Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 06:27 4 094 13

Да спасим Формула 1

  • formula 1-
  • f1-
  • формула 1-
  • хостеси-
  • момичета

Та важното е, че красотата си отиде

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За Формула 1, хостесите и конвенциите:

Та на кого пречеха момичетата от Формула 1?

На никого.

Публиката се забавляваше, камерите ги обожаваха, рейтингите по време на старта бяха прекрасни и да, една група момичета, надарени с много красота, получаваха едни чудесни пари за няколко часа работа. Това коментира във Фейсбук Георги Харизанов.

В която, о какъв ужас, влизаше и задачата да стоят с чадър над пилотите преди старта, като им осигуряват с няколко градуса по-хладна температура в нажежения до червено кокпит на неклиматизираната кола.

Защото все някой трябва да държи този чадър от елементарна грижа за пилотите, нали така?

Само че да, намериха се активистки, които да изпротестират и това. Намериха се мустакати дебелани, които да напишат гневни мейли. Намериха се блогърки, които да спечелят кликове и чрез тази кауза. Намериха се политически активистки, които да си изпросят телевизионно участие и по този повод. Намериха се женски квазипартийни организации, които да съберат дарения и за тази битка.

И сега красивите момичета от Формула 1 ги няма.

Тази красота ще изчезне по същия начин, по които изчезна и красотата от картините на Леонардо, Рубенс и Моне, агресивно заменена от постмодернизма на обляна в изкуствена кръв "артистка", изнасяща "пърформанс" с ножове в ръце, с които крещейки се боде в корема. Ще изчезне по същия начин, по който изчезна от центровете на големите градове, където балюстрадите и орнаментите на класическите сгради от края на 18-ти век бяха заменени от бездушно остъкляване и цикламени минерални мазилки. Ще изчезне така, както изчезна красотата на мозайките във фоайетата на тези стари сгради, заменена от студения непукизъм на щампования бетон.

Но някой все пак трябва да държи чадърчето.

Този някой може да изглежда като Майли Сайръс - иначе красиво момиче, което обича да изнася концерти с изкуствен член на колана си и със садо-мазо облекло. А после протестира на филмови награди, облечена в черна рокля, в призив за уважение към жените.

Този някой може да изглежда и като Джеф Кунс - инжектиран с тонове ботокс "художник", станал известен с порцеланов кич, позлатени тоалетни чинии и опръскани със златен бронз хаотични купчини от порнографски безвкусици.

Този някой може да изглежда като Джеймс Франко - гениален и красив млад актьор, който заради недоказани обвинения в сексуален тормоз някога си и някъде си, подадени от някого си, беше заличен от филми, клипове и списания. Да, изтриха го от цяло едно списание, след което препечатаха жалкото нещо.

Все някой ще трябва да държи проклетото чадърче.

Защото слънцето безмилостно напича, а в кокпита е над 70 градуса, когато колата не е в движение. Кой знае колко градуса е в каската на пилота, но това от своя страна никога не е интересувало феминистките.

Защото пилотът е мъж. И обикновено е бял, богат и хубав.

Та важното е, че красотата си отиде.

Поредната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 F1 не фен

    30 0 Отговор
    Как е възможно пък това да го забранят???
    Кой е позволил такова нещо??? Ако е станало вече е ужасно, ако не е няма да стане... не ми се вижда редно да стане. ... дано да не стане!!!
    Ще е ужасно. Всичко вече толкова се преекспонира и върви на ЗЛЕ.
  • 2 ИЦО

    34 0 Отговор
    Добре написано Жоро,самата истина.Живеем в ерата на глупоста.Хора,които не могат,на две магарета сламата да разделят,се опитват да дават житейски съвети и успявят.Обществото ни е апатична аморфна маса,неспособна да направи критичен анализ на каквото и да е,камо ли на себе си!Глупоста и слабоста са на пиедестал!Такава борба за толерантност пада,че няма да остане камък върху камък.Единственото за което не си дават сметка,разните му там джендъри,гейове,змейове,феминистки,цигани,религиозни фанатици и прочие безполезни идивиди е че когато победят буквално ще умрат от глад.Планетата вече изнемогва от хорската арогантност и дебилност.
  • 3 Куоре спортиво

    21 0 Отговор
    Ами това е положението, света върви напред.....към една огромна пропаст.
  • 4 Бесен Язовец

    21 0 Отговор
    Вие кво си мислите? сага ше намерят решение веднага, ше цъфнат цяла тумба мъже с полички и чорапогащници да ги заместят и така вс.ше са доволни и феминистки и джендери а мнението на нормалните вече не е модерно на Запад!
  • 5 Гледай и мисли

    14 1 Отговор
    Щом Бойко ще прокара ИКонвенцията какво се чудите за неколко девойки, които им се иска да си покажат красотата. Това си е чиста дискриминация, т.к. тези, които са взели решението, не са питали девойките. Питали са разни фондации, политици и активисти, които се хранят от налагането на извратеността и дискриминирането на нормалността. Щом даже тук имат възможността да го налагат, какво остава там, където нещата още повече са затънали в тресавището на глупостта. Ако аз искам да ги гледам и те искат да бъдат гледани, забраната не е ли издевателство над нас? На когото не му харесва, да не гледа. Ако доводът е, че децата ще гледат, защото не зная все какво е добро и зло, то тогава да забранят прайдовете, изцепките на веганите, т.к. и там децата гледат. Още повече, че там никой не е доказал, че се показва нещо добро.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ицо

    13 0 Отговор
    Хора, филмът "Идиокрация" вече настъпва в живота с пълна сила!
  • 8 Гост

    11 0 Отговор
    Ще наслагат джендъри...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 no name no face no number

    4 0 Отговор
    феминизма и демокрацията водят света в грешна посока.
  • 12 Обичам мацки

    6 0 Отговор
    Споко. Ще ги заменят с ДЖЕНДЪРИ. Тогава всичко ще е политически коректно.
  • 13 РАМБО

    4 0 Отговор
    Те искат да орежат каубойски и др. филми щото имало парни локомотиви а те а-а-а-а-а-а ама те замърсяват околната среда с серен диоксид и фини прахови частици !!! Само гледай как Уайът Ърп препуска след някой зъл фотоволтаик за да му гръмне екобатериите !