Факти, новини, статии - Да извадим фактите наяве

Манол Глишев пред ФАКТИ: Борисов ни има за по-прости от него и краде много

Той много се старае да не се излага пред чужденците

Публикувана: 4 Юни, 2019 12:21
174 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 42054
Манол Глишев пред ФАКТИ: Борисов ни има за по-прости от него и краде много
Снимка: Фейсбук
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4 от 58 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Бихте ли избрали магаре за народен представител или пък за президент? Ако не бихте го направили, то ще влезете в тежко противоречие с министър-председателя на България Бойко Борисов. Според него, ако в началото на неговата политическа кариера, той и партията му бяха взели решение да ''вържат'' магаре начело на листата на ГЕРБ, хората и него ще изберат. От ФАКТИ решихме да не останем безразлични към темата и потърсихме мнение по нея от поета и блогър Манол Глишев.

- Ако Борисов смята, че ние ще изберем и магаре, то тогава той какво си мисли за нас? Какви сме ние според него?

- Този отговор може би е исторически, то е почти анекдотично. Известна е историята според която един римски император, неуравновесен римски император, принуждава сенаторите с елемент на чиста гавра, да изберат за свой колега, за член на сената - коня на императора. Конят се казва Инцитат, императорът е Калигула, а той е запомнен от историята с много лошо чувство. В този смисъл Борисов гледа на нас като на.., и вие сте прости, и даже сте по-прости и от мен, и няма да се разберем, ами аз ще ви казвам какво да правите. По същия начин Калигула гледа на сената на Римската империя.

- Aко Ангела Меркел се обърне по този начин към германците и им каже: ''Аз и прасе да сложа, вие ще го изберете'', каква според Вас ще е реакцията първо на репортерите на място, а след това и на гражданите?

- Всичко зависи от нивото на обществена култура. Това, което ние на разговорен език наричаме ''бели държави'' или нормални държави, са държави, които са по-богати от нашата и са по-проспериращи. Защо те са богати и проспериращи? Защото там населението не стиска зъби и не си мълчи, а винаги, когато има проблем - вдига страшен шум срещу правителството. Общо взето въпросът е правителството да има известен страх от нацията, тъй като всяка западноевропейска държава е минала по един дълъг, труден процес на изграждане на държавността си. Германия има много сложна история, Великобритания има много сложна история, Франция също. В тези страни се е стигнало до един обществен договор, в който властите не си позволяват да изразяват презрение към населението. Властите много внимават как говорят и се e създал един тон на приличие, като между другото този тон на приличие го имаше у нас, например през 90-те години, краят на 90-те години и началото на новия век. Обаче в последните десет години, откакто ГЕРБ е на власт, дори са повече от десет като включим общинския мандат на Борисов - тонът на приличието беше срутен. Властите казват: ''Ние ще правим каквото си искаме'', идиотщината е, че ние българите не реагираме на това. Първо не реагират достатъчно добре журналистите, които би трябвало да емнат правителството, докато го сринат, тъй като правителство, банка и муха се убиват с вестник. После би трябвало самото население да полудее от това нещо. Имаше един случай, в който преди няколко години японски министър-председател си позволи да каже нещо далеч по-безобидно от Борисов. Той каза на населението нещо от сорта на: ''Япония не се управлява много трудно''. Заради това журналистите и японската публика го побъркаха и човекът много скоро си подаде оставката, извини се сърцераздирателно от трибуната на японската Диета (японският парламент) и въобще нещата минаха по един съвсем цивилизован и демократичен начин. Този човек не беше линчуван или нещо подобно, а беше принуден да осъзнае грешката си. При Борисов няма такова нещо, той се самозабрави.

- С оглед на дадените примери от по-цивилизования свят и връщайки се в реалността тук, където критична реакция на подобни изказвания няма, може ли според Вас Борисов да стане още по-директен в обидите си?

- Той така или иначе го прави, но все пак никога няма да излезе по телевизията и да каже ''Вие сте едно тъпо население и аз тука ще ви мачкам''. Той не е идиот, а популист. В този смисъл той винаги ще казва: ''Народът е готин, народът е свестен, народът е прост, ама това е хубаво, понеже се разбираме, защото и аз съм прост''. Оттам нататък: ''Вие журналята сте кретени'', това би могъл да го каже. Може да им каже, че са безполезни, може да им каже, че лъжат. Съвсем възможно е да каже, че опозицията му нищо не струва и същевременно с това той може да продължи да говори по един начин, който да е тотално оскърбителен за нашите институции. Да казва: ''Абе, Конституция тука, закони, дайте сега да надскочим закона''. Имаше един такъв герберски израз навремето, който също между другото е смущаващ и нетърпим. Тези неща ще си продължат, Борисов си казваше: ''Абе.. какви процедури, стига с тия процедури''. Той ги разбира нещата по друг начин, да си управляваме по общо подразбиране. Ние всичките сме хитри и знаем как става, това е неговият стил и поведение. За него писаното право нищо не означава. В този смисъл той може да си продължи така, но не е в това въпросът, защото той ще го прави. Въпросът е колко време ще изтрае, защото това не може да е вечно.

- Дали репортерите стоящи срещу него осъзнават на момента нещата, които той казва и дали имат необходимото достойнство за критична реакция към неприемливото?

- Първо да кажем, че репортерът не е низов журналист. Репортерският занаят като част от журналистическата професия, би трябвало да заслужава голямо уважение. Има професионални, стари и опитни репортери от големи световни медии, които биха реагирали по изключително сериозен начин в момента, в който чуят подобно изказване и биха задали серия от смазващи въпроси на глупака, който си позволи да изтърси такава обида пред тях. За съжаление в България самият репортерски занаят, а и изобщо журналистическата професия, са сведени до много ниско ниво, като това е нарочно, стремеж на властите е да бъде така. В този смисъл малцина журналисти биха се осмелили въобще да говорят пред Борисов, да му задават въпроси, които да не очаква да чуе, за да не си загубят работата и за да няма: ''Много като тебе вече плакаха''.

- Спомням си как една българка работеща за''Ройтерс'', ако не се лъжа, зададе на Борисов съвсем не толкова удобен въпрос, а той с назидателен тон я попита коя медия представлява. Разбирайки, че е от ''Ройтерс'', Борисов доста снижи тона.

- Той е хамелеон, нахалник е, но внимава къде е нахалник, за да не се изложи пред чужденците. Пред чужденците той винаги е много мек. Чуждата преса винаги съобщава, че Борисов създава приятно, меко, мило впечатление, когато говори извън границите на страната.

- Смятате ли, че ако това изречение на Борисов за високия рейтинг и избираемото магаре, се повтаря постоянно по телевизиите, в момент преди избори, населението отново ще го избере?

