Last news in Fakti

21 Април, 2021 13:00 7 321 40

Бойко Борисов в кривото огледало на някакъв зловещ лунапарк

  • бойко борисов-
  • мира баджева

Сюжетът с куцането и патериците също никак не е случаен

Бойко Борисов в кривото огледало на някакъв зловещ лунапарк - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако се чудите защо Калин Вельов и Любо Дилов са проекто-министри в настоящия мъртвороден кабинет на ГЕРБ, обяснението е просто. Така Борисов казва на Трифонов (на символно ниво): гледай ме как обладавам твоите “любими жени”.

Това коментира във "Фейсбук" Мира Баджева.

Те те изоставиха и дойдоха при мен - сега са моя собственост, мога да правя с тях каквото си искам, защото съм по-големият мъжкар, а в тоя кокошарник (България) има място само за един петел...

Сюжетът с куцането и патериците също никак не е случаен - че е скалъпен, личи от самолет. И този етюд има скрито послание към Слави - отвратително цинично, апропо. Борисов е майстор да превръща нечия чужда драма в бутафория. Като в кривото огледало на някакъв зловещ лунапарк.

* Заглавието е на ФАКТИ


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .......

    36 8 Отговор
    ДА МУ Е ЧЕСТИТ НА КЮЧЛЧЕТО НОВИЯ АПАРТАМЕНТ НА САН СТЕФАНО ЗА 500 000ЛЕВА

    Коментиран от #35

  • 2 Хахаха..

    63 8 Отговор
    То,огледалото си е право,ами мусурата му е крива,душицата също! Ако след 2009 бе продължил да тренира,да прави кросове и да заспива уморен и щастлив,и душата,и тялото му щяха да се пречистят! Ама тиква,сър..
  • 3 ГЕЙ ДА ГЕЙ В НС

    43 9 Отговор
    ЛЮБЕН ДИЛОВ ФЪФЛЕКА ЖЕНА НА СЛАВИ ЛИ Е БИЛ?????? ДАНННИ ОТ ФАКТИ -Aкo ce чудитe зaщo Кaлин Вeльoв и Любo Дилoв ca прoeктo-миниcтри в нacтoящия мъртвoрoдeн кaбинeт нa ГEРБ, oбяcнeниeтo e прocтo. Тaкa Бoриcoв кaзвa нa Трифoнoв (нa cимвoлнo нивo): глeдaй мe кaк oблaдaвaм твoитe “любими жeни”.
  • 4 Маргинал

    74 9 Отговор
    Тиквата на дребните интриги казва Политика. Оставката е на лице, вървим по план следва Съд и Затвор.
  • 5 сара

    96 8 Отговор
    Престанете да го отразявате - той се храни извратено с нашето внимание. Сбърканяк, извратеняк и толкова. Жалка история.
  • 6 Мирослав

    69 5 Отговор
    Жалък и злобен както винаги - типично за Разбойко Подрисов.
    Затова и българите му биха шета на Изборите.
  • 7 Коментатор

    96 8 Отговор
    Днес чух с ушите си премиерът Борисов да казва:
    Слави беше шоумен А сега стана политик. Аз съм политик но не смятам никога да ставам шоумен.
    Чак потреперах от това изявление. Ама в България имало ли е по-голям шоумен от нашия преимиер който е в оставка в болнични и нито за миг не спира да прави шоу.

    Коментиран от #39

  • 8 Sss

    59 5 Отговор
    За всички останали партии е ясно, обаче никой не е очаквал, че и ДПС ще се обърнат против ГЕРБ..... След като обилно консумираха от властта на ГЕРБ, дадоха им безброй концесии, Пеевски и Доган усвоиха благодарение на ГЕРБ толкова милиарди от саниране, пътища, тецове, студени резерви и прочие... И изведнъж им забиват нож в гърба, както преди години забиваха ножа във БСП, НДСВ, СДС..... Който се е хванал с ДПС все е изгорял, след като си вземат желаното....

    Коментиран от #12

  • 9 Баджо

    17 62 Отговор
    Къде се беше покрила, сега ще ти слушаме глупостите! Абе много злоби станахте бе, много истериии.То не е Галевица, Дончева, Калинката, Ниновица, а и мъже се включват в ролята на селски клюкарки😁😁😁😁

    Коментиран от #26

  • 10 333

    66 8 Отговор
    Борисов си отива завинаги от политиката! ГЕРБ ще се сринат много скоро! Коя част от "Народа не ви иска не разбрахте?"При следващи честни избори с видео наблюдение и с повече секции в чужбина ще го разберат по трудния начин!Няма кой да позволи на Борисов да заплашва,рекетира,манипулира,да раздава пари и власт еднолично, да обвързва България с мафиотки и приближени на него структури!Времето му, свърши! Сега е свободен гражданин, да се хване като всички хора на работа и да си изкарва хляба с честен труд!

