Last news in Fakti

20 Юни, 2020 13:06 13 575 92

Борисов бил на косъм да хвърли оставка

  • методи андреев-
  • бойко борисов

Случващото се много ми наподобява времето в началото на демокрацията, когато Петър Младенов нареди: “Танковете да дойдат, казва Методи Андреев

Борисов бил на косъм да хвърли оставка - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Било е на косъм премиерът Бойко Борисов да хвърли оставка. Но депутатите от ГЕРБ са го кандърдисвали да не го прави. Защото знаят много добре, че ако това се случи, много трудно отново ще бъдат народни представители. Знаят, че ако Борисов падне за трети път от власт, партията се разпада. И нещата не се знае в каква посока ще тръгнат. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Ето какво още разказа той за скандалите: 

Г-н Андреев, днес премиерът Бойко Борисов каза пред журналисти, че не го интересуват скандалните записи и снимките, свързани с него. Смятате ли, че омаловажаването им ще накара хората да забравят за тях и всичко да се размине?

Случващото се много ми наподобява времето в началото на демокрацията, когато Петър Младенов нареди: “Танковете да дойдат”. После обясняваше, че бил казал: “Станко да дойде”. Но след това се доказа, че това е лъжа. За разлика от тогава, сега няма и грам хъс в гражданите да се противопоставят на всичко това.  Поради това Борисов е убеден, че какъвто и компромат да излезе срещу него,  това няма да го събори от власт. 

Наистина ли сме го докарали до там? 

За съжаление. Не виждам светлина в тунела. Не виждам тези компромати да са запалили искрата на недоволство в гражданското общество. Няма вълнения, протести. Именно затова днес Борисов ни каза, че скандалните разкрития за него не го интересуват. Но е хубаво да припомним на Борисов, че лъжата в политиката е до време. Рано или късно ще разберем, че на записа е лично той. 

Вие сте бил от депутат от ГЕРБ и сте общувал в премиера. Смятате ли, че той е на записа?

Личното ми мнение е, че това е Борисов. По отношение на снимките,  хората предполагам си казват, че това не може да бъде. 

Защо?

Поради една много проста причина. Колко хора са видели в едно чекмедже в спалнята над милион евро. Малко са тези хора. Снимките стресираха обществото и хората си казват: “Абе това не може да бъде!”. Дали тези снимки са истина или не, не мога да кажа. Но някъде, в някое чекмедже, в някоя каса, в някоя банкова сметка най-вероятно има и повече пари. Огромната корупция в България стана официална политика. Цялата грозота на истината за това какво представлява в момента страната разкри не друг, а Васил Божков-Черепа. 

 Някои казват, че лъже. 

Но аз съм убеден, че той казва истината, защото с нищо няма да облекчи положението си, ако лъже. Хората, които са били край него твърдят, че той е от хората, които никога не отстъпва. Освен това бил добър шахматист и винаги бил с няколко хода пред останалите. Тъй като държавата ни се превърна в мафия и управлението ни е мафиотско, нормално е такива затворени организации, каквото е българското управление, да бъдат разкривани от хора, били съдружници с ръководителите на България, т. е. с хора от мафиотския кръг. В  такъв кръг е бил и самият Божков. 

Ако хората не реагират на шокиращата за управляващите информация, ще има ли изобщо някакъв резултат?

Смятам, че ще избие на някъде. Сигналите на Божков, както и появилите се компромати в публичното пространство са начало на една  много сериозна атака срещу личността на Борисов като премиер. И винаги съм си задавал въпрос кой има ресурс това да го направи. А ресурс обикновено имат тези хора, които са били близо до Борисов.  Явно е, че в един момент те са били заедно с него. Искам да подчертая-изключвам Цветан Цветанов. Не е правилно гербаджиите да го сочат с пръст само защото в момента им е противник. 

Откъде тогава си мислите, че идват атаките?

От онзи, другият кръг на премиера, за който ние почти нищо не знам или само сме чували в жълтите издания. 

