Last news in Fakti

24 Ноември, 2018 16:57 53 183 119

Смешният плач срещу Слави Трифонов

  • слави трифонов-
  • бойко борисов

Слави Трифонов се превърна във Великия посланик на несбъдналата се българска журналистика

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Райко Байчев

Ще ми се смутено да попитам: вие като сте журналисти, и сте толкова прецизни, точни, наблюдателни, защо не попитахте Борисов сами за всички тези неща през всички тези години? Защо трябва Слави Трифонов да ви сбъдва неосъществените мокри сънища за саморазправа с Борисов и да проявява мъжество там, където вие така или иначе не го проявихте?

Всеки журналист може да си извади акредитация за Министерски съвет, може да си извади акредитация за парламента, да отиде на пресконференция на Борисов, да го хване в кулоарите, да си включи диктофона и да го пита абсолютно всичко, което си поиска.

Точно така, както навремето българите в Лондон го бяха разкостили и директно му зададоха въпроса дали когато се погледне в огледалото вижда Пеевски. Това бяха най-обикновени хора, на които не им пукаше за нищо и които имаха смелостта да изпържат Борисов без всякакви скрупули. Смяха му се, подиграваха го, смазаха го.

А истината е, че този въпрос може да се зададе съвсем спокойно и тук: има стотици ситуации, в които Борисов е в публична роля и пред камери. Може да го пита дори стажант-репортер от начинаещ вестник.

Но не. Слави Трифонов се превърна във Великия посланик на несбъдналата се българска журналистика и тя се разсърди и нададе детски плач; вкопчена в шлифера на Трифонов заподскача - батко, батко, защо не го пита за това? Защо батко Слави не пита това, което аз никога не попитах? Какъв батко си ни ти, и впрочем - купи ми сладолед и пуканки, качи ни на мотора да покараме и ние.

Така както народът по месиански избра Борисов, така и Слави трябваше месиански да ни изведе от тежкия нокдаун, в който е изпаднала българската журналистика. Нещо като Батман срещу Супермен, двама супергерои, които трябва да проектират всичко онова, което мислим, но или не можем, или ни мързи да попитаме. И още нещо не разбрах - абе нали Слави беше чалгар? Как стана така, че сега тоя чалгар трябва да ви изнесе урок по журналистика?

Трифонов действително не беше във форма и изпусна златен шанс. Но какво за стотиците шансове, които бг журналистиката изпуска системно и калкулира битката си с напътствия в социалните мрежи, вместо с истински въпроси? Краят на тази професия изглежда така: вдигнати насълзени очи към омразния вожд на чалгата, който презирахте, а изведнъж се наложи да ви репрезентира. Това не е просто чалга, това е ферари с цвят червен, жива рана и нирвана кьочек. Прощавай батко Слави: ти повече не си ни батко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    494 39 Отговор
    Проблема е,че Слави го вадеше голям .И когато му се отдаде шанс да го ползва,се оказа мек.

    Коментиран от #83

  • 2 Защо ли се жалвате сега като:

    292 30 Отговор
    Малко дете! Нали е отворен деградиралия Слави!?!? Защо му седя мирно и се видя, че от политика неразбира грам камоли от цифри!
  • 3 волен сидеров

    223 17 Отговор
    всичко е игра всичко е спектакъл-просто лъсна -ша са опрайм ама взаимно народа един друг.да живее парламента-да живеят политиците-да живеят мафиотите -да живее мафиотската държава-да го дуа бедният-да го дуа народа -урааааа -идат другарите.ще се менката така до краят на света-те са на всеки километър.смотан народ-лош матрял....
  • 4 Спад на рейтинг!