    Коментиран от #20

  • 11 Гербаджия

    15 42 Отговор
    Завистници на Бойко, престанете да му пожелавате затвор и какво ли не още. Достатъчно е да го осъдят вместо на затвор да се яви в парламента и да прочете на глас това което пишат в социалните мрежи за него
  • 12 Даа

    45 7 Отговор

    До коментар #8 от "Sss":

    Помним как през лятото ДПС и ГЕРБ вървяха заедно против протестите.... Двете партии се обявиха против президента Румен Радев, защото застана за протеста и се противопостави на модела Борисов-Доган-Беевски-Гешев.. Дори му пратиха прокуратурата да нахлуе в президентството.... О времена, о нрави !!!
  • 13 $#&_-@+++

    30 7 Отговор
    Не се грижете за Борисов Той може да не остане в политиката но пак ще си изкарва хляба, предполагам че ще стане таксиметров шофьор в шофирането е специалист
  • 14 НЕПРОТЕСТИРАЩ

    26 16 Отговор
    Ти не беша ли обладана от Андрей Райчев?
    Пишеше че си му любовница
  • 15 Бай Пърдечко

    43 3 Отговор
    За такива като Бойко пожарникаря Вазов казва: Теле се роди, умря говедо...
  • 16 чичо

    27 13 Отговор
    Явно Мира е с богат опит в обладаването,те и мисирките ги обладават.
  • 17 Естествено

    38 5 Отговор
    Мира отново е категорично в целта с този коментар. Щом му разконспирираха задните мисли, правете сметка колко са му адекватни и компетентни съветниците

    Коментиран от #29

  • 18 СЛЕД ЦВ.ЦВ. И ЦЕЧ.ЦАЧ

    14 3 Отговор
    ДА МУ Е ЧЕСТИТ НА КЮЛЧЕТО НОВИЯ АПАРТАМЕНТ НА САН СТЕФАНО НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА 500 000ЛЕВА
  • 19 змиятадрънка

    16 25 Отговор
    Тази ялова мазнокоска си е типичната мисирка. То пък бива злоба...
  • 20 Маргинал

    22 1 Отговор

    До коментар #10 от "333":

    Да уточня къде ще упражнява честния труд в ЗАТВОРА.
  • 21 Борисов е

    25 1 Отговор
    от ента ниво.Щом през работно време е приемал жени и правил секс,а после ги коментира с охраната заснетите кадри.Отмъстителен и злобен.
  • 22 Минувач

    18 2 Отговор
    Докато има кой да му търпи / на Б.Б./ клоунадата....
  • 23 ТраЛаЛа

    10 9 Отговор
    уаууууу, кокошката се разкудкудяка, вика петеля да я опраска !!!!!!
  • 24 Матей

    12 2 Отговор
    Той вся и всьо бе,и драматург,и режисьор,и сценарист ,и продуцент,и актьор,прави сценки по Кафка и по Хашек,веселият войник Швейк,сигурно много се забавлява.така е като в НС се намърдаха пак цяло стадо клоуни,подхванаха сериозна клоунада.Да не съм лош пророк,но е възможно да се стигне до команден щаб по спасяване на държавата.ЗАЩОТО РАЗНИЩВАНЕТО И продължава с равноускорителни темпове,герберите са се впуснали да усвояват възлови точки от икономиката и сигурността,оставят само свои кадри на висши постове,другите--аут.Докато клоуните се развличат в НС ,ония действат,продават общински болници,дават тлъсти концесии,изобщо плетат си кошницата.Ще трябва да се разсече Гордиев възел,а това не става с празни приказки.
  • 25 аз съм Веска

