Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 16:33 22 370 105

Протоколът не се учи, докато ядеш филия с мас

  • бойко борисов-
  • вашингтон-
  • протокол-
  • елена гунчева

Борисов се съгласява с абсолютно всичко, за да запази властта си. А в момента положението е много сериозно. И заради неговото оцеляване, рискуваме България. Верните хиени на САЩ вече започнаха да лаят, че НАТО трябва да има Черноморска база у нас. В друга държава трябваше прокуратурата директно да им повдигне обвинение за държавна измяна. А тук си имаме Гешев и Цацаров...

Протоколът не се учи, докато ядеш филия с мас - 1
Снимка: Правителствена пресслужба
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Трагикомедия! С тази дума може да се опише политическото събитие на годината "Бойко Борисов пристигна във Вашингтон". Публичното унижение, на което беше подложен, е показателно за отношението не само към него, но и към България, която търпи подобен интелектуално и образователно обран индивид да я управлява!

Това е новият ви Голям Брат! Пращат заповеди, имат изисквания, продават ни залежалите си стоки и искат цените авансово и прескъпо. И понеже знаят, че насреща им не е нито Стамболов, нито Тодор Живков, нито някой, който може да им се опъне, се гаврят откровено със самоповярвалото си момче за всичко на бившия Първи в България.

В цял свят има протокол. И уважение. До милиграм. Ще получиш толкова уважение от големите, колкото си заслужиш. И ако не ставаш за нищо, ще ти го заявят по много дипломатичен начин, така, че всички да го разберат.

Посрещането на военното летище край Вашингтон беше не само кръвна обида за самочувствието на нашата мутра. Беше знак какво мислят американците за настоящото ни управление - като дори нямаше необходимото уважение, което една личност би наложила.

Потресаващият и шокиращ вид на Каракачанов просто налага този човечец да бъде разкаран по-далеч от армията. Българските войници и офицери не заслужават подобен срам. Как е възможно толкова години да работиш само политик и да не си се научил поне да се обличаш.

И най-лошото е, че не протоколът е виновен. Виновни са липсите на първите седем години в живота им. Селската външна тоалетна може и човекът да я напусне, но тя не напуска човека никога. И бележи всичките му постъпки. Цървул трандафор не става!

Вината е наша. Защото допускаме да избираме простаци на политически постове. Хора, смятащи анцузите за нормално облекло за разходка, смятащи, че костюмът не е задължителен за официални и бизнес срещи, неумеещи да се вписват в официални събития и дори не знаещи как да се държат с другите. Оставихме простаците да триумфират. Сега се видя как гледа света на тях. А и на нас!

Унижението е пълно. И с мазни метани и поза "партер" това само ще се задълбочи. Борисов се съгласява с абсолютно всичко, за да запази властта си. А в момента положението е много сериозно. И заради неговото оцеляване, рискуваме България. Верните хиени на САЩ вече започнаха да лаят, че НАТО трябва да има Черноморска база у нас. В друга държава трябваше прокуратурата директно да им повдигне обвинение за държавна измяна. А тук си имаме Гешев и Цацаров.

Българи, време е да осъзнаем, че не можем да се разграничим тези, които ни управляват. И затъваме заедно с тях, но на нас ще ни коства оцеляването. Ние го допускаме това! Защото тия цървули като се върнат, трябва от летището с ритници да ги натирим!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 121 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    94 460 Отговор
    Само и вижте фамилията на творящия пасквили - Гунчева, баща и явно още гледа прасета а тя за трандафор се мисли нейната мама шумкарска. База на НАТО ще има спокойно!

    Коментиран от #4, #8, #50, #61

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    128 208 Отговор
    Иха и на кого се опъваше Тодор Живков,на Брежнев може би!Като го целуваше по устата.Това поне го помним!

