Last news in Fakti

24 Август, 2020 15:37 9 739 61

Купонът на Гешев - римейк на ГЕРБ в Тех Парка

  • бояна-
  • прокуратура-
  • иван гешев-
  • прокурори

В Бояна прокуратурата си отбеляза зрелищен автогол, който ще донесе само негативи за гилдията

Купонът на Гешев - римейк на ГЕРБ в Тех Парка - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Прокурорската сбирка в Бояна може да се сравнява по своята безсмисленост единствено с Националната конференция на ГЕРБ в София Тех Парк. Единствената файда от двете мероприятия провидяха организаторите им - Борисов и Гешев. За тях беше от изключителна важност да се обградят със свои хора, които да им кажат "евала". И да реанимират поне временно нараненото им самочувствие. Наранено от неразбирането, защо хората не ги обичат, а те денонощно работят за тях. Толкова.

В Тех Парка гербери си късаха потниците, като на концерт на Щилян при изпълнение на епохалния хит "Кел, кел", а в Бояна беше приета потресаваща "декларация за независимост". Сякаш прокурорите искат да заживеят сами върху парче от територията на страната. Ами да се включат в гасенето на пожарите в Свиленградско и да възстановят инициативата за заселване на региона Странджа - Сакар от 80-те години. Тогава не станаха нещата, сега кой знае - може да им върже. Първа прокурорска република.

Чудовищен прокурорски автогол, който ще донесе само негативи за гилдията.

В Тех Парка бе извършено насилие срещу журналисти, а по време на поркурорската сбирка бе разтурен лагерът на протестиращите пред Ректората. Не казваме, че прокурорите са наредили това, не. Просто съвпадение, което прави двете събития още по-близки.

Този прекрасен ден за българската демокрация едва бе преполовен, а добрите новини не свършваха. От Атина премиерът върна позагубената си слава на международник и обеща газ от целия свят, за всички, откъдето си пожелаят.

Как да не празнуваш днес, народе?!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Актуална Антена

    230 20 Отговор
    Народее! Спиш! Оставка Оставка Оставка
  • 2 Последния Софиянец

    214 23 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и затвор!
  • 3 Фантазьори

    82 12 Отговор
    Много фантазия
  • 4 Дельо Хайдутин

    126 10 Отговор
    Ако Гешев си върши работата, политиците ще крадат по малко.
  • 5 мусаиве сараева

    67 13 Отговор
    миленка как са бонусите от дпс то, сладко ли е на служба при амужите

    Коментиран от #6, #60

  • 6 антрашпиц

    51 6 Отговор

    До коментар #5 от "мусаиве сараева":

    Кат гледам твоите бонуси си ги заработил за днес..освободи ли напрежението на Гешев..
  • 7 Абсолютно вярно

    104 9 Отговор
    Много точна статия. Толкова истини има в нея за безумията в държавата ни, та чак си спомних и за двама, който като се напият си късаха потниците на Кел Кел.
  • 8 Я ...Я

    72 7 Отговор
    А ПОСЛЕ ГОВОРЯТ: КАТО САЕВА СУТРИНТА(ДНЕС МНОГО МИ ХАРЕСА НИКОЛАЕВ) НИЕ ПИАР НЕ СИ ПРАВИ. ВСИЧКО Е ЗА НАРОДА. ВЪПРОС:ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ДО СЕГА?АМИ НАРОДА СЕГА ГО ИСКА.ИСЪС ПРОККУР. Е СЪЩОТО. НИЕ СМЕ ЗА НАРОДА СЕГА ГО ИСКА...ЗАЩО 11ГОД НЕ ГО НАПРАВИХТЕ?????? ЗАЩОТО ЛАПАХТЕ ЯКО ОТ НАРОД. СОФРА. ЧАО И ДО СКИФ КОЙ ДОЛУ КОЙ ГОРЕ. ТАМ ПРОШКА НЯМА КОЛКОТО И ДА СЕ МОЛИ ТЕ.....
  • 9 Капиталист

    84 4 Отговор
    Кажи си Иване Г. Как върви ревизията на приватизацията, реституцията, заменките и много други грабежи свързани с периода на първоначално натрупване на капитал от 1988г. насам?

    Коментиран от #16

  • 10 Я... Я

    56 3 Отговор
    САЕВА ДА СЕ ЧЕТЕ САЧЕВА.
  • 11 1234

    9 28 Отговор
    Не са виновни политиците, а капитала на когото служат.
  • 12 ххх

    94 4 Отговор
    Г-да прокурори отворете си очите ,вижте на кого служите?!Вие сте се клели да защитавате закона , държавата и народа ,не Гешев! Вразумете се !
  • 13 Колко

    85 5 Отговор
    струва тази сбирка на българските данъкоплатци ? Колосална сума!
  • 14 Инструмент на Господа

    64 6 Отговор
    Дреме им на прокурорчетата, важното е пара да пада!И после ще се оправдават - такива бяха времената! ЕС не се интересува от нас и от България, все му е едно кой ще ръководи Мафията и по какви закони - важното е да е послушен! Интересува ги територията, защото ще спира Русия, и това са техните интереси
  • 15 Гошо

    74 4 Отговор
    В коя нормална държава от “западен тип” има подобни сбирки , наподобяващи ранния комунизъм в България и съвременна Северна Корея !!!!
  • 16 ПСР

    62 2 Отговор

    До коментар #9 от "Капиталист":

    Кажи си,Иван,DEA разследва ли Шиши...и другият тъй възлюблен,Домусчиев?
    Че не бях чувал,Главпрокът на САЩ, с каубойска шапка,да лови крадци на коне в Небраска,напр.
  • 17 Бойко мафия ага

    63 3 Отговор
    Откакто Борисов е на власт , никой нормален не вярва на прокуратурата. То и преди него имаше проблеми , ама сега стана нетърпимо бе!
  • 18 гост

    64 3 Отговор
    Прокурорска логика при арестуването на президентския съветник: "Утре ще решим дали да му повдигнем обвинения".
    Ако сте толкова добри защо вече почти две години държите арестувани олигарсите без да бъдат съдени и осъдени.
    П.С. Не, че ги харесвам.
  • 19 Томи 5567

    59 5 Отговор
    Слушай люлински каскет. Ще станеш истински главен прокурор когато вкараш ББ в съда.Защо не каза нищо на седянката за чекмеджето и записите.Или и теб те е страх. Няма как народа да ти повярва , ако не направиш това.
  • 20 Сбирка от 700 души

    52 2 Отговор
    разходи на човек - пътни, дневни, нощувка на живеещите по- отдалечено +командировъчни+наем за залата +допълнителни разходи - колко излезе? Дали пък имат някакъв таен бюджет? /със сигурност - по минимални разчети - между 250 лв долна граница и 500 /по-вероятно/ на човек - или между 175 000и 350 000 лева, пръснати ей тъй - за осигуряване на медиен комфорт на Гешев и обкръжението му... Все едно да събереш 700 лекари или учители и да приемеш декларация, че лекарите ще лещуват, а учителите ще преподават на учениците. Същият ефект ще има и ако са събрани 700 локомотивни машинисти, шофьори, зидаро-мазачи и всякакви други професионалисти.

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ББ издигна ГП в управляваща структура

    39 3 Отговор
    Няколко пъти ББ и бившият гл.прокурор не отговориха на въпросите: 1.Прокуратурата на БГ цели 109 години - от освобождението на България от турско робство и формиране на министерство на правосъдието до 1989 г. е била под шапката на Министерството на правосъдиетоМП. Какво наложи изтеглянето й в съдебната власт, при положение че държавното обвинение, т.е. прокурорите, е едната страна на съдебния процес, а защитата - адвокатите са втората страна и въз основа на доводите на едната и другата страна съдията претегля и отсъжда коя страна печели. 2.С идването на И.Гешев на власт като гл.прокурор предварителните публикации в медиите, обикновено на части от досъдебното производство, засечени чрез подслушване със СРС първо са незаконни независимо че има разрешение от наблюдаващ прокурор и спецсъдия, второ влияят, да не кажа оказват известен натиск на съдията по делото, трето- игнорират и потискат защитата на обвиняемия. Да не говорим, че често това подслушване е направено по разследване на дадено лице и ако се окаже, че то е невинно, СРС-то следва да се унищожи. 3. Само че често това не се прави, както стана с материалите по подслушване на н-ка на ВВС, които сетне не бяха унищожени, а предадени ако не се лъжа на КОНПИ, оттам на спецпрокуратурата и оттам в пресата бяха публикувани данни, насочени срещу президента. 4. Т.е. превръщането на прокуратурата в неделима част на съдебната власт се узакони с формирането на съдиите и прокурорите плюс следствието в равностойни
  • 23 Хипотетично

    35 3 Отговор
    Представяте ли си, ако Боко публикува Констапацията си и тоя оглави държавата на новата прокурорска република? А тъй като прокурорите ще позволяват на парламента, а парламентът избира президента, то значи каскета ще дава позволение и на президента в пълно единомислие на всички. Чудна държавичка ще бъдем...
  • 24 бай Иван

    47 3 Отговор
    Все още чакаме действията на "независимата" прокуратура за шкафчето на Краля Тиква
  • 25 Вечна Слава

    46 3 Отговор
    Среща в стил 13-ия конгрес на Българската комунистическа партия. Другарят Гешев изнася реч и цялата зала избухва в бурни раболепни аплодисменти за благото на Олигърхизъма и €-Комунизъма.
  • 26 Фан

    6 31 Отговор
    Абе Ганев, ти па що за смешник си? Зимай си кинтите от Божков, печатай глупости, ма не се излагай поне!

    Коментиран от #41

  • 27 Продължение

    26 4 Отговор
    4. Превръщането на обвинението и съда в равностойни институции противоречи на ЗСВ -съдът е определен да отсъжда коя страна прчели съдебния процес. Другото е свободно съчинение на тема съдебна власт.5. В проекто-КРБ Д.Кирилов и премиерът отиват още по-далече: предлагат два висши съвети - на съдиите ВСС и на Прокурорите ВПС като вторият има право на законодателна инициатива. Г-да управляващи, България демократична държава с прокурорско управление ли ще я правите? Не е ли по-добре тя да стане президентска република и народът, а не премиерът + гл.прокурор да управляват държавата.
  • 28 потребител

    41 3 Отговор
    Жалък водевил! Главното е че следобяд в Домусчиевата телевизия в новините в 16 лицемерните лъжи и приказки на Гешев бяха отразени като национален героизъм.Дори двуличието на ГЕРБ-ерското сборище беше къде-къде по-малко!

    Коментиран от #43

  • 29 Ами

    1 34 Отговор

    До коментар #20 от "Сбирка от 700 души":

    Тези сметки, както и на извънредните на полицаите, на чистачите ги дайте на "умниците", които са по улиците, както и на техншя водач но най високо ниво, създават хаос в цялата система, утежниха живота на всички нормални работещи и спазващи законите хора. Какво искат от прокуратурата? Да спре да гони олигарсите, престъпниците, наркодилъри и т.н.. какво? Просто не е удобен ! И пак паралел с конф.на ГЕРБ. Все някой друг е виновен! Да се махат от всякъде, пречат на хората да си гледат работата. Колкото и да не искат да чуят и видят някои хора, добрата работа за държавата и народа е ФАКТ.

    Коментиран от #49

  • 30 Реалист

    29 2 Отговор
    И колко ще струва сбирката на бг.данъкоплатец?
    Колко милиона ?
  • 31 Асен

    36 3 Отговор
    И нито думичка за премиерските неволи със снимки,записи,пълни чекмеджета.Да не говорим че никой не поема отговорноста за неплатените данъци от хазарт за само 700 милиона:)
    И как да им вярваме на тези???????
    То с тези купони няма да стане май.....
  • 32 Антон Минев

    14 4 Отговор
    Браво на Гешев, разследва хората с най -пълни шкафчета- Емил Кабаиванов, Данка Люртова, Николай Бекиров-представители на ГЕРБ и СДС.
  • 33 Стефан Стефанов

    21 2 Отговор
    ГЕРБ-предприемачи в Пловдив, откраднали- заедно с Емил Кабаиванов- кмет на Карлово-над 25 милиона само за 3 години.
  • 34 въпрос

    25 2 Отговор
    нищо не се чува за "прокурорските " села и вилни зони?
  • 35 Васил

    29 4 Отговор
    Това събиране е една голямааааааааааааа Пунта Мара
  • 36 ГОРСКИ

    21 4 Отговор
    Гешев като си толкова голям борец против корумпираните защо няма нито един до сега арестуван, или приказки без край само това можете!!!!
  • 37 Комсомолец

    17 2 Отговор
    Ей, така беше и на времето. Заседаваме, заседаваме, пък после салатка, ракийка и за капак някоя колежка изгърмим.
  • 38 Гъдьо

    10 5 Отговор
    Напълно съм съгласен с текста на господин Ганев

    Коментиран от #40

  • 39 Ето, как се прави внушение-купонът

    4 12 Отговор
    Авторът на материала предпочита в частта съд и прокуратура нищо да не се прави, както досега 30г
  • 40 Текстът въобще НЕ си правя труда

    4 15 Отговор

    До коментар #38 от "Гъдьо":

    Да го чета, по заглавието си личи, авторът е червен маймун

    Коментиран от #48

  • 41 Нали

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Фан":

    И яз съм забелязал за какво се касае
  • 42 Лозан Пенев

    1 14 Отговор
    Какъв автогол бе,те направо ГОЛ го набучиха на протестърите,до сливиците.
  • 43 КЕДЪРА

    4 17 Отговор

    До коментар #28 от "потребител":

    Хора,ВИДЯХТЕ ли това същество от неясен пол от палатките на РЕКТОРАТА.Боже пази България от такива протестиращи.Това е СРАМ за всички.

    Коментиран от #44

  • 44 Баце Нанка

    16 3 Отговор

    До коментар #43 от "КЕДЪРА":

    Видяхме нощните шкафчета на Бойко Борисов пълни със злато,милиони в € и пистолет.Видяхме и толупа—минпред полугол и пиян вероятно разплут като морска крава насред леглото.

    Коментиран от #46

  • 45 Сузи

    5 13 Отговор
    Ами мероприятието на БСП по улиците на София преди няколко седмици какво беше, бе другари? Ами "изявите" на другаря Радев на Бузлуджа придружен от Бойци, Копейкини, др. Кирчо Добрев и онзи, който саботира метрото? Разберете бе другари, комунизЪмът си отиде безвъзвратно!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 МОМАТА С ПРЕВРЪЗКАТА НА УСТАТА

    9 3 Отговор
    .........Купонът на Гешев - римейк на ГЕРБ в Тех Парка............ПЪЛНА КЛОУНАДА , ЖАЛКО ЧЕ МЕЖДУ ПРОКУРОРИТЕ ИМА И ....ПОЧТЕНИ ХОРА, НО ЗАЩО УЙДИСВАТ НА ТАКЪВ МАСКАРАД !!!
  • 48 А ти какъв маймун си -

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Текстът въобще НЕ си правя труда":

    Гербав ли?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Dimirest

    4 2 Отговор
    Да очкваме пленум на ГЕРБ, с директиви за петилетката! Тоест как да я преизпълним като откраднем за 3-4 месеца това което се краде нормално за 5 години! Премиерът обърнал посоката на газовият поток? Браво, да се готви река Дунав, ще обръща течението от БГ на Запад! За целта да го преизберем пак че работа иам да върши човека!
  • 51 соросоидни кърлежи

    5 2 Отговор
    За 30г. какво ли не видяхме в тази прокуратура,само не и осъден по високите етажи на властта и няма да видим..Цирк замина останаха само клоуни.Сигурен съм че сред тези хора има и социално слаби,където чакат апратаменче или парцел на първа линия..
  • 52 безпартиен

    2 0 Отговор
    Искат да са независими от политици,но парите в бюджета се отпускат от политиците в НС!!!Правешкият каскет преди 10.11.1989 каза,че ако нямаш пари какво ще решаваш?Решава този дето има пари!!!Истината е,че следователи и прокурори нямат място в съдебната власт, а в изпълнителната!!!Само си помислете колко дела са прекратени поради давност и то срещу известни извършители!!!!Ама нали са с имунитет никой не ги закача когато подпрат бюрото си с някое дело за доста години.Вярна е поговорката,че прокурорът е най-добрия адвокат!

    Коментиран от #56

  • 53 Аз пък мразя милиционери

    0 1 Отговор
    Пу... Храчка
  • 54 Driving pleasure

    3 2 Отговор
    Каскета от греда на греда! Това беше потресаваща глупост! Строени в редичка като пионерчета да се заклеват. Крайно малоумие, поне от кумува срама да го бяха направили без него, да се види някаква самоинициатива, а не как подскачат и крещят кой колкото може "чик-чирик", за да се покажат верни на първия.
  • 55 Спас безделника

    2 1 Отговор
    НЕ ПИПАЙТЕ ГЕШЕВ ТОЧНО СЕГА! И ПЕШЕВ ДА Е И КОЙТО ДРУГ ДА Е ГЛАВЕН ПТОКУРОР, НВ БИВА ДА СЕ ПИПА! НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЕ ИЗВЪРШВАТ В ПЕРИОДИ НА МЕЖДУВЛАСТИЕ! БОКО Е ПЪТНИК - ЯСНО Е, 240 ПАРАЗИТА - СЪЩО, НО ЧАК СЛЕД КАТО ИЗБЕРЕМ НОВИ, СВЕСТНИ ХОРА, ЩЕ ПРЕЦЕНЯВАМЕ ДАЛИ ГЕШЕВ ЩЕ СТАНЕ БЕШЕВ!
  • 56 Спас безделника

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "безпартиен":

    Не бъркай прокуратура със съдебна власт.
  • 57 гошо

    0 1 Отговор
    МВР и прокурорите са част от организираната престъпност в страната.
  • 58 Тошко

    1 0 Отговор
    За наша радост купона на Гешев няма нищо общо с купоните на БСП и тези на РадеФ с пенсионираните генерали правени на закътани места уговаряйки преврати.
  • 59 Тошко

    1 0 Отговор
    Аз ще бъда срещу Гешев само тогава, ако не изпълни обещанието си, че като свърши мандата на Радев ще го подведе под съдебна отговорност за държавна измяна и други....
  • 60 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "мусаиве сараева":

    Наи щаслив е президента/ Стига доган и божков да не го хокат/ при 3000души за герб и 700 за гл прокорор се опълчиха много хилядна протесна вълна от20-25 човека народа е недоволен от герб и това се видя на изборите за кметове /пък автора си взема хонорара които не вярва да провери 80% от народа подкреплял протестите
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.