3 Януари, 2021 09:56 48 148 445

Д-р Елена Николова: Мангъров е некомпетентен – "луд с картечница"

  • доц. атанас мангъров-
  • д-р елена николова

Продължавам да се питам кога и дали Български лекарски съюз ще вземе съответните мерки

Д-р Елена Николова: Мангъров е некомпетентен – "луд с картечница" - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар в социалната мрежа Facebook на българската лекарка д-р Елена Николова, живееща от години във Франция

Пет хиляди триста и тридесет харесвания под статията за Мангъров на страницата на Карбовски. Поне по 50-100 на автентични коментари от сорта на: “Само тоя не се продаде, жив и здрав да е, и Господ да го пази от враговете му, които ще са все повече и повече “, “Имам голямо желание да го видя на улицата този доц. Мангъров и да му стисна ръката. Голям човек”,” Съгласна съм с доцента, с всяка негова дума, и със запетайките дори”, “Прекрасен човек, лекар с главно Л.”

Няма да ми омръзне да питам какво прави Български лекарски съюз пред новите антиваксърски и ненаучни изявления на любимеца на “свободомислещите българи”, прочут инфекционист, чиято маска мирише на джоб, и който няма страх да “лапне маркуча”. Няма да се уморя да питам има ли лимит наглостта му, безумието му да проповядва срещу маски,локдауни и ваксини.Гуру на своите силиконки, неофашисти и илитерати, името на доцент Мангъров е обект на възмущение и съжаление от страна на всеки разумен българин, отнасящ се с респект и отговорност към решенията на здравните власти.

Доцент Мангъров буди очевидна тъга в желанието си да свърже и няколко думи в смислено изречение, заеквайки или примигвайки, в търсене на поредна сензация или поничка? като израз на всенародна любов, без която не може.

Нарича се ТЩЕСЛАВИЕ. Може би и сенилна упоритост, която е изпратила не един бляскав в миналото ум в забвение. Съжалението прелива в забава, защото понякога той наистина прави шоу на мнозинството с първичните си по детски реакции. И всичко това щеше да си остане невинно, подскачащо бръщолевене на един “беден човечец”, както го нарече един пловдивски журналист, някаква смешка и гротеска, ако не беше толкова ОПАСНО в ненаучността си, шарлатанизма и търсенето на евтин scoop. Неуморно, с все по-абсурдни изказвания и интервюта, в които той е желан като любим клоун, комуто накрая се ръкопляска.

“Опасен ли е коронавируса? - Не.”

“Борис Джонсън е казал на вируса да си изработи нов щам.”

“Това е много удобно, защото доказва неефективността на мерките и затварянето”

“Новата ваксина е канцерогенна”

“Ако човек е преболедувал от някакъв щам коронавирус, той не се разболява”.

Да изказваш различно мнение, е изконно човешко право, и аз няма да споря и грам срещу свободата на словото. Не твърдя, че знаем всичко за новия коронавирус. Още по-малко внушавам на който и да е било, че трябва задължително да се ваксинира. Аз лично ще се ваксинирам при първа възможност, надявайки се, че вирусът няма да мутира.

Но да си лекар и да внушаваш различни от научните постулати, защото нещо така ти се струвало и си си го мислил, че може би е така, е просто ПРЕСТЪПНО и е в разрез с най-свещените принципи в нашата професия.

То е още по-опасно, защото се пропагандира със силата на внушението и от позицията на титли и опит, профилактирайки и лекувайки причудливо и грешно.

Шарлатанството, знахарството, магиите, шаманизмът не са медицина и никога няма да бъдат!

Вчера в дисциплинарната камара на CNOM - Conseil national de l’Ordre des médecins en France, или Националният лекарски съюз на Франция, бе внесено за разглеждане официално оплакване срещу ШЕСТИМА лекари за комплотизъм и анти ваксърски публични изказвания . Кои са тези лекари, може би вече е известно на някои. (Доц Мангъров ги цитира редовно по постовете си). Става въпрос за серия обвинения, постъпили от различни техни колеги за грубо нарушаване на лекарската и човешка етика.

1. Professeur Didier Raoult- директор на IHU- Institut hospitalo universitaire de Marseille. Обвинение за подронване на управлението на санитарната криза, конфликт на интереси в интернационалните проучвания по лечението на Ковид-19. Недостатъчно обосновано и проведено по правилата проучване за ефикасността на хлороквин в лечението на новия коронавирус и манипулиране на общественото мнение за ефикасността му.

2. Professeur Christian Peronne, наскоро уволнен от AP-HP- групировка на университетски болници в Париж (Assistance publique des Hôpitaux de Paris) заради твърдения, не на висотата на упражняваните от него функции, и по-точно, че болните с Ковид представляват източник на финансова печалба, тоест са изгодни за болниците. Той твърдеше също така, че широкото предписване на хлороквин би предотвратило 25 000 смъртни случаи във Франция. Професор Перон обвини публично в медиите лекарите в Униветситетска болница в Нант, че са убили зет му, тъй като не са му предписали хлороквин.

3. Professeur Henri Joyeux, пенсиониран онколог от Университетска болница в Монпелие. През 2014 и 2015 година той публикува в интернет петиции срещу ваксинирането.През 2017 организира конференция срещу “диктатурата на ваксините”. През 2016 е изключен без право на практика от Лекарски съюз на областта Languedoc Roussillon (Южна Франция), за публични изяви, “пропагандиращи ненужността на ваксините в цялост, опасно за населението”.

4. Docteur Nicole Delépine, пенсиониран педиатър-онколог, беше една от първите, оспорили нужността на противо епидемични и карантинни мерки. Заедно със съпруга ѝ Gérard, пенсиониран хирург ортопед, тя разпространи свои видео презентации в социални мрежи, прокламирайки, че маските и геловете ограничават свободите и са напълно ненужни. Те също поддържаха лечението с хлороквин като “единствено ефикасно” и твърдяха разпалено, че втора вълна няма да има никога.

5. Docteur Nicolas Zeller, общопрактикуващ лекар в Saint Cyr sur Mer (Var). Привърженик на изключителното лечение с Азитромицин. По препоръки на Direction générale de la santé, Азитромицин не се използва за лечение на Ковид 19 понастоящем във Франция.

6.Docteur Hélène Rezeau Frantz- общо практикуващ лекар в Loiret. Тя решава да следва собствен протокол за лечение на коронавирусни инфекции, базирайки се на опита си с 18 пациента, на които е предписвала антихистамини.”Предписах ги на племенника ми и имаше подобрение, не виждам защо да не ги предпиша и на други пациенти”, твърди тя.

(по данни на L’Express).

Продължавам да се питам кога и дали БЛС ще вземе съответните мерки. Ако неук човек убеждава другите в липсата на ефикасност в предпазните средства,на социалната дистанция и лечението с бабини илачи, е простимо. Но ако лекар си го позволи, той е или некомпетентен, или “луд с картечница” без съвест и морал.

Бях си обещала да не публикувам повече мои снимки с маски, намирам се уморена и остаряла с пет години за последните 10 месеца. И вярвайте ми, наистина бих си изгорила маската един ден с голямо удоволствие, като апостолите на Мангъровизма у нас. Нищо човешко не ми е чуждо.

Но когато се ваксинирам и когато надявам се, ВСИЧКО ТОВА най-накрая свърши.

Автор: Д-р Елена Николова


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 409 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лост

    912 237 Отговор
    Гледай си Франция.

    Коментиран от #144, #350, #441

  • 3 Мутафчийски

    420 84 Отговор
    Набирам още 95 000 🐧🐧🐧🐧🐧!
  • 4 Овчарник

    253 42 Отговор
    Луд с картечница е опасен вирус....мале да не идва...заразен е....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 дедо

    856 181 Отговор
    O, добре, че си във Франция, госпожа!

    Коментиран от #436

  • 7 Случаен

    909 175 Отговор
    ,,ЛЕКАРКЕ,,......А,ТИ ЗАЩО СИ ДРЪПНАЛА ВЪВ ФРАНЦИЯ В ТОЗИ ,,АД,, ТАМ..........А,НЕ ДОЙДЕШ В ,,РАЯ,, ТУК ДА СИ ЖИВЕЕШ и РАБОТИШ СПОКОЙНО........................АМАН,ОТ ТАКИВА ,,МНЕНИЯ,, ЛИЦЕМЕРНИ....

    Коментиран от #53, #82, #109

  • 8 Трудовакъ

    864 200 Отговор
    Тази жена (твърди че е лекар) следва да се замисли дали не е време да посети личния си психиатър. Може би е необходим консилиум...

    Коментиран от #311

  • 9 Бат Бойко нощния бандит

    416 73 Отговор
    Аз пък съм луд с пистолет на шкафчето.
  • 10 Некомпетентната

    698 163 Отговор
    си ти , госпожа ! А и нагла , за да изхрачиш такава вредна и невярня мръсотия !
  • 11 БАЙ Х@Й

    674 93 Отговор
    ⁉️И ЗАЩО ТОГАВА НЕ ОТИДОХА КОМПЕТЕНТНИТЕ МИНИСТЪР, ШЕФКА В ГЕРБ И ДЖИПИ-то НА ПРЕМИЕРА ДА ЛЕКУВАТ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО, А ПРАТИХА некомпетентния Мангъров⁉️

    Коментиран от #128, #356

  • 12 ооооо

    560 111 Отговор
    Нищо няма да свърши, но нямаш необходимия интелект за да го разбереш. Ходи да се ваксинираш и не давак мнение което никой не ти иска.
  • 13 Чичо Гошо

    622 123 Отговор
    Коя е тая Елена Николова? Една жена от женския пазар каза.......айде стига глупости. Мутри вън!

    Коментиран от #52

  • 14 ЮмжегинЦеденбал

    162 45 Отговор
    Ти па си Ален Делон, свиня свинска!
  • 15 Джи

    195 44 Отговор
    Ама, я ходи бегай пикай па легай.
  • 16 Още една мисирка

    495 81 Отговор
    Френска ПКП
  • 17 😷😷😷

    430 55 Отговор
    Новите Йезуити крещящи "на кладата", "да се изгори" ! Ваксинизмът набира сили !
  • 18 11111

    494 90 Отговор
    Злобна женица
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българка

    593 75 Отговор
    Свободата на словото е всеки да може публичнода изразява своето мнение. Мангъров го прави. Това че неговото мнение не е угодно на болшинството лекари от гилдията, не прави Мангъров престъпник. Всеки човек, който слуша потока от доводи за мерки, ваксини и т.н., може сам да переценява на кого да вярва

    Коментиран от #56, #182, #445

  • 21 gtgtgt

    313 27 Отговор
    Eнeр - Прo ми прaтихa пиcмo прeдизвиcтиe зa cпирaнe нa тoкa .

    Кaзaх им "нe рaбoтимe зaрaди мeркитe, зaтвoрeни cмe и oщe нe cмe пoлучaвaли кoмпeнcaции"

    Oт дружecтвoтo ми зaявихa "НE НИ ИНТEРECУВA ТAЗИ РAБOТA "" !
  • 22 Дельо Хайдутин

    466 65 Отговор
    Боже ,боже !В каква диктатура са превърнали Франция.Страната която през вековете водеше Европа към свобода.Символ на свободата.Беше!
  • 23 ИВАН

    445 87 Отговор
    Тая докторица с две можъчни гънки ми напомня на едно времешните зубрачки, които хубаво помнеха уроците и хубаво се слагаха на даскалите, ама до там ... човек трябва да има и собствено критично мислене
  • 24 Последния Софиянец

    149 22 Отговор

    До коментар #19 от "мечо":

    Абе в затвора откъде имаш интернет?

    Коментиран от #31

  • 25 Васил

    59 293 Отговор
    Този луд го слушаше друг луд жител на Банкя даже и му повярва за това стигнахме до тук затваряне сега сме на път още един път да ни затворят след отваряне на училищата.
  • 26 Фен

    99 387 Отговор
    Ами Мангъров, сам по себе си, е нищо. Но той е един инструмент, използван от определени кръгове, и техните медии, за пропаганда. Ако не беше Мангъров, можеше да е всеки друг клоун!

    Коментиран от #65, #135

  • 27 Док Алекс

    455 53 Отговор
    А бе, колега, ти сериозно ли призоваваш БЛС за мерки срещу доц.Мангъров? Първо къде отива свободата на мнение и изразяването му, второ какви лекари има в ръководството на БЛС, само корумпета и лизачи, и трето какви санкции предлагаш да се наложат - бичуване, разпъване на кръст, набиване на кол.....какво?
  • 28 Много

    68 243 Отговор
    Ама, много некомпетентен и вреден поради медийното му налагане. Това с изцепките му е класическият сценарий /в случая на грап/ с двете ченгета.
  • 29 Нели

    388 62 Отговор
    Д-р Николова, в качеството на каква раздавате правосъдие относно компетентността на инакомислещи професори? Твърдението Ви, че има некомпетентни лекари със сенилни отклонения звучи страховито - как едно министерство на здравеопазваенто позволява на тези специалисти да лекуват? Какви са критериите за компетентност? Не вземам страна, търся отговор на логични въпроси. Обичайно откривам махленски спорове . Успешна година на четящите и мислещите!
  • 30 Диверсант

    375 65 Отговор
    Поредната трафикантка и рекламен агент. За нейна информация в Италия лекари като Мангънов, които тихомълком не са спазвали указанията на СЗО, лекували са болни по домовете, нямат нито един мъртъв. Лични лекари имат между 200 и 500 пациента извадени от лапите на капитализма ДА ЖИВЕЕ МАНГЪНОВ.. Измамниците в колона към Нюрнберг.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Последния Софиянец

    119 20 Отговор

    До коментар #31 от "мечо":

    Значи си в Карлуково.ха ха ха

    Коментиран от #324

  • 33 РЕАЛИСТ

    328 54 Отговор
    Елено моме, едно разбрахме за изтеклата година. Това, че цялата ви докторска гилдия, било то академици, професори, доценти, с едно две изключения, нищо не разбирате от вируси. Барем филми на Холивуд да бяхте гледали, че да знаете, как се действа в подобна ситуация. Добре, че другите хора си вършат по добре работата в своите си професии, че гладни, голи и боси щяхте да ходите.

    Коментиран от #41

  • 34 Демагогия

    337 44 Отговор
    Като чуя някой да нарича "антиваксъри" хората с различна позиция, ми мирише на грантове
  • 35 Ахахах

    335 59 Отговор
    Егати тъпачката! Тая нема даже две мозъчни клетки. Имам чуството, че статията и е написана от ива ушипляскова! Това, че някой е уволнен заради мнението си докторке, означава само едно, че властимащите не се спират пред нищо за да наложат титален контрол, а ти си тяхна близачка! засрами се отрепкооо! Дебилна си! Хвърли си дипломата и се гръмни!

    Коментиран от #136, #210

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гост

    269 43 Отговор
    Като милее толкоз за България, що не е остАнАлА тук ами е отишла на гурбет, продала се е за пари, но това не и пречи да ръси глупости... ДОфТОРИЦО, ТИ НА МАНГЪРОВ МОЖЕ САМО СВИРЧИ ДА МУ ПРАИШ!

    Коментиран от #67

  • 38 Гоуст

    237 37 Отговор
    Тая тъпотия няма да я чета. Скрии се "д-р" Николова
  • 39 Азз

    189 39 Отговор
    Още един гербав кАпаситет...
    тиквата докато изреди всички налични калинки....
  • 40 ха ха ха

    240 48 Отговор
    Тая докторка Ленчето, току що си ритна трудовата книжка! Не я посещавайте - опасна за вашето здраве е! 👍
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Френска калинка

    311 60 Отговор
    Доктор Елена, имай уважение към ДОЦЕНТ Мангъров, с когото сигурно ви делят един вагон книги, и сигурно не можеш да му стъпиш на малкия пръст по знания,практика и компетентност.
  • 43 Пишо

    223 33 Отговор
    По официални данни на СЗО: За цялата 2020 заразени с Ковид 1,15% от населението на земята. От тях починали 2%. Или 0,023% процента от населението на Земята. Все едно от цяла София да починат 350 човека. В едно ЕПК живеят повече хора.
  • 44 Леле

    83 16 Отговор

    До коментар #31 от "мечо":

    Научи се да пишеш, бе. Неграмотник, пишеш по - лошо и от циганинн!
  • 45 негов колега

    129 31 Отговор
    Луд и некомпетентен, ама казва някои истини.
  • 46 Ахахах

    234 45 Отговор
    Антиваксър наричат хората, които не искат да подписват тестване на ваксина върху себе си! Аз съм ваксиниран с много и проверени с времето ваксини! Тази ваксърка ако ще да си тества върху себе си всички бъдеши ваксини, не ме интересува. До този момент не и бях чул даже името! Факт е, че няма и да я чуем повече! Тя е някаква незначителна тварр, релила да изкара някой лев с реклама на отрова!

    Коментиран от #58, #209

  • 47 йййййй

    143 25 Отговор
    Тая е от "ваксинаторите"
  • 48 Миновач

    93 27 Отговор
    Николоваааа мия бе тая рунтавата че на очите ми чак залютя
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Някой

    221 34 Отговор
    Ваксините съществуват от 100 години. Човечеството от 30 000(примерно). Очевидно човечеството е оцелявало поне 29 900 години без ваксини. В България преди 100 години е имало 10 000 столетници. Сега са 300. Време е БЛС да даде отговори защо това се случва!

