Last news in Fakti

13 Март, 2021 15:51 7 003 80

Българският Мойсей, месия и раб Божий Бойко Борисов

  • бойко борисов

Българския народ е щастлив да има Падишаха за свой премиер, лидер, водач, вожд, държавен ръководител и бащица

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Известна е притчата от библията, за това как Господ наредил на Мойсей да спаси израилтяните и ги заведе в обетованата земя Ханаан. Мойсей изпълнил волята господна и спасил евреите.

Известно е също, и че Бог е изпратил своят син Исус- Месията на земята за да покаже правия път на хората, и „за да бъде спасен светът чрез него“. (Йоан 3:17) . „Той е спасителят”.

Българския народ е щастлив да има Падишаха за свой премиер, лидер, водач, вожд, държавен ръководител и бащица. Той е българския Мойсей, той е и Месията, Спасителят. Защото, когато се зададе беда, той ни спасява, за божествената му мисия свидетелства лично бившия конституционен съдия Георги Марков (агент „Николай”) и депутат от ГЕРБ, който на 11 май 2017г. каза по Нова телевизия: „Благодаря на Бог, че ни изпрати Бойко Борисов”.

Падишахът е започнал спасителната си мисия още преди встъпването си на власт като премиер през 2009г. "Oбикoлил cъм държaвaтa. Нямa ceлo, нямa грaд, къдeтo хoрaтa дa нe ca видeли пo нoщитe кaк ги пaзя oт рaзбoйницитe. Aз нe cъм дoшъл oтнякъдe”. Тoвa кaзвa Бoриcoв в интeрвю прeд “Труд” прeз 2007 в дeня нa cъздaвaнeтo нa ГEРБ

За това как се е справял с разбойниците, когато е бил Главен секретар на МВР бившият бившият зам.-посланик на Германия в София д-р Клаус Шрамайер. има друго мнение. "Нито едно от 200-те поръчкови убийства не беше разкрито, докато беше главен секретар. Малко наркотици, малко задържани на митницата стоки, но така и не видяхме разкриване на нито едно от извършените тежки престъпления в България" - каза той в интервю за "Дойче веле" през декември 2010г.

На 17 юни 2011г., така той коментира вота на недоверие към правителството, който бе отхвърлен: „Ако не бях взел властта, ако бях останал в опозиция като кмет на София, в България щеше да се случи това, което става сега в Гърция. Ние взехме властта и спасихме България от жестока криза”. Повтори, че ни е спасил от тежка финансова криза, при инспекция на ремонт на междуградски пътища в Родопите на 28 ноември 2020г., където каза.: "Искам да напомня, че аз съм вадил държавата от най-тежката финансова криза 2008-2009 година, когато победихме Тройната коалиция”.

Една от бедите, от които ни е спасил нашият Месия е миграцията. На 12 април 2020г. при посещение в текстилен завод в Твърдица той се похвали отново:„От миграцията ги спасих българите”.

За това как ни е спасил от миграцията, той не влиза в подробности. Но се знае, че турският президент Ердоган плашеше, че може да пусне бежанските маси към Европа, а пътят към богатите европейски страни минава през Гърция и България. Гърците обаче добре си охраняват границата с Турция, а България закъсня с изграждането на телените огради, които се оказаха никаква преграда за мигрантите. На нашата общественост беше дадено да се разбере, че Борисов е убедил своя приятел Ердоган да не пуска мигрантите през България и така ни е спасил. В знак на благодарност Падишахът и неговото правителство нарушиха международни конвенции, като отказаха политическо убежище на противници на Ердоган и ги предадоха на турските власти. А истината е, че мигрантите не проявяват интерес към най- бедната европейска страна- България, която на им осигурява подходящ транзитен коридор към централните западноевропоейски страни.