    325 39 Отговор
    А нека сега всички, които искаха тоя ЧАЛГАР да ги управлява да разберът що за чехльо е!
  • 5 Митьо Пищова

    235 36 Отговор
    Слави е противна личност.
  • 6 vasik atanasova

    202 25 Отговор
    слави за нищо не става вече
    половин човек е вече
    влачи се с патерици
    не става за министър председател
    и стои пред бойко като някоя жена
    за мене това не е мъж
    и си вкара автогол за да го видят хората
    аз не вярвам че той партия ще прави

    Коментиран от #50, #98

  • 7 Крадец

    194 16 Отговор
    Един лъже,друг след него маже !В случая,слави излъга надеждите на хората,че ще има някой,който да бъде РЕАЛНА опозиция на управляващите,но не би !Слави се доказауче е им подлога и лакей .В случая,Байчев маже !Видите ли,народът не можал да разбере Слави !
  • 8 спарведлив

    251 18 Отговор
    Няма Слави ,няма царя,няма Бареков....НИКОЙ НЯМА ДА НИ ОПРАВИ...Да се стягаме НАРОДЕ !!!
  • 9 хитеp

    172 21 Отговор
    Ей затова народа е изпростел до дъно! Абе господа докога ще занимавате хората с простотийте на учиндолския туфляк?
  • 10 знаещият

    172 11 Отговор
    Целта на Слави е високия рейтинг. Другото беше ала-бала.
  • 11 Иян

    30 124 Отговор
    Не защитавам Слави , но питам:И КАКВО АКО ГИ БЕШЕ ЗАДАЛ?КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ?По-скоро Слави и компания са разбрали,че нищо не ново няма под слънцето,че дума ...не прави.
  • 12 Зрител

    121 12 Отговор
    Чалгаджиев и Сикаджиев.
  • 13 Иян

    21 6 Отговор
    Към горния коментар.
    Без "не" след "нищо"
  • 14 киро

    99 9 Отговор
    Този поръчков стар дългуч нищо не разбира ужас.
  • 15 боцмана

    86 7 Отговор
    Дрън , дрън , всички видяха и чуха как се окъкаха и двата бостански плода.
  • 16 стоян георгиев

    131 19 Отговор
    когато писах къв смешник е трифонов и че целта му е само собствената кариера тук ме наричахте къв ли не!!!ето къв е тоя плазмодии.прима патриот.така се казваше един от албумите му демек патриотичен албум платен от картите на глобул прима.тук е същия .направи на гърба на балъците 10 тина милиона за последните две години ,а като доиде време да удари по масата както ни уверяваше постоянно се оказа че си е една безподобна мишка!добре че референдума му не мина щото сега герб щеше да ни управляват до 3030.
  • 17 зрител

    157 15 Отговор
    Слави Беновски във вторник събра всичките си сценаристи дружно да оплюят Президента Радев, а в сряда на Славчо езика му стана кафяф от близане на атрибутите на Борисов.
  • 18 ИЗЛЪГАНИ

    170 13 Отговор
    ДА !!! Чувстваме се излъгани от Трифонов !!! Не може да сочиш косурите на Борисов които всички добре знаем зад гърба му а когато е на диванчето да му задаваш удобни и предварително уговорени въпроси ! ВЪЗМУТЕНИ сме от Слави и не му вярваме вече !

    Коментиран от #27

  • 19 фжр

    168 19 Отговор
    Слави наистина го вадеше ГОЛЯМ, обаче Тиквата като му седна на диванчето и ако му беше казал "ДЪлъг - падни за 20 лицеви опори" Плешивият чалгар щеше и обувките да му оближе! Позор! То Референдуми, то зъбене, то недоволство и възмущение - ПРОГЛЕДНАХТЕ ли ???!!!
  • 20 Фактолог

    94 12 Отговор
    Защото, Райко, братко, прощавай, но и ти се олигави. Защото смелия журналист разбира и понякога мълчи, защото няма думи достатъчни за някой образ. Страхливия журналист в шоуто си смело осмива Госта, но когато Той се появи на живо, Смелият влачи език като червен килим пред него. Така Райко, братко, Смелия език олиза пътека до червеното диванче.
    Нещо друго да не си видял, и разбрал, питай?
  • 21 Порно

    102 10 Отговор
    Тя Славуцата така преди 21 години клекна пред Иван Костов , и Гергьовден не участва в изборите и откри път за разбойническата приватизация. Въпрос на бизнес.
  • 22 Само лъжат и обещават

    104 13 Отговор
    Ако чалгаря направи партия тя ще е патерица на ГЕРБ ! Като Воля на Магарешки !
  • 23 Единствена възможност

