Last news in Fakti

8 Януари, 2020 10:12 35 730 158

За какво бе, мутро?

Ако го кара така по милиард на година, цялата държава да продаде, няма да можем да го изплатим

За какво бе, мутро? - 1
Снимка: БГНЕС, архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

- БЪЛГАРИЯ – УЖАСЪТ НА БАЛКАНИТЕ.
Твърдо вървим към сериозно въоръжаване или поне намеса между шамарите. Няколко несвързани уж новини ми направиха впечатление. Десетгодишно сътрудничество е уговорено между Българи и САЩ в областта на отбраната. Добре, че дойдоха краварите да ни обяснят кои са ни враговете, че така и щяхме да си останем неразбрали. Щели да ни съдействат за модерно въоръжаване /тоест – да ни пробутват прескъпо таралясниците си, защото май най-големият им износ е оръжието и съответно имат интерес от войни по света, за да върви бизнеса/. Другото е, че за 25 милиона лева ще поръчваме разузнавателни дронове!!! Като се има предвид кои са ни съседите, кого ще разузнавате? Да бяхте поръчали по-рано граждански да видите кой изпи водата на Перник, ама не се сетихте, нали? Другата новина е също интересна – утре ще се гласува откривае на сметка във федерална банка в САЩ за обслужване на военни трансфери. Тоест, ще продължаваме да купуваме боклуците им за милиарди, а те ще ни превърнат във фронтова линия заради честта ГМР да се фотне с Тръмп!

- СУРВА, АМА НЯМА!
В Перник се отмени празника „Сурва”. Заради водният режим. Били се събирали много хора. Логиката кърти. Епидемия няма обявена, дори грипът не е налазил. Какво общо има липсата на вода със събирането на хора. Или може би властите се паникьосват, че някой ако се сети какви ги вършат управляващите, както всички са се събрали, да не се отплеснат вместо в празник, в протест. Прозрачно и глупаво!

- НОВ ДЪЛГ ОТ 200 МИЛИОНА ЛЕВА!
Правителството отново ще тегли „скромен” заем от 200 милиона лева. За какво – казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш! Миналата година се изтеглиха ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ. А ГМР нагло заявява, че България просперира и има икономическа стабилност. Ако го кара така по милиард на година, цялата държава да продаде, няма да можем да го изплатим. И отново питам – ЗА КАКВО БЕ, МУТРО? Нали всичко е проспериращо? Разбирам, 60 милиона от тях ще са за новото ти фърчило, че те е срам вече със стария „Фалкон”. Ами другите? Наглост! И докато в друга държава не само щяха да му гласуват незабавно оставката на кабинета, но и щяха да го арестуват, тук гербопитеките му ръкопляскат с овчи възторг.

- МИЖИ, ДА ТЕ ЛЪЖЕМ!
Избраният Гешев щял да разследва „притежателите на боклук”. Интересно. Самите боклуци явно няма намерение да разследва, че ще изпадне в конфликт на интереси. Търговецът, складирал италиански боклук във Враца, щял да бъде глобен....между 7 и 20 000 лева. Защо никой обаче не казва колко струва в Италия горенето на техния боклук в България. Тоест колко струва да ни отровят въздуха, който дишаме и да ни убиват бавно. Защото съм убедена, че тази глоба е мизерна част от направеното заплащане. След като италианската прокуратура вдигна скандал с боклука, който незаконно се изпраща за изгаряне в България, изведнъж рЕзко шайката се усети, че на Територията има боклук и се задейства. При което се оказа, че те 10 години не разбрали, не чули, не видели хилядите тонове мръсен и отровен боклук. Или са тотално некадърни, или са част от веригата за мръсната сделка. Залагам на второто.

Автор: Елена Гунчева


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 191 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    354 27 Отговор
    СУРВА, АМА НЯМА!- И аз това си мислех, защо не го направят на друго място- например в Банкя ХЕХЕХЕ :D

    Коментиран от #5, #25

  • 2 El boko

    350 33 Отговор
    НОВ ДЪЛГ ОТ 200 МИЛИОНА ЛЕВА! - Мутрите в Бг имат обяви за кредити и заеми...
  • 3 El chochone

    86 590 Отговор
    НАЙ УСПЕШНИЯТ БГ ПОЛИТИК В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ🇺🇸🇮🇱🇧🇬🇺🇸🇮🇱🇧🇬🇺🇸🇮🇱🇧🇬🇺🇸🇮🇱🇧🇬

    Коментиран от #9, #66

  • 4 El boko

    438 15 Отговор
    МИЖИ, ДА ТЕ ЛЪЖЕМ! - Има 240 боклука за рециклиране... ;)
  • 5 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    127 23 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Черпя,почвай ги
  • 6 корекция

    380 29 Отговор
    Само една малка поправка не го е срам, а го е страх от фалкона! За дебелата му мазна кожа го е страх, останалото е вярно !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Аххх

    273 37 Отговор
    Да му гласуват оставка защо.....пак ще си го изберат същите който му искат оставката....баби, дядовци с санирани блокове и замазани очи пак си гласуват за Герберистите долни, нали веднъж ли дваж ли беше не помня си подава оставката главатаря... и какво айде пак той...прост народ...(нататък си го знаете).

