Last news in Fakti

20 Юни, 2014 09:09 10 049 3

Да постреляме с... флашката

  • bazar.bg-
  • вещи-
  • обяви

Неувяхващ спомен за всеки мъж минал през родната казарма е автоматът АК-47 Калашников. Стотици хиляди мъже са пазили родината в мраз и пек, въоръжени с този шедьовър на военната техника. Е, някои спомени не са толкова умилителни и са свързани с часове търкане на същия автомат, след някоя изтощителна 8-километрова отсечка, премината в пълно бойно снаряжение под проливен дъжд или мокър сняг. За да не раждяса автоматът, разбира се...

Един поглед в сайта за безплатни обяви bazar.bg може да ни върне към подобни спомени. Находчив продавач предлага гореспоменатия АК-47 Калашников... с доста намалени размери. А като го разглобиш, изведнъж откриваш, че в него се крие... флашка, с приличните 8 гигабайта памет. Как човек да не си изтегли любимия съветски филм, да го зареди на тази флашка и да го пусне на новия си, специално купен за световното по футбол, телевизор. Освен това, винаги съществува опцията да подарите тази невероятна флашка на наследника си и подробно да му разкажете за старшината, с който сте се сблъскали по време на военната си служба. Може да му е от полза, особено след като неколцина политици се заканиха да върнат казармата.

Ако сте по-млад (или още по-добре - по-млада) и не се интересувате от военните драми на по-възрастните, защо не погледнете едно друго изкушаващо предложение - флашка с кристали Сваровски, под формата на гривна. Дори имате избор - с розови или пък с прозрачно бели кристали. Страхотен подарък за дамата на сърцето Ви в днешните дигитални времена, ако тя вече не си го е купила. Разбира се, и тази флашка е със гореспоменатите напълно достатъчни 8 гигабайта памет.

Ако сте склонни към пакости и колегите ви непрекъснато Ви хвърлят тревожни погледи, имаме още по-добро предложение. Соларен паяк – забавно дете на светлината! Постави го на слънце или светло място и ще проходи, като истинските си събратя. Тайно го остави на няколко метра от баба си, жена си, тъщата, свекървата! Гот е, нали? Просто снимайте с телефона реакцията и веднага качвайте в интернет. Вашите 15 минути слава ви очакват.

Вие сте от тези крехки създания, които сякаш са родени в мола и редовно разбивате мъжки сърце, а вашите конкурентки се пукат от завист след всяка Ваша нова придобивка. Имаме нещо точно за Вас. Чанта с часовник. Да, съвсем буквално - това е червена дамска чанта, от едната страна на която има функциониращ часовник. Да видим, дали някой ще Ви пита, колко е часът.

Да не забравим най-романтичните натури. Можете да си поръчате Папирус "Обичам те". Лазерно гравиран на 4 мм. шперплат, байцван и лакиран, с размери 85 / 120 мм. Една по-различна форма на картичка, която остава във времето. Един прекрасен начин да изразиш своите чувства.Вашето лично послание за любимия човек.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    5 1 Отговор
    Добра идея за такава флашка
  • 2 Валентин Петров

    3 2 Отговор
  • 3 Симеон Тасев

    0 3 Отговор