    Коментиран от #42

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Русороб

    6 68 Отговор

    До коментар #4 от "Бат Кольо":

    Спокоен съм, явно твоят вече прилича
  • 7 4556

    308 47 Отговор
    Поздравления за мението. По-ясно и точно към действителността, която ни заобикаля няма как да го каже дамата. Браво!
  • 8 Що е твоито заглавие да не е кенеди

    56 6 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    И да риташ трюфели и да меткаш кюлчета злато да гониш рибките у морето😂😂😂😂
  • 9 bbb

    33 93 Отговор
    Иди си ги разправяй тия лакардии на жълтите павета.Там някой умен и красив може да ти обърне внимание.

    Коментиран от #24

  • 10 Всичко е истина в статията нооо

    142 26 Отговор
    От народа нищо не зависи кои и колко ше управлява така че моля ви се не обвинявайте народа че еди кои си е на власт защото всичко е нагласено и на народа му се пуска илюзията с гласуването да си мисли че от него зависи нещо😂😂 знаете максимата че ако от изборите зависише управлението то те щяха да бъдат забранени

    Коментиран от #87

  • 11 Алфа Вълкът

    42 183 Отговор
    Още една селянка дето
    мяука като котка!

    Коментиран от #86

  • 12 Пръч

    34 84 Отговор
    Лелче, аз пък прочетох друго в една конкурентна медия - "Глупава буря от измишльотини за делегацията ни във Вашингтон". На кой да вярвам?

    Коментиран от #45

  • 13 Българан

    55 158 Отговор
    Нямам против активната и в голяма степен основателна ненавист на Елена Гунчева към Бойко Борисов. Въпрос на лично нейно мнение. Да речем, че е в правото си да харесва или не някого.

    Аз също не харесвам Бойко Борисов. Но съм категорично против подобни злобни и унизителни мнения да се тиражират от национални медии. Обидно е за всеки от нас подобен словесен разгул срещу (хубав или лош) министър-председателя на България.
    Отвратително е. Не прави чест никому. Само е унижение.

    Коментиран от #16, #35

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 а какво ли цена ни предстои да платим

    93 14 Отговор
    Колко много пропуснахме за да можем сега да си кажем една очевидна , очевидна и в началото и истина.
  • 16 не го приемай толкова надълбоко

    50 5 Отговор

    До коментар #13 от "Българан":

    Има неща по-обидни сами по себе си от най-обидните суми с които ги наричаш. Нещо да са ти спестили като човек , като българин тези ?!
  • 17 Усмивката

    103 10 Отговор
    Политиката е сложно нещо и не бих се наел като Гунчева на толкоз опростен вариант на коментар.Нима на Цар Борис му е било лесно.Не става и дума за сравнение ,но при малко ум и подкрепа от народа и власта може да се случи и чудо.Така бе с България през Втората световна,но малцина са историците от днешното политизирано общество които прозират.И тази мутризирана власт чиито политически умозрения се намират до пет ,шест апартаменчета ,по възможност с тераса и барбекю.Позор и срам за Аспарухова България.

    Коментиран от #18

  • 18 Политиката е сложно нещо

    83 10 Отговор

    До коментар #17 от "Усмивката":

    Именно това е и смисълът на написаното , другото е ужасяващата ни истина. Поне почнахме да си го казваме.
  • 19 гост

    28 95 Отговор
    Елено ,трагикомедия си ти! Далеч съм от мисълта,че не си се поинтересувала от американския протокол,но важното е да се плюе,сега е модерно.Но ако наистина не знаеш американския протокол ,толкова по зле за българската журналистика,включая и теб ,

    Коментиран от #22

  • 20 дрън

    25 69 Отговор
    Ако беше на посещение в сссср ,подлогите щаха да са много радостни.
  • 21 ГосТ

    84 13 Отговор
    А защо баце толкова се страхува всъщност? Да не би американските служби да имат някакви компромати ? Нещо от миналото му ? Ами руските ? И не е ли народа този който му пази властта? Иначе, за такива постове се иска ценз,плава е дамата. Всъщност единствено за политиката не се изисква ценз....
  • 22 десет години маймунджелъци

    61 20 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    На калпав Бойко Елена му крива.