Пред българите в последните две години надвисна страшна опасност от коронавирусната пандемия. И ето Господ, подобно, както навремето наредил на Мойсей да спаси евреите, се загрижил и за българския народ и се явил на Падишаха и му казал, че трябва са спаси българите от тази напаст. На брифинг в Министерския съвет във връзката със пандемията той каза: " Ако Господ е с нас, ще се оправим за 3 месеца". Но за всеки случай на 11 април 2020г. той така призова и народа да се присъедини към молитвите към Господ за справяне с коварния коронавирус: „Призовавам най - отговорно, и аз самият в 00.00 часа ще изляза в двора на Великден и ще викам "Христос Воскресе", всеки да излезе по тераси .... Убеден съм, че Господ ще ни чуе, че сме действали умно". Господ не е чул молитвите на Месията, може би е бил зает с други по- важни господни дела, или нещо е бил сърдит на Падишаха, защото пандемията си продължи с пълна сила през цялата година, а в края на ноември и началото на декември 2020г. България зае първо място в Европа по смъртност.

Падишахът не за първи път споменава именно божие. На 22 октомври 2015г. при откриването на ЛОТ 2 на АМ "Струма" каза: "Първо трябва да благодарим на Бог, защото без него нищо не може да се направи. Нашето е само Божа работа. Благодарение на него и фондове се пускат, и се строи".

Падишахът е убеден, или иска да убеди народа, че всичко зависи от Господ, кланяш му се, благодариш му и той даже се погрижва да се отпускат фондовете по линия на ЕС. Затова и той не пропуска да споменава името божие и това, че бог лично се обръща към него. На 17 март 2013г. при посещението си в Ловеч Падишаха каза:

"Искам прошка от Господ и от народа, само към тях грешките ми са несъзнателни. Така че надявам се Господ да ми прости, народът също”. На среща с руския патриарх Кирил в София на 3 март 2018г. Падишахът каза: "Без Бог нищо не можем да направим и не се и опитваме".

Ясно е неговото послание- каквото и да се опитва да направи той и неговата управляваща партия ГЕРБ, усилията им не могат да се увенчаят с успех без божията благословия и помощ. Тази тези той разви и на 22 юли 2018г. при откриването на новата за "Арена Шумен", като подчертава думите на варненския и великопреславски митрополит Йоан, че без Божията помощ нищо няма да се случи.

Видите ли, внушава той, ако другите партии, които не се кланят на Господ, вземат властта, няма да донесат благоденствие на народа, защото Господ- Бог няма да им помогне, така както помага на него, богопомазаният. Господ него явно обича, помага му и да печели избори- на 27 декември 2019г. коментира първите резултати от местните избори така:

„Благодаря на Господ, че отново ме подкрепи срещу тези лоши хора. Благодаря на инстинкта на народа и на Господ“.

Освен, че често цитира името божие, Падишахът не пропуска и да присъства на важни църковни празници, да прави дарения на църкви и медиите публикуват снимки как се кръсти в черковни храмове и държи под мишници икони. На 3 март 2018- във връзка с посещението на руския патриарх Кирил се похвали: “Продължаваме, доколкото Господ ни дава сили и възможности, колкото може да направим за Църквата. Такива светини като Бачковския, Троянския, Рилския манастир, толкова много църкви, включително взривени в онези времена, изградихме, реконструирахме, ремонтирахме, изписахме наново и това българският народ го уважава”. При обявяването на 17 август 2020г. от Цвета Караянчена на разговори по проекта на ГЕРБ за нова Конституция 17 август 2020г., той я прекъсва и казва: А колко църкви и манастири строим, за да може Господ да е с нас в тази пандемия”.

В езическите времена, при бедствия, са се извършвали жертвоприношения за да се омилостивят боговете. Нашият Падишах е на мнение обаче, че, само с молитви тази работа няма да мине, и не е лошо Господ да се омилостиви, с други думи подкупи, като се построят църкви и манастири.

Наистина ли е религиозен Падишаха? Малко е трудно да се повярва, като се има предвид, че истинските вярващи по времето на „комунизма” не са имали никакво желание да стават членове на БКП, атеистична партия, придържаща се към определението на Маркс, че „религията е опиум за народа”. А и религиозният Бойко Борисов никога е нямало да бъда приет в Комунистическата партия. Той между другото прави един съществен пропуск, като говори за детството и юношеството си- никога не е споменавал да е ходил на църква, нито че е кръстен в църква, което е вероятно, като се има предвид, че според някои и баща му е бил член на комунистическата партия.

Обяснението на Бойко Борисовата религиозност е просто и прозаично. Вярващите в България не са толкова много, както в други страни, но са електорат. Независимо дали са християни или мюсюлмани- той и мюсюлманите не забравя, редовно ги поздравява по случай Рамазан Байрам. И пари дава- на 14 юни 2019г. областната структура на ГЕРБ в Разград обяви, че премиерът дарил 10 000 лева за ремонт на джамията в село Подайва.

Хилядите хора, които излизаха на протести по градските площади в столицата и другите градове не вярват, че Бойко Борисов е българският Мойсей, Месия и Спасител. Те го виждат като диктатор под чието управление процъфтява корупцията, страната остава най- бедната в Европа, пенсионерите мизерстват, а нацията се стопява.

Но се намират и такива, които сипят благодарности. От признателни хора. Ето един такъв случай: на 17 декември 2018г. бе открит новия участък на АМ Струма, без Бойко Борисов, но с плакат за него, на който пишеше :"Благодарим ви министър- председателю, че ни направихте европейци".

Това е то. Преди Падишахът да дойде на власт, кой знае какви сме били, но взел той властта и ни направил европейци.

Антон Бежански


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОСТАВКА

    125 12 Отговор
    мутри вън

    Коментиран от #71, #74

  • 2 Ц ц ц

    107 8 Отговор
    Как не го е срам бее

    Коментиран от #75

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПСР

    88 9 Отговор
    Чудесна статия.Две забележки-Той,Тупанбаши Падишах,дарения не прави лично,от шкафчето.Той,както винаги"дарява"и раздава нашите пари.Освен това,вече е решил и да се презастрахова-работи и за Аллах.Баща му,като изтъкнат началник в Народната Милиция,Е бил член на БКП,не е според някои.Майка Му-също.
  • 7 балтиев

    74 6 Отговор
    буци е зле ,има много нездрав вид ,сиво лице ,уморен и отекчен говор ,забавена мисъл ,абе ....зле е работата с този човек и като прибавиш огромното туловище .....загазил еяко

    Коментиран от #18

  • 8 Оракул

    82 6 Отговор
    Борисов никога не дарявал лични пари за благородна кауза.Но Българомразеца Борисов дарява пари за джамии според дописката.
    Надявам се ходжата да го опее когато Му дойде времето.
  • 9 вярващ

    82 7 Отговор
    И църквата иска да оскверни! Наглост невиждана!
    Вън от държавата!
  • 10 Ганстер

    78 9 Отговор
    Мутра,Крадец,Лъжец стягай дисагите и се махай.
  • 11 Моисей

    75 6 Отговор
    е вървял 40 години през пустинята , а тоя човек бръмчи насам натам с джипката като муха без глава !
  • 12 Сатъра на Хана

    49 5 Отговор
    Боцката Ал Рапоне , може да е и Месията и Моисей ,
    ............ ама не може да смачка с голо дупе таралеж ,
    :))
  • 13 Германия

    64 6 Отговор
    ..не видяхме разкриване на нито едно от извършените тежки престъпления в България....

    Вие сте вкарали вълка в кошарата и искате да се оправи държавата.. Никога!
  • 14 Сейнт Джон

    56 6 Отговор
    МАХАЙ СЕ ЗАВИНАГИ ТИКВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Днес толупа изръси още един бисер

    54 6 Отговор
    по националните медии,че е забранил ваксинирането с Астра Зенека,до идването на официална “ДИАГНОЗА” от европейската агенция по лекарствата.
  • 16 КараЛайна у пайда

    16 62 Отговор
    Не знам дали е месия ,но със сигурност е раб Божи, освен това е виновен за това ,че българите живеем много по-добре при неговото управление. Да се готви за четвърти мандат ,а бсп .....за още сто и петдесет години в опозиция
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Въчо

    26 4 Отговор

    До коментар #7 от "балтиев":

    К’во викаш,нема да го бъде?
  • 19 ПСР

    30 9 Отговор

    До коментар #17 от "Емил":

    Дълбоко грешите в изводите си.Ние,често списващите тук,почти на 90% сме от фондация"Южна Америка за България".А останалите 10%,членуват в"Русофили за устойчиво развитие на България в ЕС и НАТО".Шехерезада е пропуснала да Ви запознае с тези факти.
  • 20 един от многото

    33 3 Отговор
    Има и друга версия на притчата за Мойсей , че е водил 40 години израелтяните из пустинята , да търси място където няма петрол!
  • 21 Пламен

    49 4 Отговор
    Еднокнижник,няма как да знае:'Не споменавай напразно името Господне!'
  • 22 Чуторан

    52 4 Отговор
    Лицемер, безбожник и долен продажник е Толупа. Вярващите не крадат, не лъжат, не говорят и вършат гнусни мръсотии като него. Той е едно безгръбначно чудовище.
  • 23 Станко

    23 3 Отговор
    Не е притча а е истински случай

    Коментиран от #32

  • 24 Мавзолей за живия Вожд от Банкя

    41 6 Отговор
    Откриване на 04.04.2021 г
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Аз40🏴‍☠️

    43 5 Отговор
    Гербавите преминаха от източното православие към бойкославието. Чиста секта. БПЦ стана ББЦ.
  • 27 БАЙ Х@Й‼

    37 4 Отговор
    Част от случката на Витоша бе разказана преди точно 4 години – през август 2016-а, от покойния вече шеф на строителната компания „Агромаха” (днес „Агрохолд”) Методи Бачев с репликата „Кметът на Симитли е*а Бойко Борисов”.

    Коментиран от #50

  • 28 Китаеца

    39 3 Отговор
    Всичкото това, което е изброено в статията за Борисов, показва, доказва, че ТОЙ НЕ Е ОТ ТОЗИ СВЯТ! Подобно на Супермен, Борисов се е появил свише от нейде другаде, от Ултрон примерно, и е дошъл в малката ни, бедна и изостанала Българийка, за да ни издигне на друго ниво. Демек-да ни направи полу-богове. Кланяме му се, целуваме му ръце, крака, г.ъ.з.-м ъ.з., величаем го и сме готови заради него голи в банята да влезем. Той-ИЗБРАНИЯТ, громи престъпността като чук наковалня, той е един Голиат на мисълта, той е повече от Кинг Конг силен, той е шофьор повече от Вин Дизел, той е повече от повечето герои от древността. Абе....трудно е за един прост и ограничен ум като моя да предаде, опише, възхвали образа и личността на Борисов. Майка на Вселената е той и баща на Млечния път. И отвъд даже. Тцъ,тцъ,тцъ!

    Коментиран от #31

  • 29 Черен Петър

    43 4 Отговор
    За нашия човек може цял роман да се напише, а не само една статия! Просто индивидът има IQ почти нула, а за да е на власт вече 10 години и да си прави устата да остане начело сме си виновни ние! Толкова заспал народ едва ли има в Европа! Поне да бяхме взели пример от съседите...
  • 30 Колев

    41 6 Отговор
    И този автор изрази виждането ми подробно и в детаили. Боку е най-големият мошенник, който се е пръкнал в последните 140 години. И докато толкова изключителни българи бяха убити по зверски начин катоСтамболийски, Боку се радва на небивала медийна любов. Няма друг българин, който е готов и се снима прегърнат с всеки , който го пожелае. Няма друг, който да е лъгал толкова и продължава д го прави. Изводът е повече от страшен!!
  • 31 Караколю

    36 4 Отговор

    До коментар #28 от "Китаеца":

    Китаец, не се увличай във фантастиката! Този си е чисто наше производство, Made in Банкя! Големият Алеко има един разказ, "Пази боже сляпо да прогледна", пък и цяла книга е посветил на такива като него, ама кой да чете! Гърците не сгрешиха като илюстрираха корицата на тази книга с неговата физиономия! И да знаеш, че бяха убийствено прави, и никой не може да ме убеди, че "грешката" е случайна...

    Коментиран от #41

  • 32 БАЙ Х@Й‼

    6 14 Отговор

    До коментар #23 от "Станко":

    Я вземи едно химикалче и сметни 40г. × 12м. × 30д. × 5ч. × 2км колко пъти щяха да обиколят Земят❗ При това само по 5 часа с по 2 км/ч на ден !

