Last news in Fakti

10 Април, 2021 08:00 8 813 76

Пътят е един - служебен кабинет на Румен Радев и предсрочни избори

  • стоян тончев-
  • парламент-
  • румен радев-
  • правителство

Най-интересният момент ще е при върчването на третия мандат

Пътят е един - служебен кабинет на Румен Радев и предсрочни избори - 1
Снимка: БГНЕС-архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ЦИК обяви поименно мандатите в 45-то Народно събрание. По Конституция президентът на Република България Румен Радев определя дата за встъпването в длъжност на депутатите в новия парламент.

Мандат за съставяне на правителство по право получава от Румен Радев партията/коалицията с най-многочислено представителство в НС, а именно ГЕРБ. Разбира се, председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще предложи кабинет, за който няма да получи изискуемото мнозинство от 121 депутати и той няма да бъде приет. Президентът е задължен от основния закон да предостави мандат за съставявне на правителство на втората по-големина политическа сила "Има такъв народ". Партията на Слави Трифонов ще върне мандата на президента Румен Радев.

Предстои най-интересният момент. По Конституция държавният глава Румен Радев връчва за трети път мандат за съставяне на кабинет, но този път изборът на коя партия/коалиция е по негова преценка и усмотрение. Нека поразсъждаваме, дали това ще е БСП, или пък ДБ?!

Корнелия Нинова, председател на БСП, до този момент не е подкрепила официално президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат, въпреки тяхната убедителна заявка, че ще поискат такъв от българските граждани. Дълбоки са съмненията и опасенията за задкулисни игри на Нинова с ДПС и ГЕРБ (Борисов), още повече като се има предвид, че за своите решения като председател на Столетницата тя не се съветва толкова с БСП, колкото с Институт "РЕГО" (НПО) на Калоян Методиев - бивш секретар при президента Румен Радев (който не се позлва с доверие в Президентската институция), както и с Валерия Велева, известна с близките си отношения с Ахмед Доган и Бойко Борисов.

Калоян Методиев започва политическата си криера от структурите на СДС, част от които се вливат впоследствие в ДПС. Примери за това са Христо Бисеров, Лютви Местан, Йордан Цонев и други. Политическат кариера на Корнелия Нинова също стартира от редиците на СДС и по-точно - по време на правителството на Иван Костов.

При тези факти и обстоятелства може да бъде направено обоснованото предположение, че ако БСП получи мандат за съставяне на правителство от Румен Радев, е възможно Корнелия Нинова да се опита да състави кабинет, получавайки подкрепата на ДПС, както и на част от депутатите от новосформираната и вече разпаднала се коалиция "Изправи се! Мутри вън!".

Президентът Румен Радев, обаче, може да реши да връчи мандата за съставяне на представилата се с много добри резултати бутикова коалиция "Демократична България" (ДБ). Много вероятно е ДБ да върне мандата на президента Румен Радев - за сформиране от държавния глава на служебен кабинет и определяне на дата за нови избори за народни представители.

Не е изключено, обаче, мандатоносителят ДБ да поиска подкрепата на "Изправи се! Мутри вън!", "Има такъв народ" и други парламентарно представени елементи и да получим временно правителство с поставени и обявени конкретни цели за изпълнение, което да подаде оставка в средата на летния сезон. Дали този евентуален ход ще донесе позитиви за президента Румен Радев, или ще отблъсне част от електората на БСП, от който се нуждае в президентската надпревара - е въпрос на точни преценки, познаване на обществените нагласи и настроения, както и на аритметика.