    Коментиран от #72, #135, #158

  • 9 aaa

    198 21 Отговор

    До коментар #3 от "El chochone":

    Чочи и теб те споменават в статията, само където са те издигнали до гербопитек, а ти си прост гербераст, пардон герберастка /el chocho - в превод пут*а/

    Коментиран от #95

  • 10 пешо

    74 406 Отговор
    Ало-ооо, "Факти", защо не изтриете тази пълна с омраза статия?! Това ли ви е моралът- една проста Елена Гунчева

    Коментиран от #46, #85, #98, #106, #139, #146, #148

  • 11 1234

    268 34 Отговор
    Браво за статията но по резултата от изборите става ясно, че поне 60 пр от избирателите са свине, щом не се трогват от всичко което им се случва и ги чака....няма оправия, само миграцията е решение.

    Коментиран от #157

  • 12 Лекар БГ

    250 20 Отговор
    Много"сранна",меко казано мутро-фискална поритика.В началото на декември-над 2 милиарда излишък.Заседания на МС.За час всичките"раздадени".Новата година страртира с 1.2 млрд.лева дефецит?!А и още 200 мнл.заем се планира.Нещо не ми е ясно.На КОГО раздадоха парите?!А че ще се купува американско оръжие и тази година е ясно от сега.Само така мутро-вождът,ще оцелява до края на мандат 3.Ще се откупува,пред Биг Брадър.
  • 13 сноу

    148 12 Отговор
    Няма по-продажен и нагъл от Гойчи...
  • 14 СССРкаскет

    41 210 Отговор
    Таз е от нашите фимейл каскети, платена драскачка не на хонорар а ще получи значка за вярна служба към кочината и вожда нинджа-джуджак
  • 15 кнаус 485

    254 27 Отговор
    Заглавието е смело и го подкрепям,както и подкрепям написаното в статията....ставаме все повече обвързани със Сащ,което не ми харесва,не заради самите Саш,а щото ставаме плацдарм и законна мишена на руските ракети...да не говорим,че им дадохме за ползване безплатно 4 бази,на път е и пета в тоя център във Варна,вероятно ще трябва и да плащаме за това ,че тук има американски войски,както Тръмп поиска от Япония и Южна Корея....струва ми се ,че членството в Нато вместо да носи сигурност за България носи опасности и големи рискове....след 1944 в първите години България е имало съветски съветници,но никога и съветски войски,за разлика от сега,апропо сещам се и че преди 1944 у нас не е имало и нацистки войски,така,че всеки трябва да си направи изводи ....

    Коментиран от #120

  • 16 audi a8

    83 17 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ти си прост гербарст тъкъв
  • 17 прост гост,

    81 10 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Ааа не го бърйкск автора със себе си! Ако беше "прост", щеше да се разбира с Най-простия на държавата, а видимо не се, така че ти си ПРОСТ понеже се разбирате ! Не ме разбра нали, щот си прост ха ха !
  • 18 Алфа Вълкът

    75 30 Отговор
    Тая смотана опозиция и недоклатените им лакеи само бетонират Боко.
  • 19 боцмана

    173 14 Отговор
    Всеки божи ден , по лош от вчерашния и по добър от утрешния , това е положението в прехвалената от Бойко България.

    Коментиран от #136

  • 20 Факт

    31 136 Отговор
    Глупости, госпожата е така заслепена ...
    Напротив дълга намаляна - връщат се 195 милиона ЕВРО, а се взема 200 милиона лева!

    Коментиран от #113

  • 21 Анонимен

    86 10 Отговор
    С 200 мил шайката ще си правят затвор и доста луксозен да не седят в старите и мръсни сегашни че не били по европейски стандарт
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 909

    107 11 Отговор
    Да , и въпреки всичко това народа спи и чака пак друг да го освободи.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 filo

    40 141 Отговор
    Коя е тая пикла?

    Коментиран от #114

  • 27 антиЛиберал

    147 16 Отговор
    сега по-ясно ли е, защо краварите ни натресоха мутрата за вожд.
    доенето не е от вчера, просто се засилва.
    и сега някой да ми обясни, как комунистите съсипаха страната ни.

    Коментиран от #115

  • 28 Бай Пене

    37 155 Отговор
    Ало, Гунчева! Хващай прахосмукачката, бърши прах, плети чорапи....
  • 29 Fate

    154 31 Отговор
    Много добра статия
  • 30 onq s konq

    185 28 Отговор
    Май много истини е казала жената щом толкова ви заболя платените тролове от центъра на Герб. Щом чувам жално квичене значи е на прав път жената.

    Коментиран от #64

  • 31 Doko

    138 12 Отговор
    Абе ,дето го защитавате Винету ,верно ли ви харесва в България???
  • 32 Бойко Борисов

    46 20 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Един истински Българин! Ще те взема в партията. А авторката да се оглежда за Гешев!
  • 33 БОЙКО БУДАЛА

    133 17 Отговор
    ... А АКО ПРОЧЕТЕТЕ СПРАВКАТА СЪС СПИСЪКА
    С МАТЕРИАЛИТЕ КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ
    В БАЛИТЕ С БОКЛУКА ВКАРВАН
    ГОДИНИ НАРЕД ОТ АФРИКА ПРЕЗ ИТАЛИЯ
    ОТ БЪЛГАРСКАТА МАФИОТСКА ХУНТА - ГЕРБ
    С АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ И УЧАСТИЕ
    НА ИТАЛИАНСКАТА НДРАГЕТА...
    ...СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ...
    ...ЩЕ СПОМЕНА САМО НЯКОИ ОТ ВЕЩЕСТВАТА И МАТЕРИАЛИТЕ
    КАТО Е ОСОБЕНО ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ,
    ЧЕ ТЕЗИ ТОКСИЧНИ И ОПАСНИ БОКЛУЦИ
    СА ОТ АФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ
    ОТ ВОЕННИ ПОЛИГОНИ И ЛАБОРАТОРИИ,
    ОТ СЕКРЕТНИ ЗАВОДИ
    ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТРОВНИ И ТОКСИЧНИ МАТЕРИАЛИ...
    ...В СПИСЪКА СЕ ОТКРОЯВА - ОБЕДНЕН УРАН,
    СКРАП ОТ СНАРЯДИ, БОМБИ, МИНИ С ОБЕДНЕН УРАН,
    ОТПАДЪЦИ ОТ СПЕЦИАЛНИ ВИСОКОТОКСИЧНИ ГОРИВА И МАСЛА,
    БОЛНИЧНИ ОТПАДЪЦИ,
    ОТПАДЪЦИ ОТ ЖИВОТНИ / ВКЛЮЧИТЕЛНО СВИНЕ /,
    КОИТО СА ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ТЕСТОВЕ НА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ
    И КАТО ОПИТНИ ЖИВОТНИ ВЪВ ВОЕННИ ЛАБОРАТОРИИ В АФРИКА...
    ...ВСЯКАКВИ БОЛНИЧНИ ОТПАДЪЦИ
    ОТ АФРИКАНСКИ СТАЦИОНАРНИ И ПОЛЕВИ БОЛНИЦИ
    В ОСОБЕНО ОПАСНИ ОГНИЩА НА ЕПИДЕМИИ...
    ...ВСЯКАКВИ ОПАКОВКИ ОТ ТЕЗИ АФРИКАНСКИ БОЛНИЦИ
    И ОСТАТЪЦИ ОТ ИЗПОЛЗВАНИ ХРАНИ
    И МЕДИЦИНСКИ КОНСУМАТИВИ, БИНТОВЕ, МАРЛИ, СПРИНЦОВКИ...
    ...СПИСЪКА Е КОНКРЕТЕН И МНОГО ДЪЛЪГ
    / САМО ПЛАСТМАСИТЕ СА ДЕСЕТКИ ВИДОВЕ /
    ...НАЙ-ДОХОДОНОСНАТА ДАЛАВЕРА НА ХУНТАТА - ГЕРБ
    ОТ ТЕЗИ ДОСТАВКИ НА БОКЛУЦИ ОТ АФРИКА В БЪЛГАРИЯ
    Е ЧЕ ТОЗИ КАНАЛ ЗА БОКЛУЦИ
    Е ИЗПОЛЗВАН ЗА ДОСТАВКА НА ТОНОВЕ КОКАИН В ЕВРОПА
    ПРЕЗ ИТАЛИЯ И БЪЛГАРИЯ...
    ...ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ ДАЛАВЕРИ
    СА ПРЕМИИТЕ ЗА Б

    Коментиран от #45, #118

  • 34 Нещастник

    22 6 Отговор

    До коментар #25 от "Zodiac":

    Е това време отмина , той вожда го помни и мечтае за него.
  • 35 Тръмп

    28 131 Отговор
    Заложи си разораната и миризлива слива в Техеран ма,не тук селянко проста и злобна!!!:):):)

    Коментиран от #37

  • 36 Тръмп

    31 125 Отговор
    Перхидролената комуноидна шизофреничка се изходи рано,днеска!!!:):):)
  • 37 Балък

    54 4 Отговор

    До коментар #35 от "Тръмп":

    Точно така!Кажи ти истината за да я знаем и ние , защото сме прости и той е прост.
  • 38 Надзирател от Сливенския Затвор

    9 41 Отговор

    До коментар #25 от "Zodiac":

    Аре, я бегай оттука е! Само тоя таласъм ООД ми трябва тука да не може да ми стане. Жената мисли, че много захождам в панделата. Пък след Анита Мейзер тъй ми се наплашил, че ми се скри отзад.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 кака

