23 Юли, 2018 17:36 3 672 9

Босия и баба Дора са фейкове в просперираща България

  • босия-
  • баба дора-
  • власт-
  • фейк

Появят ли се недоволни, скарват ги или ги изкарват луди, диваци, неблагодарни проклетници и продължаваме мача

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Както внезапно приковаха вниманието на народа, така изведнъж Босия и баба Дора омръзнаха на всички. Вината на гладуващият е, че издържа твърде дълго. А на бабата от Шарково, че не вярваше на институциите, докато репортерите непрекъснато я сурвакаха с микрофони и камери.

Босия издържа толкова дълго, колкото беше необходимо да бъде заснет как пристига с лъскава кола за демонстративно гладуване край парламента. И колкото да тръгнат приказките, че нощем си наваксва за пропуснатото обедно меню.

Исканията му станаха третостепенни в скалата на хорското любопитство. Народът се зачуди, защо пък прародителят на всички протестъри е взел на мушката точно министър Московски и купуването на шофьорски книжки. Скандалът, който угасна внезапно, както и избухна преди повече от две години.

Босия е прав за Московски - министърът трябваше да си отиде на мига, но не сега, а още когато откриха пещерата на Аладин в дома на тъста на тогавашния шеф на ДАИ. Вместо това Московски и Цецка Цачева спокойно заявиха, че не познават земляка си от Плевен и назначението му в ДАИ излезе, че е станало с божията намеса. И всичко свърши.

Баба Дора пък стана главен персонаж от любимата фраза на Цветан Цветанов за фалшивите новини на БСП. Свързването й с Корнелия Нинова и присъствието на БСП -лидера в селото се омесиха в блудкав залък, който бързо приседна и на неутралните наблюдатели. Срещу бабата се надигнаха и жителите на Шарково, защото гибелта на нейното стадо беше отлагана заради медийната й известност.

И стана така, че накрая тотално омазаните и в двата описани случая властници сякаш ни казаха: Вижте кои протестират срещу нас - само луди, маргинали, подивели от скотски живот селяни и прочее незначителни люде. Другите оценяват и знаят, че правителството няма грешка, както някога Нешка.

Малко преди това управляващите бяха успели да всеят раздор както в редовете на протестиращите фермери, така и сред майките на децата с увреждания. Накрая Бойко се появи в парламента и откровено се изгаври с Нинова, сравнявайки я с Меркел. Германката я подлъгали със снимка на удавено дете да покани мигрантите, а Корнелия я затрогнали, като й подали да гали обречена на евтаназия козичка. Цинично до безумие, но на кого му пука.

Така работим ние. Появят ли се недоволни, скарваме ги или ги изкарваме луди, диваци, неблагодарни проклетници и продължаваме мача. Накрая винаги печели казиното. Всичко останало е фейк, щом Цветанов е казал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГосТ

    17 1 Отговор
    Любимият епитет на юзъра е да нарече другия лузър. Тези два персонажа са много тематични в музиката на Pink Floyd
  • 2 Прометей

    31 5 Отговор
    БРАВО Г-Н ГАНЕВ!!
    Чест и почитания, ЕДИНСТВЕНО вие оставате причината да отварям този сайт!!
    Как ли ви влия ОКОЛНАТА среда.....
    Бъдете Жив и Здрав.....ОКЕАНА ОТ ПОМИЯ който ни залива ежесекундно си личи именно след като нормалния човек прочете вашите слова.......
  • 3 goni

    24 5 Отговор
    Вярно! Народа не наказа Московски ама господ го наказа! Колкото до Баба Дори.....! Без коментар!
  • 4 Иванов

    25 3 Отговор
    Преди да заври водата, от дъното на казана тук там излизат балончета. После от цялото дъно тръгват нагоре малки броенички, които увеличават размера си и накрая всичко става една бълбукаща, вряща маса в която не се знае, кой точно е Босия и коя е баба Дора. Важното е, човек да помни и да не забравя същественото, демокрацията има смисъл, само когато и той взема активно участие в нея и се бори за свободата си ежедневно, а не само по избори. Първите балончета вече тръгнаха и тиквите правят всичко възможно да угасят огъня, но точно този огън не може да се угаси, така както са ги учили в Симеоново. Този огън не само, че не намаля, но и повече се разгаря, защото неговото гориво са самозабравата на управляващите и тяхното предателство към собствения си народ в услуга на чужденци.
  • 5 Morgoth

    20 6 Отговор
    Така е - кака Кури като се появи да подкрепи някого и всички неутрални се оттеглят, защото знаят че тяхната подкрепа вместо за кауза започва да отива за БСП.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Браво на автора!!!

    10 1 Отговор
    Българите сме сбъркан народ. Ние сме научени да оцеляваме поотделно, всеки за себе си, затова сме нямали общи успехи като нация и сме на дъното във всички класации. Освен това масово българите са супер страхливи и никога не биха се изправили срещу силните на деня, за да защитят дори болно дете от неправдите. Освен това масово българите са научени да са българомразци и да мразят своя комшия, съученик, колега и прочие, по ред завистливи и комплексарски причини. Политиците точно на този манталитет разчитат, за да потъпкват всички граждански права и свободи.
  • 8 Усмивката

    6 1 Отговор
    Схемата е една и е същата отпреди 89г. Излиза Ц.Ц. и коментира ситуацията.Враговете на народа и управлението(партията) са провокаторите и подстрекателите.А сега те са бол....Русия.САЩ,Ким,Мун,...и баба дора...да живее свободна и независима България ...А на опозицията единственото ПРАВО и е да бъде ГРАДИВНА.Справа БЗНС отпреди
  • 9 ха ха ха

    2 0 Отговор
    0мръзна ви ,, лудата'' баба с козите, а ,,нормалните'' суициди не ви омръзнаха. 0ткъде сте така сигурни за собственото си психично здраве, господа и... другари...