Борисов обаче винаги е твърдял, че няма приятели. 

Но има хора, с които играе карти. И да кажем, че компроматите са дело на някой, с който той много пъти е играл карти. При всички случаи това са хора с много информация и с много пари. И нещо друго ми прави впечатление - нашият министър-председател днес се хвали, че видите ли някой му завиждал, затова го атакували. Може би БСП му завижда, защото на тях им се иска те да разпределят порциите, а не той. 

Може и ДПС да му завиждат?

Може, но те няма защо. ДПС получава много повече, отколкото иска. Аз лично съм чувал Бойко Борисов да казва, че трябва да си плаща десятъка към ДПС. Тази партия управлява ситуацията, защото е обхванала всички силови структури и част от съдебната власт в лицето на прокуратурата. ДПС е господаря на положението. 

По-скоро казва, че му завиждат, защото имал успехи. 

Много хубаво, но нека да ги видим кои са те. Ще строим АЕЦ “Белене”. Но не казват, че стратегическият инвеститор ще е “Росатом”, защото е автор на проекта. Ако една фирма построи къща и покани друга фирма да ѝ сложи ел. инсталация, това не значи, че тя е построила къщата. Основната фирма е руската. Другите ще доставят някакви съоръжения и т. н. Проблемът на този проект е, че той е изцяло в полза на Русия и на путинската политика. Затова Борисов излиза като един от най-сериозните лобисти на руския държавен интерес в България. Другият проект-как може да се хвалиш, че ще строиш атомна централа по технология от 90-те години?! Не ли безумие да даваш 20 млрд. лева за стара технология. Ако ще се прави нещо, нека да е с модерна технология.  В Германия започнаха да взривяват атомни централи, а ние ще строим. 

Бойко Борисов спомена с гордост “Балкански поток”. 

За мен той е “Банкянски поток”, защото за него най-много настояваше Борисов, който е от Банкя. Но забележете, че по него ще върви руски газ. 90 процента от тръбата е запазена за “Газпром” Е, сега какво, ние правим бизнеса на “Газпром” ли? Това ли е диверсификация по Борисовски? Хвали се, че бил строил и интерконектора в Гърция. Защо не го попитат колко време Борисов го строи? Десет години! Този интерконектор трябваше десетки милиарда кубически метра газ да е минало по него. Кое от това е за хвалба и за какво да му завиждаме на Бойко Борисов? 

Познавате голяма част от гербаджиите, които онзи ден на брифинга стояха до и зад Борисов. Как ви ви се сториха? 

Като мушмули. 

Да не би от страх, че  ако лидерската партия се разтури, те ще паднат от “коня”?

Защото тези хора са загубили реалната представа как се живее в една цивилизована държава. Те са свикнали да им казват какво и как да правят. В замяна на това те  се грижат за тях и техните присъдружни интереси. Те са наясно, че тяхната личност е без значение. За тях личността на Борисов е всичко. Фактът е,  Цвета Караянчева преглътна тази обида и лично съм много разочарован от нея. Това не е онази Цвета, която действително спореше с Борисов по много въпроси. Тя много добре знае, че това го е казал Борисов и че това е неговия език. От тези хора не може да се очаква нищо хубаво. Те могат да бъдат само едно - придатъци на пултовете за гласуване  в НС. И Борисов е прав - те не мислят с главите си.  Ще ви кажа, било е на косъм той да хвърли оставка. Но депутатите от ГЕРБ са го кандърдисвали да не хвърля оставка. Защото знаят много добре, че ако това се случи, много трудно отново ще бъдат народни представители. Знаят, че Борисов пада за трети път от власт, а  партията се разпада. И нещата не се знае в каква посока ще тръгнат. 

Очаквате ли да продължат компроматите срещу управлението и Борисов? 