    106 5 Отговор
    След абсолютния позор от 21.11. единствената възможна проява на човешко и мъжко достойнство на Слави е слизане от екран още от следващия вторник.Да видим дали ще го направи "свободния и морален човек" незабавно или ще следва нов епизод от "Нема такава държава".
  • 24 ИСТИНА ЗЛА

    111 15 Отговор
    БОРИСОВ и ТРИФОНОВ са маняци за ТРУПАНЕ на ПАРИ !!!! С цената на лъжи подлости и всички долни средства !!!!
  • 25 мунчо

    71 22 Отговор
    кво са чудите бре,
    то и Батко никой не га е виждал 30годин със жена и СлаФчо също
    30годин на са го виждали със жена,та и двамката са си лика-прилика
    и май са на другия бряг?!?!?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Разочарован

    109 3 Отговор

    До коментар #18 от "ИЗЛЪГАНИ":

    Голямото Славчово напъване завърши с голяма СМРАДЛИВА ДРИСНЯ!
  • 28 Усмивката

    19 36 Отговор
    Са.Има и друк прочит на случващото се.Бойко е страхливец .А страхливците имат вродено чувство за самосъхранение и избират къде е по опасно .Факт....е че се е съгласил да проведе подобно интервиу ,публично.Откровенно говори за шоу.Със сценарий .Поздравление към доброто предаване
  • 29 Зрител

    116 5 Отговор
    ОЧАКВАНИЯТА КЪМ СЛАВИ БЯХА ГОЛЕМИ,ИЛИ ПО-ТОЧНО КЪМ ИНТЕРВЮТО МУ С БОРИСОВ ,ЗАЩОТО НЕ ДРУГ,А СЛАВИ СЪБИРА ДЕН ПРЕЗ ДЕН РЕД КОЛЕГИЯТА СИ ДА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ КАКНИ ПАТРИОТИ СА И КАК ЩЕ ГО ПИТАМ АЗ САМО ДА МИ ПАДНЕ,И НЕ ДРУГ,А СЛАВИ ТРЪБИ ПО КОНЦЕРТИТЕ СИ КАК СИСТЕМАТА НИ УБИВА.Е ПАДНА ВИ ,БОРИСОВ НА КРАКА ВИ ДОЙДЕ,И КАКВО????СЛАВИ НАВЕДЕ ГЛАВИЦА,А РЕД КОЛЕГИЯТА СЕ ПОКРИ!!!ИНАЧЕ ЗАД ГЪРБА НА ПРЕЗИДЕНТА МНОООГО "ЛАЯТ".АЙДЕ ДА ВИДИМ СЕГА НЯМА ЛИ ДА ГИ Е СРАМ ПАК ДА СЕ СЪБИРАТ НА СЕДЯНКА И ДА СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ.ДАЖЕ НЯМАМЕ ЖЕЛАНИЕ ВЕЧЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ,НЕ СЕ ПЪНЕТЕ ,ЗАВЕСАТА ПАДНА.ШОУТО СВЪРШИ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Именно

    37 8 Отговор
    Слави трябваше просто да добави нещо като кратко резюме на всеки отговор от Тиквата. И да го казва пред него (ако все пак иска да се защити).
    Така щеше да се види и чуе не само безкрайния низ от "Не ми е работа", "Не бях аз", "Вие сте си виновни" но и реакцията на Бойко.
    Та накрая можеше даже да се обобщи - примерно 20 зададени въпроса, 11 - "Не бях аз", 6 "Не ми е работа", 3 "Ваш си проблем" и т.н.
    Все пак колкото и да ни се иска на всички не сте очаквали Слави да го подпука с правата лопата нали?
  • 32 Кирилов

    39 72 Отговор
    Абе хора - Вие не сте добре, много Ви бива да плюете. Браво. А Вие какво постигнахте в този живот? И какво трябваше да стане, Слави да се кара ли? Нищо не става от нас. Само се хулим един друг.