    Коментиран от #27

  • 23 гост

    35 103 Отговор
    Тази Гунчева явно е поредната подлога на комунистите преименували се в социалисти. От пасквила и прозира интелектуалната и образователната й недостатъчност. "Другарят" Тодор Живков (Бай Тошо) е еталон за неграмотност, откровена простоватост, раболепие пред "съветските" мужици и всичко присъщо на "Бай Ганьо". Да издигаш на пиедестал подобен неграмотен и раболепен индивид е глупост, че даже й престъпление към човечеството!

    Коментиран от #104

  • 24 prizrak

    7 24 Отговор

    До коментар #9 от "bbb":

    Грозния и простия изказа. За теб говоря..........ако не си ме разбрал. Каскет........

    Коментиран от #25

  • 25 prizrak

    3 13 Отговор

    До коментар #24 от "prizrak":

    се изказа
  • 26 Българин

    23 70 Отговор
    А верните чакали на Путин квичат срещу ЕС, НАТО и България.
  • 27 гост

    24 63 Отговор

    До коментар #22 от "десет години маймунджелъци":

    Не му е Елена крива на Бойко,а на мен ми е крива Елена ,защото манипулира и в моите очи е долна лъжкиня или е некомпетентна.Пък да не говорим какъв интелект,каква възвишеност,какъв изказ струи от профила на тази другарка,била тя и адвокатка.
  • 28 ТОЧКАТА

    35 11 Отговор
    Явно клуб,,свинска мас,, си реагира със закъснение...Все пак български реотани са,докато загреят ,докато стопят маста...Пък в замяна на това са идеално прости,нахални кресливи тъпанари...
  • 29 войникът Шкембе воевода

    63 11 Отговор
    Държава на мафията! Борба с корупцията. Може ли някой да се бори сам със себе си?
  • 30 Васил

    65 13 Отговор
    Бай Ганьо отива да лиже подметките на Тръмп
  • 31 dido

    8 27 Отговор
    Neznam koi vi pi6e statiqta ,no malko e izbarzal s zaklu4eniqta,No tova e normalno za selskite mom4eta i momi4eta koito se zaselvat v Sofiq ,te sa na po dolno intelektyalno nivo ,no mnogo ambiciozni.Pone iz4akaite da mine sre6ata i sled neq "sipete "ymozaklu4eniq.Mogete da triete pisanoto ot men ili da mi zabranite da pi6a ,kakto ve4e se sly4va nqkolko pat.A az za svobodata na slovoto pak 6e vi napomnqm.

    Коментиран от #36

  • 32 Идеотът със синята каска

    81 10 Отговор
    Каракачанов е карикатура тип войника Швейк. Не става и носач на куфари. Сигурно затова е с торбичка Билла. Можеше би си носи две штафети хамбурски салам и бутилка коопкола. Да не се охарчи. Може би има и тесте български паспорти. Никога не знаеш кога ще изпадне малко търговийка.
  • 33 Morgoth

    24 59 Отговор
    Като видях, че нашите светли примери са Стамболов и забележете Тодов Живков, направо нямаше смисъл да продължавам да ѝ чета глупостите на тази господжа!
  • 34 ШЕСТА КЛАСА

    74 15 Отговор
    ТЪПОТО ПАРЧЕ ГО "ПОСРЕЩНАХА " ДВА ФАТМАКА ОТ ОХРАНАТА НА ВОЕННОТО ЛЕТИЩЕ И ЕДИН НАШАНЕЦ ИЗТИПОСАН С ЛАМПАЗИ ..............ГОЛЕМО ПОСРЕЩАНЕ !!!!
  • 35 Бай хой

    53 8 Отговор

    До коментар #13 от "Българан":

    А това което правят тия "управленци" и преди всичко начина по който го правят не те ли обижда?
  • 36 Бай хой

    28 6 Отговор

    До коментар #31 от "dido":

    Като за начало не пиши на шльокавица. Утрото се познава от сутеинта. А тия главанаци се оакаха още чин саба.
  • 37 Биг Брадър

    24 43 Отговор
    Всичко се чете , всичко се вижда ! Който се сеща за какво става въпрос ,да се сеща ! Който не ...негова си работа ! Не е нормално да се пишат толкова обиди ! Не е нова да се излива толкова кал ! Обиди че някой яде филии хляб намазани с мас ! Това да не е срамно ? Не мисля !Ама важното е че народа се озлоби и оскотя !Изгубихме човешкото в себе си ! Осъзнайте се !
  • 38 texas

    14 5 Отговор
    100% true,,Mr.Trump just posted picture from today with some kind of dog,wounded in Syria.
    No pic with Borisov.