Поне по линия на Васил Божков нещата ще продължат. Рано или късно някоя много сериозна чужда служба ще го вземе за защитен свидетел. Мафиотските образувания по света винаги са били издавани отвътре. Това, което знае Божков за прехода и корупцията у нас, ние не сме и сънували. Той казва: “Аз давах пари!”. И никоя прокуратура няма право да откаже да разследва тази информация. Нещата ще продължат, ще ескалират и нищо чудно октомври месец да има предсрочни избори. Има такива сигнали. И нещо искам да попитам. Бойко Борисов е научил един много хубав урок от своя патрон Тодор Живков. Имаше един филм “Човек от народа”. Живков ходеше с каскет и беше сред хората. Той трябваше да е беден. Бойко знае, че трябва да изглежда беден, за да минава за народен. Преди да стане главен секретар на МВР, Борисов е бил в един от най-доходоносните бизнеси-охранителния. В този бранш не влизаха случайни хора-това бяха хора от близките обкръжения на тогавашните групировки-СИК, ВИС и т. н. Много хора коментираха за връзките на Борисов със СИК. Някои  даже го поднасят, че е държал халатите на Маджо, Маргините и т. н. Казват, че имало дори такива снимки, но аз не съм ги виждал. Неговата история може да се види -  в колко фирми, с различни босове, той е участвал. Та питам - този човек, когато влезе в политиката, обяви ли по-солидно състояние? Много е добре да се види дали в първата декларация, която е попълнил Борисов, има отбелязана сериозна сума? Може снимките с парите в чекмедже да не са истински. Но те дразнят много Борисов, който иска да бъде възприеман като народен човек. Сега, обаче съмнението се загнездва - ако няма пари в това чекмедже, то може те да са в друго, на друго място, в друга каса, по друга сметка и т. н. През годините Борисов е бил или сериозен бизнесмен или на сериозна държавна длъжност. Би би било много интересно, ако се установи, че един сериозен бизнесмен като Борисов, е  влязъл  в политиката беден като църковна мишка.

Интервю на Катя Илиева


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЗООЛОГА

    81 7 Отговор
    ТЕ ОТДАВНА ПИСАХА ОЩЕ ПРЕДИ СКАНДАЛА, ЧЕ КРОКОДИЛИТЕ ОТ ГЕП НЕ ГО ПУСКАТ. ВЪПРОСА Е КОИ СА КРОКОДИЛИТЕ?

    Коментиран от #5, #9

  • 3 Логично

    76 4 Отговор
    Еййййй пак така "НА КОСЪМ"........ ТЦ ТЦ ТЦ....
  • 4 Сандо

    92 3 Отговор
    Не се лъжете,без одобрение от Козяк нищо няма да се случи.Решението най-вероятно ще се забави заради вътрешните проблеми на Изключителните.
  • 5 ха ха

    42 6 Отговор

    До коментар #2 от "ЗООЛОГА":

    е как така не го искат, а още е председател??

    Коментиран от #59

  • 6 Те всички

    73 5 Отговор
    пращят от мозък , че и акъл му дали ?! Конфискация и на долните им гащи и тъмница до живот на грабливите безродници !
  • 7 Нищо не се е доказало,

    78 8 Отговор
    драги Митоди... от тогавашната фалшификация спечели СДС - къде е сега- при ГЕРБ, където е и маститият демократ Ал. Йорданов. За разлика от тогава обаче сега нещата СА ОЧЕВИДНИ. И ГЕРБ ще се озове при СДС.Борисов е обречен - концентрира твърде много власт, а няма достатъчен капацитет да я осъществява - нито интелектуален, нито кадрови.

    Коментиран от #55

  • 8 Лейка

    45 4 Отговор
    Айде де ....... хората ще вдигат шатри навън и ще черпят.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Нане

    36 3 Отговор
    Само да не я фърля от високо, да не удари некой!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 вярвам

    69 1 Отговор
    Абсолютно вярно, те затова се бяха събрали зад него и посърнали като на погребение.
  • 15 другарят

    61 2 Отговор
    Мисирки,а вас кой ви "кандърдисва", или вие сте готови на всичко за пари? Превърнаха ни в ориенталско-мутренска държава!