    Коментиран от #51

  • 33 Кирилов

    18 60 Отговор
    Абе хора - Вие не сте добре, много Ви бива да плюете. Браво. А Вие какво постигнахте в този живот? И какво трябваше да стане, Слави да се кара ли? Нищо не става от нас. Само се хулим един друг.
  • 34 В.Василева

    53 73 Отговор
    Не съм фен на Слави Трифонов,но не съм съгласна със злободневните критики спрямо него.Слави няма претенции ,нито че е журналист ,нито че е политик..Той е водещ на негово предаване и целта му беше да даде възможност на българските граждани да зададат въпросите си на Политиците.Водеше предаването безпристрастно.Въпросите,които бяха зададени,бяха без цензура.Ако сте очаквали цирк и бой както в Парламента-да такава простотия нямаше и оттук на повечето е разочарованието.А аз съм разочарована от нас българите,че все някой за нещо ни е виновен и крив,че вместо въпроси за горива и Лукойл не беше акцента върху жизненоважни въпроси като съдебна реформа и здравеопазване ,че уж правим стачки,а не можем да формулираме въпросите си на точното място и точното време.

    Коментиран от #104

  • 35 Иванов

    32 36 Отговор
    Правилно, на нас все някой ни е виновен. Много сме отворени ,много.
  • 36 Гост

    44 3 Отговор
    Смешник!
  • 37 Драганов

    31 61 Отговор
    Тези дето само плюят, са същите като онези пратени от БСП на стачките на майките. Целта е да се плюе Бойко. Майко, да пази Бог да дойде БСП на власт, тогава да видите какво ни чака...

    Коментиран от #70

  • 38 ПЪЛЕН МАСКАРАД

    76 8 Отговор
    СПИТЕ ЛЕ УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ...ЕЙ ТАКИВА ЖУРНАЛИСТИ-ШОУМЕНИ ДА ИСКАТЕ... ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРА, НО НАВСЯКЪДЕ СЕ НАВИРА... В ТАЯ ДЪРЖАВА ВЛАСТА ВЪРВИ С ГЛУПАСТА...
  • 39 Костадин

    17 37 Отговор
    Братя българи аз се моля - цигани да дойдат на власт , та да ни научат какво е единство.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Радев

    72 6 Отговор
    Личеше, че всичко е предварително подготвено със заучени отговори. Слави стоеше като наказан и сричаше. Задаваха се подбрани въпроси, много нежно и без злостния сарказъм типичен за комплексирания учиндолски селяндур.
  • 42 Вили

    50 11 Отговор
    Борисов си прави сметка при нови избори евентуално Трифонов да му бъде съдружник.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Пламен

    31 3 Отговор
    То че всеки иска батко иска ама се оказа че няма ни батко ни кака само бойко ни цака
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ю бре

    40 6 Отговор
    Бат Бойко е велик чиляк сигур е пуснал малко помощ на мухльото Славчо за харчлък и ето ти го нагласеното шоу.
  • 48 Градивна критика

    23 18 Отговор
    Аз не мисля, че трябва да се плюем винаги и за всяко нещо, би било хубаво да има дискусия, не злобни коментари...... Слави си е Слави, свалям му шапка затова, че толкова дълго се задържа на екран, човека е професионалист както и целият му екип,... Но ,след като покани в студиото си Б. Б. е неможаха ли със сценаристите, за да избегнат директната конфронтация с Бойко да поканят няколко човека от народа, в момента има масово стачки срещу управляващите... Мисля, че тези гости( хората от народа) щяха да се справят в пъти по-добре, така Слави щеше да е настрана, но и с висок рейтинг,... Хората или зрителите на предаването също( мисля, че щяха да останат доволни),.. А Бойко нямаше да има такъв комфорт върху диванчето..... Ако бяха поканени интелигентни хора, подготвени по въпросите които ще задават, мисля че Примиерат щеше сам да напусне студиот на половината предаване, защото той самият не е подготвенпо нито един въпрос( факт са последните 10 год. управление).
  • 49 Ушанков

    51 5 Отговор
    Тъпанар, всичко беше режисирано. Това не бяха въпроси на зрители, а на сценаристите му. Целта беше бойко да поеме глътка въздух, но и това няма да го спаси. Омръзна на хората мутренската му физиономия и това парадиране със снимките.
  • 50 граматика

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "vasik atanasova":

    Слагай през 3 думи запетайка, а през 6 точка.
  • 51 ето това трябваше

    32 3 Отговор

    До коментар #32 от "Кирилов":