    Коментиран от #76, #131

  • 51 Човека Коза

    218 31 Отговор
    "Мангъров е обект на възмущение и съжаление от страна на всеки разумен българин, отнасящ се с респект и отговорност към решенията на здравните власти."
    Към кои "здравни власти" по-точно трябва да се обръща с респект и отговорност "всеки разумен българин" госпожа? Към СЗО ? Към фондация Гейтс или фондация Рокфелер? Аз специално съм контра на ВСЯКО тяхно решение...
  • 52 карамфила

    199 36 Отговор

    До коментар #13 от "Чичо Гошо":

    Колко еврака е взела г-жа елена за да публикува мнението си на всеослушание???
  • 53 българин

    14 33 Отговор

    До коментар #7 от "Случаен":

    Случаен - да, глупав - също!
  • 54 Бесен Язовец

    198 27 Отговор
    Стипендиантите на Сорос почнаха да се отплащат за спосорството. Е и кво като е във Франция, явно във Франция нивото на мед обслужване не е на ниво щом тая е там и плямпи!
  • 55 др Менгеле

    202 20 Отговор
    Точно така колега. Никой няма право да се съмнява и да изказва различно мнение.Който го прави не просто да бъде изключен от лекарския съюз със забрана да практикува медицина, направо да се изпрати в концентрационен лагер за антиваксъри за превъзпитание. Лагерите ще са частни собственост на фармацефтичните компании на които служат повечето "лекари" като прости дистрибутори. Само някой да посме да пречи на бизнеса...
  • 56 Си ган

    16 25 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Ти като интелигентен човек какво мислиш за цялата ситуация?
  • 57 Потрес

    156 31 Отговор
    Сигурен съм, че след два дни тази “псееолекарка” ще ни увещава да си бием по една конкретна ваксина, от конкретна фирма! На 100% съм сигурен! Меркантилните твари гинусещам от километър!
  • 58 Дельо Хайдутин

    121 21 Отговор

    До коментар #46 от "Ахахах":

    Е да де.Ама за тестване на нови ваксини даваха пари.А тия нахалници искат ние да им плащаме опитните мишки.
  • 59 Човека Коза

    50 8 Отговор

    До коментар #31 от "мечо":

    Ох, ти колко страховито неграмотен си..
  • 60 Така...

    199 29 Отговор
    ...на всички им е ясно, че този много им пречи. Бил грозен, заеквал, мигал. Няма по-пошли аргуменги за спор. И устата да му мирише, какво общо има това...
    В крайна сметка, този е просто един от многото лекари, които споделят професионално мнение, придържайки се към реалноста. Има и достатъчно много други лекари, на които просто не им се занивава да се противопоставят на пропагандата, защото знаят че върху тях ще се изсипе цялата тази помия.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ами

    126 25 Отговор
    Всеки който има гледна точка различна от партийната линия веднага в Белене. Ама ха!
  • 63 !!!?

    33 112 Отговор
    Мангъров - Фигурант до Фигуранта !!!?
  • 64 KIIFAR

    136 17 Отговор
    Какво стана със епущидемията в Швеция и Беларус дори не съобщават данни от там, не е оферта на сородоидния шантаж!
  • 65 карамфила

    25 129 Отговор

    До коментар #26 от "Фен":

    Ако не беше Мангъров, можеше да е всеки друг клоун от цирка на олигорените на бай бою.

    Коментиран от #129

  • 66 Червен имбецил

    34 5 Отговор

    До коментар #49 от "Последния Софиянец":

    Прост човек, един живот напразно...
  • 67 А как

    23 13 Отговор

    До коментар #37 от "Гост":

    Гълта да знаеш!
  • 68 Боже

    226 27 Отговор
    Направих си труда да видя коя е тази г-жа. Наричам я госпожа, а не лекарка, защото в крайна сметка се оказва, че тя повече се занимава с презентация на художници и има две галерии, ако ги има още де. А Мангъров какъвто и да е цял живот е лекар. Така че размислите ги оставям за вас. Аз не понасям хора търсещи минутната си слава упражнявайки се върху други. Толкоз !!!

    Коментиран от #104, #329

  • 69 ффф

    49 188 Отговор
    Много е права тази лекарка! Мангъров наистина е Луд с картечница! И най - много примигва и заеква щом започне да си съчинява!
  • 70 Спасов

    133 34 Отговор
    Много тъпа и злобна!
  • 71 наука

    137 24 Отговор
    Науката, драга се движи напред защото винаги всичките и постулати могат да бъдат оспорени. Примерите за това са безброй. Например сега има физици, които се съмняват, че скоростта на светлината е гранична за вселената. Обаче не ги обявяват за фашисти и никой не моли да бъдат съдени. Единствената "наука", която е безкрайно нетолерантна към всяко различно мнение е течението в климатологията наречено man made global warming. Ама то е политика, не е наука. Сега с прискърбие забелязвам, че и медицината се превърна в това - не в наука, а в политика. Докато не се натрупат достатъчно количество данни за тази "пандемия", новите ваксини и ефективността на мерките, всеки има право да изказва мнение за ефективността им. И след това - също. Ако държи да принадлежи към науката, а не към политиката. А ти си просто новата фашистка, на която всички научни методи са и чужди
  • 72 Жалка

    98 27 Отговор
    Женица
  • 73 МАНГЪРКАТА Е ..СЕРТИФИЦИРАН ШИЗО'ФРЕНИК

    30 135 Отговор
    ЧАСТ ОТ СЕКТАТА НА ... МУУУН (ЧО)-ДЕ'БИЛА И ФОРМАЛНО СЪПАРТИЕЦ НА... РУМБАТА ШАДРАВАНА!
    СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГО ПРИБЕРЕМ У... ПСИ'ХАР НИКА
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Перничанин

    175 25 Отговор
    Зачетох статията.... Стигнах до момента където въпростана лекарка се подиграва на Мангъров,за заекването, направих си изводите до там, и не видях смисъл да го прочета до края
  • 76 Петър

    145 10 Отговор

    До коментар #50 от "Някой":

    Зравеопазването стана бизнес. Живея в окръжен град, който преди 1989 бе с близо 100 000 души население, с точно пет аптеки. И никога в тях не е имало чакане и опашки.
    Днес градът е почти наполовина -50 000/ 60 000, опитвал съм се да преброя аптеките, стигнах до 50 и се отказах.
  • 77 KOREKTOR 1

    123 24 Отговор
    ТАЯ ФРЕНСКА ДРОПЛА КОЯ Я НАТИСКА ТА БРЪМЧИ?
  • 78 Булаир

    112 21 Отговор
    Виждате ли как ни налагат съвременния ГУЛАГ? Във Франция тия лекари ги анатемосаха, дайте и тука така. Уж свободната Франция. Не, мерси. Свободата на словото е изконно човешко право. То по тая логика Тръмп трябваше да го линчуват публично, заради белината. Тая па а, (пихтиеста маса с 4 букви) има и други такива попадения, едното е, че тиквата не бил подпухнал от кортикостероиди. Па сигурно си е така по принцип.
  • 79 Диверсант

    79 15 Отговор
    😂😂😂😂😂 я си представи че някой чете информация от няколко държави?????? И как пък във всичката тая информация присъстват тези коментари еднакви. За познат родител, детенце, баба, дядо. Как останали без въздух, как им вкарали маркуча.....ЖАЛКИ НИЩОЖ..ТВА... Вкусно ли ви е парчето сух хляб, което са ви подхвърлили???

    Коментиран от #84

  • 80 Ф акт

    143 28 Отговор
    Егати фашистите.Спрели правата на докторите с различно мнение и са много горди с това.Жив и здрав да ни е Мангъров,малко са останали истинските хора като него...хора които казват какво мислят,а не лижат политиците в джипките.
  • 81 агент08

    100 23 Отговор
    Тъпа овца!
  • 82 Случаен

    7 10 Отговор

    До коментар #7 от "Случаен":

    Не ползвай чужд ник!!!
  • 83 Чичо

    104 16 Отговор
    Въй компетентната дет смята че земята я носят четири слона. Нов вид РНК ваксина не ползвана технология до сега напълно безопасна тестванна месец и половина няма и толкова на 5 кокошки и десет мисирки
  • 84 Гаргамел

    27 61 Отговор

    До коментар #79 от "Диверсант":

    Като ти гледам глупостите дето си написал, ти най-много да четеш инфо от русия, молдова, беларус и украйна....
  • 85 чиче

    102 30 Отговор
    Кога доцентиге станаха неуки.Мангьр заведи дело срещу тая френска смешница от БѝЛГАРИЯ
  • 86 1520

    104 27 Отговор
    с карантина или без всичко върви както Мангъров казва другото е насаждане на страх и паника сред хората някой има интерес от това отива се към диктатура
  • 87 Оная с косата

    39 95 Отговор
    Кой и защо, въобще, дава трибуна на такива лекари? Нормално мислещите затвориха държавите си, граници, крупни бизнеси, а у нас, благодарение на мангърчета, продължава битуването на " К19 няма!"! Има и предложения за рестрикции към отказалите ваксинация- и аз не съм съгласен малоумници и малцинствени групи да се лекуват в последствие от моите данъци, на места, определени за моето и Ваше лечение!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Кръчмарю

    14 16 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Оставка грозен
  • 90 А ти

    102 26 Отговор
    ма , кога във Франция би си позволила да излееш в медиите тонове помия в медиите срещу който и да било , в случая медик ! С какво право си се разсмърдяла с такива тъпни нечувани и издишащи , носещи единствено злост и воня !

    Коментиран от #108, #312

  • 91 Охо Бохо

    114 23 Отговор
    Стой си във Франция и не коментирай български лекар със собствено мнение, едва ли си и член на БЛС, та да даваш мнение. От коментара ти лъха такава злоба, че се чудя какъв лекар е. И си си спести обидите за бълг граждани, които не са съгласни с твоето мнние: нито съм силикон ка, нито илитерат още по малко неофашист.
  • 92 Доктор Ох Боли

    41 117 Отговор
    Браво за тази статия. Аз отдавна повтарям, че Мангъров е вреден и глупав, защото се оставя да бъде оръдие в ръцете на безсъвестни политици, които използват пандемията за обслужване на тясно-партийните си и лични интереси.
  • 93 Надявам се

    39 10 Отговор
    Всеки има мнение, всичко имало край. Когато дойде края на covid-19 и се види кой крив, кой прав, тези които са дали грешни мнения да се "разстрелят на лудият с картечницата". ГРАН ЗАЛ ГЪЛ, ГРАН ДУМ НЕ ДУМ ПА !
  • 94 tost

    40 129 Отговор
    Най накрая се намери някой, който да каже истината за тоя клоун 🤡, във бяла престилка.
  • 95 моряка

    112 25 Отговор
    Само за това , че живееш навън от България и пишеш от гледището на своята камбанария , трябва или модераторчето да те драсне или да ти цвъкаме минуси на всеки заблуден коментар в твоя полза. Хора избягали от страната която ги е изучила и направила специалисти за мен са родоотстъпници. От 1973 г. до преди три години съм можел да остана в която държава си искам и съм горд със себе си , че въпреки всичко живея в България и с високо вдигната глава казвам , че съм Българин!

    Коментиран от #239

  • 96 Иванчо

    116 26 Отговор
    Още една платена псевдо докторка, непозната, която напусна България за пари. Сега тръгнала да взема правата на един смел лекар, който наистина е на първа линия. за такофа Фашистко поведение трябва твоите права да вземат.
  • 97 !!!?

    35 108 Отговор
    Мангъров е една селска врачка с титла !!!?
  • 98 Доктор Елена Николова??? Практикува ли

    97 23 Отговор
    Медицина и в коя област??? Колко стаж имаш като лекар?? Имаш ли роднини в Българското посолство във Франция??? Като отговориш, напиши нова Статия!!! Ако изобщо съществува!!!
  • 99 да питам

    31 23 Отговор
    Някои май се засегнаха и се познаха в статията ...

    Коментиран от #101

  • 100 хайде

    113 29 Отговор
    Хайде сега, тази скрофа, която си позволява да обижда Доц. Мангъров, да излезе и да обясни с научни факти - КЪДЕ ИЗЧЕЗНА 98% от сезонният грип през 2020г.?

    Чакам г-жо Николова!

    Няма да ви нарека доктор, защото сама си изхвърлихте дипломата в кошчето за боклук!

    Коментиран от #118, #167

  • 101 трудна работа

    45 16 Отговор

    До коментар #99 от "да питам":

    Никой не е чел този боклук горе 😁

    Коментиран от #121

  • 102 ДядоСтою

    93 21 Отговор
    ЕЙ МИСИРКЕ ЗА КОЛКО ЕВРА НАПИСА ТОЯ ПАСКВИЛ
  • 103 Nnn

    96 18 Отговор
    Да такива докторици са толкова убедителни, че сега във Франция никой не иска да се ваксинира, а предпочитат многохилядните партита напук на власта и "медицинския фашизъм"! Факт е, че едва 300-тина французи са ваксинирани!
  • 104 Диверсант

    35 10 Отговор

    До коментар #68 от "Боже":

    И аз я намерх и се сетих че България имаше и един доктор президент
  • 105 Айде пак

    72 18 Отговор
    Радвам се, че тази ще се ваксинира. Така света по-бързо ще се отърве от хора като нея. Макар и да не мисля, че дозичките ще са смъртоносни. Ще изпоразболеят хората в близките години, но да ги убият веднага надали. По-скоро са средство за контрол. Ако започнем да измираме масово ще го загубят.
  • 106 Дрътия

    18 46 Отговор
    ЯЗЕ ВЕРУВАМ САДЕ НА ..НАПАДЕНИЯ СО ШУ'ТОВЕ КАТ ДРЪ'ЛЯВ ПО'МИЯ'РИН ОТ ЕСТОНИЯ- Д'ЕБ'ИЛОТ , МАН'ГЪРА И МАЯ ПИ'ЯНДЕТО,....ОНИ КАЗАА НИКАКОВ ВИРУС НЕМА, АКО СИ ПРЕД... УМ'ИР'АЧКА, ФАТМАКОТ ШЕ ТИ НАПРАВИ...ЧАЙ!
    ТЪЙ...ДЕ....
    Е ТЕ ТВА СА ... ИСТИНСКИ ДРУГАРЕ
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Неква лекарка

    43 10 Отговор

    До коментар #90 от "А ти":

    Дават ми пари. Затова
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Диверсант

    78 14 Отговор
    Мнението на това нещо, е публикувано на 25 септември миналата година. Интересно защо ни се подхвърля сега. Можете да я намерите и видите селскааата и физиономия
  • 111 azazaz

    83 23 Отговор
    Да той е от малкото лекари, който не се продаде и това е трън в очите на останалите нелекари-търговци.
  • 112 Мисирки

    77 15 Отговор
    Сега чакаме статии по въпроса от: Георги Марков, Александър Йорданов и Роско Плевнелиев.....ха ха ха
  • 113 123

    60 15 Отговор
    А факти.бг защо пуска такива пропагандни статии на псевдо доктори. Тази е избягала във Франция за пари а не да лекува.
  • 114 Браво на Мангърката, че излекува...

    21 16 Отговор
    ТРАВ'ЕС'ТИТА С ОГРОМНАТА ДУ'ПАРА- ИМПЕКСА!
    ЕСЕМЕСА...ТОЖЕ,...МАЙСТОР Е НА... ХЕМО'РОИ'ДИТЕ
  • 115 един

    60 15 Отговор
    Ей, не спряха да се продават като евтина стока тия българЕ в чужбина бе... за шума без стойност, стават за резил!

    Добре, че е световно неизвестна тая, иначе няма да си покаже очите тук! 😆

    Поредната ненужна вещ - която можеш да си купиш! СТОКА!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Bingo

    78 19 Отговор
    Тази псевдо докторка дано да си стои във Франция и да не се опитва да лекува българи. Мангъров е единствения публично известен в държавата ни, който се опълчи на световната конспирация "Ковид" у нас. Разбирам, че конвенционалната медицина която сте учили ви ограничава умствено в развитието си, и всичките ви усилия се простират до там кой антибиотик да изпишете на пациентите си. Хората трябва да разберат, че попаднат ли веднъж във въртележката на лекарската мафия изхода е почти винаги един и той е с краката на пред. Фармацевтичната и лекарската мафия нямат нужда от здрави хора, за това те никога няма да се опитат да ви излекуват, а само да ви лекуват до живот.

    Коментиран от #148

  • 118 гост

    35 39 Отговор

    До коментар #100 от "хайде":

    МИ не е изчезнал, грипът идва през януари и февруари . Теб кой те излъга че е изчезнал ?Носенето на маски на обществени места ще доведе до по малко болни от грип .Други глупави въпроси?

    Коментиран от #120, #122

  • 119 Р. К.

    48 20 Отговор
    Всички станахте професори. Пръскат ни с отрови от горе и ето ти пандемия. За да може да умират хората. Вид война е това. Америка да спре да се месят в живота на други страни. Богатите и политиците на съд и затвор!

    Коментиран от #124, #273

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ми ,

    19 3 Отговор

    До коментар #101 от "трудна работа":

    Повечето сте така , тропкате без да четете ...

    Коментиран от #123

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 така е

    24 7 Отговор

    До коментар #121 от "ми ,":

    С чуждо повръщано не моем се занимаваме - щот мирише от километър...
  • 124 Товарищ

    27 9 Отговор

    До коментар #119 от "Р. К.":

    Отмина времето , когато ни слагаха бром в казармата ...
  • 125 КУЕСЧЪН към ЧЕР'ВЕНИТЕ ТРО'ЛОВЕ

    18 34 Отговор
    И ИМП'ОТЕНТ'НИ ПАСИ'ВНЯЦИ:
    .... КОЙ... ПОПУЛЯРЕН ЦР'ЪВЕН ПЕД'АЛ Е .."ИЗЛЕКУВАН" ОТ ПСИХО-МАНГЪРКАТА??? 😂
    БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ , ДАЛИ ОТ...ПЕ'ДЕ'РАС'ИДЕНСТВОТО, ПОЗИТАНО ИЛИ САРАИТЕ ??✊😂
  • 126 боцКО

    62 20 Отговор
    Доц Мангъров е герой ,и всички с разум сме с него
  • 127 сондаж

    26 13 Отговор
    Мангъра е здраво защитен, с него не бива да се гъбаркате 😎

    Коментиран от #153

  • 128 кУмУнист

    33 40 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й":

    А на теб кой ти каза, че Мангъров лекува ковид. Та шефката на доцента в ефир заяви, че никога не е лекувал и никога не е виждал болен от ковид

    Коментиран от #336

  • 129 Пенев

    21 5 Отговор

    До коментар #65 от "карамфила":

    Така е, просто трябваше да говори глупости
  • 130 И аз няма да спра да питам

    29 64 Отговор
    Кога Мангъров ще си скъса диплома ..?!

    Коментиран от #134

  • 131 Антрополог

    4 13 Отговор

    До коментар #50 от "Някой":

    Тия данни от баба си ли ги знаеш?

    Коментиран от #372

  • 132 Вирус

    84 17 Отговор
    Много моля, "д-р Николова" да си гледа Францията. Като е такъв "патриот и лекар" дето не сме я чували, защо не остана в България, да лекува. Навярно и тя е следвала за сметка на бедна България и с какво върна инвестицията по нейното образование? Знае ли тази госпожа колко деца е излекувал доц. Мангъров и то по възможно най-добрия начин, а не като някои за нищо да предписват антибиотик с цел да се презастраховат. Това е един изключително отдаден на професията си лекар от старата школа. Всеки божи ден преглежда, преслушва лично един по един болните в своето ковид отделение. Да, не цепи басма на никого и казва нещата в прав текс. За разлика от други лекари нагаждачи. Нека госпожа лекарката се замисли, защо най-добрия вирусолог Люк Монтание мънкоти по отношение на ваксините. Не съм антиваксер и всеки има право на избор. Всеки има глава на раменете си, но д-р Николова ако обича да си лекува болните и да не се произнася и квалифицира нашите лекари.
  • 133 Доктор

    64 21 Отговор
    Тази злобарка е един фалшив лекар, сигурно мие чиниите в някоя френска болница

    Коментиран от #138

  • 134 Гоцев

    29 15 Отговор

    До коментар #130 от "И аз няма да спра да питам":

    Коя диплома - социалистическата, която са му я дали за престой в болницата!?
  • 135 Башур

    8 4 Отговор

    До коментар #26 от "Фен":

    Браво но много умните няма да те разберат
  • 136 Baidolai

    2 13 Отговор

    До коментар #35 от "Ахахах":

    Това е новия министър на здравеопазването поне до изборите...
  • 137 стоян георгиев

    26 78 Отговор
    мангъров е клоун необходим за да се отнеме отговорността от обикновенния мърльо и да се прехвърли на лекарите.затова и феновете му са от въпросния диапазон!подмениха с него дисциплинирания мутавчииски щото идват избори и е важно на избирателя да му е добре.у нас обаче не е франция и няма да му се случи нищо ,макар че изтрепа с щуротиите си бая народ и продължава да трепе!

    Коментиран от #166, #439

  • 138 Кой ТОЧНО е ИЗЛЕКУВАН от Мангъра

    19 28 Отговор

    До коментар #133 от "Доктор":

    Турче? Кажи поне един ДРУГАР!
  • 139 Гражданин

    29 69 Отговор
    Чакам Гешев да си свърши работата! Този трябва да бъде съден и да търка наровете за умишлено подвеждане на населението, което от своя страна доведе до загуба на човешки животи!

    Коментиран от #140

  • 140 ха ха ха

    21 8 Отговор

    До коментар #139 от "Гражданин":

    И после голям бой ще яде Гешевия... те знаят с кой може и с кой не може да се гъбаркат, ама мумията сорос още не си е научил урокът!

    Коментиран от #219

  • 141 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    57 22 Отговор
    Единственния,който ви говори -истината е Мангъров и вие както повелява притчата-ще го разпънете на кръста!
  • 142 Ангелова

    44 22 Отговор
    Ваксината променя ДНК, така, че помислете.

    Коментиран от #146, #175

  • 143 Толуп

    50 18 Отговор
    И тая не си е взела хапчетата сутринта.
    От плюенето по Мангъров, не разбрах какъв доктое е тая.
    Съдейки по изказа вероятно е "конски лекар"
  • 144 Прост

    23 16 Отговор

    До коментар #2 от "Лост":

    идва ли ти на ум, че ако нещата в България се развият като в Италия, Британия, Франция, възможно е и ти и близките ти да нямате възможност да разкажете какво ви се е случило, защото ви липсват лекари, оборудване, организация, но не ви липсва дебилизъм и функционална неграмотност.

    Коментиран от #152

  • 145 ЧЕР'ВЕНИТЕ КОМУНЯГО-СО'РО'СПИИ СЕ

    15 30 Отговор
    НА'СР'АХА,... ТРОЛЯТ КАТО..ИЗОГЛАВЕНИ✊😂
    НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ..ХОРА, КОИТО ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАТЕ А СЕ.... ПОХВАЛЕТЕ СЪС..."УСПЕХИТЕ" ...НА МАЛО'УМНИЯТ МАНГЪР И ... ДЕ'БИЛА СЪС ЗЕЛЕНИЯТ СМР'АДЛИВ ЧОРАП✊😂🇻🇳
  • 146 Добре

    21 8 Отговор

    До коментар #142 от "Ангелова":

    че не си написала"мозъка", защото при голяма част от вас, няма какво да увреди. (Между другото, руската ваксина не уврежда ли ДНК? Е, доверѝ се на нея...)
  • 147 ЧЕР'ВЕНИТЕ КОМУНЯГО-СО'РО'СПИИ СЕ

    12 27 Отговор
    НА'СР'АХА,... ТРОЛЯТ КАТО..ИЗОГЛАВЕНИ✊😂
    НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ..ХОРА, КОИТО ИЗОБЩО НЕ ПОЗНАВАТЕ А СЕ.... ПОХВАЛЕТЕ СЪС..."УСПЕХИТЕ" ...НА МАЛО'УМНИЯТ МАНГЪР И ... ДЕ'БИЛА СЪС ЗЕЛЕНИЯТ СМР'АДЛИВ ЧОРАП✊😂🇻🇳
  • 148 Тук пишат шайка ненормалници

    35 79 Отговор

    До коментар #117 от "Bingo":

    в защита на гуруто си Мангъров. Права е д-р Николова. В една нормална държава на този субект щеше да му е забранено да практикува професията на лекар. Но не сме нормална държава. И се съмнявам, че някога ще бъдем като чета идиотските коментари тук. Кого защитавате малоумници? Този, който първи говори срещу ваксините, а после "съветва" учителите да се ваксинират, за да се върнат децата в час? Този, който нарича вас, родителите ви или други възрастни роднини "сухи съчки" и за когото хората са "мухъла" на земята. И заради чиито съвети и неспазването на мерки, не носенето на маски с цел бързо постигане на "стаден имунитет" доста деца останаха сираци, защото родителите им при хванаха "безобидното грипче" и се оказа, че чайчето и аспиринчето не помагат. Колко достойни лекари, работещи на първа линия и в Спешна помощ се заразиха, защото народът слуша Мангъров, а не гласът на разума... Колко от тях умряха, а той с цялата си наглост продължава да ви пудри полираните мозъци? Бил борец срещу статуквото, казвал истината... Чия истина? Неговата измислена философия на никому неизвестен довчера детски инфекционист ли? На кого помогна Мангъров? Чий живот спаси това недоразумение в медицината, което ви обещаваше, че през лятото ще се отървем от коронавируса? Е, отървахме ли се? От септември насам над 6 000 души само в България загубиха битката с коронавируса. А този субект вместо да се смири и публично да поиска прошка от роднините на всички жертви, от близките на починал

    Коментиран от #160, #240, #260

  • 149 2269

    14 4 Отговор
    Заглавието казва ВСИЧКО!
  • 150 Ели Оригинал

    53 14 Отговор
    Мадам Николова, ако бяхте толкова загрижена за България, защо не казвате за: горене и внос на боклуци, Веолия и химикалите-родината на Веолия е Франция-за разлика от БГ Ф-я изрита Веолия от държавата.
    За детската некачествена храна внос от Европа.
    За иточването на язовирите. 5G и 4Ж.

    Всички тези фактори НАМАЛЯВАТ ИМУННАТА СИСТЕМА, която не може да реагира на "елементарен вирус".
    За сравнение Свинския и Близкоизточния респираторен бяха в пъти по-тежки, и по-висока смъртност.
    За доклади на МВФ, СИФ и др. обявени преди пандемията 3 и 4 март няма да пиша, пандемия обявена на 13 март..СЗО промени условията за обявяване на "пандемия".
    На Вас не вярвам, на Монтание вярвам, защото е професор, защото е Нобелов Лауреат, в сравнение с него Вие сте една от многото, нищо повече, речникът ви спомага, къде отиде френският на Ширак не знам?
    Много юнашки класифицирате и етикирате хората, с различно от вашето мнение.

    И изненада според Доклади, трайно решение ще се "намери" едва 2025 -то се чете Мадам, чете се.
    Schwab K & Malleret "COVID-19: The Great Reset"
    Авторът не е кой да е.
  • 151 луд

    43 14 Отговор
    Що ми се струва , че като дойдоха ваксините в БГ спряха да ни пръскат от небето със самолети (срещу ковит 19 -1 -2 -3 част ), явно ваксината ще свърши останалата част от проекта. В тия времена на лъжи и измами, хората които открито говорят истината са обвиняват в - предатели или просто луди за да ги игнорира народа.
  • 152 Гоствяв

    18 11 Отговор

    До коментар #144 от "Прост":

    Вярно си проЗд! В България реално от този вирус се заразих много по-голям процент от населението от Италия, Франция и Испания! Аз и моето семейство включително! Дайте друга опорна противниците на Мангъров и приятели на мисирките и нощници...
  • 153 Да бе

    12 20 Отговор

    До коментар #127 от "сондаж":

    него"жълтата книжка" го пази. Да му мислят Баланите, които му се вързват.
  • 154 Гост

    49 16 Отговор
    Мисирките под дърво и камък издирват противници на Мангъров да им слушаме опорните точки от СЗО! Повечето лекари са на страната на Мангъров, но никой не им дава думата... Понякога такива, като проф. Чобанов ги поставят на място, но и на него не се дава думата! Че кой е той - как смее да е единственият българин, посещаващ световни конференции за ваксините!? Друго си е замозванец от НОЩ!

    Коментиран от #227, #291

  • 155 Опа

    22 8 Отговор

    До коментар #122 от "пълни глупости":

    Значи писна ми от умници. Дано те оперират някога докторите без маски. Само тогава ще разбереш тяхното значение.
  • 156 Руслан

    42 10 Отговор
    Ами,Мангъров,правилно каза,че за някои неща в медицината се чете след 33 страница...и напомни,да не се обаждат онези,които са стигнали само до 22....
  • 157 Софиянецо

    46 10 Отговор
    Ленче, остави го това печалбарство във Франция и ела да лекуваш в България. И тук лекуването е търговия, по-слабо платена, но ще имаш възможност да се докажеш пред Мангъров.
  • 158 Някой

    15 28 Отговор
    Мангъров е преболедувал.Може да говори и прави каквото ще. Явяването му в медиите е масова хипноза. Поддръжниците му искат да са като него. Само че сме правова държава и законите са задължителни.Кой от хейтърите на ваксинирането и мерките ще поеме отговорността ако негов близък почине от свободията, която е пракрикувал по повод корона вируса?
  • 159 no name no face no number

    41 12 Отговор
    Като ти е кеф се ваксинирай набий си 10 ваксини знаеш колко ми е важно някакво мнение на някаква си лекарка във Франция и какво като си там ползвал съм здравеопаВането на Германия знам каква пародия е така, че аре у лево от доктори ми е писнало заради много знаещи лекари брат ми е с розацея и други работи. Всеки си има глава на раменете да си я ползва

    Коментиран от #435

  • 160 Опа

    17 6 Отговор

    До коментар #148 от "Тук пишат шайка ненормалници":

    Няма да ви разберат по лесния начин. Оставете ги по трудния да го разберат
  • 161 Въпрос

    31 9 Отговор
    Коя е тая гастербайтерка?
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Коментатор

    17 48 Отговор
    Богоизбраният народ се ваксинира бързо и тотално, до два месеца ще приключи. Бай Ганьовците се уповават на един пелтечещ идиот...
  • 164 666

    8 30 Отговор
    Повечето коментари и + са на несъществуващи амеби! Мангъров и аз искам да го видя на улицата да му стисна........
  • 165 Надарен

    31 8 Отговор
    Няма никаква др Едикаква си некой от лизачите на хунтата си написа статия. Да ви е честита новата 2021г

    Коментиран от #170

  • 166 Диверсант

    35 5 Отговор

    До коментар #137 от "стоян георгиев":

    О О О стоянчо, я разкажи за някое детенце което играло в гората без маска и хванало ковида, за ония влюбени които се целували без маски и сега са в интензивното с маркучи в гърлото. За ония съседи които неможаха да погребат родителите си..... давай стоянчо, нещо за катафалките, за крематориумите , как е горещо ли е вътре или има климатик

    Коментиран от #185

  • 167 777

    10 0 Отговор

    До коментар #100 от "хайде":

    Не коментирай нещо от което нямаш и капка престава. Личи си какво имаш в главата - въздух!
  • 168 ОНЗИ

    10 1 Отговор
    Вятъра, топлата супа за всички вас. Че броим оилците на пролет... Ха, ха...
  • 169 Много

    18 60 Отговор
    права е д-р Николова. А този субект вместо да се смири и публично да поиска прошка от роднините на всички жертви, от близките на починалите си колеги(много от които с по 20 години по-млади от него) продължава да саботира, да всява разкол, да насажда съмнения. А тук всякакви немислещи кретени го защитават този посредствен доктор с мания за величие. Който през март искаше масово тестване(а тогава тестовете бяха дефицитни и супер неточни и даваха 40%грешка), а няколко месеца по-късно обяви, че харчовете за тестове били безсмислени. Този наистина е "луд" с картечница, която коси и не подбира само "сухи съчки". Той съветва хората да се лекуват у дома, докато не почнат дъх да не могат да си поемат. Особено младите, нямало защо да са в болница, а трябвало личният им лекар да ги наглежда по домовете. Сигурно GP-то трябва и на всеки да осигури кислороден апарат ако случайно нещата загрубеят... Слушате Мангъров, а после ревете, че пациенти умират на стълбите на болниците, че се бави приемът им и това води до фатален край. Ами явно не само вие го слушате, ами и други... И по негов съвет отказват прием на човек на 46 години без придружаващи болести,със сатурация на кислород в кръвта 94(което не е лош показател между другото) и 2 дни преди Новата година след няколко отказа за прием, няколко часа след приемането си в болница мъжът издъхва от цитокинова буря. И оставя две десетгодишни сирачета. Мангъров е луд за връзване и всеки, който му се връзва на приказките, съвети

    Коментиран от #290

  • 170 Диверсант

    30 5 Отговор

    До коментар #165 от "Надарен":

    Има я. Намери я в Гугъл публикувана е на 25 септември. Тия сега ни изпробват рефлексите
  • 171 Гал Фон

    51 10 Отговор
    Не прочетох и НЕ желая да прочета до края вижданията на "д-р Николова живееща от години във Франция"! Живееща, работеща, лекуваща и плащаща данъци на френската държава. Изучена в България с дотации от държавата. Била ли е лекар и колко години в държавата, която я е образовала? Залагам на труда, знанията и опита на българския лекар, лекуващ в родината си! Моля, не ме интересуват ХИПЕР успелите българи в чужбина!
  • 172 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 4 Отговор
    Напълно подкрепям заглавието на статията.
  • 173 Вирус

    37 6 Отговор
    Вярно е, че доц.Мангъров каза учителите да се ваксинират ако ги е страх, но предполагам че са го "натиснали", а и всеки решава сам за себе си. Той и премиерът каза за него/за доц.Мангъров/, че се е ваксинирал, но доцентът отрече. Всичко и ПРОПАГАНДА и ПАРИ.
  • 174 Азззззззз

    34 10 Отговор
    Попово, ама стига давайте трибуна на тази казионна откачалка от Франция. Намерила на чий гръб да печели популярност и да се прави на експерт по въпроса.
  • 175 Опа

    9 1 Отговор

    До коментар #142 от "Ангелова":

    Я пак, ДНКто????????
  • 176 RAK DA HVANE

    22 14 Отговор
    ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДОКТОРКА

    Коментиран от #193

  • 177 ОНЗО

    3 14 Отговор
    Мангъра при 3 та Ма нафа от Кърджалк с хемароидите си... За да влезнат навътре.
  • 178 Българин

    44 11 Отговор
    Тази "лекарка" защо не напише имената на 23-мата китайци с доживотни присъди осъдени за всяване на паника покрай короната, все пак Китай за разлика от Франция се пребори с вируса и явно тази мярка действа. За това е по добре да бъдат съдени НОЩ, БЛС и Ангелов. Мангъров е един от малкото, които казват истината.

    Коментиран от #204

  • 179 БОТЕВ

    38 4 Отговор
    СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ,ГЛУПЕЦЪТ ВРЕДОМ ВСЕКИ ПОДЧИТА;'БОГАТ Е',КАЗВА,ПЪК ГО НЕ ПИТАКОЛКО Е ДУШИ ИЗГОРИЛ ЖИВИ...
  • 180 РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО, ....

    13 21 Отговор
    ЧЕР'ВЕНИТЕ Г-ЕЙЗЕРИ И ПАСИ'ВНЯЦИ, ФЕНОВЕ НА ДЕ'БИЛА И МАНГЪРКАТА ПОДПИСВАТ ДЕКЛАРАЦИИ ЗА ОТКАЗ ОТ ВАКСИНА! АКО НЯКОЙ ОТ ТЯХ СЕ...РСЗБОЛЕЕ,... НИКАКВА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ С ДИРЕКТНО НА... ДОНДУРКОВ 2 ПРИ... НИЩОПРАВЕЦА ИЛИ ПРИ... МАНГЪРА.
  • 181 DrivingPleasure

    37 12 Отговор
    1во тази да погледне франция, че там е най-ниския процент на желаещи да се ваксинират, после да дава акъли за България! Подобни боклуци като тази световно неизвестна "лекарка" не би трябвало да се обаждат!
  • 182 Лея13

    17 38 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Ти ли ще обясняваш за свобода на словото!?И то точно на Франция и френския народ?Това е нелепо!Нали затова ги атакуват постоянно разни фанатици, защото си говорят и пишат публично за каквото им скимне.Тук лекарката говори за нещо съвсем различно.Ама то трябва да се прочете и осмисли, затова явно не схващаш.Изкуфели старци-пенсионери бръщолевят публично, изразявайки позиция, точно обратната на официалната -световна, държавна... каквато щеш.При положение, че за този вирус още много малко се знае, тези"лекари"изглеждат идиотски, разпространявайки тези, които няма как да докажат.Това са официални медицински лица,не просто някой си някъде да изразява личното си мнение.И по тази причина са санкционирани.А наш мангър няма какво изобщо се коментира.Този е клиничен случай.И на пръв поглед,и на прослушване на пелтечещите му излияния.

    Коментиран от #286, #429

  • 183 Продължение към 169

    13 54 Отговор
    Мангъров е луд за връзване и всеки, който му се връзва на приказките, съветите и обещанията може да се окаже на мястото на този мъж или на неговите роднини. За съжаление можем да се откажем на негово място и останалите, които спазваме мерки, носим маски и не мислим, че ще ни увредят ДНК-то с ваксини. Просто защото ваксини още няма достатъчно, а и защото такива като Мангъров дават объркващи разнопосочни сигнали. Той нямало да се ваксинира, защото ваксината не била тествана достатъчно, а и изведнъж се оказа преболедувал.А учителите съветва да се ваксинират... С коя ваксина? Коя е одобрил лично той? Той с коя би се ваксинирал като му паднат антителата? Ако въобще има такива. Защото когато не носеше маска през октомври антигенният тест, който уж направи му беше отрицателен. А сега изведнъж се оказва, че има антитела... Безсимптомно преболедувал, видите ли? Мястото на Мангъров е ако не в затвора, то в някоя психиатрична клиника в най-добрия случай. Не е в нечие телевизионно студио, или друга медия и още по-малко в болница като нечий лекуващ лекар... Боже опази такъв педиатър да лекува децата и внуците ни... Аз своите поне не бих му поверил със сигурност. На тези, които го възхваляват им пожелавам той лично(или някой друг подобен на него антилекар) да ги лекува.
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 стоян георгиев

    14 46 Отговор

    До коментар #166 от "Диверсант":

    друго ще ти кажа другар.за месец и половина около мен починаха поне 20 човека от ковид.познати,приятели съседи...сред тях имаше лекари учители ,нечии родители,деца...обаче въпреки тази смърт около мен е пълно и с хора като теб .красавци неглежираики проблема.движещи се болни и заразяващи дори и близките си.наскоро един уби баща си именно по този начин!та смятам че за такива като вас и вашия вожд мангъров трябва да има санкции,сериозни при това щото вие от друго не разбирате!излишно е да ви се обяснява кое как е .просто нямате капацитет в междоушието да го проумеете.единственото решение е тоягата,която мигновенно ви оправя ,типично като при животните!затова и се променяте като с магическа пръчка след калотина или кулата.спирате да плюете ,да хвърляте от колата ,карате с колани и спазвате.за вас тоягата е регулатор,а приказките са безполезни.лошото е че като мнозинство у нас вместо тояга получавате от властта бонуси.мангъров е един такъв.затова и у нас е кочина.

    Коментиран от #211, #339

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Софиянецо

    28 12 Отговор
    Не яжте храни ГМО, но си вкарвайте със спринцовка чужд генетичен код и този код кара вашите клетки да произвеждат чужд за тях белтък. Ха-ха-ха.
  • 188 Гледайте

    40 11 Отговор
    Видеото с ваксинирането на Камала Харис. Ясно се вижда, че след инжекцията спринцовката е с предпазител на иглата. А спринцовката след иглата е свита на две. Я ми кажете, защо ни мамят с “ваксинациите” по телевизора на големите клечки?! А тая докторка, да си гледа работата.

    Коментиран от #201

  • 189 Азззззззз

    42 13 Отговор
    Госпожата от Франция, незнайно дали е докторка или санитарка, да ръси акъл по френските форуми. Ако има де....

    Коментиран от #197

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 свинята

    18 11 Отговор
    затова има проблем със заплатата -отстоява различно мнение от бойковите клакьори
  • 192 Goyo

    9 44 Отговор
    На всички които подкрепят Мангъра ию побелавам по един хубав силен covid 19,от новия мутирал щам.Амин!

    Коментиран от #199

  • 193 Да ти се върне

    23 4 Отговор

    До коментар #176 от "RAK DA HVANE":

    каквото си ѝ пожелал като бумеранг към теб, социопат неден.
  • 194 АС/DC

    42 7 Отговор
    Тази статия дказва как във "демократичното" ни общество "министерството на истината" ни показва кое мнение е "свобода на словото" и кое мнение не е. Госпожата въобще не споменавава за истински професионален дебат по темата а директно заплашва с репресия "не правоверните учени". А бе... Чудна демокрация.!!!

    Коментиран от #198, #200

  • 195 Реалност

    28 9 Отговор
    Тази г-жа всеки ден пише злобни фермани като този, лошо няма, но ми е чудно кога работи и от какво е толкова изморена???
  • 196 Болярин

    13 28 Отговор
    Мангъров е направил предложение на Митьо "Пищова" да стартират телевизионно шоу, за да развеселят българите пред телевизорите ...
    Но "Пищова" му отказал категорично с думите : "... Цяла България ще си помисли, че съм избягал от "Курило" с теб !!!"
  • 197 Бъди сигурен, че за разлика от теб

    17 13 Отговор

    До коментар #189 от "Азззззззз":

    може и във френските форуми да пише. И то от позицията на лекар и с името си, а не като анонимен форумен хейтър.

    Коментиран от #202

  • 198 Софиянецо

    34 10 Отговор

    До коментар #194 от "АС/DC":

    Мангъров още преди половин година искаше публичен професионален дебат, но ...

    Коментиран от #214

  • 199 Българин

    15 19 Отговор

    До коментар #192 от "Goyo":

    А на всички, които лижете задните части на Мутафчийски ви пожелавам едно хубаво придружаващо заболяване като рак например! Ние грипа си го караме всяка година.
  • 200 Тя не ги заплашва, а те са тези, които

    17 7 Отговор

    До коментар #194 от "АС/DC":

    заплашват и твоето здраве и това на близките ти. Но се иска IQ-то ти да е над 50,за да го осъзнаеш.

    Коментиран от #237

  • 201 стоян георгиев

    11 19 Отговор

    До коментар #188 от "Гледайте":

    хахахахаха хохохоххохох!и защо да го правят така ?да ги хванеш ти гаражния герои?спринцовката била с предпазител!хохохооххохо!и що бе другар?можело е да и бият витамини да речем ,що ще правят този цирк?та именно за вас е докаран мангъров.за вас е цялото тва представление с грипчето, аспирина и лошите лекари.
  • 202 Да ама не

    9 8 Отговор

    До коментар #197 от "Бъди сигурен, че за разлика от теб":

    Пише само у фейса, но коментари са разрешени само за близките и приятели, защо ли...публикуват я единствено в Блиц от време на време
  • 203 Спас

    8 6 Отговор
    Ела в България и ще видиш другата страна на монетата
  • 204 Би ли обяснил как Китай е преборил

    15 1 Отговор

    До коментар #178 от "Българин":

    вируса? С какви мерки? И колко ваксини разработват лично китайците в момента? 15,20,или повече? Нали си много запознат с това, което се случва в Китай в момента? Представа си нямаш какво става в Китай и откога ваксинират там...
  • 205 КИКА

    37 14 Отговор
    ТазиНиколова не мога даже да я нарека доктор да не обижда доц, Мангъров ои никакъв начин,защото знам много неща за нея и ако взема да пишаБЛС ще погне нея.Това е най-обективния и здраво мислещ лекар.Продължавайте така!Ние сме с Вас доц.Мангъров! Желая Ви много здраве!
  • 206 Споко

    36 10 Отговор
    И във Франция една група доктори, начело с проф. Дидие Раул, не им дават думата и ги изкарват луди. Защото казват истината за тази “пандемия”. Тая няма да се учудя, ако и дават някое друго евро от фондацията на бил и мелинда гейтс, да ни занимава със себе си.
  • 207 Аз какво разбрах

    36 7 Отговор
    Във Франция тези които изразяват своето мнение и страхове за новите ваксини срещу новия вирус са с повдигнати обвинения от разни етични комисии и тем подобни. Някой от тях са и уволнени от болниците заради изказвания като „лечението на Ковид е източник на финансова печалба, тоест са изгодни за болниците”. Тази твърди и че Мангъров трябва да бъде разпнат, защото смее да си изкаже мнението. И това става в страната с карикатурите заради които са във война с тероризма и въпреки всичко пак публикувани. Значи карикатури усмиващи цяла религия може дори и да ги вкара във война, но изказвания за Ковид не може. Къде отиде демокрацията и свободата на словото в тази страна госпожо д-р Николова? Колко хора загинаха заради една карикатура и колко от художниците, редакторите, издателите и разпространителите й са с обвинения от етични и професионални комисии? JE SUIS CHARLIE нали? А колко хора са загинали от изказването на обвинените лекари?
  • 208 Аз40

    24 9 Отговор
    Така и не се разбра, коя е тази докторка, експертка по мнения в социалните мрежи. Дали въобще е реална?

    Коментиран от #212

  • 209 Името ѝ се появява тук не за първи

    10 31 Отговор

    До коментар #46 от "Ахахах":

    път.Отдавна си отстоява позициите и то като лекар, който е лекувал пациенти с ковид. И не съм прочел да рекламира ничия ваксина тук. Описала е какво се случва в други държави на такива "хубавци" като Мангъров.И не само във Франция. Само у нас го траят този фалшив"дисидент". И се избиват да му тиражират глупостите, за да генерират трафик. Вчера какво бил казал, заедно с Румен Петков, онзи ден глупостите, които говореше още през март. И докога ще му се радвате като идиоти на този субект? Докато всеки зарови в гроба поне по близък с ковид ли или ще се освестите най-накрая?
  • 210 И аз да кажа

    15 15 Отговор

    До коментар #35 от "Ахахах":

    Умнико, хайде публикувай си дипломите и научните степени, за да ни докажеш колко по-просветен и умен си от лекарката! Всеки може да обижда, това говори колко му е багажът.
  • 211 Диверсант

    31 10 Отговор

    До коментар #185 от "стоян георгиев":

    Аз предлагам след като сте си били по няколко ваксини ( и ще продължавате да ходите с маски ) да ви дадат и по една жълта шапка отгоре с антенка във вид на спринцовка. Така вие ще сте добре и ние ще сме добре. Аз лично се страхувам много повече от ваксинираните отколкото от някакъв вирус.

    Коментиран от #217, #371

  • 212 Съвсем реална си е.

    12 27 Отговор

    До коментар #208 от "Аз40":

    Сигурно и преди 2-3 месеца си плюл срещу нея тук. Защото пак е писала срещу неадекватника Мангъров, който явно е твоята пътеводна светлина. Ама къде ще те отведе е друг въпрос? Моли се да не е при св. Петър, скоропостижно.
  • 213 Не ме интересува колко

    32 8 Отговор
    помия ще изсипете по хората, които са срещу ваксината. Виждала съм какво причиняват, така че няма как да ме убедите. Трябват ви не хора, а послушни малоумници, които доброволно се жертват за печалбите на „Пфайзер”, „Астра Зенека” и шепа посредници. Сега обаче някои от хитреците обслужащи фармацевтичните гиганти ще бъдат съдени.

    Коментиран от #224

  • 214 Айде бе

    10 39 Отговор

    До коментар #198 от "Софиянецо":

    Мангъров без опонент се дави, хърка и заеква, публичен дебат с него ще е като побой над вързан човек! Само по хуманни причини не беше организиран. Поне по тази причина не си ли давате сметка колко нереална е самооценката му?
  • 215 Dr.mengele

    6 4 Отговор

    До коментар #31 от "мечо":

    Тихо сапунерка
  • 216 кирил

    10 4 Отговор
    напротив,много си е наред,направи яки пачки...купи апартамент на оборище док.градина софия

    Коментиран от #220

  • 217 Аз се боя единствено, че простотията

    11 30 Отговор

    До коментар #211 от "Диверсант":

    е неизтребима. Твоите коментари от март насам стават все по-неадекватни. Вече не ни занимаваш с италиански генерали. Явно си на родна земя. Или ти е много скучен животът в Италия? Престоят във Факти сред съобщници(от които голям процент откровени дебили) ти се отразява пагубно, явно убива мозъчни клетки. Човек, който ръкопляска на Мангъров няма как да е без ментални увреждания...

    Коментиран от #226

  • 218 ДжафДжаф

    40 11 Отговор
    А тази пишман докторка, освен, че е озлобена, откровенно лъже! Аз не си спомням Мангъров да се е изказвал против ваксините и да е апелирал хората да не се ваксинират! Единственото, което каза, е че ваксините не са достатъчно проверини, при което съществува голям риск и че той самият няма да се ваксинира, защото е прекарал ковид безсимтомно! Не е апелирал никой да не се ваксинира или нещо подобно! Злоба, злоба, злоба и пак злоба!
  • 219 Гражданин

    2 4 Отговор

    До коментар #140 от "ха ха ха":

    Ще яде да колкото сега яде...като гледам само вие му ядете детковия...
  • 220 кортес

    16 10 Отговор

    До коментар #216 от "кирил":

    30 минути,200 кинта за прием и балъци бол,после на чайче и аспиринче
  • 221 Петя

    16 13 Отговор
    Може ли да получа данни (адрес) на който да изпратя призовка на т.нар. Доктор от Франция за обида.
  • 222 Петя

    14 12 Отговор
    Може ли да получа данни (адрес) на който да изпратя призовка на т.нар. Доктор от Франция за обида.

    Коментиран от #225

  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 В Банско се молят от сърце

    12 3 Отговор

    До коментар #213 от "Не ме интересува колко":

    в Израел да се ваксинират всички и да дойдат да спасяват зимните курорти от фалити. Там ваксинират с бързи темпове, но докато дойде редът на младите може и да свърши сезонът... А и защо ли да предпочетат България като ще ги чакат навсякъде с огромно нетърпение. Във всички световноизвестни европейски зимни курорти в Швейцария, Австрия, Франция, Италия и т. н.
  • 225 Призови си на помощ оцелелите

    9 6 Отговор

    До коментар #222 от "Петя":

    в главата ти мозъчни клетки. Дефицитни са, миличка и ти личи...
  • 226 Диверсант

    5 3 Отговор

    До коментар #217 от "Аз се боя единствено, че простотията":

    Там съм където съм от 2002 година и нямам никакви намерения да се местя. Вече втори ден вали нон стоп, така че имам време и за такива като тебе. Човечеството се намира във война и смятам че мястото ми е тук когато мога.

    Коментиран от #233

  • 227 И аз да кажа

    14 17 Отговор

    До коментар #154 от "Гост":

    Нищо подобно, моите роднини и познати лекари от София и Бургас много добре знаят колко е опасно и че де факто заразените са в пъти повече! Направете справка колко видни лекари от Бургас починаха без време. Яростта на дебата тук ме смайва, смятах че и кьоравите видяха, че има пандемия и хора умират. Явно сте като милиционера от вицовете, който пред жирафа възкликва:"Е' такова животно не може да бъде!"

    Коментиран от #232

  • 228 Вуте

    17 2 Отговор
    За 2020 година сме се "стопили" с 0.74%. Това е от "висок стандарт". По-зле са само Литва с -1.35% и Латвия -1.08%. След 20 години няма да има кой да умира тук, защото всички ще избягат дори да мрат/ ама след като поживеят човешки/ някъде...в чужбина.
  • 229 Тисъна

    33 7 Отговор
    Не знам какъв доктор е Николова, но с този просташки език сама се опровергава 😃
  • 230 Друг доктор

    9 26 Отговор
    Редно е мангъров да бъде изпратен в пенсия/ отговаря на условията по НОИ/ и ако е толкова забележителен инфекционист-да остане като редови лекар или само частнопрактикуващ такъв. Онзи ден каза, че е на половин заплата, та там и без половин/ в случая-700 лева/. Той взема по 200 лв за преглед. Нека му помогнат да забогатее, като го освободят от отговорностите в болницата.
  • 231 Духаай дуду

    19 8 Отговор
    Д-р Ангелова вие сте лудата и HaдyeHHaTa на боко TTиkвaTa.
  • 232 Гост

    22 8 Отговор

    До коментар #227 от "И аз да кажа":

    Не знам какво "знаят", твоите роднини, познати и лекари, но аз, моето семейство и поне още 50 мои роднини, колеги и познати се сблъскахе със и изкарахме вируса! От всички тях повечето го изкараха леко или без симптоми, но двама починаха - единият под 60, другия над 75 г., но и двамата с куп придружаващи заболявания, реално изчистени от вируса, но с отключени други проблеми, от които починаха, Бог да ги прости! Реално смъртността е под 1 процент и хората с хронични заболявания трябва да се пазят и ваксинират, ако желаят! Все си мисля, че в резултат на това, че много хора го изкарахме вируса до края на януари заразените чувствително ще намалеят и без мерки, а до началото на пролетта съвсем ще изчезне вируса! Така, че Мангъров е прав, каквото и да дрънкат феновете на СЗО...

    Коментиран от #236

  • 233 Война срещу кого или срещу какво?

    12 26 Отговор

    До коментар #226 от "Диверсант":

    От това вирусче(от което ти не се страхуваш, понеже си голям храбрец) вече си заминаха четирима мои познати. На възраст от 39 до 60.Най-младата жертва е жена (детска учителка). Тя не беше от смелчаците, но си замина от този свят, заразена най-вероятно от невинното детенце на някой Мангъропоклонник като теб, който е против маски, мерки и т. н. Страх го било от ваксинирани, а не от вируса, представете си... Мен ме е страх единствено, че дебилите сте много, а ковид не подбира за съжаление. Но за едно си прав. Kоронавирусът(SARS-CoV-2)нямаше да е толкова страшен, ако не му помагаха такива като теб да се разпространява неконтролируемо. И с призивите срещу мерките, срещу маските, срещу ваксините, с целият арсенал на истеричния войнстващ дебилизъм срещу здравия разум. Много правилен никнейм си си избрал. Диверсант си и си на страната на гадното коронавирусче... А не на свободата и правдата, както се самозаблуждаваш и се опитваш да внушаваш и на другите вече месеци наред. Да нямаш погребална агенция??? И да те е страх, че ваксините ще ти съсипят бизнеса? Споко, ваксинираните не са безсмъртни и ще продължават да умират, особено ако са стари и много болни. Но поне да не остават деца сираци заради хора, станали жертва на ковид на 30-50. Защото аз вече познавам няколко сирачета...

    Коментиран от #245

  • 234 Яверт

    20 10 Отговор
    Дамата използва израза "научни постулати"..Бих препоръчал на дамата да си отвори учебниците и да прочете какви са научните постулати за... Епидемия, пандемия и за създаването, производството и употребата на ваксините. Експерименти извън рамките на постулатите в учебниците са характерни за един друг"няма да кажа лекар" и неговото име е Менгеле.

    Коментиран от #353

  • 235 специализанта

    9 30 Отговор
    Браво, отично мнение, а мангъров е лъжец, знам на 100% че най редовно се изследва и пие с шепите имуно модулатори, старх го е от вируса и си гледа здравенцето, ама пред хората говори това което му носи популярност и дивиденти, лицемер !!!

    Коментиран от #241

  • 236 Със същата увереност Мангъров

    9 20 Отговор

    До коментар #232 от "Гост":

    разправяше, че вирусът ще изчезне през юни.Много бих се радвал да се откажеш прав ти, а аз да греша, но преди дни в света имаше над 15 000 починали за ден в света с ковид. Най-високия брой до сега. Нищо не говори за това, че сме близо до колективен(стаден) имунитет, за съжаление... Нито у нас, нито където и да е по света. Там където има малко заразени и умрели или не се тества почти или е толкова строг контролът над влизащите в конкретните държави, че успяват да удържат ситуацията. Визирам Австралия, Нова Зеландия и Китай. В Китай между другото се ваксинират почти всички, които желаят да напуснат Китай по някакъв повод. Да не говорим, че разработват голям брой ваксини там. Или си мислиш, че и там с население от над милиард и половина души и скромен брой заразени и починали, са близко до стаден имунитет??? Ами не са... Нито в САЩ, където мрат по 2-3 000, че и повече души с ковид дневно, нито в Русия, нито в Мексико, нито в която и да е точка на света. А и никой не е доказал, че антителата след преболедуване са вечни и ще предпазват и от всички нововъзникващи щамове... То и ваксините не се знае дали ще могат... Но поне са някакъв лъч надежда.

    Коментиран от #243

  • 237 АС/DC

    11 7 Отговор

    До коментар #200 от "Тя не ги заплашва, а те са тези, които":

    Явно си голям "умнствен капацитет" щом единственната логика която използваш е:"Който не мисли като мен е прост"... Знаеш ли колко световни учени постави в момента под твоето интелектуално ниво.?
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Червен скорпион

    18 11 Отговор

    До коментар #148 от "Тук пишат шайка ненормалници":

    За какво да иска прошка, че не схващам? Човекът има мнение, както всички хора. Изразява го. Точка.
  • 241 tate

    2 4 Отговор

    До коментар #235 от "специализанта":

    Еййй ма ти много знаеш ,я кажи числата за ТОТОто
  • 242 Милан

    21 10 Отговор
    Госпожо, че има вирус има!!! Не го отрича, но всичко е пре експонирано , света да забави темпото и хората малко да се осмислят един към друг!!! Лично мнение! Иначе Мандър е прав!!! А, на Вас здраве и по малко да лети!!
  • 243 Гост

    21 8 Отговор

    До коментар #236 от "Със същата увереност Мангъров":

    Как искаш да "изчезне" вирус, когато всички сме мало.мно затворени по къщиете, а и недопускаха хората дори в планините, а ненор.алниците демонтирана пейките в парковете! Тогава имаше по 50 - 100 максимум заразени на денонощие, реално вируса се самогрораничи през летните месеци, въпреки че нямаше никакви "мерки" и закономерно се появи при първото застудяване и заразените силно се увеличаваха! Подобна беше ситуацията във всички европейски страни! Надявам се, като останалите вируси до началото на пролетта да изчезне! А въпросната френска лекарка май се занимава повече с изкуство, отколкото да лекува болни!?
  • 244 ПЕНКО

    6 13 Отговор
    " НАМЕРЕТЕ ПАТТЕ РАЗЛИКИ -МЕЖДУ МАНГЪРОВ И МАЯ МАНОЛОВА---" ЗАБАВНА СТРАНИЦА - ВЕСТНИК- " БСП ПОБЕДА " !!!!!!!!!!!
  • 245 Диверсант

    30 6 Отговор

    До коментар #233 от "Война срещу кого или срещу какво?":

    Знаеш ли, аз също имам пострадали. Братовчед на баща ми над 70 години, цял живот стругар, дишал ръждилки. Мой приятел, автотенекеджия, 30-40 години дишал прахоляк и миризма на бои. Друг 40 години пръскал с отрови в селското стопанство. И двама излекувани. Само че следя и какво казват хора които това са учили и работят цял живот. Лекарите които са уволнени в Италия през 2016-17 година защо не им се дава официално думата, затова че са се противопоставяли на грипната ваксина че убива имунитета. Резултата го видяха всички Да вируса го има и от това какъв ще е изходът ти при срещата с него зависи как си живял до момента. Какво си работил, как си се хранил, къде живееш, какви наследствени невидими болежки имаш. И от евентуалния фатален край няма да те спасят никакви маски, ограничения, затваряне още повече ваксини.. БЪДИ ЗДРАВ...
  • 246 Бай онзи

    26 11 Отговор
    Тангъров казва ИСТИНАТА!!!
    А зомбиряните сте хоумовци да си няхакат по 100 ваксини и да си ходят с наморниците ако искат цял живот.
    Д-р Мангъров,благодаря че ви има.
  • 247 Статистика

    34 12 Отговор
    Швеция - 10 млн. население - умрели досега 8700 без мерки
    България - 5 млн. население - умрели досега 7700 уж с мерки
    Един Мангъров си каза ГОЛАТА ИСТИНА, че файда от ЩАБА няма и простолюдието може да се лекува само с чай и супичка!
    Елитните болници са за богаташи, другите кой как се спаси!
    Досега от силните на деня умря един депутат.
    В България всичко е Пунта Мара...
    Мангъров си казва истината!

    Коментиран от #253, #277, #283

  • 248 НххххххМ

    29 10 Отговор
    Докторке!!!... Не за първи път изливаш злобата си срещу свои колеги, осмелили се да говорят истината. Яд те, че ти нямаш тоя кураж и овориш това, което са ти внушили да говориш ли? Това, което ти вършиш, би трябвало да се разгледа от лекарска комисия: коя си ти, че да налагаш своето мнение като единственото правилно мнение?...всеки пациент има право и на второ лекарско мнение - коя си ти, че ще се опитваш да отхвърлиш мнението на Мангъров?... Или се чувстваш, че си нещо повече, понеже работиш във Франция?!... Хайде, по-скромно го давай, не харесваме такива надменни лекари!

    Коментиран от #257

  • 249 Дъртанян

    15 2 Отговор
    Ефектът от статията май придоби неочавана реакция!
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 СЪРДИТ

    17 6 Отговор
    Не ни трябва акъл от нвйаква, която не живе тук, да живее там където е и да не си въобразява, че ни интересува мнението и !! А не я знам колко и е акъла и квалификацията, а доц. Мангъров е доказан специалист и говори аргументирано и факти, с тази госпжа, говори като едновремски псртиен секретар, налагащ "официалната линия", която сега е васината !! А, я да обясни, кат всичко е наред, защо хирата трябва да поемат отгиворниста с декларация?? А как за несеци всички успяха да създадат и да пуснат ваксина, не ли причината в голямата печалба?? п
  • 252 Има ваксина

    6 7 Отговор
    Който го е страх да си я бие! 90%са го минали всичко да отваря

    Коментиран от #258

  • 253 И през

    8 0 Отговор

    До коментар #247 от "Статистика":

    месец я сменя истината!😊 И голяма заслуга има и за тез умрели! 😊 А сравняването на умрелите се съди само за състоянието на здравните системи!😊
  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Мисля

    22 5 Отговор
    Николова,бъди щастлива,че Мангъров е над нещата.Аз на неговото място щях да те вкарам в съда за обида,клевета и уронване на професионалната ми чест.А да се подиграваш на човек,че заеква е много мерзко.Ако го направиш във Франция,дали ще ти се размине,а?Не се ли страхуваш,че Бог ще ти го върне?
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Кои сте вие, които не харесвате

    7 20 Отговор

    До коментар #248 от "НххххххМ":

    подобни лекарки, а харесвате недоразумението Мангъров.Вие сте тези, които гориха маски по площадите нали? И които смятате Мангъров за борец срещу статуквото и Тиквата? Ами не е. Много хора не харесват Борисов, но са достатъчно умни да не се кланят на такива като Мангъров. Това че Мангъров е герой в заслепените ви от омраза очи обаче не е само ваш проблем... Защото заради неадекватните му медийни изяви от повече от 10 месеца доста народ се затри у нас без време. А така и не се задава на хоризонта стадния имунитет, за който ви разправя гуруто ви от февруари 2020...

    Коментиран от #265

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 шопе

    13 5 Отговор
    ТАА Е ДОКТОР КОЛКО ЯЗЕ ТРАМВАЙ!
  • 260 факт

    1 9 Отговор

    До коментар #148 от "Тук пишат шайка ненормалници":

    А ДАНО КОВИД ТЕ ХВАНЕ!

    Коментиран от #270

  • 261 Бай Тошо ви обича

    12 5 Отговор

    До коментар #258 от "Минали са го 90%,ама само в мечтите":

    елитът отдавна е загубил доверие, а за една масова ваксинация е нужно точно това - доверие на хората ! Изобщо щабът трябва да се скрие, политиците да се скрият и да говорят само хора, които са неоптетнени, които са истински специалисти - имунолози и вирусолози ! Всички други да позачезнат. Ако искат да е добър обхватът на ваксинационната кампания. Ако искат де, ако изобщо това им е целта !

    Коментиран от #343

  • 262 Иха

    15 7 Отговор
    Мангъров е прав докторската да си лекува жабарите. През 20 век и назад във времето е имало войни и болести и човечеството е оцелявало дохторке от странствао. Повече паниката убива от колкото болестта "ПИТАМ КОИ ПУСНА ШАШКАТА ДОКТОРКЕ''
  • 263 Мангъров е човекът 💞Без страх напред

    13 5 Отговор
    Гореща тема със силно активирано тролене. Както всичко в България. Натиск, заплашване, дезинформация
  • 264 Кеша на Ковид

    19 5 Отговор
    1..През 2008 г. излиза книгата Коронавирус: Голямата световна трансформация на Робин де Руйтер /най-превежданият холандски автор, придобил международна известност заради изключителната си способност да тълкува геополитическите събития/ , Taм пише, че ще бъде пуснат коронавирус, за да послужи като оправдание за глобално заключване. Кризата ще създаде редица правила само, които са ваксинирани, да имат право да работят, учат др.
    През 2015 г. фондация Ротшилд патентова система и метод за тестване на Covid-19.
    През 2017г., главният американски епидемиолог Антъни Фаучи, гарантира избухването на световна пандемия през мандата на Тръмп.
    През 2017 и 2018г. (2 години преди избухването на пандемията) стотици милиони тестови комплекти са разпространени из целия свят.

    Коментиран от #271

  • 265 НххххххМ

    17 6 Отговор

    До коментар #257 от "Кои сте вие, които не харесвате":

    Явно е, че признавате само едно мнение, заровили сте си главата като щраус и не искате да видите и чуете нещо друго...ето ви малко официална статистика: през 2019 г. в България /без Ковид-19/ има 106 300 починали, а през 2020 г. с мноооогото починали от Ковид бройката е 105 500.... използвайте главата си не само за равновесие и не само за шапката си , а и да мислите отвреме-навреме с нея!
  • 266 Кеша на Ковид

    19 5 Отговор
    2..През 2014г. Антъни Пач /репортер и изследовател/ пише: те ще пуснат изкуствен коронавирус. В резултат на това хората ще искат ваксина за да се защитят. Тази ваксина ще добави трети щам ДНК към тялото на човека, като по същество това ще го направи хибрид. Почти веднага след инжектирането неговото ДНК ще претърпи трансформация. Тази генетична промяна ще накара хората да загубят способността си да мислят за себе си без дори да са наясно, че това се е случило. По този начин те ще могат да бъдат контролирани по-лесно ,за да станат роби на световния елит.
    Д-р Кари Мадей ръководи две големи американски биолаборатории в Грузия. Тя изучава ДНК и ваксините през последните 20 години и отправя видео послание с което алармира, че има сили които разработват план за инжектиране на човечеството с много опасни ваксини за Ковид-19. Целта им ще бъде: 1. препрограмиране на ДНК и контрол; 2. свързване с изкуствен интелект чрез цифров идентификатор на ваксина, които също ще отвори изцяло нова зона на контрол.
  • 267 Кеша на Ковид

    17 4 Отговор
    3..През 2019 Майкрософт подава иска за патент с номер WO2020-060606, за технология активността на тялото с криптовалута. Смята се че това е свързано с чипове за тялото, въпреки че не са упоменати такива детайли в патента.
    Д-р Джон Колман е бивш разузнавач от ЦРУ, който е написал книгата Комитет 300, в която описва как тайните общества контролират правителства, здравеопазване, медии, хранителна индустрия. В нея пише:
    Най-малко 4 млрд. безполезни гърла ще бъдат премахнати до 2050г. чрез ограничени войни и организирани епидемии от бързодействащи заболявания.
    ---
    А защо такива неща не се казват по тв? Защото 80% от медиите в света са собственост на няколко корпорации, които пък са собственост на същите тези, които искат да бъдете подчинени! Същото е и с автора Д-р Елена Николова-тя е нечия собственост на каишка...
  • 268 Кеша на Ковид

    15 6 Отговор
    4..А какво следва?
    Няколко щриха от неизвестното бъдеще. Планирана 3-та вълна, началото на следващата година. Обявяване на мутация на вируса, ще стане ковид 21. Започва масовата пропаганда за ваксина и вменяване на вина в невярващите. Примамливи предложения за връщане на стария живот , като самолетни полети за ваксинирани с нашийници/пропусквателни паспорти и всякакви нормални неща, които бяха отнети. Това от 2ра серия, а е написан цял сериал, който по добре да не знаете! Целта е установяване на ефективен контрол над популацията / сега също го има, но не е така всеобхватен/ . В следващите серии са очаквайте въвеждане на криптовалута като основна, универсален доход за послушните, и лагери за отцепниците/ които в сащ са вече построени/. И много други неща...
  • 269 Тодор Живков, бе велик човек!

    16 3 Отговор
    Със сигурност бих могъл да умра от много неща в този живот, но със сигурност няма да се оставя да умра от страх…“
  • 270 Защо?

    3 3 Отговор

    До коментар #260 от "факт":

    Защо лееш тая злоба? За да покажеш колко си "УМЕН ЛИ"! Това не е неизвестно!
  • 271 Защо лъжеш???!!!

    6 12 Отговор

    До коментар #264 от "Кеша на Ковид":

    Защо заблуждаваш хората с жълтини от измислени сайтове! Има "УМНИ" като теб, които ще се вържат на простотиите! Защо го правиш? Какво целиш с простотията?

    Коментиран от #287

  • 272 Subaru STI

    18 6 Отговор
    Какво ще каже тази "умница" относно тройната цена на тази ваксина в сравнение с досегашните конвенционални антигрипни ваксини или относно факта, че сега се провежда трета фаза на клиничните проувания със стотици хиляди желаещи да се ваксинират, като фирмите вместо да плащат на дороволци, получават милиарди от правителствата?! Или относно задължението да се подписва Информирано съгласие... На Мутафчийски ли да вярват хората, който се "ваксинира" с малко глюкоза, но не и ваксината. Естествено, не!
  • 273 Валиста

    3 2 Отговор

    До коментар #119 от "Р. К.":

    Ти си за психиатрията с такива глупави разсъждения! Пълна откачалка!
  • 274 Свободен

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "мечо":

    Ти завършил ли си поне четвърти клас?
  • 275 Имаше кадри през Бай Тошово, сега няма

    14 4 Отговор
    Какъв "елит" са тия политически-мотивирани измамници, които освен всичко друго са и невежи типове?
    Средният български лекар като отиде в чужбина, първите 2-3 години го играе санитар/медицинска сестра или брат, т.нар. paramedic само докато научи кой компютър за какво е, та чак тогава ако става за нещо го пускат напред в професията - третират го като студент....и правилно.
  • 276 Тодор Живков, бе велик човек!

    19 6 Отговор
    Мангъров, само той е истински затова е оплют! Та бе и с Бай Тошо, който бе създал безплатно здравеопазване и образование. Сега всичко е. Мафия. ЗАЩО,СМЪРТНОСТА Е ПО НИСКА ОТ 2019 ВЪПРЕКИ ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД 19 ПИТАМ АЗ-
  • 277 Иха

    16 7 Отговор

    До коментар #247 от "Статистика":

    Мангъров не е коремен хирург с пагони Аман от тъпи генерали. Казва самата истината доцента

    Коментиран от #279

  • 278 Има ваксина споко

    3 9 Отговор
    Който го е шубе да си я бие да си седи й тях
  • 279 Тодор Живков, бе велик човек!

    5 4 Отговор

    До коментар #277 от "Иха":

    Точно казано
  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Киро Брейка

    9 3 Отговор
    Страхлив народ ли сме... Язък.. За нашите будители...
  • 282 Криеш името си страхливец Гал Фон

    12 3 Отговор
    Много коментари българино! Едните са за, другите против. Половината са за Левски, другите за ЦСКА. Едните са за НРБ със социализъм, другите за РБ и демократичен капитализъм! Няма средно положение, както е казал Христо Ботьов "Силно да любим и мразим". Възможно ли е това, което беше през 1970 - 2001г една страна да произвежда пари и с тях да купува петрол от арабските страни да се случва и сега? Да произвежда странни "естествено" възникнали вируси и мутации. Странни защото не е имало до този момент грипен или друг вирус да поразява определени възрастови групи. При този "прилепен" вирус слабо се засягат деца. Странности на природата, Господ ни наказва или някой друг? При новият иновативен неолиберален финансов подход купуващи ваксини не са само арабските страни, а всички без Русия и Китай. Не получавам рубли, не съм за БКП (БСП), беден съм и живея в България. Малко ще ме подкрепят, но нищо.

    Коментиран от #318

  • 283 Иха

    8 8 Отговор

    До коментар #247 от "Статистика":

    Турция 2милиона и отгоре болни а жертви зорлен дваисеидве три хиляди при 80 милиона народ МЕДИЦИНАТА ЛИ ИМ Е ДОБРА ДА ПИТА МЕ ЩАБА ОТ ТИКВИ
  • 284 Калинка Малина

    14 11 Отговор
    Вярвам само на МАНГЪРОВ. 💞нещо чета "здравен елит".
    Банда боклуци се опитват да ми нареждат как да се грижа за здравето се.
  • 285 ТОЧКАТА

    15 6 Отговор
    тая,избълва куп ЛЪЖИ,КОИТО Мангъров НЕ е казал!!!!!!...типично неолиберално обработване и НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА,заедно с неприкрити заплахи,закани и личностни определения ,нямащи нищо общо с действителността!!!!Естествено НЕ ОПРОВЕРГАВАТ!!!!думите на мангъров НАУЧНО , ЛЕКАРСКИ,ИСТОРИЧЕСКИ!!!!! Ква ти наука,която е впрегната от корпорацията за постигане на пазарно предимство!!!!!!!Затова и ,,одобрението,, на оная ваксина е ИЗВЪН/РЕД/НО......извън нормалният ред!тОЙ ПРЕЧИ НА БИЗНЕСА!!!!!!и РЕДЪТ И Мангъров.
  • 286 Булаир

    18 3 Отговор

    До коментар #182 от "Лея13":

    Свободната ти Франция Хитлер я завладява за един ден. Толкова е свободна, затова там се напълни с всякаква сган от Африка. Напоследък ми писна да слушам за някакви франсета, джендъри и прочие цървули.
  • 287 Кеша на Ковид

    9 4 Отговор

    До коментар #271 от "Защо лъжеш???!!!":

    Я,само виж как заблуждавам..
    Пиши в търсачката:
    Coronacrisis: Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij: De komst van de Transitie
    Книгата за коронавируса е издадена през 2009, а през 2020 се преиздава.

    Коментиран от #292

  • 288 инженер от България

    13 9 Отговор
    Попадах често на такива злобни изказвания от т.нар. д- р Елена във фейсбук и я блокирах. С нея не е възможно да се проведе нормален разговор - веднага скача със злобни отговори и обиди.

    Коментиран от #297

  • 289 Физиотерапевт

    19 9 Отговор
    Да се събудиш в неделната тиха утрин във Франция и вместо да изпиеш едно пухкаво капучино с топъл кроасан,гледайки притихналата красота на улиците,да седнеш с яд и злоба да пишеш отворени писма срещу лекар с 30год.практика от България-нещо с теб не е наред!

    Коментиран от #295, #304

  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Лошото е, че предимно на тях се дава

    12 11 Отговор

    До коментар #154 от "Гост":

    думата. На Мангъров, на Чобанов, на Първанова. Хора, които грам отговорност за нищо не носят и могат да си позволят лукса да са "опозиция", за да събират одобрението на форумните хейтъри. А с какво конкретно тези тримата помагат за овладяването на пандемията, колко хора излекуваха, спасиха и т. н. Кой печели от техните изказвания? Какво предлагат те? Да отворим всичко, да свалим маските и който оцелее оцелее ли? Постоянно чета с какво не са съгласни, в какво се съмняват, упреци към този и онзи. А какво конкретно предлагат вместо ваксинирането, мерките и маските ще ни кажат ли най-накрая тези тримцата? Или някой на когото са му любимци да вземе и да ми обясни. Да чакаме още година затворени, че ваксините да са тествани по-дълго ли или пък Русия да задели количества от техния Спутник и за нас някога в необозримото бъдеще. А междувременно още колко народ ще умре биха ли се наели да прогнозират? И колко между жертвите няма да са "сухи съчки"?
  • 292 Дааа!

    11 6 Отговор

    До коментар #287 от "Кеша на Ковид":

    И автора измислен и направена измислена автобиография!😊 Преди да повярваш на всяка простотия в интернет, се поразрови!

    Коментиран от #321

  • 293 Бацето

    11 8 Отговор
    Докторке, шъ тъ нарека така, шото сама се титулуваш така! Ама много проста " пут... ка" си!
    Научните си постулати си ги заври там де слънце не огрява! По същия начин инквизиторите са изгорили и Джордано Бруно, щото е противоречал на " научните ти постулати" " Сеги да те светна : ти и сегашната наука сте като селски ооевачки, нищо не разбирате от лечение а и не лекувате, само си го мислите! Башка сте коне с капаци и сте си повярвали много! Няма значение какъв е Мангъров вие в глупоста си и гъзоблузството противоречите дори на собствените си научни постулати! Но това е дълъгбразговор, а не считам за нужно да го научавате в крайна сметка трябва да платите цената на собственото си невежество! И накрая - лекува се елементарно и при това може да е в по- голям мащаб от глупавата ви ваксина!! Ине мислете, че може да мислите, за това трябва и мозък!!!
  • 294 буда

    10 13 Отговор
    добре известно е на всички че "доктор" мангъров е лицемерен шарлатанин който взима двеста кинта за да ти каже че ковид не се лекува а се чака да ти мине
  • 295 "Притихналата красота" на ковид-19

    5 5 Отговор

    До коментар #289 от "Физиотерапевт":

    отделение отвътре не ти ли се иска да видиш?
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Защото с такива като теб

    7 3 Отговор

    До коментар #288 от "инженер от България":

    некомпетентни, злобни, заядливи хейтъри може да се води смислен диалог сякаш...
  • 298 К. Л. М.

    8 7 Отговор
    Тази Николова да се скрие и да се търси. Защо ставате само за плювалник.. Бог да ви накаже!
  • 299 ТОЧКАТА

    20 10 Отговор
    Заради такива като Мангъров и подобни,сме оцелели 1300 години!!!!А заради такива като като тази за 30 г ни разкатаха държавата,страната и населението!!!!!и ни върнаха във феодализма ...

    Коментиран от #307

  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 ЦК на Б К П

    12 4 Отговор
    Имате мозъци мислете?! Всичко е за пари другари и другарки
  • 302 ТОЧКАТА

    10 7 Отговор
    Яааа как ЗАБОГАТЯЛАТА/там на запад/ втълпява , че БЕДНИЯТ ЧОВЕЧЕЦ!!!!! Е ОПАСЕН!!!!!!Ясно е кой Забогатява там,пък и тук!!!!!спазвайки правилото ,,който назе слуша,той ще пълни гуша,,....
  • 303 Гост

    13 8 Отговор
    Д-р Николова,доцент Мангъров е един,всички останали са против него.Чак пък толкова страшен пропагандатор!Останалите лекари един през друг ни убеждават колко е полезна ваксината,не трябва ли да има различно мнение?Мисля,че всички мнения трябва да се уважават.А относно ваксинацията-всеки има глава на раменете си,да мисли,да се съветва,да решава.Така или иначе накрая пак някой друг ще ни е виновен.
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 306 Разбирач

    13 8 Отговор
    Защо френската докторка не коментира,как едни милярди се преместиха от едно място на друго!

    Коментиран от #308

  • 307 Сега Мангъров с Левски, Ботев, Бенковски

    12 6 Отговор

    До коментар #299 от "ТОЧКАТА":

    ли го сравняваш? То бива простотия, но това минава всички граници... Какво прави Мангъров национален герой би ли ми обяснил? Ама по-подробно.

    Коментиран от #313

  • 308 Защото оставя това на огромни

    7 4 Отговор

    До коментар #306 от "Разбирач":

    разбирачи по всичко да го коментират. Тя си коментира неща от нейната сфера на компетентност. Само форумни хейтъри като теб разбират от всичко: футбол, чалга, финанси, международни икономически отношения и най-вече от вирусология...
  • 309 АНОНИМЕН

    14 7 Отговор
    Все пак е интересно в кой точно град на департамент Оаз, регион О дьо Франс, префектура Бове работи тази българска лекарка?!
    Тая същата лекарка е много трудно откриваема, а би следвало да е лесно защото във Франция има регистър на практикуващите лекари! Като я потърсиш излиза някакво с вид на запустяло френско шато! Добре би било да видим въпросната лекарка на живо, тук в България, може и в Пловдив/ при първата си медийна изява съобщи, че е пловдивчанка/!
    МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ! А АЗ НА Д-Р НИКОЛОВА ДОКАТО НЕ МИ СЕ ЯВИ НА ЖИВО!
  • 310 ТОЧКАТА

    10 6 Отговор
    Мангъров не виновен , че на практика НЯМА ЗДРАВНА СИСТЕМА!!!!!а само банкомат...Не може една здравна система да да НЯМА 7 000 реални болнични легла и 500 интензивни!!!!Впрочем ,МОЖЕ,защото е на ПАЗАРЕН ПРИНЦИП!!!!!И ПЕЧАЛБАТА Е ПРИОРИТЕТ,НЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО....Затова и държавните ФАЛИРАТ!!!!!Просто ТРЯБВА да ,,умрат,за да отидем в частният медицински рай,който не може...САМ СИ Е ВИНОВЕН.
  • 311 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 4 Отговор

    До коментар #8 от "Трудовакъ":

    Е, хайде пък ти....Това нейното си е просто КЛИМАКТЕРИУМ.
  • 312 Тъпните нечувани ги пишете

    8 13 Отговор

    До коментар #90 от "А ти":

    и творите ти и другарчетата ти. А такива като вас лекари като доктор Николова и във Франция и тук после трябва да лекуват и обгрижват в болниците, с риск за собствения си живот. Защото като стане напечено искате все във ВМА, Пирогов и Александровска да ви лекуват. Където са "враговете" ви Мутафчийски, Балтов и СИЕ. Със зъби и нокти драпате за легло в тези болници. Глория и тя е във ВМА, а не е изтърчала при Мангъров да я лекува, нали? Пяла на купон в СПА център в разрез с всички мерки и после... Нали Мангъров е най-безстрашния и велик доктор според вас в страната. Защо не виждам наплив от мераклии той да ви лекува тогава? А като Жоро Тъпото със зъби и нокти се мъчите да си уредите прием във ВМА щом стане напечено?
  • 313 ТОЧКАТА

    9 8 Отговор

    До коментар #307 от "Сега Мангъров с Левски, Ботев, Бенковски":

    НИщо НЕ си разбрал!!!!И е разбираемо,поради нивото на компетентност....Изобщо не става дума за НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ!!!!Става дума за хората от НАРОДА,които защитават правотата си навсякъде в ЖИВОТА!!!!а ЖИВОТЪТ не е само лекари!!!!!Вие правите Мангъров ,национален,, герой!!!!Ние просто преценяваме ПРАВОТАТА на думите му,ЛОГИКАТА И ПРОФЕСИОНАЛИЗМА на говоренето!!!!! като НОРМАЛЕН ЧОВЕК,дръзнал да има ЛИЧНО МНЕНИЕ!!!!! ...Май дофторката НЯМА такова признание за нейните думи!!!!!

    Коментиран от #315, #349

  • 314 АНОНИМЕН

    6 7 Отговор
    Марчеее, дай пак снимката на д-р Николова от предната статия с онова нещо на главата дето готвачите си го слагат за да няма косми в супата, Моля!
  • 315 Чакай малко!

    5 4 Отговор

    До коментар #313 от "ТОЧКАТА":

    Единият имал лично мнение, а другият какво има? 😊 Противоречите си и си нагаждате истините, спрямо нещо което сте си наумили!😊

    Коментиран от #323

  • 316 Матей

    14 8 Отговор
    Абсолютен гербаджийски пасквил,сигурно изразява колективното отношение на гереберистите към българския народ,когото третират с подобаващо отвращение и презрение.Забележителна е скромността на доцент Мангъров и неколцина лекари със сходно мнение,А БИХА МОГЛИ ДА БЪДАТ МНОГО РЯЗКИ в изявленията си,и с пълно право.Нашите исконни врагове--САЩ,НАТО И ЕС ,НИ натрапват ковид-истерията чрез компрадорското управление,продажни медии и администрация,трябва да си съвършено чалдисан за да им вярваш и на една думица,всичките им дрън-ка-ни-ци са подривна пропаганда,пряко засягаща националната сигурност.Последствията ги виждате на всяка крачка--ожесточен терор за народа и срив на държавността.Утре ще станем лесна плячка за Ердоган,почнаха да ни врънкат и колко културни били турците,любезни и нямали нищо общо с техните жестоки прадеди.Само дето не казаха колко би било хубаво да се присъединим към тях.

    Коментиран от #322

  • 317 Скептик

    15 6 Отговор
    А знаете ли, че Франция я водят като първенец в ковид-скептицизма?

    Нека да опита да си пробутва масрафите там, да видите на какво ще я направят.
  • 318 Русия и Китай си произвеждат техни

    7 9 Отговор

    До коментар #282 от "Криеш името си страхливец Гал Фон":

    ваксини. А такива като нас са обречени все от някого да купуват. Защото нямаме нужния финансов ресурс,за да произведе своя. И не само финансов най-вероятно. Какъв ти е проблемът на теб? Искаш китайска или руска? Те по-дълго ли са тествани според теб? Ами пожелавам ти да се ваксинираш със Спутник ако доживееш да произведат достатъчни количества от нея. За сега са им много ограничени производствените мощности. По-вероятно е до китайска да се добререш до няколко месеца...
  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Yenkl

    18 8 Отговор
    РЕСПЕКТ КЪМ ДОЦ. МАНГЪРОВ, КОЙТО НЕ СЕ ПРОДАДЕ НА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА СМЪРТОНОСНА ИНДУСТРИЯ!
    ЦИТИРАНИТЕ ЛЕКАРИ ВЪВ ФРАНЦИЯ СА СВЕТИЛА В ТЯХНАТА ОБЛАСТ, НО СТАНАХА НЯКАК НЕУДОБНИ ЗА ЛОБИТАТА!
    ТАЗИ НЕКОМПЕТЕНТНА ЛЕКАРКА ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА!
  • 321 Кеша на Ковид

    6 1 Отговор

    До коментар #292 от "Дааа!":

    Бре, ти да видиш, тоя измислен автор чак и в западната Укипедия го измислили:

    Robin de Ruiter - Wikipedia
  • 322 Уфффф

    5 5 Отговор

    До коментар #316 от "Матей":

    Ей червен парсал да та обара ковидчето ,че да та видя как ривеш
  • 323 ТОЧКАТА

    3 3 Отговор

    До коментар #315 от "Чакай малко!":

    Пак си объркал рейса!!!!Просто си личи ЯСНО кое лично мнение е по ясно,разбираемо, отразява истина и печели привърженици.!!!!!!

    Коментиран от #334

  • 324 Последния тъпак

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    Изглежда че не съм последния тъпак!
  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Дългия

    8 19 Отговор
    Мангъра е боклук!
  • 327 Ely

    13 6 Отговор
    Kолко платиха на тая к за да прави пропаганда за ваксина, за която няма никакъв опит и да хули знатни лекари като при. Раулт? ??????
  • 328 23323223323

    9 16 Отговор
    Този е един некомпетентен човек. И още има глупаци които му се вързват. Вярваите му на глупостите и се принизяваите с глупаците...
  • 329 Дългия

    9 15 Отговор

    До коментар #68 от "Боже":

    Ами защото слушаме капацитети като мангъра и си мислим, че някой все иска да ни прецака бихме Китай по заразени двойно!

    Коментиран от #344

  • 330 АНОНИМЕН

    16 3 Отговор
    SCOOP : Преведено от английски-В журналистиката лъжичка или ексклузив е новина, докладвана от един журналист или новинарна организация преди други, и с изключителна оригиналност, важност, изненада, вълнение или поверителност.
    АКО ТАЗИ СТАТИЯ Е ПИСАНА ОТ ЖЕНА С МЕДИЦИНСКО СПЕЦИАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ - БАБА МИ Е КОСМИЧЕСКИ ИНЖЕНЕР!

    Коментиран от #332

  • 331 КгБ

    14 9 Отговор
    Е ...тази статия ме убеди на 100 %,че Мангъров е прав!!!
    Лапайте пи*шки и маркучи с вашия измислен вирус!!!
    Този който лъже-да му изсъхне прането,бял ден да види 10-тото му поколение!!!
  • 332 АНОНИМЕН

    14 4 Отговор

    До коментар #330 от "АНОНИМЕН":

    НЯКОЙ С ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ Е ПИСАЛ СТАТИЯТА! НЕ С МЕДИЦИНСКО. ТОВА Е!
  • 333 булгаристанец

    19 8 Отговор
    Д-р Елена ама Вие доктор ли сте или писател на платени статийки?
  • 334 Привърженици?

    8 15 Отговор

    До коментар #323 от "ТОЧКАТА":

    Професора Иво Христов изказа една сентенция, за едни 80%! И колкото повече време минава и се вглеждам, толкова повече виждам привържениците на тези 80%! Особенно на теми за ковид, конспирация от фалшиви сайтове, пръскане, чипиране и т н!
  • 335 Jaguar

    9 18 Отговор
    За такива като Мангъров,си има специални заведения-Карлуково,Лудницата на 4-км,...ако и те не помогнат в гората и бум-бум.
  • 336 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 337 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 338 111113

    16 6 Отговор
    Няма нужда да чета статията, за да помириша изпражнения
  • 339 Dr.mengele

    5 4 Отговор

    До коментар #185 от "стоян георгиев":

    Аре ве от мойте бели ромски съседи що не пукна никой не лъжи
  • 340 дребна мисъл

    12 6 Отговор
    Тази госпожа чела ли е за старите исторически неофашистки идеи на Галилей и Джордано Бруно относно " истината" и справедливите решения на инквизицията.
  • 341 Простотия

    4 2 Отговор
    Да... селото е в душата, ако ще на край света да си...
  • 342 Jaguar

    6 0 Отговор
    Да си в казарма е ок,в затвора що годе...но в интензивно отделение в болница е там е ад.
  • 343 Dr.mengele

    9 4 Отговор

    До коментар #261 от "Бай Тошо ви обича":

    Точно така аз вярвам във ваксините в детска възраст които са ми поставили но не вярвам в мутро комуноиди и чифуди
  • 344 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 345 Тодор

    20 7 Отговор
    Николова , ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА , ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЧОВЕШКИ ГЕНОЦИТ , ОРГАНИЗИРАН В СИМБИОЗА ОТ ФАРМАЦЕФТИЧНИ И БАНКОВИ ИЗМАМНИЦИ !!!! ПРОКЛЕТИ ДА СА !!! Ти дали не работиш в СЗО ??????
  • 346 Кърджали

    1 3 Отговор
    ПКП Да ти приема м... . . . . така добре ли е
  • 347 Свети Петър

    2 6 Отговор
    Чадо Мангъра работи за мен имаме нужда от евтина работна ръка трябва да се строят магистрали молове ти да не мислиш че в рая сме изостанали гледаме Бат Бойко какво прави и копираме
  • 348 нещо важно

    8 3 Отговор
    Тая страна е пълна с неграмотна сган, а точно колко са можеш да ги преброиш по форумите!
  • 349 И аз да кажа

    7 11 Отговор

    До коментар #313 от "ТОЧКАТА":

    Е, не, не и не! Ако беше като обикновен човек и частно мнение, не трябва да се афишира като лекар и доцент. Там е укоримото- той се препоръчва като авторитет с опит в медицината и обърква примерно инертни хора ( често те са и рискови- със занемарено здраве, наднормено тегло, лошо хранещи се), които търсят претекст за да не направят нищо, да не сложат маска, да не си измият ръцете. А за политиците да не говорим- как хукнаха баш при Мутафчийски, не при Мангъров, нали, и Нинова, и Митко sms-a и Гошо боеца, и войскарите, които празнуваха с Радев...пък уж било измислица на Боко тоя вирус, за да им ограничи свободата. Един поне да беше поискал прошка и да беше благодарил!
    А за лекарката от Франция е обяснимо- в държавното здравеопазване на Запад има разписани точни правила за действие при всяка диагноза и само самоубиец би ги нарушил, дори вътрешното му убеждение за конкретен пациент да е друго. Та такива самодейности като чайчета и супички могат да се дрънкат само от не-специалисти. Затова реагират съсловните органи!

    Коментиран от #362

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Д-р Снагълс

    13 5 Отговор
    Тая била голяма а....нална героиня бе???!! Хи хи хи хи!!
  • 352 тоя с катъра

    13 6 Отговор
    Д-р Елена Николова, върви на Райната си ! Аман от навеждачи! А ти Кършо , защо не остана тук да благоденстваш, безгръбначно. А вие НОЩници и бездарни пижамници ,не посягаите на Мангъров ,некадърници , заедно с вдъхновителя си Чекмеджан Банкянски!
  • 353 Dr.mengele

    3 0 Отговор

    До коментар #234 от "Яверт":

    Е да де ама това развива медицината до това което е днес без тези експерименти щяхме да умираме от елементарни болести и продължителноста на живота щеше да продължи да е 30-35г.катов средновековието
  • 354 ФАКТ

    14 8 Отговор
    МАГЪРА Е НАЙ НОРМАЛНИЯ В ЦЯЛАТА НИ КОРУМПИРАНА МЕДИЦИНСКА ЛУДНИЦА. ИЗМИСЛЕНИ ПРОФЕСОРИ С ПО СТО ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗАПЛАТИ.ЖАЛКИ КРАДЛИВИ МУТРИ В БЕЛИ ХАЛАТИ . СМРАД И ОТВРЪТ.....
  • 355 Крокодил

    9 9 Отговор
    Статията е тенденциозна и едва ли има такава лекарка! Просто някой платен трол пише от празен профил!!! Не се връзвайте!!!

    Коментиран от #404

  • 356 ВБро

    6 5 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й":

    A защо всички големци отиват във ВМА, а не при Мангъров?

    Коментиран от #360

  • 357 ФИНЦИ

    10 7 Отговор
    ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕШ ТУКА МА ОВЦО АМИ РЪСИШ МОЗЪК АМАН ОТ ТАКИВА ПСЕВДО ЛЕКАРИ КАТО ТЕБЕ КОИ ЗНАИ КВА САНИТАРКА СИ И ТИ АМА ДАВАШ АКЪЛ
  • 358 ТОЧКАТА

    3 8 Отговор
    еееее,гати!!!Кажете че ДУХЪТ не е по силен от тялото!!!!!!Как ТОЗИ дребосък и хърба задържа вниманието върху себе си!!!!!Кажете ,че това не е ДУХЪТ,МОРАЛЪТ !!!!!!!рязко контрастиращ на общият ПОРОЧЕН,ПРОДАЖЕН,АЛЧЕН,АРОГАНТЕН фон!!!!!!!This,s only a simple man!!!!!!!But too strong!!!!!/lynyrd skynyrd/...BE HAPPY , Mangyrow!!!!!
  • 359 profBerg Berlin

    12 4 Отговор
    Започва кампания срещу д-р Мангъров, защото е против официалната пропагандна машина. Очаквайте и за в бъдеще подобни статии.

    Всеки има мозък да прецени как да постъпи, но трябва да има и ваксинирани. В края на краищата те ще допринесат за развитието на науката.
  • 360 ТОЧКАТА

    3 2 Отговор

    До коментар #356 от "ВБро":

    толкова им е акъла!!!За парите,за парите които дават за да си КУПЯТ!!!!индулгенция ......пред...когото трябва
  • 361 луи

    6 13 Отговор
    Мангъра е психично болен!!Да се освидетелсва -и в Карлуково!!
  • 362 ТОЧКАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #349 от "И аз да кажа":

    шматко ПРОТОКОЛ НЯМА за ковида...ОЩЕ НЯМА!!!!!!!Иначе нямаше да умират хората по стълбите и да се ОПЛАКВАТ ЛЕКАРИТЕ ....Макар и МАЛКО ДА ГИ ОТРАЗЯВАТ В медиите.....
  • 363 Санитар

    7 3 Отговор
    Абе има един ЛУД С ЕДНА ДЖИПКА-ама неможем да го стигнем .
  • 364 АНОНИМЕН

    2 1 Отговор
    ЧЕТЕТЕ ПОСТ №332! ТОВА Е! ДРУГОТО Е ЗА КЕФА НА НЕТ-трафикантите! Хайде със здраве
  • 365 cpv

    7 14 Отговор
    Правилно,трябва на Мангъров да се забрани каквито и да са изяви,тъй като говори и пише глупости и не знам що за лекар е...!
  • 366 Майк Алън Патън

    6 3 Отговор
    Никой не обича хора като Мангъра , да има различно мнение , че и да си го казва !
  • 367 кьорфишек

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "мечо":

    Безумно неграмотен.
  • 368 Роки

    16 4 Отговор
    Това е същата па па дето цяло лято я лансират по фейса и някви скапани платени медии.
    А след проверка се оказа че няма такава лекарка която да е завършила в Бг.
    Аман от малоумни овце. Не се е родил политик който го е грижа за народа. Политика би направил всичко за да запази властта си. Точно това и правят от 1година вече повтарят че живота е най важното, а свободата ни отиде на майката си. РЗИ има статут на наказателен орган и всеки неудобен може да бъде заключен(карантиниран)
  • 369 бгчитател

    12 6 Отговор
    Всеки знае кой е доц.Мангъров,а тази никому неизвестна докторка да си гледа работата.Това,че пише ,че е във Франция,не я прави големия корифей и разбирач.Хората си имат глави на раменете и всеки си преценява на кой да вярва и какво да прави.

    Коментиран от #380, #382

  • 370 Кир Стефанаки

    1 2 Отговор
    Достатъчно глупости
    Primo non nocere!
  • 371 стоян георгиев

    4 3 Отговор

    До коментар #211 от "Диверсант":

    ти никога няма да си добре другар.в сегашния свят ти и компанията с тоя акъл сте дилетанти.бедни,болни неуспеи и недоволни.остава ви тук да викате ебре дебре и тва е.лошото е че у нас сте критичната маса дето накланя везните и взема краините политически решения.затова и читавите млади сбират багажа и се махат от тук,а вие ставате все по-важни !та и затова у нас е кочина квато не е никаде в европа.кво може да се очаква от соцносталгици чоплещи семки и пиещи домашарка дето ги мързи да гледат ама са много умни!мръсотия ,болести и глад тва е наследството на социализъмасега сега и баи тошо го няма да ви казва кво да правите!голяма трагедия !ако бяхте малко читави щеше да ви дам пример ,я с швеицарци я с евреи все богати и умни хора,но на вас акъл не ви се дава.слушаите магъра гласуваите за борисов, нинова и доган и плачете щото сте болни,бедни и недоволни!
  • 372 Някой

    4 2 Отговор

    До коментар #131 от "Антрополог":

    Справка академик Атанас Атанасов. И една корекция през 1920 столетниците в България са били 30 000, не 10 000( при двойно по-малко население)! Правете си сметка за стандарта на живот!
  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 ИВАНОВ

    10 3 Отговор
    ТВЪРДЕ ФРИВОЛНО И ЗАЗУБРЕНО ПИСАНИЕ НА ОТШЕЛНИЧКАТА НИКОЛОВА
  • 375 ИВАНОВ

    9 4 Отговор
    ДРУГАРКО НИКОЛОВА, НЕ ПОМНЯ ЗА ТЕЗИ НАД 50 ГОДИНИ НЯКОЙ ДА МИ Е ДАВАЛ ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ ЗА ПОДПИС, ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕТО МИ!!!! ЗАЩО ЛИ?
    ТРЕТАТА ФАЗА ОТ ИЗПИТАНИЯТА НА МЕДИКАМЕНТИ И ВАКСИНИ ВЪВ ФАРМАЦЕФТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ ПОВТАРЯМ ИНДУСТРИЯ Е С ХОРА .
    ТЕ СА ВИНАГИ ПЛАТЕНИ!
    ТУК ХЕМ НЕ ПЛАЩАТ ХЕМ И ТЕ ПРИНУЖДАВАТ САМ ДА ПОДПИШЕШ САМОУБИЙСТВОТО СИ!
    НИКОЛОВА, НЕ ЗНАЯ КЪДЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ПРАКТИКУВАТЕ, НО ЯСНО ЛИЧИ, ЧЕ ИМУНОЛОГИЯТА ,КАТО НАУКА ВИ Е КОСМИЧЕСКИ ДАЛЕЧНА!!!!!!
  • 376 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 379 tanya

    10 6 Отговор
    Тази нещастна женица няма ли кой да я осъди за този злобен език, който използва. Тя е некомпетентна и такива като нея само всяват страх и паника, а така отслабва организма и човек се разболява.
  • 380 Да еааа идиота!

    1 0 Отговор

    До коментар #369 от "бгчитател":

    И ТРИТЕ ДЯДО ПОПЕ, И ТРИТЕ!
  • 381 Жулиен Гаков

    7 4 Отговор
    Изгледайте предаването на Керев ,,Масоните и новия световен ред" -19мин и 30 сек. горе-долу където Недков ( масон) казва , че ще се наложи да ни пуснат отново СРЕДНОВЕКОВНАТА ЧУМА!! И СИ ВАДЕТЕ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ КОЙ СТОИ ЗАД ВСИЧКО!!!
  • 382 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 383 Аз съм по луд

    1 2 Отговор
    И скоро пускам пършинга и имам и 2 - 3 установки ц 400 и като ги пратя и тях вируси и живот на Скапаната Планета Земя няма да има и Земя няма да има -ХаХаХа ,кой крадил крадил ,аз Бойко Великий раздадох всичко на гладният Български народ
  • 384 Лекарка

    10 5 Отговор
    Тази е лекарка, колкото аз съм космонавт. Завършва медицина в България, дига си дърмите във Франция и от тогава участва активно в НПО организации. С две думи общественичка, която никога не е мерила кръвно налягане, освен като студентка. Пълна измама е!
  • 385 Д-р Николова е права

    6 12 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Бойко нощния бандит":

    Още през пролетта като гледах и слушах Мангъров(по-точно казано Джангъров) ми се стори че леко му хлопа дъската.А дали само леко?...
  • 386 1520

    8 5 Отговор
    докторке ти на Мангъров на малия пръст не можеш да се закчиш каквото е казъл това се случва няма значение дали има карантина или няма
  • 387 Пак съм тук

    2 1 Отговор
    Народна партия ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА ! Бог с нами братва ,бог с нами !
  • 388 МДАААА

    6 3 Отговор
    МАНГЪРОВ Е НЕКОМПЕТЕНТЕН , А БОКО Е - ТОВА ГО ЗНАЕМЕ !

    Коментиран от #391

  • 389 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 390 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 391 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 392 Мранчо

    4 8 Отговор
    Реално е така както казва авотора на статията...
    Заради Мангъров и Сие... загинаха стотици българи... и квото и както и да го прави... той е дори пряко отговорен... за такива лица има затвор... но понеже не го е правил нарочно --> трябва глоба и публично да го дадат на роднините на жертвите и на инвалидизираните...
    най големият срам е... Когато Щаба казва да се носят маски и да се спазва дистанция... И Мангъра... точно обратното... смях.. .--> и накрая Бойко или там някой Здравен го назначават Мангъра за шеф на инфекциозното в София... Смях... Смях... целата държава е за на никъде... Ковид-19 ще се лекува от инфекционист... смях... Учете хора и богатейте и се пазете... Мангъри и сие обикалят за ваша участ по телевизии и т.н.
  • 393 Мранчо

    4 6 Отговор
    А Вируса... може и да го няма... може и да го има... това няма никакво значение... --> Най важното е че хора загинаха и се препълниха болниците и хора с ракови заболявания, че и баби с счупени тазобедрени стави --> НЕ УСПЯХА ДА ПОЛУЧАТ Навременно лечение ! --> първо и основно заради "хора" като Мангъра... които напълниха болниците и погубиха животите на стотици/хиляди хора...
    и на второ място заради най не работещата здравна система в Европейският Съюз... Хора по стълбите да мрат.. да няма асансьор в болница... е тука са за Съд тези здравни министри които са били на власт....
  • 394 Срамота

    11 3 Отговор
    -платени коментари.Колежка срещу колега грозна работа,само за да бъдат забелязани гущери и змии бълват срещу колегите си.Жалки твари като Елена.
  • 395 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 396 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 397 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 398 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 399 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 400 НАЙ ЗДРАВИЯ И БОГАТ БЪЛГАРИН БЕЗ ПАРТИЕН

    3 0 Отговор
    ПИТАИТЕ ГУГАЛ КАКВО Е КАЗАЛ ПРЕДИ 300 ГОДИНИ ПО ВЪПРОСА БЕНДЖАМИН ФРАНКЛИН.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
  • 401 Варна

    3 8 Отговор
    Мангаров - 100% Пален изрод - психопат
    Коментарите са верни и неса платени, заблудени хора !!!
    Няма кои да си харчи парите за Психично болни
  • 402 Луд без картечница

    5 3 Отговор
    Тази госпожа лекарка, дето цитира лекари, които са били подсъдни във Франция, заслужава да бъде осъдена за такова определение към доцент Манганов.
    Аз не съм фен на доцент Мангъров но живеем в свободна държава и всеки има право да си изкаже мнението.
    А истината?
    Как се казва, истината е някъде там ......

    Коментиран от #406

  • 403 Кирк

    5 4 Отговор
    Защо ли изчезнаха всички други болести в България? Тази като е много умна (и обижда всички които са на различно мнение от нейното) защо не си стои в България ами е отишла в Франция. И с какво толкова са по умни ТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА в Франция от тези в България?
  • 404 Лекарката е Елена Радева-Николова

    3 6 Отговор

    До коментар #355 от "Крокодил":

    и е абсолютно реална. С над 30 години стаж, 19 от които във Франция. Работила е в няколко ковид отделения като лекар по вътрешни болести на първа линия Мъжът и също е лекар. Изключително достойни хора. Само ненормалници могат да си съчиняват, че е фалшива (несъществуваща) лекарка. Много ми е интересно как под материала за Румен Петков и Мангъров, двамата се "радват" на всеобщо неодобрение, а когато вместо Румен Петков в статия се появява името на достоен човек и лекар, работещ месеци наред с болни ковид пациенти в държава като Франция се нарояват десетки защитници на недоразумението Мангъров. Що за шизофрения е това. И не прави чест на Карбовски, който до вчера правеше материали предимно за маргинали, роми и транссексуални да подкрепя Мангъров с цел набиране на популярност и одобрение сред всички отрицателни на мерки, маски, карантини, ваксини и т. н. Никога не ми е бил особено симпатичен, но тотално ми се срина в очите. Паднал е на нивото на цинично псуващите жени хейтъри, че и по-ниско( ако въобще това е възможно). И въобще не ми пука колко минуса ще ми сложите. Николова може и да е малко рязка, но казва самата истина за такива като Мангъров. И е нормално да е рязка сред като изявите на такива като Мангъров по медиите стават причина за саботаж на усилията на всички да се справим с пандемията. Нещо повече заради непремерени изказвания и с нищо недоказани твърдения Мангъров обрича на риск и дори често на смърт много свои колеги, което не е само грозно,

    Коментиран от #408

  • 405 Не само грозно

    3 6 Отговор
    античовешко и аморално, но би трябвало и да е подсъдно. Да се мъчиш да получиш одобрението на крещящата тълпа, като ѝ поднасяш полуистини, откровени недомислици и някакви абсолютно противоречащи си твърдения е недостойно. И Мангъров и Карбовски за мен са дъното на човешкото падение. И докато за Карбовски търсенето на сензации с цел вдигане на рейтинг е разбираемо, поведението на Мангъров(който е лекар) е абсолютно укоримо, от каквато и гледна точка да бъде разглеждано. Никъде не виждам доктор Николова да говори за задължително ваксиниране и да възхвалява, която и да е ваксина. Просто казва, че тя ще се ваксинира. И това трябва да е отговорното поведение на всеки лекар, който би трябвало да направи всичко възможно, за да не допусне да зарази пациенти без ковид инфекция, за които тя би била фатална,да не зарази ако щете и близките си роднини :родители, мъж/жена, деца. Колко от вас биха желали заразен(но още не проявяващ признаци) стоматолог да му рови с часове в отворената уста, за да му лекува пулпит, да му прави пломби, да му взема мярка за мост, протеза и т. н. Аз бих предпочел да ме лекува ваксиниран, а не потенциално опасен лекар. Не че някоя от ваксините е 100% ефективна. Но при всички случаи значително снижава риска. Както при абсолютно всякакъв вид ваксини ще има хора, които ще проявят алергични реакции и може би дори тежки странични такива. Винаги има подобен риск и затова ваксините не се препоръчват на всеки. Всеки трябва да познава организма
  • 406 Когато подобно изказване се направи

    3 7 Отговор

    До коментар #402 от "Луд без картечница":

    от обикновен човек, нямаш нищо общо с медицината то това може да се определи като изказване на некомпетентен, недоволен от мерките, маските, локдауните, съмняващ се във ваксините, вярващ в конспиративни теории и т. н. според конкретния случай. Изказванията на лаици не са опасни(или поне не би трябвало да са, ако са в умерено количество, особено по строго медицински теми). Това не са "луди с картечница" определено. Но заради "луди с картечница" като Мангъров тези хора се нароиха прекалено много, а това представлява сериозна заплаха за всички усилия за справяне с пандемията. След броени месеци ще има избори, ново правителство и т. н., но битката с коронавируса ще продължи и тези, които утре ще са на кормилото на държавата трябва да си дават сметка за това. Защото и тяхните усилия утре ще са обречени ако на такива като Мангъров продължава да им се дава думата.
  • 407 Д-р И. М.