    Коментиран от #96

  • 39 до фатмака гост

    62 12 Отговор
    Преди време беше изтекъл анализ психопрофил на Баце от ЦРУ. Този анализ на адвокат Гунчева го повтаря 1:1.Обаче когато на гербаджиите им се повтори от българин на тях не им се вярва! Нали така гъби гербаджийски!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 до 40

    10 4 Отговор
    Ама, сте прости фашисти!
  • 42 Голем смях

    17 40 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Брежнев го чукаше докато можеше да го вдига.След това по-младите от КПСС се изредиха на цялото българско политбюро.
  • 43 Справка

    18 42 Отговор
    Как бяха посрещнати лидерите на другите бивши соц.държави в Вашингтон?Според протокола!Какво плаче Гунчева и защо?Тръмп да не би да е висял на летището за всеки от тях?!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 7476

    8 25 Отговор

    До коментар #12 от "Пръч":

    На другарката,написала нещото.
  • 46 4295

    20 33 Отговор
    Прочетох мат'рялчето.Тодор Живков щял да им се опъне.ХА,ХА,ХА... На колко години е афтора?

    Коментиран от #66

  • 47 вервайте им

    29 7 Отговор
    В България,нямало свобода,на словото.Били сме на 111 - то място.
  • 48 Протокол

    52 12 Отговор
    Баце се научи на протокол много отдавна, когато беше пазач на паркинга на бай Миле и раболепно отваряше вратите на бронираните мерцедеси на Маджо и Пашата
  • 49 гост

    25 44 Отговор
    Другарко Гунчева, права сте за едно-какъвто народа-такива и политиците, а като прочетох пасквилчето Ви се убедих, че такива са и журналистчетата, което е много по-лошо..Тиквата криво -ляво ще се разкара, ама от Вас, простите журналя, няма отърване.А като говорите за цървули , трандафори и тоалетни, Вие драга, къде се класирате ???....може би наследница на Савската царица или сте от рода на Романовите...не е нужно да отговаряте, и така става ясно че сте си обикновенна селска пръчка и като манталитет още не сте излязла от селската тоалетна, другарко Гунчева..
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 жури

    15 5 Отговор
    Много сте интелигентни с костюм а и разбирате от всичко само не разбирате колко сте некомпетентни
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Марта

    16 30 Отговор
    Едно пояснение към материала. На военното летище не само, че излита президента на Америка, но и винаги посрещат официалните си гости както в случая е посрещането на българската делегация. Журналистиката трябва да си служи с факти, което я прави независима.
  • 55 onq s konq

    18 39 Отговор
    Възмущава се Авторката Гунчева/на дядо Гуньо Унуката/ че Протоколът бил ПОГАЗЕН по някакъв начин от бат Бойко в Юнайтед Стейтс.А КАК И С КАКВО ТОЧНО?...Тайна.А който не спазва Протокола "до милиметър",го наказват с Кофти отношение,респективно и Държавата която ръководи.И да обясни Авторката:Когато в далечното минало Никита Сергеевич ХРУСЧОВ си ИЗУ ОБУВКАТА И ЗАПОЧНА ДА УДРЯ ГНЕВНО С НЕЯ ПО БАНКАТА ОТ ТРИБУНАТА НА ООН...същият тоя Строг Протокол НАКАЗА ЛИ ГО НЕГО?А наказа ли РУСИЯ?Не само "НЕ",ами ТОЧНО ОБРАТНОТО!А колкото до хленча в Статията че ББ не бил посрещнат както следва на Летището - То не бяха Шпалири на Военните,Топовни изстрели,Усмивки на Тръмп и Приятелски здрависвания,Мощен джип му предоставиха на ББ с 2 знаменца - на БГ и САЩ...Ама най-добре е др. Гунчева ДА СИ ЗАВРЕ Русофилския протокол на място по желание и да не дразни Гордия български народ ,освободил се от Ярема на Руското робство със Злобните си Политически "честушки"!