    Трябваше да го накара да каже колко милиарда е външният дълг. Защо спря да го пита. ЗАЩО? Защото е ибрикчия. Трябваше да не спира да го пита, докато не отговори. Или той трябваше да го каже.
  • 52 Гост

    37 2 Отговор
    Авторът тук е решил, че Слави неуспешно се опитва да бъде журналист и, видите ли, журналистите затова му наскачаха. Не, драги! Проблемът е, че Славчо искаше да "оправи" държавата, а се държа "за шлифера" като провалена журналистка! Той провали себе си, разочарова последователите си и, най-важното - дозакопа журналистиката!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Майна

    39 3 Отговор
    На Слави му показаха , че не може да бъде фактор. Беше предопреден и той предпазливо избра да му върви бизнеса, но се прецака. Сега е с нисък рейтинг щото винаги е бил дупедавец.
  • 56 Шаро и аз така под прикритие

    15 21 Отговор
    Абе бастуни какво искате да се бие ли с него в студиото или какво? Това е могъл това му е задал. То да седнеш на клавиатурата и с миризливата си муцуна да коментираш пак не е лесно пак глупости се пишат. Нито съм привърженик на Слави нито на Бойко но то има начин.улицата ама на много цървули не им стиска. Вие даже и с незнайни имена се публикувате.
  • 57 Шаро и аз така под прикритие

    10 20 Отговор
    Абе бастуни какво искате да се бие ли с него в студиото или какво? Това е могъл това му е задал. То да седнеш на клавиатурата и с миризливата си муцуна да коментираш пак не е лесно пак глупости се пишат. Нито съм привърженик на Слави нито на Бойко но то има начин.улицата ама на много цървули не им стиска. Вие даже и с незнайни имена се публикувате.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Усмивката

    18 2 Отговор

    До коментар #58 от "Дедо ви":

    Като е тъй ,що не дойде Бат Ти Бойко да дойде при нази.Наакването тогаз да видим чие ще е....без охрана
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Генчо

    12 23 Отговор
    Прост народ проста държава, човека каза предварително че ще задава зрителски въпроси,той каквото трябваше го направи,но ние народа не го подкрепихме да излезем на площада и да питаме за референдум и за много други неща,кой от вас излезе, вие големите разбирачи или завистниците на които все нещо не е наред,първо се сетите какво каза човека когато ги покани по телевизията и после умувайте ако има с какво

    Коментиран от #76

  • 63 Menata

    6 3 Отговор
    Moje i da sa go spla6ili slavcho koi znae
  • 64 Уж това и онова

    23 3 Отговор
    Уж викат герб Бойко е виновен в студиото с неговите рошковци седнали на дивана с чифт дънки и металски ризи. А после Бойко е в студиото всички мълчат и го гледат от страх. Явно Слави няма топките да му се опълчи. Сигурно пак са си близки приятели с Бойко още от преди. Тогава монополите са за трепане. Монополът вика дръжте монополът. Слави е крадец монопол. Сложил фанела системата ни убива. Разбира се че ни убива Слави. Защото от бедност вече сами се убиваме. Много символи пуска Слави казвайки ни че той ни убива чрез системата. Краде ни и после се чудим кой ни краде. Само трета световна може да ни избави от проблемите и мъките. Човечеството ще търпи , търпи ама това ще е до време.
  • 65 Суперклип

    20 1 Отговор
    Днес цял ден из нета обикаля един клип "Няма такова шоу" - колаж с кадри от филм с Фюрера и приближените му при падането на Берлин и текст - разговор между Слави и редколегията през последните дни. Може да се види и в момента в Гласове и Епицентър. Супер е!
  • 66 Неграмотен

    9 27 Отговор
    Ако само един процент от нас приличахме на Слави, днес щяхме да сме добре.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Истина

    6 28 Отговор
    Политиката е мръсна игра и Слави много правилно си изигра играта.Не разбирате ли,че точно това му беше целта.Да си мислят,че продължава да се занимава само с журналистика и шоу програма.
    Ако беше подходил като водещ или журналист,да щеше да го затрупа с неудобни въпроси,напарово да го разпъне и затапи.Но целта в случая е съвсем друга и който не го разбира значи не разбира играта на политиката,и стратегиите които налагат такива стъпки.Точно тази постъпка подсказва,че Слави готви нещо голямо и не иска да се издава пред Б.Б.
    Предстои нещо различно!
    Да видим!
  • 70 Ти си страшен палячо бе!

