Last news in Fakti

30 Декември, 2016 00:00 1 151 1

Изключението не може да бъде правило

  • симеон сакскобурготски
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Неотдавна, само за няколко дни станахме свидетели на брутални сцени на насилие, извършено от българи, пише на сайта си Симеон Сакскобурготски. Двата случая – в метрото в Берлин и пред нощен клуб в испанския град Мурсия предизвикаха възмущение и недоволство в чужбина и у нас. Многократно разпространените клипове в социалните мрежи свидетелстваха за безумната и безпричинна агресия на сънародниците ни към невинни хора и породиха заслужен гняв в обществото.

Нека да споменем и нечовешки натъпканите 43 -ма мигранта в бус, шофиран от българи и арестувани в Хърватска.

Виждаме как само един или два такива неморални случая лесно могат да навредят толкова много на страната и на милионите съвестни български граждани, които нямат нищо общо с тези отвратителни постъпки. Такива първични същества, които реагират инстинктивно, без всякакви задръжки, за кратко време очерниха името ни.

Изключението обаче не може да бъде правило.

Искам да вярвам, че виновните ще си понесат заслужено наказание и дано скоро тези грозни случаи бъдат забравени и успеем да възстановим доброто име на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факта

    1 0 Отговор
    Ония с буса и онзи, ритнал жената не са българи, а някакви добичета в човешки вид! Така, че няма причина да ги причисляваме изобщо към човешкият род! Ако в Отворено общество и ХК ги наричат "хора", явно определението им е по теорията на Чарлз Дарвин за произхода ни от маймуната. Като гледам родните депутати как не се трудят, ще ги чакаме още няколко трилиона години да станат и хора, понеже Дарвин пише, че маймуната с труд станала човек. Ала тия няма да станат изобщо като гледаме как само лапат вредят ни и се карат пред камерата за кеф... А онова маймунче ритнало жената, както и ония запалили бездомника и подобните им направо ги кремирайте понеже така и така не искат да станат хора а искат да останат маъмуни, не са нужни в света - маймуни в джунглите требва да живеят и да ги опазваме като еко среда, а те сред хората! това е според теорията на Дарвин. Човека ви е казал, че маймуната с труд станала човек, но явно не се го чели повечето политици и нямат намерение да станат хора...искат да си останат като праотеца и прамадъра ни да стоят на клона на бюджета като маймуни. За примата ритнал румънката трябват само 3 патрона - 1 дум-дум за топките, да усети какво е изпитала жената като я е блъснал и дори да е била проститутка, тя не е ли човек?! А окгаталите два за мутрата на примата, за да отиде при праотеца и прамадъра ни да ги питга - как се еволюира до човек?!