    Коментиран от #60

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 демократ

    19 91 Отговор
    Не падайте духом, господин Борисов!

    България ви обича! Не даваме комунистите да ви разкъсат, техните фалшификации няма да успеят.

    ГЕРБ ще спечели категорично следващите избори.

    Радев да си ходи с оставка или импийчмънт,

    Коментиран от #18, #25

  • 18 asd

    60 9 Отговор

    До коментар #17 от "демократ":

    Пий си хапчетата шизофреник...и си набутай партийния билет в джоба, че се вижда!
  • 19 Миризлив пор

    17 46 Отговор
    Добре де, и кой ще докарате на власт? Само не ми казвайте БСП или "коалиция" защото и след едните и след другите трева не никне!

    Коментиран от #32

  • 20 илия

    16 66 Отговор
    Борисов беше на косъм от смъртта заради дрона на Радев, който може да пренася взрив, радиоактивни или биологични зарази. И заради непрофесионализма на подчинената на президента НСО.

    Това е международен скандал, оставка и военен съд за Румен Решетников.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 great white shark/CIA/

    44 6 Отговор
    Бай Ставри зове опг герб/гепи.народа очаква арест на българската Чичолина бойко
  • 23 ГОРСКИ

    49 5 Отговор
    Г–н Андреев е много прав много се хвали чуждите пари ги раздава наляво на дясно на свои хора! Всичко се сгромоляса след скандала със г–н БОЖКОВ и ще става по зле !!!!
  • 24 Ххх

    28 2 Отговор
    Депутатите са си депутати. Но надали чувството за отговорност и дълг към бъдещето им е било водещо за Борисов. Преди два или три дена имаше хубава статия по темата, където авторката застъпваше тезата, че за такива самовлюбени личности властта е самоцел и най - важен смисъл за съществуването им. Те не могат да представят живота си без другите да зависят от тях. А отделно че управлението на Борисов изглежда е заложник на големи икономически интереси. И там не може някой да си тръгне просто така, преди да е изпълнил ангажиментите си.
  • 25 234

    21 2 Отговор

    До коментар #17 от "демократ":

    И всичко туй за 20 ст 😂
  • 26 Behemoth

    46 2 Отговор
    БАЦЕ е плакал и са е тръшкал (живота ми ,скъпоценния ...не мога повече ,ще ме убиват ... Президента с дрона ..бомба...ох задушавам се ...)...ама не Дей така Бащице ще те пазим ,няма да та дадем ...имаме още работа (да крадем),новите еврофондове...усвояване ще има...
  • 27 илия

    13 52 Отговор
    Бойко Борисов взе парите на червените богаташи и ги раздаде на хората.

    Коментиран от #36

  • 28 Банкянския фрашкан с евро и кюлчета злат

    30 5 Отговор
    СДС и герб са фракции на ДС на ЦК на БКП,основна функция както преди 89та,грабеж на народа
  • 29 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 38 Отговор
    някой клати БЪЛГАРИЯ иска хаос дестабилност да попитам примерно ако ГЕРБ подадат оставка кой ще дойде та честен капиталист няма а нямаме и патрийоти

    Коментиран от #34, #37, #38, #40, #42

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 РЪМПЕЗИ

    49 3 Отговор
    ПОГЛЕДИТЕ НА ВСИЧКИ НА БРИФИНГА НА ГЕРБ БЯХА КАТО ЧЕ ЛИ НАБЛЮДАВАХА НЯКАКВА ЕКЗЕКУЦИЯ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ СИ ЧАКАШЕ РЕДА....
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Mmmm

    10 35 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Борисов да не си посмял да си дадеш оставката-!!!!!!! - Да не си посмял! - народа ни загива!!!!!! - Помогни на бедните и на средната класа - НИЕ ТЕ ЦЕНИМ - И ЩЕ ТЕ ОЦЕНИМ! - БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН!
  • 35 Sti

    44 4 Отговор
    Всички едри бизнесмени са рекетирани по схемата, която Божков разкри. 10 ггодини при Борисов и 20 г. преди него страната е "източвана" по тази схема. Вече е ясно, че Божков ще сложи край на тези безобразия, а виновните ще получат заслуженото. (Ако пачките, снимките и аудиото бяха неистински, Борисов пръв щеше да поиска експертиза! Защо ли не иска?!).