    16 1 Отговор

    До коментар #37 от "Драганов":

    Ми сега като ни управляват ГЕРБ да не сме много добре бе палячо?Само глупости и простотии от тъпанари като теб!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Браво

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "тцтц":

    Браво брат!Това е много точно и вярно казано!Поздравявам те за тези думи!Личи си,че си доста умен и начетен човек!Евала ти правя и дано да има повече такива хора като теб!
  • 73 Mikert

    11 1 Отговор
    Безспорно всеки може да коментира всичко, но щом някой се наема да покани другиго наред с това да се възмущава от системата... той следва да поеме отговорността да постави всички въпроси!!!! А не да чака разни подобни пасквили да го защитават, че всеки можел да си изкара акредитация и да постави въпросите си на когото трябва!!!! Никой не може да надскочи себе си... още повече това, което не е!!! Дано този човек си направи точните изводи!!!!!
  • 74 Комисаря

    19 4 Отговор

    До коментар #53 от "тцтц":

    Проблема е друг - пънеш, че си много ербап, умен, загрижен, патриотичен и т.н., а всъщност се оказва, че не можеш да си на нивото на пожарникар с изразни средства и английски език на 10 годишен. Какъв "авторитет" си тогава?!?! Оказа се, че г-н Трифонов и екипа му не са на нивото, което хората очакваха и точно поради това разочарованието е голямо. А иначе евала на Слави, че толкоз години се задържа и все още се опитва и прави не лошо шоу. Друг е въпроса колко хора ще го гледат и най-вече ще му "вярват".
  • 75 Гост

    11 4 Отговор
    Славчо чаллгарчето и клоун
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 въпрос от зрителя Питай Бойко

    9 2 Отговор
    А дали Слави не го направи това нарочно? Усещайки , че няма никакви шансове , интелект и възможности да стане политик? И се самоуби предварително? За да е по-малък резилът му?
  • 78 FAKT

    11 28 Отговор
    един неоспорим ФАКТ...от както ни управлява ГЕРБ...сме милиони пъти по добре..от колкото когато ни управляваше бсп...милиони..сега всеки кара по 2 коли ..всяко лято на море ..зима на планина..ве4ер на дискотека..пари явно има..по времето на бсп..за един хляб 4акахме по 5 дена..камоли да си купиш кола или пък да си купиш кола..или пък две...казвам го всеки път и пак ще го кажа..който работи има и пари който не работи..няма пари...сами си направете сметка от кои мързели сте вие..:)щом сте недоволни....

    Коментиран от #79, #95

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 патриотъ

    27 2 Отговор
    Ако някой е очаквал нещо от Слави,значи е по-тъп и от него!
  • 81 кой беше ти

    11 2 Отговор
    Ти па голем го извади с тая статия г-н Райко Байчев. Ама кой точно беше ти, че не си спомням? И защо пък ти самият не си питал Бойко Борисов това и онова? Или сега на гърба на колегите си журналисти реши да се изакаш? Я пали опинците и да те няма
  • 82 А ти надрусан ли си

    1 3 Отговор

    До коментар #79 от "Бело":

    А ти?
  • 83 Ааа

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бисер":

    От хилядите коментари твоят е абсолютно точен.
  • 84 не мож ме излъга

    16 1 Отговор
    повръща ми се от подлоги в тази държава! За пари се продавате бе гопелета жалки... топки търсим и май ги ткрихме в гащите на Нинова ;)
  • 85 Бг.реалност

    21 3 Отговор
    Елементарно е !
    Живеем в реална диктатура управлявани от реален диктатор.
    Или може би понеже вече всеки магазин е кореком и такива работи няма ?!
    Дългия,плешив комплексар е последният човек на планетата който ще детронира боко-диктатора зад чийто гръб стои организирана престъпност,масонските дружки и извергите от посолството на фащ.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ХА-ХА-ХА !