При всички обстоятелства пътят е един и води към служебен кабинет на президента Румен Радев и предсрочни парламентарни избори.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 48 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    69 11 Отговор
    На площада всеки ден го повтаряме това.
  • 2 хаха

    60 16 Отговор
    Даже без нови избори, направо да си ни управлява той !
  • 3 Обективен

    40 126 Отговор
    Да изброим успехите на радев в хронологичен ред: - Уреждането на любовницата му с втора държавна заплата и квартира преди да стане най-успешния президент. - Одобряването му от шефа на руска разузнавателна структура. - Тъмното финансиране на предизборната му кампания. - Обидите към действащ президент на България от жена му. - Войнственото му държание към парламента от първия ден на мандата му. - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от НСО заради рокличките на жена му. - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от баща му. - Побоите в 38 ОУ и в софийските дискотеки с участието на сина му. - Размахването на средни пръсти по софийските улици от дъщеря му. - Лобирането му за Грипените. - Възпитаното му мълчание и търпението докато го хока полковник Гундяев. - Скандалът на жена му с Луфтханза. - Ръководенето на група за наемни убийства от офицер от подчинената му служба. - Укриване на документи и възпрепятстване на разследвания от приятелите и подчинените му. - Издаване на държавни тайни от съветника му. - Лобизъм и корупция от секретаря му. - Постоянна война между институциите, водена лично от него. - Обидите към държавните институции на страната лично от него. - Демонстративното неспазване на противоепидемичните мерки. - Призивите за държавен преврат. Ако пропускам някой негов политически успех, моля да ме допълвате.
    4 0

    Коментиран от #11, #15, #21, #25, #28, #29, #30, #45, #61, #68, #73

  • 4 това е пътя

    63 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Избори, избори, избори е ужасът за ДС-арското задкулисие и управляваните от него партии.
  • 5 БКП вечна дружба

    17 27 Отговор
    БКП отново победи. ГЕРБ+БСП+Д(п)С = 148 депутата. Гешев и мафията може да спят спокойно, няма как създателите им да се обърнат срещу тях. Московските бандити също са спокойни - данък русия ще продължи да се плаща ! ДС агентите също ликуват - няма да има лустрация. Избори докато БКП останат с не повече от 30%
  • 6 Възмездие

    65 7 Отговор
    Гешефт ако не бъде отстранен преди новите избори нищо няма да се промени.
  • 7 КОТарАК

    39 7 Отговор
    това е най-добрият вариант , но има вероятност Слави да обедини опозицията и да състави кабинет а бсп и дпс да ги подкрепят. но това правителство ще е много нестабилно
  • 8 Миризлив пор

    16 58 Отговор
    Е, те тогава ни се разказа играта. Дай на простака власт и му гледай сеира, летеца гепи ли кокала няма да го пусне лесно, очаквам извънредно положение заради кризата с ковид-а и отлагане на редовните избори. Е, тогава ще видите какво е затваряне и локдаун, затворени магазини и заведения. А позитивните тестове ще скочат до небето да може летеца да е на власт! Мислете малко бре хора.

    Коментиран от #14, #55

  • 9 Истината

    16 46 Отговор
    МНОГО Е ЛОШО НА ВЛАСТ ДА ДОЙДЕ ПРОСТ ЧОВЕК БЕЗ ПАРИ,А ПЪК И ЖЕНА МУ АКО Е КАТО НЕГО ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА ТРАГИЧНО.!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Последния Софиянец

    52 11 Отговор

    До коментар #9 от "Истината":

    За Тиквата ли говориш!?

    Коментиран от #12

  • 11 Пак ще изберем

    55 13 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Радев ! Не ме дърпай за езика , че ако почна да изброявам за боко няма да ми стигнат някоко поста и ще ми трябват няколко часа да изброя всичко

    Коментиран от #18, #69

  • 12 Не бе за

    10 21 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Кауня

    Коментиран от #19

  • 13 Това

    29 4 Отговор
    е верния път за България и нейните граждани , тези с чест и достойнство !
  • 14 скункс

    45 7 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    личи си ,че си фен на еднокнижника и говорищ даже като него-крадеца вика дръжте крадеца!

    Коментиран от #49, #53

  • 15 Японеца

    31 6 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    По този метод опиши Борисов!