    Коментиран от #56, #68, #83

  • 56 Бай хой

    39 9 Отговор

    До коментар #55 от "onq s konq":

    Конь верно ли си толкоЗ прозД? В едно изречение се подиграваш на Гунчева заради Българското и име и се кланяш на тиквата със селяшкото бат бойко и това всичко в краварника. Забрави да споменеш че бат ти бойко е комунист член на БКП.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Емил Димитров

    8 18 Отговор
    Моляда се съобразявате с това, че хората, четящи този сайт са доста по-критични от читателите на ПИК. Затова не Ви препоръчвам подобни приповдигнати пасквили тип 'остроумен комсомолец оплюва цвиленето на AC/DC през 80-те. Не следва проатлантическата ориентация на България да се оплюва тип Сидеров - Президента Льотчик. Затова айде по-спокойно го карайте, а за Батко всички знаем че е цървул. Лошото е, че опозицията се самозкри.

    Коментиран от #63

  • 59 Трън

    34 6 Отговор
    Тъпунгерите са повече от нормалните. За това ГерП е на власт.
  • 60 ГОСТ

    19 24 Отговор
    Най се накефих, когата през 2007 или незнам точно кога беше, педала Станишев отиде до Москва и чака Путя няколко часа в една библиотека.Путя направо се подигра с народа ни. И Гунчева, предлагам ти да отидеш на мястото на Борисов.Сигурно си по добра
  • 61 SAAB

    37 6 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    Момата застава с името и лицето си......гледа го в очите и му го казва ! А ТИ михлюзин гнусен ......скит и хлопащ по клавиатурата за трохата под масата !
  • 62 Зле

    26 8 Отговор
    Разкошен материал. Адмирации!
  • 63 Бай хой

    35 9 Отговор

    До коментар #58 от "Емил Димитров":

    Само дето през осемдесетте бат ти бойко бе остроумен комсомолец че и член на Българската Комунистическа Партия. Вероятно е заклеймявал цвиленото на тоците.
  • 64 айде айде

    12 25 Отговор
    Много ме нервят дърти баби, да се правят на журналистки.
  • 65 ктщн

    14 14 Отговор
    Представям си някой български премиер с интелект подобаващ на нивото на авторката как поставя условия на американците и ги навира в миша дупка. И като се събуди краката й отвити. Държава с профила на България не може да има поведение каквото желае госпожата или госпожицата. А профила на България беше оформен 90те години на миналия век пък и през целия 20в.
  • 66 А ти колко

    14 4 Отговор

    До коментар #46 от "4295":

    години си ходил на училище, та не знаеш правописа? Пише се аВтора!
    Проблем е когато много жаби крякат .
  • 67 червената пача

    16 25 Отговор
    Гунчева, колко рубли ти плащат от руското посолство да хвърляш помия върху България и законноизбрания премиер?
    Статията е определено долнопробна, постна, повърхностна, пълна е с обиди, повечето от които лично към премиера!?
    Гунчева, на тази база ли си градиш анти-българската стратегия?
  • 68 Имал

    6 3 Отговор

    До коментар #55 от "onq s konq":

    си предвид "частушки". нали, ама в бързината си "сбъркал".
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Лудия

    29 2 Отговор
    За съжаление целият ни политически "елит" е корумпиран до ниво на необратимост. Дечицата им са в американски фирми на хранилка. А най-лошото е че алтернатива няма, или поне аз не я виждам. Всеки ново излюпил се бълва лъжи докато се закачи и влезе в схемата.
  • 71 учуден

    10 21 Отговор
    А Илияна Йотова като целуваше кагебейската ръка беше по протокол!
    Гунчева гунчева много си зла сигурно от отдавна не си целувана?
  • 72 биг диг

    24 3 Отговор
    червената пътечка са я свалили от самолета и Каракачанката я е послала.В куфара си я е носил за всеки случай.При пастърмата и кромида от братска Турция,че вече наш немаме.
  • 73 учуден