    4 1 Отговор
    НЯМА НИЩО ЛОШО В СЮЖЕТНАТА ЛИНИЯ . СЛАВИ СЕ НАВЕХНАЛ , Б.Б. СЪЩО СЕ НАВЕХНАЛ.ПРЕДИ ДА СЕ НАВЕХНАТ , МИНАЛИ ПРЕЗ СТРАННО ПРИЯТЕЛСТВО . И ДВАМАТА ЗАВИЖДАЛИ . ЕДИНИЯТ , ЧЕ НЕ Е ПОЛИТИК ,ДРУГИЯТ ЧЕ НЕ Е ТЕАТРАЛ.
    ВЕСЕЛАТА ЧАСТ- ПОЛИТИКЪТ ТЕАТРАЛНИЧЕШЕ 10 ГОДИНИ , С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД .
    СЕГА ОСТАВА И СЛАВИ ДА УСПЕЕ , 10 ГОДИНИ ДА ДЪРЖИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ .
    ОГЛЕДАЛОТО МОЖЕ И ДА ГО Е ИЗЛЪГАЛО .
    ВСЪЩНОСТ СЛАВИ ОСТАВА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ -С ВЪЗРОЖДЕНСКИ ПЕСНИ , СЪБУДИЛ СЪЗНАНИЕТО ОТ ОПИЯНЯВАЩАТА ГИ ЖЪЛТА ФЛАНЕЛКА .
    И ТУК СИ ПУСКАМ ВЪОБРАЖЕНИЕТО : КОГАТО НЯКОЙ НАРОД ЗАПОЧНЕ ДА СТЕНЕ ПОД НЕПОСИЛНО ИГО , ЩЕ ИСКА ОТ БЪЛГАРИТЕ ВЪЗРОЖДЕНСКИТЕ ИМ ПЕСНИ .
    ... ММММ .... САМО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ....
    Е ТАКА СИ ДАДОХМЕ БУКВИТЕ , И С ТЯХ ПИСАХА КАКВО ЛИ НЕ СРЕЩУ НАС .
  • 26 Не е хубаво

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "Баджо":

    в арията на женомраството да пропускаш такива върхове на женствеността като Цецка Цачева, Искра Фидосова... и по-новите - обладаваната в автомобил на НСО дуловчанка, простакесата ,удостоена лично от Вожда със запомняща се характеристика, явно незадоволената Дариткова...

    Коментиран от #28

  • 27 оня с коня

    10 9 Отговор
    Доста несвързано се изказва М.Баджева и не става ясно какво точно иска и за какво се бори.Какно и да е,това са си нейни лични проблеми,а по-важното е да каже:ЩЕ ГЛАСУВА ЛИ наесен за Борисов,или само ни губи времето?
  • 28 Анонимен

    8 7 Отговор

    До коментар #26 от "Не е хубаво":

    Ти пък само в едната партия си се вторачил! Но за едно си прав те всичките се вземаха много насериозно! Ама много! Тази Мира също! Едно е да режеш на Андрей доматките за салатката на ситно, друго е да се изкажеш смислено!
  • 29 Чичо Тончо

    8 3 Отговор

    До коментар #17 от "Естествено":

    Разкри ги! Ам, чи кък! Като и подсказва изотзадзе ГАЛЪП/Андрей Райчев!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Васил

    10 2 Отговор
    Нашият диктатор живее в някаква матрица и няма излизане от нея.
  • 32 жжжжжж

    2 7 Отговор
    тая мечтае явно за секс. прави намеци за обладаване. но и чал га ра ВИ обеща да ви скъса ....така , че и ти ще намажеш....баджевака.
  • 33 psf

    8 0 Отговор
    Бунтари, осъзнайте се! Мислете за управлението на държавата! Не се разсейвайте с неща, които не кореспондират с важността на решенията, които ви предстои да вземете. По някакъв начин, трябва да компенсирате недостатъчната си управленска подготовка, за да не затрийте България!
  • 34 Ох.. Мирче

    1 6 Отговор
    как искам и аз да те обладая.. Да ти го подам в убавата устичка. Ох на дяда.
  • 35 ко рйечи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от ".......":

    дай повече инфо моля

    Коментиран от #40

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Диоптерите

    2 2 Отговор
    Голяма глупост е написала госпожата с извинение.
    Забравихте ли, че това е проектопредложение с имена, които подлежат на промяна след среща с евентуалните коалицонните партньори, подкрепили такъв кабинет.
    Айде по-сериозно.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Янакис

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "ко рйечи":

    Какво инфо да ти даде един трол. Точно така се прави. Пуска нещо ей така от нищото и изчезва. ходи го търси "......" Кой ненормален от властта днес ще си купува апартамент и то на Сан Стефано ? И между другото тролът споменава и кюлчета. Пълен бъркоч. Ама нали си свикнахте да вярвате и на бусове с двойни дъна, апартаменти в Гърция , Испония , Бахамите, любовници на Бахамите и яхта. Само не сте определили Борисов как яде сукалчетата, печени, сурови или сварени и обезкостени. Злобата край няма. Хубавото и е, че се връща, и то безотказно под каквото и име да пишеш. Черната енергия си знае. Доказано е.