    Коментиран от #20

  • 16 Да,бе

    39 10 Отговор
    Който и да дойде на власт,пак ще е по-добре от досегашните айдуци,които удариха и двойното дъно.Пътя вече е само нагоре.

    Коментиран от #76

  • 17 пройчо

    15 2 Отговор
    "... Политическат кариера на Корнелия Нинова също стартира от редиците на СДС ..."***** Тц....тц...тц......Деян Икебаната му го е казал..?
  • 18 Резаците няма да

    14 9 Отговор

    До коментар #11 от "Пак ще изберем":

    Гласуват тоя път за него
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Опиши го ти

    1 15 Отговор

    До коментар #15 от "Японеца":

    Бе дръпнат
  • 21 Сандо

    8 23 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Нека да добавим и още нещо,а то е най-важното:огромното му желание да въвлече България в проекта Триморие,отколешна мечта на Полша за доминация в района,подкрепян от САЩ заради геополитически съображения /най-вече за война с Русия и подчинението на Европа/,което директно сочи Радев като агент за влияние на американците,нещо,което отдавна подозирахме.
  • 22 ХА ХА ХА

    12 30 Отговор
    ЗА ДА СЕ НАКРАДЕ И РЕЗИДЕНТА, ЧЕ МУ ПРЕКЪСНАХА АВАНТАТА ОТ ГРИПЕН!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 1234

    28 12 Отговор
    Радев да създава партия, ще спечели над 50% и всички да ги натири.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дори

    19 5 Отговор
    и тези от портретите гледат към Радев

    Коментиран от #31

  • 27 Ми да

    9 22 Отговор
    Добре, че е ДПС, че да има правителство в България.
  • 28 БЕЗ НАПЪНИ

    30 8 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    СЕВДО, Я СИ СНИМАЙ ТИКВЕНИЯ БОСТАН И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С КЛЮКИ , ...НЕВЕРНИ !!!!

    Коментиран от #32

  • 29 Сладур

    21 5 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    е няма как да видиш цялостната картина, като събираш трохите със забит нос в пода. Ако всичките ни управници до момента са имали твоето мислене, нямаше да има Държава България.
  • 30 Деааа

    25 6 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    А бе, Мунчо! Той по конституция няма
    никакви.възможности

    Коментиран от #75

  • 31 Да наистина,!чудят се

    5 18 Отговор

    До коментар #26 от "Дори":

    Колко е прост той ,и тези които са го избрали
  • 32 А ти оди си

    4 17 Отговор

    До коментар #28 от "БЕЗ НАПЪНИ":

    Снимай каунестия бостан,и се кланяй по често на божеството
  • 33 Даката

    3 14 Отговор
    Правителството е за четири години.Ако някой решии друго ще е само от сараите и полицията вече ще бие....както сте гласували за чака рака и за оная която предложи пеевски
  • 34 Софиянец

    4 23 Отговор
    Радев без да иска ще върне тиквата на бял джип. Елементарно е, Слави е истинския победител и е редно да е мандатоносител. Застава отзад като коректив с последна дума и оставя да България да свърши работа. Христо премиер и повечето министерства експерти техни. На финала Слави ще обере овациите че е измъкнал България от тинята. Всичко останало е предаване на протестния вот и финал за двете партии. Втори шанс да се елиминират ГЕРБ БСП и ДПС няма да има!!

    Коментиран от #36, #47

  • 35 Страничен

    19 0 Отговор
    Сценариите са много, но всичко ще стане ясно като се съберат дупетатите!
  • 36 Сандо

    20 5 Отговор

    До коментар #34 от "Софиянец":

    Наивник.Изчакай първо да видим кой стои зад Слави,защото той е истинския победител,а Дългия ще е в обичайната си роля - Фронтмен,който чете написаното от сценаристите,на такива им казват марионетки.

