Last news in Fakti

15 Юни, 2020 15:50 87 490 134

Цветан Василев пред "Либерта": Борисов ще разбере какво чудовище доотглежда

  • цветан василев-
  • ктб-
  • делян пеевски

Атаката срещу КТБ е била част от по-голям сценарий, включително връщането на Борисов на власт „на бял кон“ през 2014 г., заяви пребиваващият в Белград бизнесмен Цветан Василев пред журналиста Стоян Тончев

Цветан Василев пред "Либерта": Борисов ще разбере какво чудовище доотглежда - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Нека не забравяме, че Борисов имаше пълната възможност през 2014 г. да възстанови КТБ. Много хора забравят, че международният консорциум, воден от Суверенния фонд на Оман (State General Reserve Fund Oman), направи конкретно предложение към българската държава. Борисов няколко пъти прави публични изказвания, че КТБ трябва да бъде спасена, но предпочете да играе със задкулисието и Пеевски. Де факто, коалицията, която управлява България, е тази, която разграби и КТБ. "Обединени патриоти" са чист камуфлаж на срамния брак по сметка между Борисов и Пеевски. А колкото и да парадират от ДПС (Йордан Цонев), Борисов не е готов за официален брак с тях. Поне докато Пеевски е част от ДПС. Точно заради това, а и поради личните интереси на лидерите на така наречената "коалиция от патриоти", не вярвам, че заплахите им за напускане на кабинета са реални, освен ако Борисов не бъде принуден сам да разпусне седянката. Предполагам, че ще гледаме боричкания и циркове в близко време", споделя Василев

"От 6 години насам изнасям факти и доказателства за наличието на задкулисен "октопод", чието грозно и нагло лице е Пеевски, който овладява всички основни центрове на държавата и икономиката. Финансирането на тази огромна и скъпоструваща система от задкулисни зависимости изисква много средства, които Октоподът си набавя по 2 линии — кражба на бюджетни средства и средства на държавни фирми (в т.ч. и европейски) чрез системата на обществените поръчки и откровен рекет. За осигуряване на тази „дейност”, на Октопода му трябваше да овладее основните репресивни институции и съда в страната, което започна от 2013 година и с някои малки изключения (определени не дори съдилища, а съдии) е факт към днешна дата. Използвайки основните си оръжия (прокуратура, КПКОНПИ и НАП), като щит за престъпленията си и бухалка за жертвите си, те са в състояние да вършат всякакви безобразия безнаказано и да унищожат всеки, който им се противопостави. Аз опитах да го направя през 2013 и 2014 г. и резултатът от това ми противопоставяне е видим", заявява бившият банкер.

"Днес Октоподът е по-силен от всякога. Защото освен че контролира правителство и парламент, без да носи никаква отговорност, той е и икономически укрепнал. И това го позволи Борисов с решението да не възстанови КТБ и да я остави за разкостване от страна на Пеевски. Мисля, че тепърва и на Борисов предстои да разбира какво чудовище доотглежда. В силата на Октопода се убеди наскоро и Васил Божков, независимо че не му се иска да го назове ясно като главен организатор на атаката срещу себе си. По този път вече вървят и Атанас и Пламен Бобокови, независимо от факта, че познават добре вицепремиер в сегашното правителство, а и не вярвам да са извършили нещо от това, което им вменява Октоподът. Няма да се учудя, ако предстоят и други зрелища и жертви, особено като се знае финасовото състояние на страната и крайно негативното отражение на кризата", предполага Василев

"Виждайки, че каузата ми в България е обречена, аз опитах да запозная международни институции с проблемите, свързани с пленената от мафията държава. Жалбата по Глобалния закон „Магнитски“ е само част от тези ми действия. Дори и да няма все още решение по нея, аз считам, че нейната валидност и присъствие във файловете на американското правителство прави неспокоен съня на Пеевски и на Цацаров. От почти година и половина има и втора жалба по „Магнитски“. Показателно е, че жалбата е подадена от организация, която включва хора пострадали от фалита на банката (КТБ - бел.р.), включително и американски граждани. Естествено е лицето на Октопода да се защитава с всички възможни средства, наемайки с нечестно придобити и откраднати пари скъпо платени лобистки и правни фирми. Ефектът от тези негови действия едва ли е особено голям. Много по-притеснително е ангажирането на „тихата” дипломация за решаване на проблемите на Пеевски. Не аз, а „Бивол” разкриха меко казано странните визити на министъра на туризма Ангелкова по учреждения, НПО-та и институти в САЩ, нямащи нищо общо с развитието на туризма — организации, специализирани в изследване на демокрацията, човешки права и връзки с Русия. Говори се за подобни активности и на външния министър при визитата ѝ зад океана", допълни Цветан Василев

"Аз съм заявил недвусмислено, че прокуратурата е част от проблема в България. Хората, които Октоподът поставя начело на прокуратурата и останалите репресивни органи, са държани с компромати, което напълно обезсмисля ролята на тези институции в борбата с корупцията и престъпността. Доказателства за това има колкото искате, но особено нагло е поведението на прокуратурата в стил „ни чул-ни видял” спрямо шумните ежедневни скандали за гранде корупция. В същото време репресиите спрямо неудобните за тях бизнесмени се засилват, като крайната цел е поредният превзет бизнес. Изглежда, че понятието корупция за институцията на Иван Гешев се свежда само до бизнеса.

Притеснително е и отношението и на ЕС, и на САЩ, за които, предполагам, не е тайна реалното състояние на нещата в България и които не само, че не вземат мерки за обуздаване на тенденцията към налагане на пълна прокурорска диктатура, но и като че ли насърчават действията на самозабравилия се главен шериф — най-малкото с оказването на необходимото внимание", смята Цветан Василев.

Интервюиращ: Стоян Тончев, Liberta.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 311 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баста бе

    95 617 Отговор
    Мръсен крадец!

    Коментиран от #7, #9, #16, #18, #69, #89

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 1122

    431 30 Отговор
    Така е.

    Коментиран от #106

  • 4 Гост

    525 35 Отговор
    Вярно е изход от ситуацията има само чрез война .

    Коментиран от #105, #112

  • 5 ВЪЗРАСТЕН

    106 652 Отговор
    АЙ СТИГА БЕ, ТО БИВА БИВА НАГЛОСТ, НО ТВОЯТА Е БЕЗГРАНИЧНА ! ОКРАДОХТЕ КТБ С БСП И ПАК НАРОДА ДА ВИ ПЛАЩАМЕ АЛЧНОСТТА !

    Коментиран от #19, #61, #72, #116, #119

  • 6 Покана

    282 39 Отговор
    Хайде с ВБ и другите бизнесмени– ново правителство– блага за народа! Поне имате нюх и позиция и компетентности, та елате си!

    Коментиран от #50

  • 7 Цветан

    88 19 Отговор

    До коментар #1 от "Баста бе":

    И аз кат Бойко.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Само уточни

    209 13 Отговор

    До коментар #1 от "Баста бе":

    А кратунките и калинките дали са "чисти" крадци?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    101 149 Отговор
    Братя Галеви ще се изказват ли?

    Коментиран от #20, #47

  • 12 петел

    441 7 Отговор
    Крайно време е да разберем, че спасението НЯМА да дойде отвън! ЕС, САЩ, Русия мълчат, защото техните работи вървят. Сметката я плащаме НИЕ.

    Коментиран от #25

  • 13 Само Локо

    99 18 Отговор
    А тъй,кажи си да ти олекне!
  • 14 тц тц тц

    261 35 Отговор
    много депесаро-герберстки тролове се навъдиха тук бе ...

    Коментиран от #51

  • 15 Народен съд

    297 17 Отговор
    Само бесило пред парламента и народа, да ги почва по заслуги.

    Коментиран от #78

  • 16 Чочо

    339 23 Отговор

    До коментар #1 от "Баста бе":

    Много си наивен Василев е бушон. Сам човек не може да открадне милиарди, този човек ако докаже истината където трябва то ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да бъдат затрити от политическата карта на България!

    Коментиран от #40, #122

  • 17 oxk

    362 15 Отговор
    Всичко написано вероятно е НАПЪЛНО ВЯРНО !!! Но с този народ, които в огромната си част си заслужава съдбата - толкоз. Всеки рано или късно получава това което ЗАСЛУЖАВА !!!

    Коментиран от #84

  • 18 пешо

    217 19 Отговор

    До коментар #1 от "Баста бе":

    нещо не си разбрал мой човек,какво и от кого е откраднал,та банката КТБ беше частна и лично негова,демек е откраднал банката от себе си?!?!
    некой друг му организира фалита успешно,ето сега и "великия" футболен клуб уЕФски фалира,но никой не им търси сметка!защо?
    защото е частен клуб!!!!факт,също като КТБ!

    Коментиран от #79, #124

  • 19 МЛАДЕЖ

    103 13 Отговор

    До коментар #5 от "ВЪЗРАСТЕН":

    ЩО НЕ СЕ ПРЕКРЪСТИШ НА ИЗПУШИЛ,ЯСНО Е ЧЕ МИСЛИШ С ДРУГИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО,НО НЕ И С ГЛАВАТА СИ.
  • 20 някой

    91 9 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    братята избеГалеви нищо няма да кажат,някои се погрижиха отдавна да ги няма на този свят

    Коментиран от #96

  • 21 надежда

    169 20 Отговор
    Само Сретен Йосич може да они освободи от диктатора крадец.

    Коментиран от #54, #57

  • 22 Н. Василев

    140 14 Отговор
    Чакалнята на ЕRMе един голям, дълъг коридор само с една врата, влизаме, обикалям няколко години по кръгли коридор и отново стигаме до вратата от когато сме влезли! Само, че сега трябва да затвори ме вратата от външната страна! През това време докато обикалямеще налива ме пари в каци и сметки без дъно, ще крещи ме силно"ние сме в Чакалната" докато няма какво да се краде изатвориме вратата от вън!! Поредния Цирк!???
  • 23 В.В.

    209 10 Отговор
    Беше успешна банка ..И отведнъж фалира.....Сигурно е играла ВаБанк...Мистерия....От таз банка са парите за НАТО,таксите рекет...И от тез мутри, има по големи мутри...Трябва да се плаща....Инак е прав за всичко... Октопода е Реален...Бог да пази България..
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 А кой би помогнал

    141 34 Отговор

    До коментар #12 от "петел":

    на неблагодарници като нас, които направихме и правим огромни мизерии на руснаците в знак на „благодарност” че ни създадоха днешната държава с цената на огромни жертви от тяхна страна. Ние няма да имаме повече приятели в следващия век а само врагове, които ще се опитват да ни използват защото всички мразят предателите. Тъй че можем да разчитаме само на себе си за нещо добро или на случайността.

    Коментиран от #55, #121

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мислещ

    98 10 Отговор

    До коментар #8 от "Тодор Живков":

    А мутрата на кого служеше и кой я създаде?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Най накрая

    203 14 Отговор
    Най накрая и този ще излезне прав,че далаверата с КТБ и целия цирк е организиран и никой не е търсел спасяване а заграбване.Всичко което казва ,звучи твърде логично и съвпада с моментната действителност.
  • 31 JEFF

    40 73 Отговор
    Как не им омръзна да се замерват с кал непрекъснато? Василев, Божков, Борисов и още много други се държат като селянки, на които козите им влезли в чуждо място. Нямат доблест, чест и отговорност нито към думи, нито към дела.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 раэпутин

    39 74 Отговор
    това не е народ стадо преживни овце вярващи на убици олигарси и секва друга иэмет аиде канониэираитеги и тоя и черпа че да виго сложат с крем кураж нещасници
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Факти

    64 6 Отговор
    Всичко верно трият какво е това бе.
  • 39 Случаен

    62 2 Отговор
    Кервана си лае,Кучетата си движат.....:)
  • 40 Абсолютно

    97 4 Отговор

    До коментар #16 от "Чочо":

    Да. Нашите партии - ВСИЧКИ - НЕ СА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ ПО ИНТЕРЕСИ. ПАРТИЕН КАПИТАЛИЗЪМ, ПРОСТО КАЗАНО. И МАЛКО МАСОНСКИ. АМА ТЕ СА СИ В ПАРТИИТЕ.
  • 41 Дайте инфо

    37 15 Отговор
    Цв. Василев под чие крило беше - на КГБ то ли??? Или друго?

    Коментиран от #104

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    73 16 Отговор
    ЦВЕТАНОВ та ти част от олигархията изобщо не ви пука за обикновените хора всичко при вас е далавера и интереси

    Коментиран от #53

  • 44 Реалист

    16 2 Отговор
    Точно като тебе...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Bai nudals

    50 7 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Галеви са осъдени,с влезли в сила присъди. Трябва да правиш разлика.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 рогачев

    26 63 Отговор
    ох горкия, пирамидата му рухна и кранчето пресъхна ....
  • 50 Дедо Муньо

    59 5 Отговор

    До коментар #6 от "Покана":

    За да ги бутнат в ареста ли! Както навремето Атанас Буров! Я стига с тези " мафиотски вечеринки"!

    Коментиран от #60

  • 51 Бреи бреи

    23 60 Отговор

    До коментар #14 от "тц тц тц":

    Каква стана наи честни комунистите и тези престъпници от чужбина все държавата им е виновна а като крадеха мълчаха
  • 52 Възмутен

    141 1 Отговор
    Да попитам, какъв е този правилник на Парламента, който ти позволява да не ходиш на работа, а да се ползваш с имунитет на народен представител.
  • 53 Дедо Муньо

    36 2 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Как позна! ?? Не четеш много криминални романи от новото време! А четеш и гледаш медиите на Октопода!
  • 54 Ново

    21 55 Отговор

    До коментар #21 от "надежда":

    Нашата надежда е избягалите в чужбина/ те са много с лопата да ги ринеш/ не бягаха при станишев орешарски бяше им добре тук под чадъра. А сега се разплакаха с крокодилски сълзи
  • 55 Дедо Муньо

    59 1 Отговор

    До коментар #25 от "А кой би помогнал":

    През военно време, предателите винаги са били разстреляни! Дори и от тези, на които са предали !
  • 56 Тато из Правец

    101 9 Отговор
    Глупав е тоя, който не разбира , че Мутрата и Шиши8677 окрадоха КТБ...
  • 57 защо

    66 7 Отговор

    До коментар #21 от "надежда":

    пак някой друг трябва да ни освобождава. Нали все си плюем освободителите а като опре ножа до кокала пак се озъртаме кой да ни освободи. Сега пък сърбин да ни освобождава, какъв позор, нали сме големи юнаци. А да се видим сега какво можем да свършим сами.
  • 58 Вълк единак

    22 54 Отговор
    Божков говори открито с имена и факти.
    Василев е недорасло момче, което не говори високо и не гледа право в очите.
    Страх го е че ще свърши дните си в мизерия.Където и да пише, глас в пустиня.
    Не е мъж с тежест.
  • 59 vasik atanasova

    24 28 Отговор
    на този физиономията му като видиш и то ти стига
    а като почне и да говори съвсем ти става ясно какъв човек е
    че и на всичкото отгоре си е БАБА
  • 60 Покана

    30 6 Отговор

    До коментар #50 от "Дедо Муньо":

    Нещо не си ме доразбрал. Да дойдат за управляващи, а сегашните по азбучен ред в зандана.
  • 61 Дим

    36 5 Отговор

    До коментар #5 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Ако си възрастен, трябва да си мъдър, но като те гледам явно не можеш да разчетеш реалната обстановка в Държавата, или ли си дечко или си супер тъп !
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 МА...ЯСНО,ЧЕ БОЙКО Е ВИНОВЕН,..

    43 25 Отговор
    ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ПРОВЕРЯВА И ПРЕСЛЕДВА ДРУГАРИТЕ ОТ ДС ?!? МЧЕ.. ТИЯ 5 МИЛИАРДА НА БЕЛГРАДСКИЯТ КРА-ДЕЦ И 4 МИЛИАРДА НА ДУБАЙСКИЯТ ЛЪ-ЖЕЦ СА...КЪТАНИ С ЛИШЕНИЯ, МИЗЕРИЯ И СПЕСТЕНИ ЗАКУСКИ, БРЕ СЕРСЕМИ!
    АААЙДЕ ДЕ...
  • 64 Джони от ДПС

    55 7 Отговор
    да живее демокрацията в България да живее ДПС - Пеевски и Ахмед агата, унищожиха и лапнаха цяла банка с 5-6 милиарда пари

    Коментиран от #70

  • 65 София Тайгърс

    17 52 Отговор
    Тия много говорят Василев и Божков ама да си вземат адвокат и да дойдат какво се крият като хъшове.

    Коментиран от #66

  • 66 цигането от София

    53 4 Отговор

    До коментар #65 от "София Тайгърс":

    хунтата ще ги задържи с адвукатите барабар
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Когато Мунчовците са без Шлемофони

    32 5 Отговор
    Имало едно време филм: “Когато Марионетките се развилнеят”...:)
    На всички им харесват Марионетни правителства, с вождове начело и кланова диктатура!!!
    Цветанов също харесваше марионетки-мажоретки, така че и той няма нужда да бъде съжаляван, но е похвално, че все още може си публикува дерзанията и истините в Български информационни сайтове!!!:)
  • 69 КРАДЦИТЕ СА

    49 9 Отговор

    До коментар #1 от "Баста бе":

    по върхушката на ГЕРБ. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Шаблони зад които

    36 9 Отговор

    До коментар #5 от "ВЪЗРАСТЕН":

    гербариите смятат, че се скриват. Да, ама не.
  • 73 Факти

    19 34 Отговор
    Крадец абсолютно ако се върне което го е страх да направи трябва да бъде осъден на смърт защото продължава да живее от парите на хората защото той няма други доходи а европа каза ние да му връщаме заемите.
    Е няма да стане.
  • 74 Факти

    14 33 Отговор
    Живе в момента с нашите доходи и е като цар какво мислите хора ако се върне какво трчбва да му направим
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 4567890

    14 23 Отговор
    ти пък дан си първолаче и батковците у 3 клас да ти открадат закуската и стотинките от жобчито ти. я са виш къф голям мъж си па и мустаклия. ай стига са излага че хорта ти обрали ктб-то. пък ти хабер си нямал и 2лв. не си зел.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Аналнизатор

    33 6 Отговор

    До коментар #15 от "Народен съд":

    Като гледам и следващия мандат ще ги бесите по форумите в нета......
  • 79 123

    20 33 Отговор

    До коментар #18 от "пешо":

    пешооо банката е негова ама парите не са негови. той само ги събира от хората и фирмите и накрая с чувалите и в сърбия.

    Коментиран от #123

  • 80 Мани майтапа

    17 3 Отговор

    До коментар #67 от "медията на":

    Ама като гледам матриала в БГ, ако вземат да се обединят някой ден може да вземат и да ги изберат...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гост

    14 47 Отговор
    Пак Борисов ще спечели. Оставете го намира човека. Казал, казал. И вие обиждате. Лъжа ли е, че кж сме тъпи. Истината не боли. Демокрация, всеки казва отдолу нагоре. Устата не е чувал да я звържеш. В криза е света. Трудно е назаможни и бедни. Силен е Бойко. Оставете го, че и неговате не е лесна, с цял свят да огаждаш на всякакви хора. Той ще е и 4. Само да е здрав...
  • 83 Селянин

    43 0 Отговор
    Народа вече няма доверие на банките едни и същи маймуни ги кръгът от 30 години на сам
  • 84 Димитър

    17 37 Отговор

    До коментар #17 от "oxk":

    А защо Ц. Василев мълчи за милионите долари които открадна и изнесе зад граница. Активното мероприятие за кражбата на активите на банка Ктб бе извършено от другарите от Бсп, Дс, Дпс и техните руски партньори. Банкера Василев да дойде да се защити пред българския съд, а не да се крие в Сърбия под опеката на Кремъл.

    Коментиран от #90

  • 85 Матей

    41 6 Отговор
    Класически пример за пълзяща диктатура.Единствената помощ,която САЩ може да ни окаже е да се изтегли изцяло от Европа,да прекрати окупацията,а ЕС да се саморазпусне.Нещата отиват натам,щатите здравата са загазили,Тръмп им каза,че много са се разпрострели и трябва да си приберат пипалата.Черния метеж му го устроиха неговите съперници неолиберали,но той може да се възползва от него ,за да върне войските обратно в САЩ за потушаване на бунтовете.България,пък и цяла Европа може много да спечели от това,първо свободата си,а после и икономическото благоденствие.
  • 86 Ох на дедо.

    43 11 Отговор
    Излизайте на улицата и протестиращите да се обединят в нов отечествен фронт.с нови лица ще преборим хунтата.не спете а да излизаме всеки ден до пълна победа с новите избори.
  • 87 До Матей -. Чо

    10 4 Отговор
    ....свобода и икономическо благоденствие.....може ли превод,.....за един приятел. !!!!!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Мръсен крадец

    30 7 Отговор

    До коментар #1 от "Баста бе":

    Не е виновен този, който яде зелника ,а този който му го дава,стара българска поговорка,за вас комунистите от Герб дпс патриотичния фронт и бсп поговорките не важат.Защо ли?Защото сте от друг народ, не нашия Българският,Има една картина на Пикасо Гуерника,той там е рисувал точно такива типове политици с глави на животни, но спете спокойно сега ще ви баламосват с приватизацията,която извършиха те,още преди да започне,източиха банките, фирмите, външно търговските дружества и така на татък.
  • 90 Герб и БОЙКО

    34 6 Отговор

    До коментар #84 от "Димитър":

    Герб и БОЙКО винаги са прави дори и когато сгрешат, защо не включихте и ГЕРБ в грабежа на Ктб,а само техният коалиционен партньор ДПС, по специално Пеевски,кой назначи Цацаров-Бойко и Пеевски, кой назначи Гешев -Бойко и Пеевски,сега Пеевски с Бойко посредством Гешев правят проверка на приватизацията, да направят проверка на хипер инфлацията която отне спестяванията на българите,да ама и тримата ще отидат на кино.
  • 91 КОНСТАНТИНОВ

    31 7 Отговор
    МОЕТО ЮНЕНИЕ Е ПРЕД ПАРЛАМЕНТА БЕСИЛО И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТ НА ВЪЖЕТО.ДА СЕ ДАВА ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ ГЛЕДАТ САМО ИНТЕРЕСА НА НАРОДА.
  • 92 Боби

    14 6 Отговор
    Нещо не разбрах бизнеса му е да привлича капитал и да го праща в кухи фирми какво точно се конкурира с Пеевски конкуренти ли са в този бизнес или имал е план да привлече парите на Пеевски към неговите кухи фирми и по този начин Пеевски е щял да олекне финансово е да му се намали властта.
  • 93 muzis

    35 2 Отговор
    Враг номер едно на България е Ахмед Доган
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 простаутка

    20 6 Отговор
    шаиката плаща на всички с нашите къвави дребни пари
  • 96 този който си върши работата

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "някой":

    Нима са покойници..?! Но те и преди изглеждаха полумъртви, както и Божков, както и Цветанов...
  • 97 Асен

    20 8 Отговор
    Бойко ти срам немашли остафка с целата банда се познаваш Божков с Цветанов и кой знае още колко бандити се пезнаваш аиначе твоето доверие е 0 процент🤥🤐
  • 98 Барселона

    21 4 Отговор
    Аз призовавам....спрете да плащате данъци ,докато спрат кражбите
  • 99 Гост

    19 6 Отговор
    До 85 Матей,Матейчо,ако бг. излезе от ес жална ни майка,гаджалите само това чакат ше ни завладеят за нула време и никой няма да ни помогне ,нато ше ни помогне колкото на гърците в кипър,пък руснаците и пръста си няма да мръднат за предатели като нас,а джамиите ще се увеличат още повече .
  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 15 Отговор
    Тоя мустак, що не е в затвора?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Майки Вр

    13 4 Отговор
    Седем пъти прочетох фамилията - Пеевски?! Гешев, къде си?
  • 104 А кой

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Дайте инфо":

    награди КТБ като най-успешната банка на годината и през кой година?
  • 105 Вейдър

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Че то си е война!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 1-20

    17 3 Отговор
    Нищо не казва за специалните лихви по депозитите в КТБ на Иван Костов и Веждито. Горкият, той може би не е знаел за това.
  • 108 Танев

    19 8 Отговор
    Мургав мустакат мошеник! Най-добрия ученик на един друг мургав суперкрадец от злощастния за бг народа нагласен преход от ДС другаря И. Костов! Малко им е и на двамата доживот в кауша! В друго време щяха да висят по дърветата!
  • 109 Го4о

    12 8 Отговор
    А ти защо избяга в Сърбия бе, защото имаш вид на от малцинството ли?
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 18-62-30

    6 5 Отговор
    А мустаците на такива,, герои,, нямат ли нещо общо с,, каймак,,....!?
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 pepi 52

    6 6 Отговор
    хайде бе "факти" не се спряхте да публикувате най големите крадци които викат дръжте крадеца, значи много си пасвате и други агенти на ДС ПРЕИМЕНУВАНИ И ВЕЛИЧАЕНИ в политически анализатори,че ги изгониха от всякакви хранилки ,продължавате да ни разочаровате другако Маринкова и сие !
  • 114 Грую

    15 1 Отговор
    Като влязох в сайта на Фонда за гарантиране на влоговете направо ме заболя главата. Описи с по над 30 страници на длъжници с много милионни борчове в левове, евра и долари, на цесонери и цеденти и то имена на не безизвестни хора, което уж беше нередно, а пък сега опънали едни ми ти списъци с десетки страници ситно изписан текст. Мисля си, че КТБ беше огледалото, в което се огледаха алчни и корумпирани държавни чиновници, продажни политици и откровени грабители на останалия нарочно без контрол държавен капитал на разпадналата се социалистичека държава. След като се огледаха в него те самите не се харесаха и.......... го счупиха, като за това им помогнаха и отвън, които вече знаеха за разграбения капитал на банката и отказаха помощ за разлика от ПИБ, а пък Премиерът даже криво разбра посланието и рече , че имало закон , но парите били много и нямало да се връща нищо дои гарантираните влогове, а след като от вън пак го поправиха разбира се се отметна и дори и незаконни цесии се правиха и то така е крадецът си остава крадец независимо при какви условия ще го поставиш.
  • 115 Екатерина Велика

    16 5 Отговор
    Абе, НАРОДЕ ЗАСПАЛ, събуди се от летаргията, започни да се бориш за бъдещето на децата си и достойнството на Родината си!
    Нито ЕС, нито САЩ ще се заеме да оправя държавата ни, защото не ги е грижа нито за децата ни, нито за бъдещето ни, нито за
    България!
    Изправи се най-после, върни си достойнството,
    Само ние може да изметем, вкараме в затвора тази сган!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Цецо

    9 4 Отговор
    Василев докога ще ни облъчва с глупави интервюта, да се върне в България и да даде показания, след като твърди, че други са виновни за грабежа на КТБ.
  • 118 Асен

    6 4 Отговор
    Атаката срещу КТБ е сценарий друг път. Просто балон и се спука, даже късно стана. Преди това Василев взе милиончета и още не ги връща.
  • 119 Insolence

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Друг път, ама не сега.
  • 120 Ekaterina

    5 6 Отговор
    "От 6 години насам изнасям факти и доказателства за наличието на задкулисен "октопод"....

    Фактът, че 6 години си живее спокойно там в Сърбия след деянието му не е ли "тъжно"? Защо допускаме да се случват подобни неща и виновниците да не си получават заслуженото?!
  • 121 Внимание!

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "А кой би помогнал":

    Не забравяй, че КТБ е българи-руска банка!!!
  • 122 АХА!

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чочо":

    А той от кои е? Да не е марсианец?
  • 123 Да, бе

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "123":

    Да, бе, в. Сърбия???
  • 124 МОЛИ

    3 3 Отговор

    До коментар #18 от "пешо":

    БАНКАТА Е НЕГОВА,АМА ПАРИТЕ НЕ СА.А,ТОЗИ ГИ ОТКРАДНА И ИЗБЯГА!!!
  • 125 Тисъна

    2 0 Отговор
    Как пък един с интелигентна физиономия нямаше бе... Само престъпни нарко- пиянски мутри
  • 126 Дядото

    7 1 Отговор
    ПОРЕДНИЯ СВЕТЕЦ ОБРАЛ БЪДЕЩЕТО НИ...е набеден !!! Всички милионери в България играят в един театър !!! Балъците да им вярват !!!
  • 127 Харакири

    3 6 Отговор
    Цветан Василев за пореден път премълчава истинските факти, с единствената цел да се изкара невинен. Но няма кой да повярва на лъжите му, защото фактите доказват, че е ползват КТБ като личен банкомат и е раздавал необезпечени кредити на обръч от близки до него фирми.
  • 128 Проклетник

    8 1 Отговор
    Скорошна смърт на цялото милиционерско СИК и много болести и прокобе на всички техни роднини и близки! АМИН
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Алеко КАН

    4 2 Отговор
    Браво на Факти за статията и за куража да публикува статии осветяващи наглостта на Задкулисието на Шиши и Падишаха , които работят за чужди на българите интереси ! До кога българските турци и българи , като малоумни ще гласуват ЗА и ПРОТИВ проклятието ДПС , кога ще започнат да гласуват за СЕБЕ СИ и за партии работещи за благото на народа?!
  • 131 Изабела

    4 3 Отговор
    Ако политиците на власт не бяха съучастници на Цветан Василев, щяха да поставят ултиматом на Сърбия за членството и в ЕС ако не ни го върнат. Явно че съучастниците му се плашат от него. Затова повече за КТБ не се говори.
  • 132 1234578

    4 0 Отговор
    Преди известно време, Цветан Василев твърдеше, че Делан Пеевски му бил като син, преди да започне войната помежду им. Дълго време са имали общи бизнеси. А сега не могат да се гледат и са се хванали за гушите. Цветан Василев обвинява Бойко Борисов, че отглеждал Делян Пеевски. Само, че нищо не казва, че преди това самият той - Цветан Василев също е отглеждал Пеевски и то дълги години около 10 години.
  • 133 baihui

    4 1 Отговор
    Гадната мутра фалира КТБ ! Останалото е илюзия!
  • 134 Реалист

    1 2 Отговор
    Бойко фалира ктб...... Но и много се облажиха... За това и делото се влачи с години.... Бойко трупа пачки, а ние лапаме мухички.