    100 18 Отговор
    Хубав звучен шамар право в лицето на първия. Браво.
  • 41 БББ послание

    94 13 Отговор
    Боко не може да мърда, краварите знаят къде е скрил откраднатите милиарди и хай мръдне без него и прибират милиардите без и ние да разберем...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 параметър

    46 11 Отговор

    До коментар #33 от "БОЙКО БУДАЛА":

    Много точно и вярно казано+
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 бб тиква

    80 14 Отговор
    ГЕРБ -Най подлата крадлива болшевишка секта--с цел заличаване на България от лицето на СВЕТА!!!!!!!!. ЧАКАЙТЕ ОЩЕ ТЪПИ СЕЛЯНИ.
  • 48 бб тиква

    61 14 Отговор
    ГЕРБ -Най подлата крадлива болшевишка секта--с цел заличаване на България от лицето на СВЕТА!!!!!!!!. ЧАКАЙТЕ ОЩЕ ТЪПИ СЕЛЯНИ.
  • 49 Адолфо

    79 16 Отговор
    Те т'ва питаме от 10 год.,защо,бе мутро???Ама нали и за това Путин е виновен :)))))) ТИКВАТА ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ!ДА ВИ Е ЧЕСТИТ,ИЗБИРАТЕЛИ!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 а1 а2

    30 11 Отговор
    Присъщо на слабия примитив е агресията ,словесните нападки в това число и изпъкването на собственото АЗ от и над останалите в морето неучени , нереализирани нещастници ,които само искат ,но нищо не дават.....Що не намерите някой да ви изклати , поне да не мислите за неща които не разбирате!!!! Специалисти.....
  • 52 КАСАПИН ОТ ЧЕЛОПЕЧЕНЕ

    38 6 Отговор
    ТОЗИ НИ ОТКИНА КАК СИ ТРЕБВА
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Пропаганда

    10 14 Отговор
    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82 "...с навлизането на социалните медии и блоговете, както и други способи, които се използват за манипулиране или промяна на социални и политически възгледи и политики. Тези способи често се отличават с крайни пристрастия, като източниците не са подложени на контрол, а дори и не се смятат за нужни, за да се напише или излъчи един краен продукт."
  • 56 браво

    66 11 Отговор
    на авторката. Поредното доказателство, че мъже нямаме
  • 57 Човек

    90 20 Отговор
    Всичко, което казва тази жена е точно така и само облъчените не го виждат. Тя дори е спестила още много неща, които са известни на всички.

    Коментиран от #59

  • 58 filo

    24 47 Отговор
    За какво ревете селяни. Като не ви харесва Борисов изберете друг. Така е навсякъде по света, а не само плюнки и нищо, понеже е най-лесно. Разбира се повечето плювачи го правят не безвъзмездно и това е повече от ясно.
  • 59 Komapak

    33 5 Отговор

    До коментар #57 от "Човек":

    Всичко е ясно само се чудя парламентарен контрол няма ли? Или гарван гарвану око не вади.... Защото не е ясно кое ще е следващото крадливо племе което ще управлява България!

    Коментиран от #128

  • 60 Morgoth

    22 70 Отговор
    Тази Гунчева защо не и дадете един пистолет, да вземе да се гръмне, че да не се мъчи повече?

    Коментиран от #105

  • 61 гост

    16 60 Отговор
    Най хубавото в нашата мила Татковина е,че всеки разбира от ВСИЧКО! Ей я и госпожата ,завършила право,но разбира от боклуци,дронове,таралясници,но дава мнение.Само по изказа й,мога да направя предположение за нивото на горната особа ,а ако добавя и външен вид,бих и препоръчал работа на пилон.

    Коментиран от #62

  • 62 любопитен

    33 7 Отговор

    До коментар #61 от "гост":

    А ти как разбра, че всеки "разбира" от всичко? И ти ли си "разбирач"?
  • 63 Читател

    19 56 Отговор
    Значи докато четете прости драскачи, като тази руса катерица от знатен свинарски род, потомък на елитни ком-революционери, а не хванете да подъвчете по-дебелите книжки по история, стопанска история или икономика все ще ви се вижда, че руснаците (Нашите Освободители) са много добри, а американците измамни търгаши и краварчета и всичко това няма нищо общо с финансовите интереси на Боко - той е един от Вас мили свинарчета ;)

    Коментиран от #76

  • 64 стоян

    7 19 Отговор

    До коментар #30 от "onq s konq":

    До 30 ком -Ти не си коня , а оня с червеното магаре -познах те
  • 65 pepi 52

    13 49 Отговор
    тая авторка така злобно гледа всички ви че веднага може да познаете от кое котило – на ЛЪЖАТА , милийончева, и на трите арменски лъжци
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Тато

    30 9 Отговор
    А цирикахте че моя дълг от 8 милиарда разсипал държавата😂😂😂😂
  • 68 Браво!

    38 8 Отговор
    В момента на почит са само рушащите държавата!
  • 69 Знаете ли че

    15 23 Отговор
    В средата на януари правителството трябва да погаси държавни облигации с общ номинал от близо 165 млн. евро и да се подготви за още едно изплащане на падежираща емисия в началото на февруари, която ще глътне още 400 млн. лева.
    Така че ако вземете 200 млн. лева нов дълг и с тях погасите 730 млн. лева стар дълг всъщност дългът ще намалее с 530.
    Проста аритметика.

    Коментиран от #100

  • 70 aaaaa

    17 10 Отговор
    Абе нали има фейсбук и кво ли не бе, що не се организирате у селата и малките градове един да е шивач, друг да е фризьор, трети да е е хлебар, четвърти да е месар, пети да е строител, шести да е земеделец... и така нататък. За кво се исипвате в големите градове да се тъпчеме, тровиме и задушаваме взаимно???
  • 71 Кольо Любовски, от Фейсбука

    14 9 Отговор
    Гунче, мило, би ли разшифровала, какво е "ГМР"???

    Коментиран от #121, #156

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Гошо

    16 39 Отговор
    Само като прочете човек какви епитети е използвал авторът, му става ясно, че това не е обективен анализ, а махленски приказки. Не мога да приема сериозно материал, написан от човек с толкова очевидни и отявлени предубеждения.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 не съм комунист

    43 7 Отговор
    Да подкрепим протеста на превозвачите.Да блокираме кочината и да изтребим свинете.ВРЕМЕ Е

    Коментиран от #102

  • 76 хахаха

    21 3 Отговор

    До коментар #63 от "Читател":

    Дъвчи ти суджука на Боко а кат ти омръзне щи дам моя.
  • 77 681

    15 33 Отговор
    много проста тая Гунчева, по-добре крокодила Беновска
  • 78 Гогов

    31 0 Отговор
    Господин Ковачки се покри в Швейцария, всеки де се горяха по четри гондоли с боклуци в Бобов дол.
  • 79 Гечо

    35 3 Отговор
    Глупав народ сме, заслужаваме си го, жалко за подрастващото поколение.
  • 80 БОКЛУК

    30 6 Отговор
    „Събуди се, племе ти заспало,
    живейш ли, мреш ли, ти не знаеш.
    След теб потомство иде цяло.
    Какво ще да му завещаеш?”…
    И. Вазов

    Коментиран от #81

  • 81 ГРАНИЦА

    28 5 Отговор

    До коментар #80 от "БОКЛУК":

    тези некъдърници трябва да си ходят народа не ги иска народа мизерства но той си е виновен сега няма вода и без храна ще останите сган страхлива
  • 82 1944

    6 21 Отговор
    червеното ленче на амбразурата. прочели са и нещо на пикника на копринка.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 дооо

    12 1 Отговор

    До коментар #83 от "Andrey":

    ха ха ха много си заблуден какво като работя изкарвам месеца и до там в голяма заблуда живееш
  • 85 Ами

    12 5 Отговор

    До коментар #10 от "пешо":

    Ами това е истината бе тъпчо.
    Що се пениш.
  • 86 Гоуст

    13 16 Отговор
    Еее този сайд определено отдавна не е коректив, а по-скоро червен Д, с ярко изразени червеникаво - комунистически пристрастия!

    Коментиран от #104

  • 87 ХХХ

    31 18 Отговор
    ШАПКИ ДОЛУ И ДЪЛБОК ПОКЛОН ЗА ДОСТОЙНАТА И ДОБЛЕСТНА БЪЛГАРСКА ЖЕНА ,ЕЛЕНА ГУНЧЕВА!!!
  • 88 ТатянаГенова

    31 3 Отговор
    Българските политици правят за страната ни това което и най големия враг на държавата ни не би го направил. Бог да пази България от еничарите и враговете на територията ни.
  • 89 7777

    35 6 Отговор
    Гафът с боклука е огромен. Преди когато се определяха места за сметища до някое населено място излизаха поне 20-30 души на протест. Сега цялата държава е зарината от боклука на чужди държави и никой не реагира. Къде са зелените? Сега се разбра че не са зелени ами са платени и само за пистата в Банско скачат.... Самите ние сме боклуци това е истината.
  • 90 владо

    9 28 Отговор
    Много тъпа руска кучка. Че Бойко е от вашите, ма, идиотко.
  • 91 123

    16 34 Отговор
    Вие, червени боклуци, имахте пари само за вдигане на пенсиите през 6 месеца, за да ви изберат и на следващите избори. Друго, не правехте през мандатите си. Имал 25 милиона за дронове, купил дронове. Това е! Хазната се пълни къде по-бързо и повече от когато бяхме червени, така че ще купуваме каквото е нужно! Айде обратно в кокошарниците си червени :)
  • 92 economist

    16 2 Отговор
    Това са заеми взети от гражданите. Никой не е длъжен да си купува държавни облигации.
  • 93 Българин

    23 6 Отговор
    Ей много търпелив народ бе до кога.
  • 94 Алооуу джендърите..

    11 21 Отговор
    Мачкай Бойкооо, мачкай Гешееев, винаги за вас ще гласувам, бсп+дпс+факти газ пикаят😂😂😂
  • 95 Гинес

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "aaa":

    Поздравления печелиш птрво място в класацията за Най оригинален коментар.
  • 96 кйхът

    12 19 Отговор
    За тази хуй няма ли ,че реве постоянно. Путка загубена

    Коментиран от #97

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Петър Андонов

    20 4 Отговор

    До коментар #10 от "пешо":

    Кое не е вярно в статията,за да я трият?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Гунио Простия

    10 3 Отговор

    До коментар #69 от "Знаете ли че":

    Чакай са тя проста арикметиката ма и аз съм прост така че ще кажеш ли как с 200 млн. ще погасиш дълг от 730 млн. нещо немога да го сметна.

    Коментиран от #154

  • 101 мария

    23 5 Отговор
    Много правилно е описала всичко , ние станахме сметище
  • 102 Въпросът е

    4 4 Отговор

    До коментар #75 от "не съм комунист":

    защо ще блокираш и ще пречиш на сънаридниците си.Няма ли дръг начин да протестираш без да пречиш на хората.

    Коментиран от #132

  • 103 Генерал Иванушка Водков

    8 13 Отговор
    Живеем във век на информацията, всеки малумник пише какво му дойде и после някой му публикува бъртвежите несвързани.

    Докога на простотията и посредствената малумшина ще се дава трибуна?
  • 104 Не е точно така

    3 4 Отговор

    До коментар #86 от "Гоуст":

    Защото има лоши коментари и за тях
  • 105 пътуващ

    4 7 Отговор

    До коментар #60 от "Morgoth":

    Що не вземеш една краставица и да почнеш да онанираш ?
  • 106 Иван

    11 9 Отговор

    До коментар #10 от "пешо":

    знаеш ли защо? защото Бг е страна на простаците и тъпанарите, които смятат, че всичк ое необходимо да им е наготово и всеки им е крив . Текста на тази недои...е в този нюанс а четящите тук това им е като елексир. Проста маркетингова стратегия или иначе казано за всеки влак си има пътници. за просташка България ей туй са и влаковате и пътниците...не че и премиерат не дава пример но на простащината с простащина става простащина на квадрат...

    Коментиран от #110

  • 107 обикновен комунист

    11 2 Отговор
    Дрогаре,в България няма свобода на словото...
  • 108 ннн

    25 7 Отговор
    Достоина жена е Елена ,Не като министарката на регионалното развитие само краде ,ибоклуци вкарва
  • 109 Васко

    28 8 Отговор
    Това е единствения човек посмял да каже истината без да се крие , жена по мъжка от (мажете) браво Елена.
  • 110 терминал 2

    9 2 Отговор

    До коментар #106 от "Иван":

    Ми като си толкова отворен и не прост кво дириш в BG? Лайнояд смотан!!!!
  • 111 нервен ( разбивача на тролове )

    11 20 Отговор
    Ква е тая бе ? Елена Гунчева ? Никога не съм я чувал ....като някакъв съвременен будител/подбудител ли се явява ?? Казваш на хората това което искат да чуят и какво ? За да събира някви лайкове ли? А дава ли си сметка че разединяването на обществото е буквално игра с огъня особено по нашите географски ширини и и съседи ???
  • 112 прост

    13 16 Отговор
    Абе Ленчето да не се изживява като таран на БСП, преди вота на недоверие? Или и тя е облажила пръстчетата от червените парички?

    Коментиран от #140

  • 113 Защо слагате

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "Факт":

    Минуси на човека,за сарказъм не сте ли чували
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 И аз това се

    17 5 Отговор

    До коментар #27 от "антиЛиберал":

    Чудя,как някой не ти е обяснил,че комунистите съсипаха всичко. Еи така докато правеха заводи,язовири,канализация....... добре че седерастите доидоха,та "оправиха" всичко.
  • 116 злобно отмъщение

    19 9 Отговор
    поздравления за смелостта на Елена . но все пак да внимава от тук на татък . Да внимава когато си пуска газовата печка , защото може да получи 50% изгарания , да внимава с какво се храни защото сега към храната ще и бъдат добавени хранителни добавки известни като ,,чорабето на Бойко " .Със подобен род ,,чорабе" е хранен и Наполеон на остров Елена .С една дума се захваща с представител на най злобното и отмъстително племе .
  • 117 Путин съм

    10 14 Отговор
    Елено (както и другите тролаци) ако не ти харесва в България ,казах още преди 5-6г че давам руско гражданство на всеки и сте добре дошли в Русия.Факт е обаче ,че все още никой не е дошъл.
  • 118 Мълчи бре

    10 8 Отговор

    До коментар #33 от "БОЙКО БУДАЛА":