    24 0 Отговор
    С такава "опозиция" като Славчо, Тиквата ще управлява поне още 20 години.
  • 88 Панчо панов

    4 2 Отговор
    По очевидно платени коментари не бях виждал:(
  • 89 Сом от Лом

    19 1 Отговор
    Да си го кажем направо: Видя се, че Дългия не е алтернатива, а следващия коалиционен партньор - патерица на властта. По цифрите, съобщени от сегашния премиер по отношение на брутния вътрешен продукт, външният дълг е 30 млд. лв., но звучи по-добре в проценти 20% нали. Радвай се народе!
  • 90 ПЕТЪР НЕДЕЛЧЕВ

    12 1 Отговор
    ДРУГАРЯТ ТРИФОНОВ Е НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ. ДОКАЗА ГО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. СЪВСЕМ УМИШЛЕНО НЕ БЕШЕ ЗАДАДЕН ВЪПРОСЪТ ЗА ЛУСТРАЦИЯ, КОНФИСКАЦИЯ, СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НА ПРЕХОДА. НАРОД, АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ НА БОКЛУКА МАЛЦИНСТВОТО НА МАФИОТИТЕ НОВОЖИВКОВИСТИ. ВИЗИРАМ БОРИСОВ, НИНОВА, РАДЕВ, ПЕЕВСКИ, СИМЕОНОВ, СИДЕРОВ, КАРАКАЧАНОВ И СИЕ ИЗРОДИ. ДРУГАРЯТ ТРИФОНОВ Е ЧАСТ ОТ БОКЛУКА. АБСУРД СИ БЕШЕ ДА СЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ - ПРЕДИ ЛУСТРАЦИЯ.
  • 91 Георги

    2 6 Отговор
    Ейиии, много плюнки по Дългият бре. Тряа забърша монитора първо! До всички лай.омети: Вие наистина ли мислите, че Слави ще Ви управлява (евентуално)?! Щото, ако е така, проф. Христов е много прав. Нищо, ама нищо не сте разбрали от това, което се проектира в последните две години!!!
  • 92 Стамат Керелезов

    15 0 Отговор
    С всичкото говорене, песни и танци, Слави и компания създадоха определени очаквания. Сега вместо Тошко Йорданов да пуска сърцераздирателни писма в профила на Слави, нека си признаят, че се изложиха. Все пак Слави не е Кеворк.
  • 93 Стамат Керелезов

    10 0 Отговор
    С всичкото говорене, песни и танци, Слави и компания създадоха определени очаквания. Сега вместо Тошко Йорданов да пуска сърцераздирателни писма в профила на Слави, нека си признаят, че се изложиха. Все пак Слави не е Кеворк
  • 94 Проблемът е

    20 1 Отговор
    Че Слави и кликата му са ПАЛЯЧОВЦИ за шоуто са си ОК но за политика НИКОГА !!!!
  • 95 Работник

    5 1 Отговор

    До коментар #78 от "FAKT":

    Мързелът си ти с парите на мама и татко
  • 96 Густо Майна

    1 4 Отговор
    Я плюващите по Слави прочетете интервюто с проф. Маринов, от по-долната статия в същата рубрика. Може и да Ви се изясни туй-онуй. Ако желаете де!
  • 97 Тайсън

    7 1 Отговор
    Не знам защо, но ми се струва, че може да се сложи знак на равенство между боксовите срещи: Пулев-Кличко= Трифонов-Борисов.
    Пълна идентичност- подготовка, предварителни заявки и краен резултат, ЖАЛКО! P.S. Жалко за всички и за участници, и за публика.
  • 98 Петър Андонов

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "vasik atanasova":

    Не харесвам Слави, противен ми е, но Слави става за премиер не по-малко от Бойко. Просто и маймуна да сложиш, надали ще е по-зле от сегашното положение.
  • 99 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Всички плюете по Борисов и по Трифонов все едно не знаете как се прави тервю в България . Стъпват ти на вратът и ще задаваш въпроси предварително дадени . Ако се изправиш шут зад и няма предаване и телевизия. Всички знаем как се държи помияра . Подвива опашка и а дано другото купе захапят аз после ще лая
  • 100 Хер Отто Флик

    6 2 Отговор
    Славчо, навремето е искал голям процент депутатски места от герберите, но Боко му отказва! Затова е толкова злобен учиндолска чалгар!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Леля ти Марта В

    0 4 Отговор
    Славчо - премиер, Тошко - министър на културата.