- Не знам. Първо си има твърдо ядро, което не се интересува от това, което той говори, а се интересува от това той да е на власт. Няма да сбъркам, ако кажа, че това са например държавни служители, които от десет години зависят силно от неговата партия и от неговото влияние. Има хора, които биха плюли на собственото си лице и съвест, те въобще няма да се впечатлят от това, че министър-председателят е казал нещо оскърбително за нацията. Има хора, които търсят всяка възможност да се конфронтират с него, впрочем дори и когато няма за какво. Той често казва банални, но верни неща. Неща от рода на това, че водата е мокра и небето е синьо. Прави го за да минават по-лесно лъжите му. Хората конфронтиращи се с него за всичко, са хора гравитиращи около БСП. Въпросът обаче е дали има достатъчно граждани и дали не трябва да възпитаме достатъчно граждани, които да реагират принципно на сериозни положения. Да реагират даже не толкова, когато Борисов каже някаква гадост, защото Борисов не бива да говори гадости, никой министър-председател не трябва да говори гадости, но най-вече Борисов не трябва да краде, а той краде много. Неговите хора също крадат много. По този въпрос, ако се намери критична маса хора, тогава въпросът Ви ще има много щастлив отговор.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4 от 58 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
El chochone
(гост)

Неутрално
1 Отговор
Пак измислени дихатели плюят по Бойко но,народа си каза думата.

Коментиран от #33, #47, #92, #165, #167


Оценка:
-684 +144

El chochone
(гост)

Неутрално
2 Отговор
Най добрият премиер,който е имала България

Коментиран от #11, #50, #54, #58, #79, #80, #81


Оценка:
-666 +133

El chochone
(гост)

Неутрално
3 Отговор
Бесеперастията да мълчи...!

Коментиран от #12


Оценка:
-487 +127

ДОКО
(гост)

Неутрално
4 Отговор
НЕ КРАДЕ А ЗАСМУКВА..И ЦВИЧКО ПОМАГА..

Оценка:
-84 +458

сандъкова
(гост)

Неутрално
5 Отговор
Тоя кавал ако е алтернатива на Баце и ко, заеби....

Оценка:
-229 +88

Кокито
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Боки е абсолютно прав, и магаре да пусне и него ще изберем. Нарочно свалиха качеството на образованието за да си правят с нас каквото си пожелаят. Ще ги избират разни примати за по 20-30 кинта и всичко ще е перфект за тях......

Коментиран от #43, #44, #174


Оценка:
-50 +445

НРБ
(гост)

Неутрално
7 Отговор
Стига сте търсили под вола теле, така казал , онака рекъл. Важни са делата му, какво е направил, което е видно и не може да се отрече , хората го виждат! А по времето на другите правителства до сега , само грабежи и нищо за бита на народа, само лицемерни изрази , клишета , а БСП се напълни с олигарси ! Нямаше виновни за три фалита на държавата за тези 30г, нямаше виновни за фалиралите банки, за 1000 % инфлацията. ....стига вече сте хвърляли кал по ГЕРБ, отворете си очите за добрите неща , които правят непрекъснато !!!

Коментиран от #30, #42, #65, #126


Оценка:
-383 +115

Магарето
(гост)

Неутрално
8 Отговор
Че е вярно, вярно е. НО че народа е прост, прост е. Простаци са всички онези дето си държат нещастните душици в шепички и мрънкат , а не излязат да гласуват. Простаци са в 90% държавната и общинска администрация дето с 10% от населението гласуват под строй с бюлетината на герб. Ако излязат 50 или повече % да гласуват тогава и на герберите ще им падне драстично процента и на дпс-то. Е да видим герб Нека има по-силна опозиция. Сини жълти пембени зелени оранжеви ако щете и сурусинкяви . Да водите тоя селски тарикат и ненаялата се шайка около него дали няма да стегнат крадливите си задници малко да поработят и за хората, а най добре поетапно към бай ви Ставри да поемат. Е а дано ама надали....

Оценка:
-38 +289

химлер
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Стига сте ревали, че ако сме народа който трябва да бъдем до сега да сме ги изклали всички 240 прасета в НС. Та така че мълчете и плащайте каквото ви се каже - това е истината КАПИШ

Коментиран от #123


Оценка:
-21 +229

ДОКО
(гост)

Неутрално
10 Отговор
НАРОДЪТ НЕ Е ПРОСТ А ЗАБЛУДЕН..МЕДИИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ТИ ПОВТАРЯТ ЧЕ ТИ БЪЛГАРИНО СИ ДОБРИ ТИ СИ ОК ТИ СИ ЩАСТЛИВ ТИ СИ В РАЯ И Т.Н.ЗАЩОТО ГЕРБ Е СХЕМА КОЯТО ВКЛЮЧВА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗВЕНА МЕДИИ МВР ПРОКУРАТУРА ЕДЪР БИЗНЕС И СЛЕДВА ЗАСМУКВАНЕТО НА ПАРАТА ПРОЦЕНТЪТ Е ОПРЕДЕН И ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ГУШНЕ ГЕРБ УПРАВЛЯВАТ КАТО ВНЕДРЯВАТ СТРАХ А СИ ДИГНАЛ НОСА СЛЕДВА ТОЯГАТА..

Коментиран от #129, #169


Оценка:
-43 +208

11
Този коментар е премахнат от модератор
Обикновен човек
(гост)

Неутрално
12 Отговор

До коментар #3 от "El chochone":


Ех какъв голям език имаш разпростира се на три коментара!!

Оценка:
-12 +84

смърт за комунистите
(гост)

Неутрално
13 Отговор
по крадлива сган от комунистите светът не познава !
Борисов е най добрия премиер на България след Стамболов !

Коментиран от #16, #38, #97


Оценка:
-272 +83

karakondgul
(гост)

Неутрално
14 Отговор
Единица мярка за добро управление трябва да бъде "България изпревари по развитие и стандарт държава от ЕС"!
Всичко друго са празни приказки.

Коментиран от #147


Оценка:
-15 +206

Боки не е такъв човек😂😂😂
(гост)

Неутрално
15 Отговор
Това са скалъпени обвинения тои е ял филия с мас и е човек от народа😂😂😂😂😂

Коментиран от #18


Оценка:
-23 +129

бузю
(гост)

Неутрално
16 Отговор

До коментар #13 от "смърт за комунистите":


Хем си прав ,хем не си . На Борисов партийната книжка , подарък от дядо Тошо , седи в гардероба.Прави си извода сам , ......ако има с какво

Оценка:
-22 +151

Кой е
(гост)

Неутрално
17 Отговор
Манол Глистев и кой му иска мнението?!

Коментиран от #48, #106


Оценка:
-108 +53

Те баба ти и дядо ти само
(гост)

Неутрално
18 Отговор

До коментар #15 от "Боки не е такъв човек😂😂😂":


филаделлфия са мазали навремето.???

Коментиран от #19


Оценка:
-7 +51

С маскарпоне😂😂😂
(гост)

Неутрално
19 Отговор

До коментар #18 от "Те баба ти и дядо ти само":


И рокфор😂😂😂

Оценка:
-4 +30

20
Този коментар е премахнат от модератор
Джони
(гост)

Неутрално
21 Отговор
Разумният човек не би акцентирал върху "магарето", защото то е просто метафора и израз за високият рейтинг на Бойко.

Коментиран от #67, #125


Оценка:
-105 +45

22
Този коментар е премахнат от модератор
месара
(гост)

Неутрално
23 Отговор
поредния празнодумец!

Оценка:
-76 +49

asoos
(гост)

Неутрално
24 Отговор
защо факти не направят една анкета за най добрия премиер от 89 та до 2019 г

Коментиран от #39


Оценка:
-7 +72

ГоУст
(гост)

Неутрално
25 Отговор
За съжаление всички го знаем....и за съжаление пак и пак избираме тиквата.
Еми ще продължава да ни вика магарета а ние ще продължаваме да си драскаме по форумите.

