирогов" очакват дъщерята на Джоко Росич от първия му брак, която живее и работи в Канада. Ирина вече е купила билет за България и по първоначални сведения трябва да пристигне във вторник или сряда. В момента около Джоко Росич са снаха му и Илко - съдържател на кварталното заведение на пазара "Ситняково" в София, където актьорът си пие кафето с приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА