Last news in Fakti

7 Декември, 2020 18:08 3 261 6

За норките и фризерите

  • дъждове-
  • норки-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • комисия за защита на потребителите-
  • въздух

Хубаво ще ваксинираме работниците във ферми за норки, но онкоболните кога?

За норките и фризерите - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На този седми декември „Витоша е тъй загадъчна и нежна“. Загадъчна, защото се е скрила в пашкули, вероятно от мъгла и в никакъв случай от смог - въздухът е планински чист, даже сякаш имитира хималайски и всъщност сигурно затова понякога се задъхваме, докато го дишаме, просто му е разредено съдържанието на кислород.

Но въздухът явно си е добре. Щом Фандъкова казва, че нямаме сериозен проблем с него трябва наистина да нямаме – все пак кметът го казва, би трябвало да отговаря на реалността. Този са думи на човек, който носи отговорност за това, което дишаме, трябва да знае.

Отделно от това, този седми декември тръгна особено весело – хора с носовете извън маските 90 минути влачиха, теглиха, бутаха фризер за ваксини срещу COVID-19 в Бургас, а след това се наложи да разширят вратата, за да вкарат фризера вътре. План за ваксините има, сега следва да изработим и план как да вкарваме фризери в помещения.

Даже си представям как би могло да звучи прессъобщението: „Тесни специалисти от всякакви области ще обсъдят днес в рамките на обществено обсъждане предстоящия план за вкарване на фризери за ваксини в помещение. На срещата ще присъстват представители на превозвачите, здравеопазването, МВР и НЛО“.

Още по-отделно, семейно решихме да заложим съдбата на нарушените си потребителски права в ръцете и решенията на Комисията за защита на потребителите. Доверихме се на държавата да комуникира с некоректния търговец по проблема ни и да наложи необходимите санкции. Нека видим с какво темпо ще се развие казусът, дано да не бъде с темпото за избиране на нов председател след изтекъл мандат.

Най-отделно, по повод разговорите за предстоящите парламентарни избори бих искала да използвам случая да помоля най-чистосърдечно ГЕРБ просто да излезе завинаги от политиката. Изпаднала в меланхолия от сипещия се навън дъжд, даже ще си позволя за секунда да помечтая за това. И за бързо решение по казуса с потребителските ми права.

На изпроводяк бих искала да задам един въпрос – хубаво ще ваксинираме работниците във ферми за норки, но онкоболните кога?


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    12 1 Отговор
    А за на бацо шкафа
  • 2 Behemoth

    11 0 Отговор
    Ми в България винаги е така....купува се нещо после се мисли как да бъде вкарано ...използва се чук ,трион и работата е готова....германеца взема мерки мисли кара и поставя...
  • 3 Моамба

    3 3 Отговор
    ТОВА Е МАЛКО КАТО ОНЕА ЦЪРВУЛИ ДЕТ КАТО СЕ ГРИЖИ НЯКОЙ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ И ГО УПРЕКВАТ ЧЕ НЕ СЕ ГРИЖИ ЗА БЕЗДОМНИЦИТЕ . . . ТОЕСТ ДАЙ ДА НЕ ПРАВИМ НИЩО ДОБРО ДА НЕ ЗАВИДИ НЯКОЙ
  • 4 Матей

    3 0 Отговор
    Хайде сега,почвайте да се блъскате за вакса,няма да стигнат за всички!Това си е елементарен рекламен трик,да се внушава ,че ние без това не можем и трябва да го придобием час по скоро.Почвам да завиждам на китайците,че имат пишкИн-главатари и ги отърваха от подобни терзания,и на северно-корейците ще завиждаме,поне ред имат ,макар и на бойна нога.
  • 5 един от многото

    8 0 Отговор
    Норките са по важни , много е цнично знам , но за печалбарите норките са по важни от онкоболните.
  • 6 Гошо

    5 0 Отговор
    Ферми за дране на норки колко хуманно и европейско