Оценка:
-28 +120

????
(гост)

Неутрално
26 Отговор
Бойко кво му наредят шефовете това прави. Всичко зависи от съзнанието. Отиваш на доктор и сестрата на 66 години по нервна от 72 годишният доктор. Бойко ли е виновен, питам и отговор не искам. Отива в друг град държи го един час, но.. Едно е помакиня първата, а друго си е втората, на цвъки хората. Всеки реве, а имат простите на българи по 3 къщи на село, по 5 апартамента в провинцията. Минавам покрай центъра, огромни къщи, магазини и сие. Където е текло пак, от Беломорска Тракия с камили са дошли богаташите. Богатството им се е надградили, член на бкп, големи заплати след 1989 от партия в партия и стигнаха до герб, три пъти по заможни, деца на държава, но загубиха мъжете си, а мама р. 1933 сега и тя Тонка Стоева сиджи.. поживя благодарение на щерка си... крадлата... Болест, къщи, апартаменти, магазин, на запад друг свят, живот кратък, р. 1956,щерката,в общината и с Цеца приятелки, кукуку, изкукувици.. Една кондуктор ка ми се оплаква... В града няма млади, всичко е пенсионери и на средна възраст, туркиня се оказа, да им честити шекер байрам и да е благ вожда им като шекера, оплака ми се, децата са на запад, няма да се върнем, с една заплата сме, мъж ми е болен, инфаркт,,, поне като на мед. Сестри им е трудно, рав им път, рецептата, айде излизате, ако искат нещо, е няма, на кого по напред. А дали ще е Бойко или драганка или Хасан, самите ние не се ли променим, изход няма. Всеки иска, младите да се стягат, а не цигари, ракия,.. Получаваш над 1200 и ревеш, дфи

Оценка:
-47 +13

27
Този коментар е премахнат от модератор
28
Този коментар е премахнат от модератор
Вятър
(гост)

Неутрално
29 Отговор
Манолчо,колко стихосбирки си написал и издал и колко хора са ги купили и прочели?Роднини и приятели не се броят.След това ни обяснявай за магарето.От анонимници ,като тебе анализи не искаме.

Оценка:
-67 +54

любо
(гост)

Неутрално
30 Отговор

До коментар #7 от "НРБ":


А кога скоро е имало друго правителство , че да направиме разликата ...?

Коментиран от #71


Оценка:
-7 +63

колю
(гост)

Неутрално
31 Отговор
Абе, другарю Глишев........а ти от къде си открадна малкото мозъче под рехавата джендърска брада

Оценка:
-74 +46

любо
(гост)

Неутрално
32 Отговор

До коментар #28 от "Мутра":


Обичат хората , ама не Бойко , а парите които дава под масата !!! Тия същите хора ще обичат всени който им покаже пет лева на цяло !!!

Оценка:
-20 +76

Густо Майна
(гост)

Неутрално
33 Отговор

До коментар #1 от "El chochone":


Ако под "един Пловдив" народ поставяш целия народ?! Може и да си прав. Ама нали си на Баце човек, а ние сме прости... Даже по- от вас!

Оценка:
-12 +41

Европеец
(гост)

Неутрално
34 Отговор
Някой си Манол Глишев се изкал??!! Не виждам новината в това.
Не съм го чувал, не желая и да чувам за него!

Оценка:
-62 +40

Гого Л
(гост)

Неутрално
35 Отговор
По-добре Борисов да управлява отколкото гадните соросоиди, Манолчо!!!

Оценка:
-74 +32

Кико
(гост)

Неутрално
36 Отговор
Квичете, пърдете, ще ви мине! Псевдо интелектуалци народила нашата земя хубава!

Оценка:
-24 +44

БеСеПендър
(гост)

Неутрално
37 Отговор
Какъв поет си ти бе Глишев и кой те знае? Ти си един платен лизач на БСП.

Оценка:
-68 +43

Гошко
(гост)

Неутрално
38 Отговор

До коментар #13 от "смърт за комунистите":


Изглежда имаш сериозни психически проблеми

Коментиран от #141


Оценка:
-16 +46

хахаха
(гост)

Неутрално
39 Отговор

До коментар #24 от "asoos":


Публикувано във факти.бг: "защо факти не направят една анкета за най добрия премиер от 89 та до 2019 г"

Защото е безсмислена, драскащите тук са предимно русофилистици и левандули и най-добрия вероятно ще бъде Орешарски или Виденов:)!

Оценка:
-40 +23

Селянина с колелото
(гост)

Неутрално
40 Отговор
Лелеее ВЕрно ли? А стига бе......много ли краде? лелеее? и когаС го открихте това? Днеска ли? МАЛИИИИИИИ! Новина та кърти разбираш ли!

Оценка:
-11 +42

onq s konq
(гост)

Неутрално
41 Отговор
Ето какво заявява "ИЗВЕСТНИЯТ" САМО НА МАЙКА СИ Глишев-цитирам:"Вие журналистите сте кретени" - това БИ МОГЪЛ да каже Борисов.МОЖЕ ДА ИМ КАЖЕ също че са "безполезни" и "лъжат".СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНИ Е ДА КАЖЕ,че Опозицията нищо не струва.МОЖЕ И ДА КАЖЕ "Абе Конституция тука,закони,дайте сега да надскочим закона".Борисов СИ КАЗВАЛ НА СЕБЕСИ "Абе какви процедури...стига с тия процедури" и т.н.Реалната истина е,че БОРИСОВ НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ ПОДОБНИ НЕЩА,но...МОЖЕ И ДА ГИ КАЖЕ?!!Ами АКО НЕ ГИ КАЖЕ,ще изтърпи ли Глишев ЛИЧНО ОТ БОРИСОВ 2 ТУПАНИКА за ОБИДИТЕ КОИТО СИПЕ БЕЗ ГРАМ ОСНОВАНИЕ по негов адрес?!Ама СЕГА И ВЕДНАГА,а не да се надява на заведено срещу него дело от Борисов,което да се влачи в годините!Естествено и думите за Магарето което МОЖЕ да бъде избрано ако Борисов реши са си чист "фолклор",но все пак ИМА НЕЩО ВЯРНО в тях.А ЗАЩО ЛИ?Ами защото народът НАИСТИНА ЩЕ ГО ИЗБЕРЕ ТОВА МАГАРЕ,ама НЕ ЗАЩОТО Е ПРОСТ,А ЗАЩОТО ИМА ДОВЕРИЕ В БОРИСОВ И УВАЖАВА РЕШЕНИЯТА МУ!Всъщност и точно тук е "врътката" на Глишев.А както е известно ДОВЕРИЕ ЛЕСНО СЕ ГУБИ,НО МНОГО ТРУДНО СЕ СЪЗДАВА.Та така ...си вади "сребърниците" Поет Глишев,за когото ЕДВА ЛИ ЩЕ ЧУЕМ ПАК НЯКОГА НЕЩО.

Оценка:
-39 +39

Юнак
(гост)

Неутрално
42 Отговор

До коментар #7 от "НРБ":


Лаят силно,болезнено и чакат ДПС/БСП да вземат власта за да крадът без някой да им пречи. Както винаги е било.

Оценка:
-39 +36

магарицата
(гост)

Неутрално
43 Отговор

До коментар #6 от "Кокито":


Цецка не я избрахме, та ше видим...

Коментиран от #66


Оценка:
-6 +35

ГНИДА
(гост)

Неутрално
44 Отговор

До коментар #6 от "Кокито":


Ето точно тия са новите работници в България ! Честито на печелившите

Оценка:
-1 +18

45
Този коментар е премахнат от модератор
46
Този коментар е премахнат от модератор
47
Този коментар е премахнат от модератор
Т-34
(гост)

Неутрално
48 Отговор

До коментар #17 от "Кой е":


Кои е този и какво е издал? Май е лентяй.

Оценка:
-28 +24

Kyma Lisa
(гост)

Неутрално
49 Отговор
Той Боко си обижда своите избиратели, но те пак си го харесват!!! Да им е драго!!!! И пак да го избират, заедно с магаретата!!!!

Коментиран от #124


Оценка:
-20 +50

50
Този коментар е премахнат от модератор
Боко
(гост)

Неутрално
51 Отговор
Стига сте брецали,изградих ви магистрали,болници,детски градини, на Софянци метро,са и самолети ше ви зема а вие само ревете,неуда чници има навсякаде посвета,гласувайте за мене и след време ше ми благодарите

Оценка:
-10 +31

Գեւորգ Գ.
(гост)

Неутрално
52 Отговор
Бай .... (знаете кой) ли е готин, народът ли е перверзен - не мога да разбера!

Оценка:
-3 +26

Балу
(гост)

Неутрално
53 Отговор
Аз се съгласявам направо със заглавието и нататък няма да чета!

Оценка:
-15 +8

54
Този коментар е премахнат от модератор
Станьо
(гост)

Неутрално
55 Отговор

До коментар #46 от "Byg":


И ти си проститутка на герб , вижда се.

Коментиран от #150


Оценка:
-20 +24

дядо славеиков
(гост)

Неутрално
56 Отговор
Не народ а мърша.
Това ще кажа и повече не ще говоря.

Оценка:
-12 +31

Прост народ
(гост)

Неутрално
57 Отговор
Пак да гласувате за Боко с магаретата

Коментиран от #95


Оценка:
-16 +37

58
Този коментар е премахнат от модератор
287
(гост)

Неутрално
59 Отговор
Някой знае ли,кой е този на снимката?

Коментиран от #172


Оценка:
-10 +24

коча
(гост)

Неутрално
60 Отговор
земи се обръсни бе брадат козел па тогава говори за борисов

Оценка:
-30 +24

дани
(гост)

Неутрално
61 Отговор
Не мога да разбера как така давате думата на абсолютни психопати? Да не би и вие да сте част от групата на другаря Бабикян, а може би на Цецко от Белград?

Оценка:
-22 +25

62
Този коментар е премахнат от модератор
КОЧА
(гост)

Неутрално
63 Отговор
ГЛЕДАИ КАТО ГОВОРИШ ДА НЕ СЕ УПЛЮЕШ САМ - НАТАМ СИ ТРЬГНАЛ ПРИЯТЕЛ .......................

Оценка:
-5 +12

Алекс2
(гост)

Неутрално
64 Отговор
Другари мъката за кой ли път ни е голяма ! Да се съберем на Бузлуджа да се хванем за ръце и да скочим в някоя пропаст ! Железни железни ама то вече се не издържа ! Това е спасението . А Импексова Милиончева и Христовците нека си харчат парите а ние да им тежим на съвеста ! Сборен пункт Позитано...

Коментиран от #105


Оценка:
-29 +19

65
Този коментар е премахнат от модератор
ЯНИ
(гост)

Неутрално
66 Отговор

До коментар #43 от "магарицата":


Да,ама цецка е травестит,а''боко''си е истинско магаре отдавна,та затова винаги си го избираме.Тоа е най- ГОЛЕМИЯ манипулатор съществувал някога....

Оценка:
-13 +34

моряк
(гост)

Неутрално
67 Отговор

До коментар #21 от "Джони":


Прав си ,но на прости хора как да обясниш що е метафора!!!!

Оценка:
-2 +16

волен сидеров
(гост)

Неутрално
68 Отговор
ха ха ха Борисов краде а вие не ха ха ха ..големи смешки

Оценка:
-6 +16

69
Този коментар е премахнат от модератор
70
Този коментар е премахнат от модератор
гост
(гост)

Неутрално
71 Отговор

До коментар #30 от "любо":


Ами на онзи наглец Орешарски седянката беше скоро!!!

Оценка:
-11 +13

волен сидеров
(гост)

Неутрално
72 Отговор
айде малко по сериозно-дори и да краде ,поне се вижда ,че и ма и за народа ...магистрали ,ако успее и тунела и хемус и някой друг околовръстен път да направи то той ще е без алтернатива на фона на 240те гълфона особено от псевдопатриотите и бсп,за дпс да не говорим....бсп толкова години беше на власт и нищо не направи,те могат само да се джавкат по между си нищо друго...Бойко поне има реални направени неща,Ако вдигне всички доходи поне 100% той ще е винаги на власт до живот.

Оценка:
-12 +23

ПЕНКО
(гост)

Неутрално
73 Отговор
ОБАЧЕ, МАНОЛ ПИШЕВ Е НА ДРУГО МНЕНИЕ , А МАНОЛ ДВУПИШЕВ Е НА СЪВСЕМ НА ДРУГО МНЕНИЕ , А МАНОЛ ТРИПИШЕВ Е ....!!!!!!!!!!!

Оценка:
-13 +10

74
Този коментар е премахнат от модератор
filo
(гост)

Неутрално
75 Отговор
Какъв е тоя Дришев, исвестен със своята неизвестност. Айде у лево.

Оценка:
-15 +21

76
Този коментар е премахнат от модератор
Бамби
(гост)

Неутрално
77 Отговор
Да, просташкия тон и манталитет на премиера привлича като магнит други власт имащи със същият манталитет- пасват си чудесно!Но защо толкова държат народа да е изпростял на макс?

Оценка:
-12 +18

asoos
(гост)

Неутрално
78 Отговор
Някой да е чувал за ония двете кокошки Нинова и Е.Йончева тука 1м само компромати а сега няма никой нещо се изпокриха като мишки.А този от коя дупка излезе почна да лае я въз от палубата.

Оценка:
-17 +22

Виж колко минуса имаш
(гост)

Неутрално
79 Отговор

До коментар #2 от "El chochone":


Да живее твоят премиер с циганско мислене!

Оценка:
-11 +16

80
Този коментар е премахнат от модератор
81
Този коментар е премахнат от модератор
Глисев
(гост)

Неутрално
82 Отговор
Много нагло и непремерено ни представяш нещатата. Ние не сме канарчетата ни омагьосваш. Г-н Борисов десет години от живота си е дал за нашето добруване. А ти по-добре се извини и се скрий от където си се ПРЪКНАЛ !

Коментиран от #88


Оценка:
-21 +17

Съдът е близо Глистев
(гост)

Неутрално
83 Отговор
Нямам представа кой си но ВСЕКИ носи съдебна отговорност за простотията си!

Оценка:
-9 +14

Съвет
(гост)

Неутрално
84 Отговор
Този кретен заслужава да го арестува ДАНС и да даде доказателства ,че Борисов краде много.То и две жени ореваха орталъка че краде , ама доказателства йок.

Оценка:
-16 +20

Джорж Оруел
(гост)

Неутрално
85 Отговор
Народ който търпи подобна измет да го обяздва не е жертва а съучастник

Оценка:
-8 +22

Граф Монте Христо
(гост)

Неутрално
86 Отговор
Тиквата става все по куха лейка с всеки изминал месец. Може би е имал предвид, че ако го вържат него най-отпред в листата ще го избереме... Той наистина е бил много кух... Изгони мозъкът на партията, заради някакави си 10 апартамента, вместо да му даде още един като награда. Да го видиме сега кой ще му налива акъл в полупразната вече лейка??

Оценка:
-18 +19

Гадина
(гост)

Неутрално
87 Отговор
Ако някой анонимен тук плюе по Бойко че краде няма никакво значение. Виж, ако някой с името си и пред медия твърди че премиера краде и то много ще трябва да го докаже. Или да плати много след някое дело за клевета!

Оценка:
-4 +23

Чичо АДИ
(гост)

Неутрално
88 Отговор

До коментар #82 от "Глисев":


Ти сериозно ли мислиш това "добруване" , Тиквата се излага като първият Ганьо ! Ти пък му правиш вятър ,да ти се е обадил да те пита дали си гладен или си платил тока и парното !! Ако наистина вярваш в това дето пишеш това е много жалко !! Значи или си облъчен или имаш далавера от Тиквоча .Незнам здравомислещ човек да се съгласи с теб !!

Оценка:
-15 +14

Янакиев
(гост)

Неутрално
89 Отговор
Който не е грешен пръв да хвърли камък казал го е Исус за кого да гласувам за БСП за ДПС или за партийните които само усвояват предизборните субсидии Винаги се избира най малкото зло иначе боли И така докато някой друг докаже че е честен

Оценка:
-4 +9

Янакиев
(гост)

Неутрално
90 Отговор
Който не е грешен пръв да хвърли камък казал го е Исус за кого да гласувам за БСП за ДПС или за партийните които само усвояват предизборните субсидии Винаги се избира най малкото зло иначе боли И така докато някой друг докаже че е честен

Коментиран от #94


Оценка:
-3 +3

тото
(гост)

Неутрално
91 Отговор
Борисов е откраднал 4 милиарда, Иван Костов- 30 милиарда, Костов,Бонев,Борисов-3 по 30 милиона долара,Кунева-100000 евро, Цветанов и Борисов колко им платиха за друга облага.

Оценка:
-12 +5

ЙООО
(гост)

Неутрално
92 Отговор

До коментар #1 от "El chochone":


заради такива боклуци като тебе където избират некадърници няма държава смотаняко задръстен

Оценка:
-6 +10

Гочо
(гост)

Неутрално
93 Отговор
Каото чуя, че някой се нарича блогър и получавам повик за връщане на поръчката.

Оценка:
-5 +13

ЙГГГГГ
(гост)

Неутрално
94 Отговор

До коментар #90 от "Янакиев":


не гласувай

Оценка:
-4 +1

Рудозем
(гост)

Неутрално
95 Отговор

До коментар #57 от "Прост народ":


За БСП ли да гласуваме бе примат

Коментиран от #114


Оценка:
-11 +14

Апостолов
(гост)

Неутрално
96 Отговор
Прости едноклетъчни....ще докарате пак БСП на власт и тогава ще видите кон боб яде ли!

Оценка:
-13 +14

станислав
(гост)

Неутрално
97 Отговор

До коментар #13 от "смърт за комунистите":


значи казваш смърт на Борисов, доколкото знам и той е с членска книжка от БКП.

Коментиран от #99


Оценка:
-5 +9

Умен
(гост)

Неутрално
98 Отговор
Троловете на позитанското БСП и на драгалевското БСП да не се обаждат че са в канала!

Оценка:
-12 +11

Аман от тролове
(гост)

Неутрално
99 Отговор

До коментар #97 от "станислав":


Ти знаеш че нищо не знаеш бе слуга на комуниста Костов!

Оценка:
-4 +10

100
Този коментар е премахнат от модератор
Циганина
(гост)

Неутрално
101 Отговор
Абе то наща държава много готина,искам всеки ден да има избори.......

Оценка:
-2 +3

ivo
(гост)

Неутрално
102 Отговор
кои народ гладния които не гласува

Оценка:
-2 +2

Антисоциалист
(гост)

Неутрално
103 Отговор
Господа, авторът твърди: "Борисов ни има за по-прости от него и краде много". Щом г-н Глишев не доказва с факти, че г-н Борисов краде, то лъже. Досега чухме много лъжи, и че курникът и зайчарникът на г-н Борисов от детството му са къща; и че има остров в Гърция; и че има къща в Барцелона. Простаците лъжат тъпо не само защото не могат да лъжат умно, а и защото ги мързи да дори измислят нещо правдоподобно за да заслужат парите на господарите си.

Оценка:
-18 +16

Алфа Ромео
(гост)

Неутрално
104 Отговор
То във всички държави се краде но тук смучат кат огромни прахосмукачки! Един сърбин ми вика брато където и да влезете няма оправия при вас, вашите крадат 80% и 20% остава за държавата, при нас се краде 20% и 80% остават за страната...

Оценка:
-7 +14

стоян
(гост)

Неутрално
105 Отговор

До коментар #64 от "Алекс2":


До 64 ком-Браво за коментара -разсмя ме =продължавай да твориш

Оценка:
-1 +2

Брат ми
(гост)

Неутрално
106 Отговор

До коментар #17 от "Кой е":


Тоя Глишев ми е съсед,безработен тип който прибира пари от различни НПО та. За протести,за разни измислени статийки прибира пари. И същия тип няма един работен ден.Само разхожда един пес и стиска една книга в ръка.Така са интелектуалците.Паразит.

Оценка:
-10 +17

Варна
(гост)

Неутрално
107 Отговор
Скоро ще гърми газова Бутилка , на кой ли , досещате се .

Оценка:
-4 +3

краси
(гост)

Неутрално
108 Отговор
да сложи магаре, като има магарета да гласуват кво толкова. като гледам колко хора го плюват чудно ми е как герб печели, май с измама.

Оценка:
-5 +13

123
(гост)

Неутрално
109 Отговор
Не знам , но вече като видя или чуя някои от политиците ,на мен лично ми се повръща.Хора докога , докога ще ни лъжат тези хора,ако въобще могат да се наричат хора.Толкова ли ВИ е страх от управляващите.Нали искахте да бъдете свободни.Така по този начин ли се смятате свободни.
Да се стискате и да подвивате колена пред тези хора.Вие не сте свободни.Вие сте малодушни хорица, които за сребърници сте продали душата си.Как ще погледнете своите деца в очите.

Оценка:
-3 +17

ник3900евро
(гост)

Неутрално
110 Отговор
По принцип не харесвам БОКО но за Магарето е АБСОЛЮТНО ПРАВ. На избирателите на ДПС и БСП магаре да им сложиш за него ще гласуват .
.

Оценка:
-13 +10

Божкейййййй6767
(гост)

Неутрално
111 Отговор
Тоя Глишев ли е но е по Глист що не каже защо тия бели и добре устроени държави за които споменава се тресат от протести и почти всеки 3-6 месеца избори или нови правителства..КОЙ му плаща на туй недоразумение?

Оценка:
-10 +9

vasik atanasova
(гост)

Неутрално
112 Отговор
вдигат тока и парното айде честито на всички

Оценка:
-3 +18

Петър Волгин
(гост)

Неутрално
113 Отговор
Социализмът и фашизмът, са инструметите в борбата между външната и вътрешната олигархия. Путин и Орбан, са фашисти. Отначало са агенти на репресивния апарат на партията, червената олигархия. Посля червената олигархия ги назначава за либерали антикомунисти. Така антикомунизмът и либерализмът, превръща червената олигархия в плутокрация. След това Путин и Орбан стават фашисти, назначени за такива, да ограничат демокрацията и консервират постигнатото от олигархията. Либерализмът ги застрашава. Либерализмът се използва за външно източване на държава, или за вътрешно. Фашизмът консервира усвоеното от вътрешната олигархия, или спира либерализмът отхвърлящ външното източване. Лявото се използва от външната или вътрешната олигархии, зада си подливат вода една на друга, изнудване.

Оценка:
-6 +2

Не, бе
(гост)

Неутрално
114 Отговор

До коментар #95 от "Рудозем":


за магаре ще гласуваме, за магаре!
Роби борисови.

Оценка:
-4 +10

Ммм даааа
(гост)

Неутрално
115 Отговор
А някой зададе ли си въпроса, защо Цеко с многото апартаменти си би дузпата от ГЕРБ? Когато намерите отговора, всичко ще ви стане ясно. Явно не му е стигнал куражът да го направи преди изборите.

Оценка:
-4 +14

Петър Волгин
(гост)

Неутрално
116 Отговор
Маркс: Консервативният, или буржоазният, социализъм

Известна част от буржоазията желае да излекува социалните недъзи, за да осигури съществуването на буржоазното общество.

Тук спадат икономисти, филантропи, хуманисти, дейци за подобряване положението на трудещите се класи, организатори на благотворителността, членове на дружествата за закрила на животните, основатели на въздържателни дружества, всевъзможни реформатори на дребно. Този буржоазен социализъм е разработен дори в цели системи.

Като пример ще приведем „Философия на нищетата“ от Прудон.

Буржоата социалисти искат да запазят условията на живот на съвременното общество, но без борбите и опасностите, които неизбежно произтичат от тях. Те искат да запазят съществуващото общество, но без онези елементи, които го революционизират и разлагат. Те искат да има буржоазия без пролетариат. Буржоазията си представя света, в който тя господства, естествено, като най-добрия свят. Буржоазният социализъм разработва тая утешителна представа в повече или по-малко цялостна система. Като призовава пролетариата да осъществи неговата система и да влезе в новия Ерусалим, той всъщност иска само пролетариатът да си остане в сегашното общество, но да се откаже от своята враждебна представа за това общество.

Друга, по-малко системна, но по-практическа форма на този социализъм се стремеше да отвърне работническата класа от всяко революционно движение, като доказваше, че полезно за нея може да бъде не едно или др

Оценка:
-1 +2

Петър Волгин
(гост)

Неутрално
117 Отговор
Маркс: Те искат да запазят съществуващото общество, но без онези елементи, които го революционизират и разлагат. Те искат да има буржоазия без пролетариат. Буржоазията си представя света, в който тя господства, естествено, като най-добрия свят. Буржоазният социализъм разработва тая утешителна представа в повече или по-малко цялостна система. Като призовава пролетариата да осъществи неговата система и да влезе в новия Ерусалим, той всъщност иска само пролетариатът да си остане в сегашното общество, но да се откаже от своята враждебна представа за това общество.

Друга, по-малко системна, но по-практическа форма на този социализъм се стремеше да отвърне работническата класа от всяко революционно движение, като доказваше, че полезно за нея може да бъде не едно или друго политическо преобразование, а само изменението на материалните условия на живот, на икономическите отношения. Но под изменение на материалните условия на живот този социализъм съвсем не разбира премахване на буржоазните производствени отношения, което е възможно само по революционен път, а административни подобрения, които се извършват върху почвата на тези производствени отношения, значи с нищо не изменят отношенията между капитал и наемен труд, а в най-добрия случай само намаляват за буржоазията разходите по нейното господство и опростяват нейното държавно стопанство.

Своя най-подходящ израз буржоазният социализъм намира едва когато се превръща в чисто ораторска фраза.

Свободна търг

Оценка:
-2 +3

Петър Волгин
(гост)

Неутрално
118 Отговор
Маркс:
Своя най-подходящ израз буржоазният социализъм намира едва когато се превръща в чисто ораторска фраза.

Свободна търговия! — в интерес на работническата класа; покровителствени мита! — в интерес на работническата класа; затвори с отделни килии! — в интерес на работническата класа: това е последната, единствената сериозно казана дума на буржоазния социализъм.

Социализмът на буржоазията се състои именно в твърдението, че буржоата са буржоа — в интереса на работническата класа.

Оценка:
-1 +1

Независим
(гост)

Неутрално
119 Отговор
Дай доказателства. В противен случай лъжеш.

Оценка:
-1 +5

Геш
(гост)

Неутрално
120 Отговор
А бсп ни казаха в очите "И престъпник да ви сложим ще го изберете." И го направиха, избрахте мильончева. Преди същото и с резидента назначен от решетников.

Оценка:
-11 +8

Външния вид има значението
(гост)

Неутрално
121 Отговор
Мнение на блогъра, но е в грешка за президент на България герб избраха интелегетна и работлива жена но с един недостатък лоша визия, не е красавица няма какво да се лъжем, и само подценяване на външния вид доведе до загуба разгромяваща, външния вид не е важното не мина, хората искат като е жена задължително да е хубаво, само това си е доказателство че няма как да мине с магаре.

Коментиран от #128


Оценка:
-9 +6

nobody
(гост)

Неутрално
122 Отговор
Аман от лизачи , подмазвачи и всякакви простаци

Оценка:
-2 +2

Радой неРалин
(гост)

Неутрално
123 Отговор

До коментар #9 от "химлер":


Някога(през 19 век) дядо Пенчо Славейков беше писал, че ако вземем едно магаре и вържем на опашката му една кесия със жълтици и го проводим на владиката, магарето ще се върне с келимявка като поп. Премиерът интересно защо е забравил за кесията със жълтиците. Дали му е било неудобно да каже, че неговите магарета са му донесли предварително жълтиците, за да ги запише в избирателния списък или не е чел дядо Славейков? Знаем, че е чел романа Венету, ама той не се изучава в училище по български език и литература. По всичко личи, че Боко е начетен човек. Как си е взел матурата той си знае. Може да е извъртял някой мурафет както Георги Калоянчев изкарал четворка по немски език с "цванген цвунген гросе тъпунген".Ама последният стана велик артист. За Боко не знам. Историята ще реши.
КОЙТО ЗА МАГАРЕТА ГЛАСУВА,
МАГАРЕШКИ ХОЙ ЩЕ СЪНУВА!
Радой неРалин

Оценка:
-3 +8

578
(гост)

Неутрално
124 Отговор

До коментар #49 от "Kyma Lisa":


Драго ни е,драго ни е. Досега 12 пъти.Драго и благо.

Оценка:
-1 +2

анфора
(гост)

Неутрално
125 Отговор

До коментар #21 от "Джони":


боко не е толкова умен за метафори. Самия Той, ипонската мутра е една голяма метафора в управлението са държавата.

Оценка:
-5 +13

Съгласен
(гост)

Неутрално
126 Отговор

До коментар #7 от "НРБ":


Абсолютно съм съгласен с теб.
Оспорват го само два типа хора - певците сърдитите на живота и "интелектуалците", които може да свършат някаква работа от реме на реме, но основно философства и намират кусури на всички останали.
Все пак има още много, много за вършене, а е и абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има силна (но градивна) опозиция и непримиримо(но обективно) обществено мнение.
Хората се отвратителен от политиката, но това е голям минус за обществото.
Дано хората се в разумът, да следят и виждат събитията такива, каквито са и да реагират адекватно. Иначе ни чакат следващите месия - дълъг чалга джин, професор философ - поредния критик, неспособен да свърши работа за две стотинки

Оценка:
-3 +0

Paganini
(гост)

Неутрално
127 Отговор
Бойко не е толкова неприятен, колкото са неговите избиратели, конформисти par excellence. Преориентирани нагаждачи от онези времена. Нео-комсомолци. Всички в Парламента са провинциални кариеристчета. Никой не заслужава глас.

Коментиран от #130, #131, #132


Оценка:
-3 +7

МДааа
(гост)

Неутрално
128 Отговор

До коментар #121 от "Външния вид има значението":


Само не знам какво във визитата на Радев успя да събере толкова гласове.
Лакей на БСП(не знам как иначе да нарека човека пробуждане от Кирил Добрев и Корнелия) се оказа решение на проблемите на България...
После народа не бил глупав.

Оценка:
-9 +6

До доко
(гост)

Неутрално
129 Отговор

До коментар #10 от "ДОКО":


Народа е прост!!! Много се постараха и го постигнаха .Дали се противопоставят от БСП на Бойко не знам той си е техен кадър.

Коментиран от #145


Оценка:
-1 +5

Хммм
(гост)

Неутрално
130 Отговор

До коментар #127 от "Paganini":


ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дайте право на Борисов на отговор. Или пък ще продължите темата с Дойнов, Райчев или Христо ДаБългарията

Оценка:
-2 +2

Хммм
(гост)

Неутрално
131 Отговор

До коментар #127 от "Paganini":


ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дайте право на Борисов на отговор. Или пък ще продължите темата с Дойнов, Райчев или Христо ДаБългарията

Оценка:
-4 +1

Хммм
(гост)

Неутрално
132 Отговор

До коментар #127 от "Paganini":


Предишният пост не беше за теб..
Аз обаче гласувам за Герб, не съм бил комсомол и цял живот съм в частния бизнес.
Сега ми посочи за коя партия да гласувам и защо?

Коментиран от #133, #135


Оценка:
-9 +6

Paganini
(гост)

Неутрално
133 Отговор

До коментар #132 от "Хммм":


Комсомолът не означава просто членство, а етос. Типаж. Да, ГЕРБ строят и то много, но неграмотно, защото нямат визия. Всички партии са на ниско ниво, нямат визионирски усет, култура. Но това е характеристика на времето, в което живеем. Това, че си в частния бизнес нищо не означава.

Оценка:
-1 +6

Коко
(гост)

Неутрално
134 Отговор
На тоя само като му видя физиономията и няма нужда да чета какво е казал..

Оценка:
-8 +6

Грух
(гост)

Неутрално
135 Отговор

До коментар #132 от "Хммм":


Като дойде Путин, той ще ти каже, пиленце.

Оценка:
-6 +3

Косе босе
(гост)

Неутрално
136 Отговор
Това ли е ПИШУРКАТА? Написал стих на баба си за хурката!

Коментиран от #137


Оценка:
-6 +5

Paganini
(гост)

Неутрално
137 Отговор

До коментар #136 от "Косе босе":


Глишев е класи над вас, другари коминтиращи. Соросоид е кога ме хванете за дрелката. Интелектуалец също не е, иска ви се. Да не е Андрей Райчев или Пантев. Или Николай Михайлов? Обикновен софийски хашлак с въображение, което нямате. Човек със слабости, но поне е искрен и не слугува на тъпи авторитети. Повечето пишете клиширани фрази.

Коментиран от #146, #161


Оценка:
-9 +10

138
Този коментар е премахнат от модератор
Голям праз
(гост)

Неутрално
139 Отговор
Тролеите се развихриха, явно е имало бонуси покрай изборите.

Оценка:
-1 +4

Голям праз
(гост)

Неутрално
140 Отговор
Абе тиквеници, дебелото Лили на кой беше внучка?

Оценка:
-2 +8

Ново
(гост)

Неутрално
141 Отговор

До коментар #38 от "Гошко":


Не само психически ами иумствени борисов е от 12год а тои ми говори за хора завършели през комунизма забрави за т живков виденов с големите финансисти орешарски с братското дпс много задълбочено разгледа приватезацията даже поименно е оповести

Оценка:
-2 +6

142
Този коментар е премахнат от модератор
чичо Пей
(гост)

Неутрално
143 Отговор
Точен и грамотен анализ от интелигентен човек.Но като четеш някои от коментариите по надолу те обзема мисълта "надежда всяка тука оставете" виждаш каква деградирала просташка маса от биологични еденици за които не мога да кажа,че това е българският народ.Управляващото ни нищожество ще доведе нещата до нов 9.септември

Оценка:
-8 +9

Хмм
(гост)

Неутрално
144 Отговор
Означава, че под никаква форма не съм се, не се и няма да се възползвам икономически от властта.
Съгласен съм, че трябва визи, което предполага дифиниране на дългосрочни преоритети. Как да стане това, при положение масово българина се занимаваъ сбеи и нищо друго не го вълнува. Шофираме и си хвърляме боклуците по пътя, защо? Спират ни от Кат за проверка, а ние директно бъркам в портфейла да почерпим, защо? Или да попитам какви дългосрочни цели, съответно визии или план за изпълнение можеш да предложиш на такъв избирател?
Политиката е сведена до външна такава - добре познатия ни грабеж ориентиран на изток, или малко по-личеприятен ориентиран на запад. Изпълнителите са подобни типажи, но резултата е осезателно по-положителен(икономически). Означава ли това, че държавата се развива по-добре - вероятно, поне в краткосрочен, може би средносрочен план. Каква е другата страна на монетата - Европа ни до съсипва и без това плачевната демография. Дали решаването на този въпрос трябва да е преоритет за всички партии - ДАААА. Какво обаче се случва - занимаваме се с разни кокошкарски, маловажни проблеми. Апартамент гейт и т. н.
Не че не е важно да има справедливо правосъдие, напротив, но да превърне европейски избори в кръчмарски свада е меко казано безотговорно. Като прибавим и един куп не ориентирани младежи, тотално объркани и погнусени от цялата тая помия, бленуващи да отидат в "рая" да лъскав чинии и да карат камион, те питам, за каква визи говориш? Сега от

Оценка:
-1 +2

Има ли разлика или не
(гост)

Неутрално
145 Отговор

До коментар #129 от "До доко":


И в какво се състои? На този въпрос трябва да си отговориш

Оценка:
-0 +0

Акита
(гост)

Неутрално
146 Отговор

До коментар #137 от "Paganini":


Прост е Бойко, но поне има здрав разум. Как да гласуваш за дърдорковци и фантазьори? Глишев може да е интелигентно момче, но положително се замисля, когато трябва да си върже връзките на обувките.

Оценка:
-9 +7

Румяна Костова
(гост)

Неутрално
147 Отговор

До коментар #14 от "karakondgul":


Или по-реалното,, България от последно място в ЕС, мина 3 позиции напред".

Оценка:
-0 +5

Тръмп
(гост)

Неутрално
148 Отговор
Глишев е поредното комуноидно селянче,което не знае защо "белите държави" са богати!!!:):):)А също и че България е с много по-древна и интересна история от тях!!!:):):)

Оценка:
-7 +2

Тръмп
(гост)

Неутрално
149 Отговор
България е активна част от Римската империя,от Спартак през Константин Велики,та досега и завинаги!!!:):):)Българина изобщо не е беден,защото има собственост и свобода!!!:):):)А в "белите държави" трябва първо да си заработиш наема!!!:):):)

Оценка:
-2 +1

150
Този коментар е премахнат от модератор
Директор
(гост)

Неутрално
151 Отговор
Поета, който си мисли, че разбира от политика защо не замине набързо от тук някъде, където ще му харесва повече?
Определено съм на мнение, че хора, които не допринасят /с плащане на данъци и осигуровки/ не трябва да гласуват. И да не се изказват в публичното пространство.

Оценка:
-8 +3

Ломски
(гост)

Неутрално
152 Отговор
Вече имахме един скопен кстър за президент. Росица му викат

Оценка:
-0 +9

Куро
(гост)

Неутрално
153 Отговор
Кой е тоя Глистеф.Бегай миндил

Оценка:
-4 +3

Усмивката
(гост)

Неутрално
154 Отговор
Така е .По добре ще е магаре пред зеленчук.

Оценка:
-0 +1

По леко
(гост)

Неутрално
155 Отговор
Маноле хората не ги интересува с какви приказки ще ги пързалят политиците. По-вечето избиратели разчитат да се доверят на очите си, да видят кой какво реално е направил. През 90 те години всичките политици говореха много сладко и възпитано, но не направиха абсолютно нищо обществено полезно за хората, дори по-лошо докараха ни до просешка тояга.

Коментиран от #157, #158


Оценка:
-1 +5

Усмивката
(гост)

Неутрално
156 Отговор
Магарето е по учтиво от зеленчука.Поне нема да се обръща към журналистите с ...„от къде сте вие бе”...

Оценка:
-0 +1

Усмивката
(гост)

Неутрално
157 Отговор

До коментар #155 от "По леко":


По това време Бойко Методиев и Цветелина Бориславова с „обществено полезна дейност ”ли са били заети.Бойко като плюе за пред опростелуя народ комунистите що не изкара нещо от своето битие.ГЕРБерската пропаганда не се различава по нищо от престъпната шайка крадливи комунисти от 50 те.

Оценка:
-0 +8

Усмивката
(гост)

Неутрално
158 Отговор

До коментар #155 от "По леко":


Апартамент от 300 кв. със самостоятелен асансьор.Това ли наричаш просешка тояга.Значи ние требе да живеем в канализацията по твоите признаци бедност.Ей големи манипулатори сте бе.Щом вие сте зеленчуци и хората требе да са треви

Оценка:
-0 +2

Ха ха
(гост)

Неутрално
159 Отговор
Те всички са магарета в народното събрание и реват за пари и богатство.

Оценка:
-0 +6

Цецо
(гост)

Неутрално
160 Отговор
Глисти като този вьрнаха БОКО на власт.

Оценка:
-0 +1

864
(гост)

Неутрално
161 Отговор

До коментар #137 от "Paganini":


Публикувано във факти.бг: Обикновен софийски хашлак с въображение, което нямате. Ами питай го какво работи,защото аз нямам въображението да се сетя.

Оценка:
-0 +2

КОНСТАНТИНОВ
(гост)

Неутрално
162 Отговор
БОРИСОВ С ДОЖИВОТМА ПРИСЪДА ИЛИ РАЗСТРЕЛ

Оценка:
-2 +0

гощо
(гост)

Неутрално
163 Отговор
Ама като ви чета коментарите разбирам,че вие масово си знаете,че сте прости и си се радвате на този факт!!!

Оценка:
-1 +0

Бойко Борисов
(гост)

Неутрално
164 Отговор
Разни анонимници могат да си плещят колкото си искат за мене. Ще сдам властта на първия по-читав от мен, но в момента няма такъв.

Оценка:
-2 +2

Грую
(гост)

Неутрално
165 Отговор

До коментар #1 от "El chochone":


Не народът пич, платения вот от местните структури. Платен с общински заплати на служители, които са били безработни преди дойдат на власт ГЕРБ в Общинските администрации.

Оценка:
-0 +1

166
Този коментар е премахнат от модератор
167
Този коментар е премахнат от модератор
Грую
(гост)

Неутрално
168 Отговор
Той пред чужденците може и да не се е изложил, но тук в България наближава момента, когато народът ще го даде на манафите!

Оценка:
-2 +0

Гост
(гост)

Неутрално
169 Отговор

До коментар #10 от "ДОКО":


Тя да изпревари по развитие и икономика не само държава от ЕС ,а и от държави извън ЕС пак ще е добре .Босна и Херцеговина по време на войната беше срината цялата ,намери сили да се оправи и заплатите и пенсиите им са по високи от нашите.Ние без война затънахме.

Оценка:
-0 +2

Гост
(гост)

Неутрално
170 Отговор
Единственият свестен коментар е на 108 Краси.Само той се усети как са спечелени изборите.

Оценка:
-0 +1

Мунчо
(гост)

Неутрално
171 Отговор
Този Глишев е там, където са парите, които му дават от Сорос, а единствения му "принос" за България е колкото се може по-бързо да бъде закрита държавата.

Оценка:
-1 +1

Танев
(гост)

Неутрално
172 Отговор

До коментар #59 от "287":


Забравихме самозапалилите се през 2013 г. Около 10 души. А знаем за Ян Палах. Трябва паметници да им вдигнем

Оценка:
-1 +1

173
Този коментар е премахнат от модератор
Неееее
(гост)

Неутрално
174 Отговор

До коментар #6 от "Кокито":


Никой не го избира тоя прост човек, купува си гласове със субсидия от 15 лв на глас. Циганите са прости и си продават гласа за 50 лв, които ГРОБ взима през следващите 4-5 месеца, а през останалите години си лапкат на хранилка от това + лобита закони за техни фирми и т. н. Лошото е че има 1 млн бюрокрация които гласуват под строй с техните семейства това са много гласове. Защо се опитват да създават работни места за бюрокрация, Но има едно голямо Но, без икономика и производство всяка държава е обречена на фалит рано или късно това ще се случи и всички тия гърбави и троловете им дето пишат тук ще си понесат отговорността.

Оценка:
-0 +3

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Доналд Тръмп
Новоизбраният американски президент се изказа остро за говорителя на Белия дом Джош Ърнест
Говорителят на Белия дом е глупак. Той може да изкаже положително послание, но то да звучи лошо"

Още бисери