    ДВГ са виновни за рязкото замърсяване на въздуха,през последните десет години,а не тоновете опасен и токсичен боклук,излязъл през кюнцете на нашите тецове. Тъи де даже една стотинка не сме видели,щото се превеждат директно в швейцария.
  • 119 Вдигни глава Българино

    7 4 Отговор
    Това е най доброто което може да се случи на България от 1944 до днес
  • 120 Шамара

    4 6 Отговор

    До коментар #15 от "кнаус 485":

    Ами да не е имало, също и БКП и КПСС и дори бай Тошо не е съществувал....
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    5 11 Отговор
    България Модерна Демократична и Свободна
  • 123 България ЕС Нато 🇧🇬🇪🇺🇺🇲

    13 17 Отговор
    Другарко Гунчева Много си смешна Май с другарката Импексова в един хор пеете
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Гунчев

    11 12 Отговор
    Тя е тъпо руса.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Така ли?

    16 5 Отговор

    До коментар #59 от "Komapak":

    Аз пък си мислех, че няма вече будали, които да си мислят, че има работещи институции и контрол в България. Само въстание и революция ще оправи нещата. Мръсните нечовеци ни взеха водата и въздуха вече. Какво чакаме бе ора? По турско сме имали вода и въздух! АЙДЕ да ги изметем тия
  • 129 ела

    9 2 Отговор
    Доживяхме ( всезнаещити може да не го прочитат) до такова време когато ти прдават това което те искат, цена която те определят, правят та " мишена" на руските ракети и това не достатъчно трябва и да им плащаме че уж на " пазят " !? . Всичко това може да рабере всеки нармален но не и тези на които им се плаща да пишат това което те искат.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 БАХ

    14 7 Отговор
    Поздравления за журналистиката Елена , написаното от нея дори не се нуждае от коментари ,ясно , точно и убиващо , боклука който ни управлява . Поздравления и на ФАКТИ , че дават трибуна на стойностни ХОРА , продължавайте без страх от гадовете които ни управляват . За тях народа е плява !
  • 132 не съм комунист

    2 2 Отговор

    До коментар #102 от "Въпросът е":

    На тия крадци и мошенници само като и бръкнеш в джоба обръщат внимание.Блакирайки движението на техните стоки ще се замислят.
    Вярно ще създаде много неудобства но всеки трябва да даде своя принос за общото благо.ВРЕМЕ Е
  • 133 Онзи

    9 3 Отговор
    Като сте недоволни или направете нещо по въпроса или се изнасяйте от страната ако не млъквайте. Само със коментари не става
  • 134 Дааа

    9 7 Отговор
    Браво за смелостта, Ленче! Продължавай да им го казваш, ще има резон. Все още има трезвомислещи хора в България. +
  • 135 Ок5

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "Аххх":

    И защо решихте , че си го избираме? Напоследък е жалък факт , че се самоизбират.

    Коментиран от #144

  • 136 Eistee

    9 11 Отговор

    До коментар #19 от "боцмана":

    Статистиката говори друго. Ако ти лично чувстваш нещата по този начин, може би е време да започнеш някаква работа и да се сдобиеш с честно спечелени пари? Защото само с подаянията за троленето при този курс на рублата нищо чудно "Всеки божи ден , по лош от вчерашния и по добър от утрешния" да ти се струва. Но не ти е виновен Бойко Борисов, а Владимир Путин и падащия курс на рублата. Честно, гледам коментарите и виждам само едни безумни, зли, просташки озъбени муцуни, които плюят срещу Родината си за жълти копейки. Вие наистина ли смятате, че в момента в България се живее по-зле отколкото при Луканов? При Виденов? При Станишев? Хайде, напънете се да се сетите какво беше преди ГЕРБ да спечели изборите за първи път и споделете, но честно. Как въобще имате сърце така нагло и безобразно да извъртате истината и да казвате на черното "бяло"? Госпожа Е. Гунчева сякаш е събирателен образ на всички критикари тук - нагла простакеса без капка морал, която дори не си е направила труда да прочете за какво става дума, но е намерила време и сили да изпляска провокативен материал, съдържащ безсмислените й интерпретации, базирани на недоразбрани новини и липсата й на обща култура. В ролята си на каква точно тази дама в рамките на две страници текст забърква брутален мишмаш на теми като отбрана, външна политика, авионика, разузнаване, финанси, хигиено-епидемиологични норми и национално бюджетиране? Как е възможно дори по една тема от всички гореизброени тя да не е дори близк
  • 137 Eistee