    11 20 Отговор
    А ти Гунчева трюфели ли нагъваше като малка? А сега какво лапкаш?
  • 74 Гьончева

    11 9 Отговор
    Това е мис Тригрова сред адвокатите и да, протоколът не се учи докато ядеш филия с каквото и да е, а докато гледаш отблизо как някой си сваля ципа на панталона! Така се получава винаги, когато някое самозабравило се леке не прави разлика между клиенти и......клиенти!
  • 75 mimam

    19 6 Отговор
    БРАВО!!
    много добре написано!
  • 76 Впечатлителен

    29 4 Отговор
    Прави впечатление, че тъпите герберасти, понеже често няма какви доводи да измислят, обикновено започват персонални нападки срещу инакомислещите. Просто прочетете отново коментарите и ще се уверите.

    Коментиран от #98

  • 77 cornholio

    9 13 Отговор
    Нареща не бил Тодор Живков... на кой точно се опъваше той бре кляфко?!? На Брежнев ли или на Хрушчов? Като пишете глупости поне прочетете малко история преди това....
  • 78 Пешо

    9 15 Отговор
    Тази лелка ще се задави от злоба. По-спокойно лелче ще си вземеш мръсните пари.
  • 79 Brat

    15 1 Отговор
    Напротив, щом ще ставаш няк'ъв, още докле едеш филия с мас, учиш протокол, инак стъпнеш ли на Паветата, пропуснал си или не, проблемът си е твой.
  • 80 гражданин

    18 4 Отговор
    Факт,неоспорим,за жалост! Всичко е вярно.И няма нищо инцидентно или случайно. А,че ни управляват шайка неграмотни,некадърни и продажни бездарници е пределно ясно! Бай Ганьо,Гочоолу,Дочоолу,Данко Харсъзина и т.н. Алекови персонажи,преродили се в днешно време! И това е добре дошло за всички неолиберални,соросоидни фашизоиди...
  • 81 Анцузите са нормално облекло

    5 15 Отговор
    За разходка соруспия мръсна кой те излъга че си журналист. Анцугът ми на Емпорио Армани струва повече от теб и гнусната ти панделка в която водиш жалкото си съществуване на жълтеница.
  • 82 Панелка*

    1 2 Отговор
    Дееба
  • 83 po-znaesht

    9 0 Отговор

    До коментар #55 от "onq s konq":

    Иначе си в много отношения прав,колега..в коментарите!!Но,явно си природно интелигентен,защото правописът ти издава липсата не на първите 7,а на и тях заедно със следващите 11 години от младостта ти.Та,за да не дразниш филолозите,дай на компетенти да ти редактират коментарите!!Повтарям-прав си в констатациите иначе..
  • 84 Иво

    3 11 Отговор
    Ленче, що не вземеш да ме хванеш за к..а и да ме поразходиш малко....? Па после може и да си ,,ощастливена" - за днес ?!
  • 85 Тиква

    16 4 Отговор
    Дамата е права.
    Но май всички сме цървули, щом търпим тези.
    От край време морала, етиката и възпитанието са много разтегливи поятия в тази територия. Май вече не е много ументно да използваме фикцията "дърважа България". Не остана държавност. Тиквостан.
  • 86 Мяукаш ти като

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Алфа Вълкът":

    Те натегнат господарите ти затова че ти плащат да ги защитаваш а ти не можеш да постигнеш желаните резултати
  • 87 Нека пробваме заедно

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Всичко е истина в статията нооо":

    Или на следващите избори ще гласуваме 80% от населението или населението силово ще изчисти мутрите. Ти реши. В Истамбул доказаха, че с масово гласуване могат да променят нещата на 2 пъти даже, в не демократична страна. Само продажниците от властта агитират за това, че от нас нищо не зависи. Масово гласуване от тук нататък. До сега не сме го правили. Нека пробваме. Това е домократичния начин, иначе ще трябва нож.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Иван