    Коментиран от #72

  • 36 Ххх

    41 1 Отговор

    До коментар #27 от "илия":

    Не знам колко е раздал на хората. Но виж, за нощното му шкафче изгледа за запазил значителен дял !
  • 37 Ххх

    22 5 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ако ГЕРБ подадат оставка, козлодуйските шарани ще останат разочаровани.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 гуньо

    12 15 Отговор
    Бааце моляте недеи на кого ни оставяш нас клетите ще те слушаме и ще правим каквото кажеш само недеи дава оставка.
  • 40 ЩЕ ДОЙДЕ

    12 3 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ИЗТОЧНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ. ЯКО ЩЕ ДОЙДЕ. НЕ ЧЕ И СЕГА НЕ Е ТУК. ПИТАЙТЕ ВАРНА.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Sti

    24 9 Отговор

    До коментар #29 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хаосът и дестабилизацията се създават от Герб, Борисов и задкулисието - некомпетентни, нагли, крадливи. Алтернативата е Божков - прочетете 10-те Позиции за нормална държава. Съдете хората по делата, а не по думите. А делата показват, че той е изряден данъкоплатец и изпълнява обещанията си.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Мюмюн

    14 3 Отговор
    Благодарности на Бойко че върна на бял кон в любимия ни клуб Левски медито (Аамет Доан)
  • 45 Миризлив пор

    10 19 Отговор

    До коментар #32 от "Ххх":

    Не знам колко ми е багажа но не виждам КОЙ може да е алтернатива. Бил съм под управление на БСП и за инфлация и глад няма да ти говоря, но ми се е случвало на 2 пъти да сменят цената докато съм на опашката! Ако ще говорим за царя - по негово време изгря Пеевски, превалутираха дълга и той сега е с 30% нагоре, Доган най-нагло по телевизията обясни за обръчите от фирми. Към момента алтернатива могат да са няколко човека клиенти на прокуратурата. Идеята е да могат си спасят част от това което е останало и не им пука за хората.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 нищо хубаво

    17 0 Отговор
    Десните trash като мето искат да бутнат една банкянска мафия, за да я заменят с друга, тяхна, която да ги обслужва и те да я обслужват. Голям зор им дава големият брат с многозвездното знаме - не една, а 50 петолъчки! Същите десни trash се бореха с петолъчките по президентството и партийния дом на БКП, като ги заличиха, но не могат да заличат презокеанските петолъчки на господаря си.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 любчо луков

    17 8 Отговор
    М.Андреев е крайно непочтен, не може да изкара 2 лева, ако не е на държавна служба и се надява след Борисов пак да е шеф на нещо, въпреки, че отлично знае кой ще дойде на власт тогава-руснаците с БСП.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 чичо

    6 19 Отговор
    Той Методи,пък и някои от тук пишещите хубаво си дърдорят ама то и малко мисъл трябва.Кой от Луканов насам е бил с по-голям опит и по-подготвен от Борисов за министър.И питам не за друго а защото в живота и управлението на една държава нещата стоят така-днес ние берем плодовете на ония които управляваха преди Борисов,а за него ще кажат нашите внуци и правнуци.Вълшебни пръчки няма-уви.Има и друг факт който сякаш нарочно се забравя когато се заговори какъв „лакумник" е Борисов-два пъти дава оставка.Това е много показателно.
  • 55 да да

    19 5 Отговор

    До коментар #7 от "Нищо не се е доказало,":