    Коментиран от #44

  • 33 БАЙ Х@Й‼

    35 3 Отговор
    Абе забравихте ли Великия Буци до колко години беше хранил с Хумана дъщеря си ⁉️ А 25 годишното пионерче Борисов дето на Първи май след Чернобил манифестира ⁉️
  • 34 Няма как

    29 4 Отговор
    Да се разкрие някакво знаково убийство на територията (държава няма - има мафия) е невъзможно! Първо ТОЙ като гл/@ден/ секретар, а след това Цв. Цв. прочистиха архивите от ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ компромати! Но присъдите от ЕСПЧ са платени от народа, а не от виновниците - Борисов, Цветанов и останалите звездни грабители и унищожители на България - най вече цветари!
  • 35 Страх и омраза

    36 6 Отговор
    Бойко Борисов е едно тежко наказание за наивността и невежеството на българския избирател. Дано тази година му дойде краят с парламентарните или президентските избори. Завинаги.
  • 36 Любопитко

    24 5 Отговор
    Има ли поне още един /освен НЕГО/ управляващ в света, който да е осъден?! Няма!!!! И наверно не Бог, а "ппреброителя манипулатор" проф/ана/ М. Костинбродски и Цв. Цв. с техните мошенгии ни натресоха това чудовище! Хора, мислете преди да пуснете бюлетината. И очите - на четири! Те пак ще го правят - ще допуснете ли?
  • 37 Subaru STI

    25 4 Отговор
    Този бандит го очаква затвор!
  • 38 Софиянец в повече

    30 3 Отговор
    Аз помня и друго. По време на водната криза в Перник Главният Тулуп ни уведоми, че "Преди герп да дойде на власт, в София и канализация нямаше".
    Без коментар.
  • 39 БАЙ Х@Й‼

    35 3 Отговор
    В поредната пресконференция, тип one man show, ни бе обяснено как по време на Виденовата зима този човек работил в строителството за 40 лв. надник, за да купи Хумана за дъщеричката си на черно!!!!???
    Справка показва, че дъщеричката му по това време (1996 г.) е на 13 г. (родена през 1983 г.).
  • 40 Шопо

    13 3 Отговор
    €б@ти т¥пото коп€л€нц€ !!!
  • 41 Китаеца

    8 4 Отговор

    До коментар #31 от "Караколю":

    Мда...надявам се, че схвана иронията ми в написаното от мен. Пък кой знае-може да съм някой придворен на Борисов, дето ламти за още и още...асансьори примерно, евросубсидии, за да строя къщи за гости, да искам ръката на шефчето да ме гали по главицата, докато аз върша поразии и крада пари от народа....както и да е. Ти гледай своята си паничка, за народната такава след изборите ще има кой да мисли.

    Коментиран от #43

  • 42 Архимандрит Биби Кинг

    0 15 Отговор
    За многоиа летааааа! Кой не иска лето посреди зиме бе пембени гагамунги? А сеги по вапросо: Од сеги ви казваме- кой се е най много напрегал преди 4.4 най тежко че се изходи подире 4.4! Нема лабово мажката че се истропа и че се чуе чак у Европа!
  • 43 Здравей Китаец

    0 10 Отговор

    До коментар #41 от "Китаеца":

    Ама ти да не си оня китаец от махалата където го стреляха няколко пъти и взима паричките преди изборите и ги разпределя към по-ниските патладжани..... които последните няколко години решават изборите. Май си ти.... защо толкова пъти те стреляха..... Странно.

    Коментиран от #47

  • 44 БАЙ Х@Й‼

    0 10 Отговор

    До коментар #32 от "БАЙ Х@Й‼":

    Какво става ? Не можете да смятате или не знаете колко е дължината на Екватора , та слагате минуси за по-лесно ?!?!?!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Шаран БГ

    17 2 Отговор
    Иска ми се да кажа " унищожител и раб Сатанинский".. ....... Но не е само той . Всички наши т.н. "политици " след 1990 година работят здраво и единствено за собствено обогатяване и в ущърб на род и Родина. Ако бе само Б.Б. -"с мед да го нахраниш" - казва народа. Те са олицитворение на подлост и алчност невиждана и нечувана по мащаб за малката държава и население " половин Лондон".И аз съм убеден, че това го искат Великите сили - да се изпълни завета на У.Чърчил.!
    Нима от Брюксел не се вижда как се унищожава един народ. Хвърлят, като та кучета, някой-друг лев, гледат как управляващата шайка го усвоява и до тук. Едва ли на друго място по света , Щатите са приложили такава иезуитска мерзост-- ПОЛИТИЦИТЕ НА ЕДНА ДЪРЖАВИЦА СЪС ШЕПА НАРОД ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ !?!

    Коментиран от #60

  • 47 Китаеца

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Здравей Китаец":

    Точно! Същия съм. 🙃
  • 48 VVR

    19 0 Отговор
    Отче наш ти който си на небесата, дай ни силата и волята и безстрашието да гласуваме без претиснение на 4 април, въпреки всичкия страх насаден в обществото българско, и нека бъде волята ти, да заживеем в що годе нормална държава. Амин.
  • 49 Непознат

    7 24 Отговор
    Бойко Борисов е истински държавник. Само той успя да изведе БЪЛГАРИЯ от блатото в което я вкараха БСП. На 4 април ще бъде вашият кошмар. Тогава ще се сблъскате с народната "любов".

    Коментиран от #53

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 БиБи Кинг

    3 1 Отговор
    Некои така са го закасали за лиубоф та ме сануват у леглото си гол ,по кожена вратовразка! Ма ништо и тоа им сън можем да сбаднем! Язе че сам у леглото па одоло леглото с напалнен пампер!
  • 52 Asar

    13 1 Отговор
    Не месия а простотия.
  • 53 ЧАО ШАЙКА

    13 3 Отговор

    До коментар #49 от "Непознат":

    И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии...
    ПРОТЕСТА не е угаснал….
    ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила....
    Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4“, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.
    Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....
    ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
  • 54 Последния Софиянец

    6 22 Отговор
    Аз харесвам БОЙКО и ГЕРБ! Радев започна да лъже много, НА з- ти март излъга за пореден път, ЧЕ правителството е забранило празника, ЛЪЖЕЦ !
  • 55 ГЛУПАК

    4 3 Отговор

    До коментар #50 от "МИХАЙЛОВ":

    Ти си супер Г#ЛУ#ПА#К!
  • 56 копи пейст

    4 0 Отговор
    Лука 11:54
    ..........като Го дебнеха, за да уловят нещо от думите Му, за което да Го обвинят...............
  • 57 по подробно

    7 1 Отговор
    Абе просто бедната му престъпна душичка на посочения Мойсей Иисусов търси спасение за греховете и понеже главицата е слабичка прибягва до подобни скечове. Пропуснат е обаче важен детайл , наказанието за изкуплението на греховете човешки - Богът принася в жертва собствения си син, та чакаме де.
  • 58 МУТРООО

    15 1 Отговор
    КОМУНИСТА БОЙКО КАТО СЕ Е КЛЕЛ В АТЕИЗЪМ И МАТЕРИАЛИЗЪМ , ЗАЩО ОСКВЕРНЯВА БЪЛГАРСКИТЕ ХРАМОВЕ И ИСКА ДА НИ ЗАБЛУДИ ЧЕ ВЕЧЕ Е ИДЕАЛИСТ -- ТА ТОЙ СИ Е ЧИСТА ПРОБА ПРЕДАТЕЛ КРАДЕЦ И НАГЛЕЦ !
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 123

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "Шаран БГ":

    За Българите има много валидна поговорка която е за глупави и не знаещи хора, дай им въже и те сами ще се обесят. В случая алчноста идва на първо място, глупоста на второ.
  • 61 две нули

    10 1 Отговор
    ПРОТЕСТИТЕ СКОРО ЩЕ СА С ДЖИПОВЕ , БОЙКО НЯМА КЪДЕ ДА ИЗБЯГА !
  • 62 теолог

    10 0 Отговор
    боко има за бог,това, което се намира по чекмеджета
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Достойна присъда

    5 0 Отговор
    Тикво,като те канонизират твоите попове,няма да можеш да хапнеш от житото защото ще си в отвъдното!
  • 65 царя е гол