    Коментиран от #46

  • 37 Страхотна

    16 1 Отговор
    снимка. ББ си е 100% Тартюф. Страшни школи има в България, доказали се во веки
  • 38 Е вече се успокоих,а си мислих ,че....

    20 4 Отговор
    Гербаджиите са пукнали след изборите!То като гледа човек Боко какви ги говориш е под снега и пред декора на офиса джипка,бях помислил ,че електората на Герб е преял с кебапчета и кюфтета и се е натровил от румънската сланина и отпадъци с които се прави каймата за кебапчетата на избирателите на бандюгите...
  • 39 По всичко личи

    9 4 Отговор
    Че България отива към политическа криза в момент,когато Светът ври и кипи.Браво!Трябва катарзис и той идва,брутален катарзис,който ще продължи в най-добрия случай минимум 5г.
  • 40 Дърт Мин..дил

    22 9 Отговор
    Радев,да обявява президентска република..Давам му правомощия..Да опитаме и от тая демократична екстра..И да погребва Гроб..!!!.Те са опасни за демокрацията..!!!.Щото е бъкано от дърти доносници ,!!!Крадливииии.!!!.Прости,,Ооох мамооо.!!
  • 41 Ало

    23 4 Отговор
    Има си процедура, не се премахва мафиотското статукво с едни организирани от тях избори. Служебен кабинет и нови, честни избори. Ако някой се осмели да прави кабинет сега на фона на протестния вот - национална стачка и протести до дупка. Работата се върши докрай. И без това политиците нищо не правят - по цял свят администрациите си работят без нужда от тулупи.
  • 42 123

    8 7 Отговор
    Пътя е само един-задава се романа "Глад по изпитан Сталинистки начин"
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ДВГНЧ

    9 19 Отговор
    чорапа не трябва да се допуска да прави служебно. предишният загроби с милярди територията

    Коментиран от #50

  • 45 Зах

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Я си пий лекарствата!
  • 46 Софиянец

    11 3 Отговор

    До коментар #36 от "Сандо":

    То е ясно кой стои зад Слави, но са в такава ситуация че ако не свършат задачата за която ги избра народът са аут и на следващи избори ще вземат 4-5% идеята с която е създадена ИТН е да е патерица на статуквото, не водеща политическа сила. И шат на задкулисието главата, без да искат се гръмнаха, а наивникът си ти.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 СИБИР

    12 3 Отговор
    ДРУГИЯ ПЪТ Е ПАНДЕЛА ЗА МУТРАТА И ПАК ИЗБОРИ !
  • 49 Миризлив пор

    1 18 Отговор

    До коментар #14 от "скункс":

    Какъв еднокнижник бре? Хич не ми пука кой е на власт, проблема при едно затваряне като причина за отлагането на изборите за да се държи летеца на власт е, че не мога да работя, не мога да си плащам сметките и ипотеката, банката ще ми вдигне лихвата, ще ми вземе жилището което изплащам вече 10 години. Сега разбираш ли кое ме притеснява? Друг е въпроса, че ще се даде мандат на 3-тата политическа сила, колко са я подкрепили?
  • 50 Бай Йордан

    8 0 Отговор

    До коментар #44 от "ДВГНЧ":

    Е и да си празноглав си е божа работа.Пиши си глупостите.. не ми пречиш.
  • 51 Никакъв

    11 3 Отговор
    Никакъв проблем няма да се състави правителство стига Славчо до има компетентност и смелост да го направи. Даже ще се чуди как да се отърве от натрапената подкрепа на ДПС,както и от Боковите 10 депютата - роби. Ако предложи алгоритъм за неотклонно изчегъртване на ГЕРБ от всички нива на властта,тогава ще се види колко искрена е подкрепата на ДПС....или ще започнат обструкции.
  • 52 ЖОБЕН ТЕНИС

    11 2 Отговор
    ПЪТЯТ Е ЕДИН ПРОВЕРКИ И ПРОСТОТИИ НА ПРОСТАКА С ДЖИПКА !
  • 53 Пенсионер

    9 13 Отговор

    До коментар #14 от "скункс":

    Кой е многкнижник? Нинова и Радев? Те са наблягали на историите на БКП, КПСС и тзисите на конгресите им. Всякаква друга литература им е чужда.