    6 3 Отговор
    Здравейте на всички. Ето професионалното ми мнение: Всички сте прави за части от истината, а тя е: Всички искаме пандемията да свърши и Мангъров е олицетворение на оптимистите, а който е загубил близък минава в другия полюс. Основният въпрос е защо са похарчени 1 трлн. $ за ваксини, а за лечение не само не се предвиждат, но и тези, които се опитват да преследвани от съсловните организации и от близките на починалите, които няма как да са на едно мнение и с Мангъров и със СЗО. Не упреквам лекарите, че не им се занимава със съдилища и лекуват по одобрени от СЗО протоколи, но и не съм съгласен, че това е правилно. Френски вирусолог, носител на Нобелова награда беше публикувал статия, кат специалист по СПИН, че геномът на вируса е изкуствено създаден от този на sars и pl. falciparum, причиняващ малария. Sars-cov2 е точно това, а и за двете заболявания ваксина до сега няма. Лечение (до колко ефективно е друг въпрос) има - Ремдесивир против спиновата компонента и хлороквин против маларичната. Ефективно е и лекарство, одобрени далечната 1968г. - Ивермектин, което е противопаразитно, а маларията си е паразитизма, за това е добро и успешно. Срещу това обаче имате власт, породена от 1 трлн. долара. Може да довършите сагата, кой както му е угодно. Лично мой въпрос към"ваксъеите" В кои клетки е прицелена иРнк ваксината? Логично е това да са т-хелперите, понеже са на първа бойна линия и те като лекарите от подобна линия ще понесат най-много жертви от собствената си иму

    Коментиран от #412

  • 408 АНОНИМЕН

    5 3 Отговор

    До коментар #404 от "Лекарката е Елена Радева-Николова":

    Все пак е интересно в кой точно град на департамент Оаз, регион О дьо Франс, префектура Бове работи тази българска лекарка?! Ако може да постнете трудовата биография с повечко подробности! МОСКВА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ! А АЗ НА АНОНИМНИ ФЕЙСДОКТОРИ! Какво ми гарантира, че е истински профила във фейса!

    Коментиран от #419

  • 409 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 410 Мнение

    7 4 Отговор
    Тази не я знам какъв лекар е, но ако знае доцент Мангъров на колко деца и възрастни е спасил живота веднага ще си вземе думите обратно.
    При тези ваксини докторите се разделиха на две, едните които защитатават корпуративните интереси и други които защитатват медицинските и научни постижения. Доц. Мангъров е от вторите.
  • 411 9674

    4 4 Отговор
    Т.Н. ЛЕКАРКА Явно е забравила или не е чела,че РУСНАЦИТЕ ИМАТ ВЕЧЕ /освен ваксината Спутник /и ЛЕКАРСТВО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД!!!/На печелившите ЧЕСТИТО,а на останалите един..........!!!/
    Вместо да плюца от Франсето да бе дошла тук и като МАНГЪРОВ да влезе в отдебението за лечение и не бяга от отговорност,нито си сменя мнението на всеки 2.5 секунди!!!Хайде да не Ви давам за пример Нинова/защото ще ме наречете КОМУНИСТ/И ТАЗИ ДОФТОРКА /като нея/ДА НАДЕНЕ СКАФАНДЪРА И ВЛЕЗЕ КАТО ЧИСТАЧКА В ОТДЕЛЕНИЕТО ЗА ТЕЖКО БОЛНИТЕ ОТ БОЛЕСТТА!!ТОГАВА ЩЕ ИМА ПРАВО НА ДУМАТА:А СЕГА МЛЪК!!И ДА НЕ СЕ ОБАЖДА ОТ КОНЕВРЪЗА!!!
  • 412 Диверсант

    5 2 Отговор

    До коментар #407 от "Д-р И. М.":

    Докторе, прекрасен коментар за мислене. Но хората се вкараха в ерата на консумацията. Незнам умишлено ли се включвате последен, но сега сме на втория етап. Първия беше уплахата и терора. Сега сме на рекламна кампания. Много хора ще се надяват че с едно боцкане ще си върнат предишния начин на живот

    Коментиран от #422

  • 413 778

    4 9 Отговор
    Напълно съгласна съм с автора. На Мангъров трябва да бъдат отнети и дипломата и лекарските му права!
  • 414 6Х6

    3 1 Отговор
    От целата статия верно е твърдението, че остарехме/състарихме се, покрай таа истерия с коронавирус...
  • 415 6463

    6 2 Отговор
    Новото нормално е - КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С НАС Е ЛУД С КАРТЕЧНИЦА - на това се вика свобода на словото, свобода на Джи Пи свобода на избор на лекар, свобода на избор на ваксина - ВНИМАВАЙТЕ, ОЩЕ ПО-НОВОТО НОРМАЛНО Е ДА ВКАРВАТ НАБЕДЕНИТЕ ЗА ЛУДИ В ЛУДНИЦЯ - И ТОВА НИ ЧАКА

    Коментиран от #416

  • 416 ваксина за луди

    2 2 Отговор

    До коментар #415 от "6463":

    на тия дето не слушат ще им бием ваксина против лудост или първо в усмирителна риза и по някое хапче - чухте ли сега Бил Гейтс ще лекува лудите с картечници - тия дето не искат ваксина
  • 417 007

    1 1 Отговор
    Струваше ми се, че се изкарват нереално/неверно много засегнати от вируса последните няколко месеца, но нещата са си били верни и вече сме 8-ми в света. Добре е сега да се включат математиците и да пресметнат индивидуалната заслуга на всеки, от Мангъров, младите пубертетчета/студетчета, които заквасиха протестите, отровните, премиера, президента, политици, НОЩ и т.н. в проценти, бройки, загуби в пари и бройка загинали на единица "умник" и дрънкалник.
  • 418 Мирослав

    7 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "...всеки разумен българин, отнасящ се с респект и отговорност към решенията на здравните власти". Това е нонсенс - няма разумен българин, който да вярва на българските здравни власти. Иначе д-р Николова в статията си проповядва откровен фашизъм - забрана на всичко, което не съответства на правата партийна линия.
  • 419 Искаш и адреса и телефона си ли

    2 6 Отговор

    До коментар #408 от "АНОНИМЕН":

    да публикува.И аз като доктор Николова съм с френска гимназия и за 3 минути успях да намеря достатъчно информация за нея и във френски източници на информация за нея, но нямам никакво право да ги качвам тук. Това че, някой си позволява да качва това, което е изразила като мнение във Фейсбук да стигне до разни електронни издания без тя да е давала съгласие за това си е отделен въпрос... Аз лично съм 100%съгласен с казаното от нея. Който не е съгласен да се опита да обясни с какво точно не е съгласен, вместо да ми обяснява какъв герой е Мангъров и колко фалшива(измислена) лекарка е д-р Николова. Защото нито едно от последните две твърдения не е вярно. И всеки здравомислещ човек го знае.

    Коментиран от #442

  • 420 8878

    6 1 Отговор
    Елена не става дори за "лъжици", дори на тъмно и в умопомрачение.
  • 421 Симеон Стефанов

    5 2 Отговор
    Д-р Елена Николова,твърде ниска сте за да коментирате по подобен начин ВЕЛИЧИЕ като Мангъров !!!!! Продажници като ВАС нямат място в статиите на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!!!!

    Коментиран от #430

  • 422 А ти как смяташ, че ще си върнем

    1 4 Отговор

    До коментар #412 от "Диверсант":

    предишния живот? Като напълним ресторантите, моловете и курортите с народ без маски и без социална дистанция? И после болниците и гробищата... Да ти имам начина за справяне... Какво по-умно от ваксина предлагаш ти, гуруто ти Мангъров и подобните на него лекари в Италия, Франция и т. н., които определено са малцинство?Би ли ми обяснил по-подробно? В коя държава няма да разчитат на ваксини? В Танзания ли? Или в Китай, където разработват много такива и където ваксинират експериментално желаещи вече от няколко месеца? Естествено, че ще има и странични реакции при някои от ваксинираните. Както има при всяка ваксина или лекарство... Ама каква е алтернативната за теб? Без мерки, маски, карантини, тестване, локдауни и ваксини до къде ще я докараме?До колко умрели от/с коронавирус? До колко сираци, защото не мрат само "сухи съчки"?
  • 423 petar svilenov

    6 1 Отговор
    Недопустим тон на лекар за лекар.

    Коментиран от #431

  • 424 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 425 ЪРП

    2 0 Отговор
    НЯКОЙ ЗАДАДЕ ЛИ СИ ВЪПРОСЧЕТО, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИ СМЕШНО МАЛКА "ПЪРВА ПРАТКА" БРОЙКИ ВАКСИНИ......,(ТОЧНО КОЛКОТО ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ ЛЕКАРИ И МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ)....????
    И ЗАЩО СЕГА ЩЕ ПОЛУЧАВА "ВТОРА ПРАТКА" ВАКСИНИ .....ВЕЧЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА СТАДОТО!!!!!!!!!

    Коментиран от #434

  • 426 Баце , честно...

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "мечо":

    Ами нЕма как да те раСбереме...ти къде си учил правописа ако изобщо си учил де ?
    Нещо ти лепне релето и никак не става ясно какво искаш да кажеш.
    .
  • 427 Мнение

    6 1 Отговор
    Като неможем да оборим доцента с разумни аргументи, ще го връзваме. Това иска да ни каже мадам Николова.
  • 428 Стефан

    8 1 Отговор
    Не вярвайте на човек, който коментира примигването и заекването на друг човек като аргумент в интелектуален спор!

    Коментиран от #433

  • 429 Ще ще

    0 0 Отговор

    До коментар #182 от "Лея13":

    Докато има Жълти жилетки и репресии над тях от френската държава ще ви обясняваме за всички свободи, за които се сетим.
  • 430 Защо е продажница?Защото е отишла

    1 1 Отговор

    До коментар #421 от "Симеон Стефанов":

    там, където ще заплащат достойно труда ѝ. 10 години е работила в България, точно през най-тежките години след 10 ноември. Много народ се изнесе от България през 90-те.Всеки има право да търси по-добра реализация навън щом не я получава в държавата си. Или това, че не е "избягала" по време на управлението на "Тиквата" я прави недостойна? Знае френски, образована е и си упражнява професията. Какво недостойно и продажно има в това. В блока ми живее младеж, който преди няколко години завърши медицина с много добра диплома. Повече от година търси работа, но му предложиха единствено място на село с изключително ниско заплащане под 900 лв на месец. А той даже кола няма. Пропуснах да кажа, че от 10 годишен е полусирак и го отглежда майка му със заплата на медицинска сестра. Добре, че поне жилище имаха.Купено със спечелени от дядото(също покойник) като лекар в Либия пари. Не искаше да заминава никъде младежът, но се принуди... От 4 години живее и работи в Германия. Получава сносна заплата от 5000 Евро и праща пари на майка си, за да ремонтира жилището, което не е виждало ремонт вече 40 години. Това ли е недостойно? Кой е предателят? Този, който се бори за по-добър живот ли? Айде стига... А Мангъров е най-достойният, защото се е родил в подходящото семейство и е можел да си позволи лукса да живее добре и в България ли? Хайде стига...

    Коментиран от #437

  • 431 Абсолютно допустим. Или когато

    3 7 Отговор

    До коментар #423 от "petar svilenov":

    Антония Първанова обижда Кунчев е допустимо, а когато някой си позволи да изкаже по-емоционално отвращението си към антилекар като Мангъров е допустимо. Или е допустимо Мангъров да говори за "сухи съчки" и да нарича хората "мухъл" на Земята. Явно всеки си има различен критерий за това, кое е обидно. И моят не съвпада с твоя.
  • 432 Досента е популярен

    1 0 Отговор
    Тази статия добавя малко към популярността на досента.
    Няма значение каква мумия си, за да имаш популярност
  • 433 Това не е интелектуален спор, а израз

    2 3 Отговор

    До коментар #428 от "Стефан":

    на отвращение към човек като Мангъров. Не одобрявам само тази част от казаното от д-р Николова. С всичко друго съм съгласен и подкрепям напълно. Не че и за посоченото от теб не е права. Просто не е на място тук. Но във Фейсбук страстите са горещи и човек може да си позволи и да е по-емоционален особено след като прочете цитатите във възхвала на Мангъров в фейсбук изявите на Карбовски...
  • 434 Толкова получиха и другите държави от

    2 2 Отговор

    До коментар #425 от "ЪРП":

    ЕС, умнико.
  • 435 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 436 КОРУПЦИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "дедо":

    Той борисов е с бистър ум!
    ПО голям психопат от борисов няма а Мангъров не им е удобен. Никой казващ истината не им е еудобен
  • 437 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 438 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    еее гати!!!Една ...ммм..мммм .... се опита да ,,порицае,, МАНГЪРОВ!!!!И ЗАГУБИ!!!Защо??????...Тук се противопоставиха две философиии,ИДЕОЛОГИИ!!!!Тази на НЕОЛИБЕРАЛИЗМА в лицето Николова/ пазар,пазар,лични характеристики,спекулация!!!!!!/КОЯТО СТАНА ЗАКОННА ОСНОВА ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ/виж,,уолстрийт1 и 2/,НЕГЛИЖИРАНЕТО НА РОДИНАТА в името на ЛИЧНОТО ЕГО!!!!!!....И един динозавър, ВЪЗПИТАН ДА СЛУЖИ НА ХОРАТА ,СЛЕД КАТО Е ПОЛОЖИЛ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА...ТОЙ синтезира и защитава 12 милиона години ЧОВЕШКА ЕВОЛЮЦИЯ,която НАТРУПВА ЗНАНИЯ и спомага за оцеляването на ЧОВЕШКИЯТ ВИД,,,ХОМО САПИЕНС,,,!!!!!! възпитан и УЧИЛ по време на СОЦИАЛИЗМА!!!!!!ХУМАНИТАРЕН ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ....за разлика от сегашният егоистичен,конкурентен,консумативен и корумпиран, пазарен и финансово олигархичен неолиберален капитализъм....Хората са СОЦИАЛНО СРУКТУРИРАНО ОБЩЕСТВО И опитите да се разкъса тази връзка среща ОСНОВАТЕЛНА СЪПРОТИВА......И да знаете СРЕЩУ МАНГЪРОВ/ВАС/ СТОЯТ 1 ТРИЛИОН ДОЛАРА ИНТЕРЕСИ!!!!!ЗВЕРСКИ ИНТЕРЕСИ!!!!Явно ЗАТОВА е толкова дълъг и интереса към статията!!! БРАВО,,,ФАКТИ,,!!!Искрено уважение към вас!!!!
  • 439 Петко войвода

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "стоян георгиев":

    Най-сетне,умен човек!
  • 440 ГишУ

    1 1 Отговор
    елена николова, вземи си изяж купената диплома и после се гръмни, ЙОРДЕЧКО ПРОСТА!
  • 441 Нади

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лост":

    Преди време, тази комплексирана женица се изказваше в подобен дух в други мрежи. Има неблагоразумието да се заяде с г-н Стаменов. Много набързо я сложиха на място. Но явно " луд умора няма. Ето я пак. Ама няма ли си друга работа?
  • 442 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #419 от "Искаш и адреса и телефона си ли":

    Ти се шегуваш, колега!
  • 443 Мюмюн

    0 0 Отговор
    Д-р Ленчееееее, да ти го налуза у грозното устенце!!!
  • 444 Питащ

    0 0 Отговор
    Кое е Д-р Николова ? В коя болница работи във Франция ? Може ли да ни съобщи кои са и колегите и да ни даде координатите им за да разберем от извора за какво става дума. Нека да публикува една от френските си дипломи
  • 445 gino

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    Сьгласен . Гспожа докторката би трябвало да ни представи научна документация,че маските предпазват от вируса, вместо да бьлва глупости. За сьжаление, такава няма, но те са наложени.Това казва и Мангьров. Ако тя разполага с такива данни-нека ни ги даде.Няма study, която да докуметира,че маската от плат(хасе,ленена,памучна или вьлнена) предпазва от вируса. Медицинските маски ( стандар Ν 95) са с размер на порите 3-8 микрона (1000 микрона=1mm), а вирусите са с размери 50-90 нанометьра (1 микрон=1 000 нанометьра).Кьде е описано колко и те задьржат, та да го прочета. Това има в предвид и Мангьров, но явно на госпожата нещо не и харесва.