Last news in Fakti

25 Май, 2017 07:45 2 355 2

„Онова нещо с Русия”

  • русия-
  • тръмп-
  • сащ
„Онова нещо с Русия” - 1
Снимка: БТА/АР
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Щеше да е истинско чудо, ако по време на задграничната обиколка на президента Тръмп положението на „домашния фронт” беше останало спокойно. Новите разкрития се вписват в листата на обвиненията, които – ако се потвърдят – носят потенциална опасност за президента.

Тепърва предстои юридическото разглеждане на „онова нещо с Русия”, както го нарича Тръмп. Но още отсега е ясно, че темата е много неприятна за него. За противниците му всяко ново разкритие звучи логично. От човек, който говори като Тръмп, винаги може да се очаква, че ще прикани шефовете на важни служби да дават показания в негова изгода – независимо от фактите, към които този президент тъй или иначе има доста своенравно отношение. Но „онова нещо с Русия” е опасно и за цялата страна.

Докато не излязат еднозначни доказателства, привържениците на Тръмп ще продължават твърдо да вярват, че става дума само за едно: някаква глутница от политици и медии преследва един велик човек. В резултат от това обществото е разединено. А разединението ще остане дори тогава, когато Тръмп отиде в историята.

Някой сигурно има полза от това.

Русия, например.

Петер Щурм, „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайпериста

    4 4 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 Пеньо

    4 1 Отговор
    Флин се позова на правото си да не говори пред сенатската комисия, зощото това може да му навреди. Какви повече доказателства трябват? Но нищо и те ще бъдат показани!
    Гледам обиколката на Дони по света и изненадващо дори и за мен се вдигна рейтинга на първата дама. Оказа се, че тя е по-запозната с протокола от съпруга си и желае да се спазва. В Израел тя отблъсна ръката му, защото им устроймат официално посрещане, а не са на разходка по туристически забележителности.
    Във Ватикана, тя и Иванка бяха в подобаващи костюми.
    Що се отнася до Дони, то той си е прост и се излага дори, като кавалер. При посещението в Белия Дом веднага след спечелването на изборите, той заряза жена си при колата и изтича да се ръкува с Обама и Мишел сам.