    Коментиран от #103

  • 103 Пламен от Перник

    3 0 Отговор

    До коментар #102 от "Леля ти Марта В":

    Лелеееееее- отново цирк.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ЗЛОБЕН

    6 0 Отговор
    ЖЕЛАЯ РАДОСТЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ В СТРАНАТА НА БОЙКО. И СЛАВИ. БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ .ТО БЕШЕ ЕДИН ЦИРК ЕДИН ФАРС ЕДНО ЗЛЕ ИЗИГРАНО ТЕАТРО. А ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ГО КОМЕНТИТАТ. О, О, О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА! КАЗВАМ ГО НА БЪЛГАРСКИ ЗА ДА МЕ РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ.
  • 106 Иванов

    9 0 Отговор
    А защо Славуна ЕДИН ПЪТ НЕ ПОВДИГНА ТЕМАТА ПЕЕВСКИ? Тема за размисъл на "писателя" на хейта.
  • 107 ЗЛОБЕН

    8 0 Отговор
    А, А, А ЗАБРАВИХ ДНЕС ПОПИТАХ ЕДИН ПРОДАВАЧ. КОЛКО СТУВАТ ДОМАТИТЕ? 20% КАЗВА.
  • 108 Токо

    7 3 Отговор
    Абе кой е Слави да ви оправя и подрежда държавата??? Той беше просто в ролята на журналист .... Демек играеше го послушковец!!! Такава е голата истина за журналистиката! Като се изправи журналист пред ''ВОЖДА'' и си забравя ЕГН - то !!! Иначе като седне на компа да пише небивалици може да му завиди човек. Много евтина журналистика и още по евтини новини вечер. Някой си охранител във горно нанадолнище шляпнал едно циганче за нещо си...И всички мухи със камерите се изсипаха да правят ''журналистика'' Някакво куче онождало котката на съседа и цяла седмица се упражняват ''журналистите'' върху секс скандал! Е то е така когато няма журналисти няма и съвестни политици. Няма и прокурори които имат страх от пресата . Може това да е иронията която ви демонстрира Дългия .... урок за журналисти...
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Явно няма значение името

    0 2 Отговор
    В тази държава не може да се изразява мнение без да се сее злоба и омраза
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Гербаджия до края

    1 3 Отговор
    Нинова чакаше Слави да й свърши работата и да яхне коня. Ама Слави не е глупак. Даром се кокала не дава. Да тича Нинова по площадите, а не да чака някой да я сложи на държавната софра. Те комунистите така са свикнали - държавата да им принадлежи по наследство.Слава на ГЕРБ.

    Коментиран от #115

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 AK47

    3 0 Отговор
    ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!
    Нищо друго!
  • 117 Ивайло Георгиев

    1 1 Отговор
    Райко Байчев, веднага Ви отговорям! Първо Трифонов не е журналист! Сценаристите му също! Нелепо е всичко що се появи на екрана да се зачислява в журналистическата гилдия. Слави Трифонов и антуража му са просто актьори, реализирали телевизионен проект, които години наред се опитват да вменяват на българския зрител недоволство и недоверие в системата разисквани в шоу дебати на кръгла маса и представяйки някаква шоу политика, като уж неудобните на Борисов и неговото правителство и от това интервю хората очакваха резултат в полза на убеждението им, а не лексикон. Лек ден.
  • 118 Ния

    0 0 Отговор
    Сега ще се оправдава гафа на Слави с нивото на българската журналистика ли?!Нещо ми идва вече в повече тоя навик никога да не се поема отговорност за собствените грешки,а само се намират оправдания в другите.След като е решил да прави тези интервюта значи ще му се държи сметка, като не е журналист да не се занимава с това.
  • 119 Ния

    0 0 Отговор
    Сега ще се оправдава гафа на Слави с нивото на българската журналистика ли?!Нещо ми идва вече в повече тоя навик никога да не се поема отговорност за собствените грешки,а само се намират оправдания в другите.След като е решил да прави тези интервюта значи ще му се държи сметка, като не е журналист да не се занимава с това.