    9 11 Отговор
    ...Как е възможно дори по една тема от всички гореизброени тя да не е дори близко до най-общото схващане за какво иде реч? За едно поне да беше улучила. Дори случайно. Или да беше прочела. За едно! Направо съм смаян. То е ясно, че образование и култура няма. Явно няма и източници на информация. Няма и кого да попита. Но чак пък такава липса на късмет - дори случайно да не напише нещо вярно е трудна за вярване. Което ни води до единствения логичен извод: ако дори случайно не е написано нещо вярно, явно написаното не е случайно. Това е злонамерен, съзнателен и добре преценен акт. Хубавото е, че за всеки, който поне малко разбира, изразените мнения са жалки и дори комични и издават настървено желание за привличане на внимание на всяка цена. Интересно, как ли ще се развият нещата за авторката? Написаното ми се вижда като един хубав повод от нея от парите с които разполага да се поинтересуват съответните служби.
  • 138 мето

    7 7 Отговор
    браво браво браво за статията
  • 139 Платена журналка

    8 5 Отговор

    До коментар #10 от "пешо":

    Всички знаем кой ги финансира за да има жълти новини : г-жа Лъжа ! Трябва да им се увеличат субсидиите.
  • 140 Новото острие на Лъжата

    10 3 Отговор

    До коментар #112 от "прост":

    След като едното Ленче замина за Брюксел, това е новото попълнение.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 мишо

    4 6 Отговор
    Пикло ,пикло.Такива новоизлюпени световно неизбестни като тебе ,искат да се направят на много компетентни .Много директо и нагло изскачаш ,за да се направиш на смела,но нещо не си много точна ,има да се учиш още много.А докато се учиш прилагайки този непохватен стил ,току виж си станала клиент на Гешев за подронване на авторитет с недоказани факти,и ОБИДИ. Личи си ,все още си от ПИКЛИТЕ ,бленуващи за бързо доказване в професията.Поогледай се малко за да си свериш часовника.Не се изявяваш добре.Избива на полика ,представяш се като сесетра на сестра Галеви.
  • 143 КУРнинов

    6 7 Отговор
    ЛЕНЧЕЕЕ ЛЕНЧЕ Бойко на такива като теб им бе казал че може да го държат за щлифира ама ти зор та зор да му бръкнеш под шлифера !
  • 144 Аххх

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "Ок5":

    Именно вие ог казахте....Самоизбират си се сами, не виждам причина даже да се ходи и до урните за ибори то резултата си го знаем!
  • 145 шопендар

    2 3 Отговор
    докато не изчистим червените боклуци,няма оправия в България.били опозиция,ако Бойко не ви беше дал субсидия днес щяхте да се разлагате на бунището,ама продължавате да плюете ръката която ви храни като опозиция,то и само това си можете смрадливи червени боклуци.
  • 146 Съсед на пешо

    4 5 Отговор

    До коментар #10 от "пешо":

    Сега разбирам защо бсп няма пари защото плаща за статии които оплюват правителството да извади от будна кома комунистите
  • 147 шопендар

    7 3 Отговор
    п.п.както и да го наричате,Бойко се държи като истински стопанин.такъв стопанин тази държава не е имала от времето на царя.е....никой не е съвършен,само червената мафия,която създаде хаоса в който опоска до шушка страната за десетина години.
  • 148 Шопо

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "пешо":

    Мноосипрост!
  • 149 Нормален

    6 4 Отговор
    Другарката Гунчева е болна Путинистка
  • 150 ръка ти целувам

    2 2 Отговор
    Да си ибем у мъжете. Евала маце , добре си го наредила , така както му се полага и така както само вие го можете у нас.
  • 151 Добчо

    4 2 Отговор
    Кат гледам автУрката, тя бая мутрогенски пише, а вероятно и така се държи. Жена - мутра!
  • 152 realist

    2 0 Отговор
    има господ и той вижда всичко!!!рано или късно всичко се връща!!!
  • 153 filo

    4 1 Отговор
    Откакто Баце вдигна субсидията негативните, изпълнени с злоба коментари за него рязко се повишиха. Някак не е справедливо това отношение.
  • 154 Язе

    0 4 Отговор

    До коментар #100 от "Гунио Простия":

    Другите 530 млн. лв идват от бюджетния излишък. И така реално задълженията на страната намаляват с 530. Друг е въпросът дали действията на правителството са правилни и дали трябва да се намалява държавният дълг или да вземем акъл от серверната ни нъседка - повечко нов дълг, но по-добър живот в близките години.
  • 155 Кольо

    2 1 Отговор
    нали Швейцария на Балканите ще ставаме ? Само да питам за един преател -Колко пари дават онея за американско оръжие и колко самолета си купиха . Неутрални ама ... фърчила колко и за колко милиарда ? Та ние явно вече не сме неутрални , а от там и Швейцария га че станем ? Боклука на Европа сме и животните избиха та да им ядем на Авропейците и Хамерите боклука.
  • 156 PePe

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Кольо Любовски, от Фейсбука":

    ГМР Главната Мутра на Републиката
  • 157 Браво

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    Тази на снимката извеняваи те да не обида :труженичките по магистралите; мнение дава и си представам кои ще вземат акъл от тази опазил ни бог само да не икономически съветник на някоя партия
  • 158 Кандидат нар прест бсп

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Аххх":

    членовете на нашите семеиства не гласуват за нас как ще спечелим избори