    Коментиран от #54, #56, #65

  • 54 ПРЕСТЪПНИК

    9 2 Отговор

    До коментар #53 от "Пенсионер":

    БОЙКО Е ДВУКНИЖНИК ЧЕЛ Е ВИНЕТУ И УСТАВ НА БКП !
  • 55 Хохохо

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Миризлив пор":

    Простака беше един и ни управлява 11 години.

    Коментиран от #58

  • 56 мисли бе пенсио

    9 2 Отговор

    До коментар #53 от "Пенсионер":

    ти правиш ли разлика между сено и плява, тук става дума за демутризация на България,а не за глуповатия ти пример - историите на бкп и кпсс!

    Коментиран от #63

  • 57 факт

    6 2 Отговор
    преди това чистка на герберастите от властовите позиции в силовите структури и цик!
  • 58 един друг

    2 5 Отговор

    До коментар #55 от "Хохохо":

    Хайде да изброим и "новите"- Слави не обслужваше и дружеше с мутрите ли, ДБ не са били министри и депутати ли, Нинова не правеше приватизация ли, Мая не беше зам шеф на парламента и не писа изборен кодекс ли, Таня и Мулти ли. Какви сте ми наивни или нас правите на глупави....
  • 59 Матей

    7 1 Отговор
    Ето на този журналист можем да му имаме пълно доверие.Даже е учудващо как е успял да пробие тук,след като се наситихме на соросняшки брътвежи.
  • 60 Матей

    8 1 Отговор
    Да ,това в случая е верния път,дори да се тигне до поредица от избори ,през 3 месеца,това е хиляди пъти за предпочитане пред досагашната практика да се изкарват почти цели мандати и постоянно забатачване на проблемите.Изборите пораждат дебати,а в спора се ражда истината,това е аксиома.Няма какво да се бият в горилските гърди мафио-ти-те:народа ни избра,сега ще ни търпите 4 г. и без излишен мрън.Това е осакатена ,изкълчена псевдо-демокрация,която трябва основно да се преработи и механизмите и да са изцяло в полза на народа.
  • 61 ммм

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Любимеца ти Боко е света вода ненапита.
  • 62 ХАН КРУМ

    4 1 Отговор
    ЕДНА СЕДМИЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ,СЕ РЕДЯТ СХЕМИ И ЗАВИСМОСТИ,МЕЖДУ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СУБЕКТИ И НАРОДА СЕ ЧУДИ КАКВО СТАВА.ВСИЧКИ СА ФАЛШИВО ЗАГРИЖЕНИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ДОКАРАНА ДО НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ ОТ ВИДИН ДО РЕЗОВО И ОТ КАВАРНА ДО ПЕТРИЧ.И ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ–ПРЕСТЪПНИЦИ РЕДЯТ ДОЛНИ СХЕМИ, ПАК ЗА НАРОДНА СМЕТКА ДА НЕ ИЗТЪРВАТ ДАЛАВЕРАТА.ДАЛИ МОДЕЛА НИ Е ГРЕШЕН ИЛИ ДЪРЖАВНОТО УСТРОЙСТВО???ДАЛИ СЕГАШНИЯ МОДЕЛ НЕ ПРОИЗВЕЖДА ПОВЕЧЕ ХРАНТУТНИЦИ,ДАЛАВЕРАДЖИИ И ИЗМАМНИЦИ И ДАВА ПОВЕЧЕ СВОБОДА ЗА КРАЖБИ ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ.АКО ПРИЕМЕМ ,ЧЕ МАНДАТИТЕ НА ОПОЗИЦИОННИТЕ ПАРТИИ СА 92,ТО НА СТАТУКВОТО СА 148.КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА ,ЧЕ ТЕЗИ 148 ,ВЪПРЕКИ ДЕКЛАРИРАНАТА ПОДКРЕПА ,НЯМА ДА СЕ СТРЕМЯТ ДА ЗАИГРАЯТ СТАРАТА ИГРА И ДА ПРОВАЛЯТ Т.Н. НОВИ ПАРТИИ.ЕДИНСТВЕНИЯ ,КОЙТО МОЖЕ ДА ДОУБИЕ МОДЕЛА ОСТАВА ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО НЯМА ОБВЪРЗАНОСТИ И ИМ Е ВЛЯЗЪЛ В ДИРИТЕ.
  • 63 Пенсионер