    Мето не може да се отърве от вечните си манипулации, защото разделянето на истина, предположения и неистина за неговия ум е непостижимо. Блъска всичко в един кюп.
    Когато Петър Младенов превратаджията на идиота Горби беше насметен на стълбите на Народното събрание от тълпата, той казва, а не нарежда: "По-добре е танковете да дойдат."
    Но не вика танковете.
    Еднодневките седесари и седесарки пуснаха лъжата, че е викал танковете. А Младенов като неуверен превратаджия почна да мълчи упорито, докато другите перестроечни кретени пуснаха лъжата, че викал Станко (Станко Тодоров).
    Накрая Младенов падна, така както ще падне и лъжливия от Банкя.
  • 56 любчо луков

    13 0 Отговор
    Защо в Самоковска община, където риболовствуват спортните риболовци от цяла София плюс тези от самата Самоковска община, всички реки са забранени за риболов, при това- и след размножителния период?! За да си лежат в къщи инспекторите от ИАРА, а ние-риболовците - да не гледаме как багери изгребват от Искъра рибата, заедно с чакъла, въпреки, че според чл.1, ал.3 от З-на за подз. богатства добивът на инертни материали от реките Е ЗАБРАНЕН! И да не гледаме как МВЕЦ-овете на олигархията вземат 100% от водата в реките вместо -до 15 %. При нова МВЕЦ-овете са изградени в защитените зони точно както т.н. МВЕЦ Роса на р.Леви Искър над с.Мала Църква, който е в забранения първи СОП на СОЗ на питейното водовземане за София и Самоков от кота 1215м. А тъпана - шеф на ИАРА набутва на министър Танева каквито си иска заповеди за забрана и тя ги подписва, без да ги чете! Сънародници, дайте да пишем сериозно, по същество, а не простотии!
  • 57 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ВЕЧЕ ТРИ КОСЪМА : ЗЛАТЕН ;СРЕБЪРЕН И БРОНЗОВ !!!!
  • 58 Чики-Рики

    20 3 Отговор
    Абе ясно е ,че и на записа и на снимката е лично ,, Буда,,. И в двата случая е прекалил с напитки и ,, субстанции,, , затова е напреки на спалнята! Даже нищо чудно, снимката да е час- два след телефонния разговор?!
  • 59 Бреи бреи

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    Този явно е стоя много на слънце/щом е бивш значи е или крал или некъдърен/а защо не каже нинова кои я държи сигурно народа ще му се на този борисов да подаде оставка и_____ служебен кабинет РАИ за некъдърните пък наизборите закметове се разбра какво иска народа
  • 60 Господа

    5 10 Отговор

    До коментар #15 от "другарят":

    Другарите са готови на всичко само и само да вземат власта/миналото го показва убииства концлагери затвори пълни този от сдс какво е направил освен да стане доцент и сега акъл дава бсп ги запази сега да тровят народа /при90% избори ги изритаха като мръсни котета
  • 61 ПЕНКО

    10 2 Отговор
    ТОВА Е "МЕТО -ТУПАНЕТО" КРАЙНО ДЕСНО КРЯКАЩИЯТ- БИВШ ОТВСЯКЪДЕ -МЕТО !!!! ТОЙ И" ТОНИ ПЛЮНКАТА - АНТОНИЙ ХРАЧКАТА" СА "ВЕЛИКИТЕ " С РУСОФОБИЯ -СРЕЩУ ПАРИЧКИ - В ЕФИР !?!?!?
  • 62 Вида

    10 19 Отговор
    Това е фейк новина! Борисов докато не довърши пасмината: БСП, Мая, Чалгара, Божков и РадеФ няма да прости на никой за интригите. ЕС, НАТО и Тръмп са зад него и жална им майка!!!!

    Коментиран от #86

  • 63 Ок ок ок

    6 18 Отговор
    Хора вие на работа не ходите ли тик сте всеки ден по цял ден много сте умни плаштат ли ви и колко за да пишете против Борисов ❓❓❓❓❓

    Коментиран от #67

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 4 Отговор
    на власт у нас са мутри и мафия
  • 65 Брах ви лайката герберска

    23 3 Отговор
    Брах ти лайката крадлива! Пътник си !!! Ама първо ще ти конфискуват парите ,та да мизеруваш до края на живота си...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 А че то в България работа има ли?

