16 Април, 2019 11:56 840 4

Ковачев пред ФАКТИ: Следващият ЕП може да започне наново по пакета "Мобилност"

  • андрей ковачев-
  • пакет мабилност

Въпросът трябва да се разглежда в спокойна, а не в предизборна обстановка, заяви евродепутатът

Ковачев пред ФАКТИ: Следващият ЕП може да започне наново по пакета "Мобилност" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Сега се гласува само позиция относно пакета "Мобилност". Това означава, че следващият европарламент в зависимост от избраните докладчици, може да гласува нова позиция и мандат и преговори на т.н. триалог със Съвета и с Комисията. Това заяви в Страсбург евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев в отговор на въпрос на ФАКТИ.

"Трябва в една не предизборна, а спокойна обстановка да се видят по кои теми ние не можем да правим компромис, а именно: връщане на камионите празни, ограничаване на българския бизнес, протекционистки мерки, всякакви наченки на наизползване на свободния пазар от българския транспортен сектор.

От друга страна искаме по-добри условия и по-добро заплащане за транспортните работници. Тук също трябва да бъде намерен най-добрия компромис. Така, че новият европейски парламент има свободата да започне наново по тази тема", коментира Ковачев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 няма изгледи макар че

    3 0 Отговор
    Може,но само при положение,че сменим старите кукли с нови в новият бардак.
  • 2 Болен Синигеров

    3 0 Отговор
    То се знае- вие вкарахте българските превозвачи в тази некоректна схема, а сега други да оправят нещата.
    Надявам се, този явен п.....ст , да не е в следващият Европарламент.
  • 3 мустака

    2 0 Отговор
    ами има ли некой да ви вярва.Абсолютно никой-вярвате само на онези 15000 Евро на месец.И ще гласувате за това,за което ви свирнат.
  • 4 Бамби

    1 0 Отговор
    По време на предишното гласуване трябваха само 2 гласа, за да не се стигне до обсъждане изобщо на темата в този европейски парламенти.Подаръка от 3 липващи гласа /от България!/ срещу колко ли плащане в кеш получи ЕК?С колко се нагушиха Бареков, Емил Радев и Наджми Али?