    7 5 Отговор

    До коментар #56 от "мисли бе пенсио":

    Правя разлика. Демутризацията няма да я извършат 'Мутри вън", защото не са честни и достойни хора, а властолюбци, искащи постове. Хора, които ги води само омразата, освен да се изпокарат на друго не са способни. Вече започнаха.
  • 64 ЕХХХ

    1 2 Отговор
    АКО ИМА НОВИ ИЗБОРИ СЛАВИ ЩЕ ЗАГУБИ ЗАРАДИ МЪЛЧАНИЕТО МУ
  • 65 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Пенсионер":

    Нинова не е била член на БКП.А виж твоя любим вожд Винету-ДА.

    Коментиран от #70

  • 66 Ами да

    1 0 Отговор
    Най - после една умна статия! Но третия мандат трябва да се даде на ДПС, за да има служебно правителство! Иначе ще блокират ИТН, защото другите партии не искат промяна в политическата система!
  • 67 Аз Негодника

    1 0 Отговор
    Като гледам ПОТРЕСАВАЩИТЕ резултатите на БСП...Е много ТРУДНО да се каже че Президента и Корнелия са РАБОТЕЩ тандем...По скоро са отблъскващ.Но щом имат желание, да ЗАКРИЯТ партията,само и само да се качат,на власт доказали се курумпета като Румен Овчаров и други.Да действат,и евентоално ако не успеят.БСП няма да помиришат власт,може би 25г...Това да си правиш ПЛАСТИЧНИ операции, и да се представяш за друг ИТН е с много кратко траен ефект,и нездравословна шизофрения - раздвояване на личноста,за партията столетница.
  • 68 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Хората влизат в затвора и за по леки престъпления. КПСС - БКП вечна дружба.
  • 69 Николай

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Пак ще изберем":

    Ами Бойко няма имунитет, почвайте да го разследвате да видим какво ще излезе, щото Радев ако няма имунитет ще го осъдят за държавна измяна и ще влезе в затвора за дълго.
  • 70 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Ха ха":

    Внедрена в БСП от Иван Костов и ДС-ченгета.
  • 71 Docenta

    1 1 Отговор
    Президента няма легитимност за да прави кабинет.Той е прост един руски шпионин и ка ндидат затворник
  • 72 cpv

    1 2 Отговор
    Понеже Радев си отива на есен и мечтите му се сбъдват,да открадне няколко милиона като направи свое правителство!

    Коментиран от #74

  • 73 Барба Ганьос

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Обективен":

    Бравос моето момче: тъп та дрънка! А нещо за моите чекмедженца да споменеш, за Мата Хари, за Еврохолд , за това на "тъп човек що се набива?"...Та действай, набивай си трибуквието и дим да те няма..
  • 74 Стрелата

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "cpv":

    Ти ли ше го заместиш бе Главоч те гепаджиите го направиха президент
  • 75 xa xa xa

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Деааа":

    да, затова тази длъжност трябва да ИЗЧЕЗНЕ!
    Парите НЕ трябва да се дават за синекурни длъжности!
  • 76 ГЛУПОСТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Да,бе":

    ще се молим да оцелеем и все по-зле
    ще става......