    4 0 Отговор
    "14.03.1897 г. – В България е обнародван Закон за задължително носене на дрехи и обувки местно производство от държавните чиновници. "
    Подемам акция за набиране на средства да закупим/подарим едно българско сако на Примиера на Република Булгария. Откакто подари чуждоземното ходи като парцал с разни якета и блузи и се излага пред електората. Събирането на сака ще става от утре Понеделник 15.03.2021г пред Министерския съвет. Моля носете само размер XXL и нагоре.
  • 66 НегъРалбинос

    5 0 Отговор
    Бай Ганьо от Банкя е новия национален идеал и модел за подражание в цяла България ???
  • 67 Ъ голям

    7 1 Отговор
    Уникален простак и хитрец ! Тотален манипулатор и играч.
  • 68 мършуляк

    4 0 Отговор
    Иде най-големият обир, наречен „технически паспорти на сгради“бойко лъже и краде тотално !
  • 69 рeвизионист

    2 5 Отговор
    Въпреки хулите, долнопробните провокации и вулгарните обиди, Бойко Борисов продължава да е министър председателя на България, способен с авторитета си, връзките, и вижданията си, да осигури по-нататъшно подобряване на стандарта на живот на всеки от нас, благодарение на неоценимата помощ на безрезервно подкрепящият ни Европейски Съюз!
  • 70 psf

    1 8 Отговор
    Който не гласува за ГЕРБ, гласува срещу себе си и семейството си, защото само ГЕРБ има силата и моща да направи България привлекателна за живот държава!
  • 71 Ало я спри

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ОСТАВКА":

    Заради този Премиер" менте" ,
    намразих и Църквата?
    Оляха се тотално и двамата?
  • 72 Шердан Българов

    0 1 Отговор
    ЕЕЕ ДРУГО Е ДА ЗАЕМЕШ ГЕ-ОБРАЗНА СТОЙКА ПРЕД ГУНДЯЕВ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 73 КАКАЧ

    2 0 Отговор
    КАКАМ НА ГЕРБ
  • 74 Протистираш

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ОСТАВКА":

    Бяхме милиони -питаи те каун решетников На страха очите са голями треска ви тресе Не виждате -в софия бяхме над 4 /четири/МИЛИОНА а вие пишете хиляди
  • 75 Страм го е

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ц ц ц":

    Вече не вдига юмрук / доган го скастри/ но човека това може това прави /какво му кажи деси генерала/ А зависта ви е голяма / 😀😁никои не обича кадърните хора Поне дава а не приватизира
  • 76 Един

    0 0 Отговор
    "... Да се свети ... ... ... иииииииметоооооооооо муууууууууу!
  • 77 Апел за помощ

    2 0 Отговор
    ПОМОГНЕТЕ! СУТРИН КАТО ПУСНА ТЕЛЕВИЗОРА, ПОЧВАМ ДА ПОВРЪЩАМ! ПУСНА РАДИОТО - СЪЩО? ХОДИХ НА ПРЕГЛЕДИ ПРИ
    ПРОФЕСОРИ - ВСИЧКИ КАЗВАТ ЧЕ ИМАМ ДЪЛГОГОДИШНО ХРОНИЧНО ЗАБОЛЯВСНЕ СЪС СТРАННОТО НАИМЕНОВАНИЕ "ГАСТРОЕЗОФАГЕАЛНА РЕФЛУКСНА БОЛЕСТ ( ГЕРБ)"!МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ?
  • 78 Зов за помощ

    2 0 Отговор
    БОЛНИЦИТЕ НЕ ПРИЕМАТ! ДАЛИ ДА НЕ СЕ МЕТНА ПОД ДЖИПКАТА? ДАЛИ ПРЕДИ ТОВА ДА СИ НАПЪЛНЯ ДЖОБОВЕТЕ С ТNT и C-4? КАКВО ДА ПРАВЯ?
  • 79 Доктор Ох боли

    2 0 Отговор
    Мислете за него, като за претърпял тежко мозъчно увреждане след падане на глава като малък.
  • 80 Доктор Ох боли

    3 0 Отговор
    Споко човече! Лекарството идва на 4-ти април и се казва ИЗБОРИ.