    4 6 Отговор
    Възпитанието се учи цял живот не само след първите седем години. Трябва да имаш акъл в това, което носиш на раменете си. На тази Гунчева ще и кажа, че да си ял филия с мас значи, че си нямал. Да имаш нужник на двора и да отидеш до там през нощта в зимата ще ти трябва много смелост като дете. Днес гледам децата на игрището и тези, който са отличници са слабаци във всяко съревнование в игрите, а който е отличник и силен в игрите няма да остане тука. Слабаците ще ни управляват пак.
  • 90 AzpakAz

    2 9 Отговор
    Еленче, много си зле. Прегледай се, пий си редовно хапчетата!
  • 91 коментар

    2 12 Отговор
    Другарката елена гунчева авторката на статията си(с малки букви имената) е просто бясна!Ще бъде още много пъти бясна защото Борисов ще има още поне два мандата лично той като премиер!После според "протокола" на неговото място ще застане негов заместник за още много мандати!И така първата фракция на Бкп - бсп няма да съществува никога повече освен дето вътрешната война в партията ще става все по-горяща!

    Коментиран от #97

  • 92 ruski

    13 2 Отговор
    РЕСПЕКТ.Много добре написана статия
  • 93 Шмоко

    12 2 Отговор
    Не съм специалист по протокол, но да си премиер на държава, а да те посрещат второстепенни държавни чиновници.....!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 мими

    2 1 Отговор
    Брово, Елена!Браво,Гунчева! С пернишки шоколад дотук!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 коментар

    3 1 Отговор

    До коментар #91 от "коментар":

    ..........и какво по-точно стана бсп като надраскаха минусчетата?!ГЕРБ спечели отново изборите, и почти цяла България е единствено, и само Борисов!Бсп пак падна не, че се е издигала!
  • 98 И аз да кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #76 от "Впечатлителен":

    А тя не прави ли предимно лични нападки? И няма никакво значение каква филия си ял, по-важно е на какви добродетели си научен като дете; какъв капацитет да се развиваш и какво желание и амбиция имаш, неуважаема мърло Гунчева!
  • 99 до 98

    5 1 Отговор
    Какви добродетели? Та,той си от една трибуквена организация ,това кога стана добродетел?Прикрива извънзаконови деяния и това ли е добродетел?Ало,Ваньо! Щом това са му "добродетелите" горко ни!

    Коментиран от #100

  • 100 И аз да кажа

    3 0 Отговор

    До коментар #99 от "до 98":

    Аз пиша това по принцип, нямам предвид конкретен човек, при това съм пето поколение софиянец и всички мъже в семейството ми са с научно звание. Но съм видял много връзкари, които след всички привилегии и възможности не стават за нищо, както и много хора с нисък старт, които с усилия и активност постигнаха доста. Да се родиш в семейство на дипломати примерно, не е някаква лична заслуга или успех
  • 101 Розата

    4 0 Отговор
    БРАВО НА ЕЛЕНА!КАКВО Е ВИНОВНА ЕЛЕНА,ЧЕ ОНИЯ СЕ ИЗТИПОСАХА В ТОЯ ИДИОТСКИ ВИД?!ЛИОСВАХА САМО КМЕТА НА СИМИТЛИ,ЦЕНКО ЧОКОВ И КИРО ГЕЛА.
  • 102 Иф1944

    4 1 Отговор
    НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!НЕМА ТАКИВА ИДИОТИ! КЪДЕ СА ОНИЯ ОТ ПРОТОКОЛА,АЛОО!
  • 103 Мисля си

    2 1 Отговор
    Че ако баща ти се казва Цоньо Гунчев не ти приляга чак толкова да се изживяваш като синя кръв, айде по-скромно другарко! Колкото и обработени снимчици да си качваш, липсата на класа личи от настървението ти. Ако си истински финяга, обръщаш глава и не ровиш в гадорията! Ако искаш да критикуваш Борисов, прави го по същество, не с метафори за филии, цървули, анцузи...това само осветява претенциите ти, не доказва да си нещо повече.
  • 104 Съд

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    И съд за еврейчето Паси.То се просълзява,говорейки за НАТО и иска съд,че не правиме Черноморска база
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.