    18 3 Отговор

    До коментар #63 от "Ок ок ок":

    Трябва да го обесят той министър председател
  • 68 ЛЕТИЩЕТО

    3 17 Отговор
    ХА,ХА,ФРОГНЮЗ,КОН БОБ ЯДЕ ЛИ,И ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА-БОЙКО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ НАПРАВИ КЕФА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА,ТОЙ ГО КАА,А ТОВА,ЧЕ ВИ СЕ ЩЕ Е ДРУГ ВЪПРОС.Защо да подава оставка,като ОТНОВО НАРОДЪТ ЩЕ ГО ПРЕИЗБЕРЕ,ЛОГИЧНО,УОТСЪН.БОЙКО Е НАЙ УМНИЯТ ПРЕМИЕР ДО СЕГА И СЛАГА В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ И ПРОФЕСОРИ И ПИЛОТО НА УЖВОЕННИ САМОЛЕТИ.
  • 69 РУМКАТА ПАЙЛЪТ

    5 23 Отговор
    БОЙКО Е ЧЕСТЕН ЗАТОВА И НАРОДЪТ ГО ОБИЧА,А НАРОДЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН-ГЛАС НАРОДЕН-ГЛАС БОЖИ!КОЛКОТО И ДА СЕ КРИЕШ,ГЪ,ЗА ТИ ЛЪСВА-ЧЕРЕПА,БАНЕВИ,АРАБАДЖИЕВИ,И Т.Н.-ВСЕ НИЗКИ ГЛУ.ПАЦИ.БОЙКО ЩЕ ГИ НАДЖИВЕЕ ВСИЧКИТЕ,ВСИЧКИ В КЮПА,ГЕШЕВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.А ПРЕЗИДЕТЧЕТО С ДРОНЧЕТО,ВСЕ ПОВЕЧЕ ОЛЕКВА.ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК ВОЕНЕН ПИЛОТ ЛИ Е ТОВА ИЛИ НЯКАКЪВ ПРО.СТ КАРУЦАР-МАНГ.АЛ
  • 70 РУМЕНПАТОшКА

    5 21 Отговор
    БОЙКО И ГЕШЕВ СА СЪВРЕМЕНИТЕ РОБИН ХУТОВЦИ.РЕДНО Е ОТ КРАДЦИТЕ-НА НАРОДА.ЗАТОВА И НАРОДЪТ ПАК БОЙКО ЩЕ ИЗБЕРЕ!

    Коментиран от #88

  • 71 Софийска калинка проститут ка

    10 3 Отговор
    Унижават ме и се гаврят с мен едни гнусни, ама нали си запазвам сладката работица и заплатка. Колкото и да са гнусни-плащат. Така че-пълна програма!
  • 72 ГОРСКИ

    5 8 Отговор

    До коментар #35 от "Sti":

    Защото сам си е правил снимките затова мълчи!!!
  • 73 Наблюдател

    23 3 Отговор
    "Било е на косъм премиерът Бойко Борисов да хвърли оставка"
    Крайно време някой/и/ да го скъса този "косъм"!!
  • 74 Справедливост

    15 3 Отговор
    Щял да подава оставка но гледа шкафвче с 500 и о спри утре пак ще има 500 ?
  • 75 гешев

    11 2 Отговор
    ми по лесно че да се крият зад него,ако го няма почват да се топят един друг.
  • 76 Другия с коня

    8 21 Отговор
    Не виждам какъв Компромат е това.Мислите,че Бойко не спи...или спи с дрехите и чорапите...Мислите,че генерал от МВР няма Лично Оръжие...от сержанта до генерала в МВР имат Лично оръжие.От десет години получава заплата като Премиер ...Да ви сметна ли колко Евро са това....Това ако е Компромат....Осем Олигарси в момента са извън Рая си....Червените Престъпници са натикани където им е местото...Това Искахме и го получихме от Бойко....Още два мандата се стя гай да ги Мачкаш Бойко...Поне още два...

    Коментиран от #80, #82

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 pasi

    16 1 Отговор
    скъсайте косъма на този КЪРЛКЕЖ стига се е впивал в снагата на българския народ
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 В.В.

    7 0 Отговор

    До коментар #76 от "Другия с коня":

    Той тез премиерски заплати в евро ли ги получава???В копюр от 500??,

    Коментиран от #85

  • 83 Puri

    1 5 Отговор
    Изгонените от герб бсп атака и прочие. Да направят. Една. Партия тогава в бьлгария ще. Стане райско място
  • 84 Някой си

    5 3 Отговор
    Този ритнат и сега говори глупости! Баце е тарикат и няма да толерира лапачи! И понеже си върши работата съвестно и почва да става неудобен. Но Баце няма да им се даде! ДАВАЙ Баце мачкай с мръсна газ, ние сме с теб навсякъде и докрая на света ако трябва!
  • 85 Пенсионер

    3 4 Отговор

    До коментар #82 от "В.В.":

    Четири различни снимки, с различни чаршафи, а шкафчето все отворено стои-дори когато спи. И това ако не е фалшификат...
  • 86 Румен

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Вида":

    Ха - ха - ха.... 🤣 Ма ти чуваш ли се Изобщо... Всико е ИСТИНА. И е АВТЕНТИЧНО. 👍 Какъв фейк...🤣 И Какъв Тръмп е зад Бойко...??? Тръмп мрази Бойко защото нашия е с Сорос - Срещу Тръмп... 👍 Я се Събуди...!
  • 87 другар

    0 2 Отговор
    Ето един от КРОКОДИЛИТЕ на Борисов, който като всички останали подобни ,говорят това ,което искат да се случи.А бе Методи ,не изпадай на нивотао на Галева и Импрексова .Галеава разбрала/сънувала/че Бойко се страхувал от нея.Разбираме колко си гневен на Бойко ,но там в партийката ви знаем какви връти майсторите.Та и твойта като маината.Мишоци .
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Руски Медвед

    3 0 Отговор
    АБЕ А НА МЕН НЯКОИ ДА МИ НАСТЪПИ ОПАШКАТА ИЛИ МИ БРЪКНЕ В Д...ТО , ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЩЕ ВИ ПРАВЯ АЗ САМО ПОСМЕИТЕ , КУТРЕТО МОЖЕ ДА ПОБЕСНЕЕ , НО С МЕН ШЕГА НЕ БИВА , РАЗБРАХТЕ ЛИ ГЕРБЕРАСТИ ДОЛНИ.
  • 90 ДРОН ДРОНИ ДОНДУРКОВ

    3 0 Отговор
    ПОМИСЛИХ ЧЕ Е БИЛ НА КОСЪМ ДА СПРЕ МАНИЯТА СИ ДА ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА НО ВОЛЯТА МУ ВЕДНАГА Е ОТСЛАБНАЛА КАТО Е ВИДЯЛ РАДЕВ ПАК НА ДРОНА ПРЕД ПРОЗОРЕЦА СИ
  • 91 НАЙ ЛЕСНО ЩЕ Е

    3 0 Отговор
    ИДИ СИ БОЙКО САМ НА ВЕКИЛСКИ
  • 92 скитника

    0 0 Отговор
    Самоопределянето на заплатите на депутатите е конфликт на интереси.
    При частна собственост, печалбата от труда също е частна собственост, присвоена от държавата.
    Приемането на закон, забраняващ дадена дейност, последван от закон разрешаващ тази дейност, ако се извършва от друго лица - е грабеж - LAFKA.
    Най-голямото престъпление е извършено срещу правната система - чрез преки удари срещу принципа справедливост, служещ за база и цел на правосъдната система.