Last news in Fakti

12 Май, 2021 13:42 7 097 100

Александър Симов пред ФАКТИ: ГЕРБ са като сметище за радиоактивни отпадъци – никой не иска да се доближи до тях

  • александър симов-
  • бсп-
  • герб-
  • национална конференция-
  • бойко борисов-
  • служебно правителство-
  • парламентарни избори-
  • предсрочни избори

"Придворните медии и придворната политология говори за преврат. Ако това е преврат, значи е първият преврат, осъществен чрез избори", каза Симов

Александър Симов пред ФАКТИ: ГЕРБ са като сметище за радиоактивни отпадъци – никой не иска да се доближи до тях - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„ГЕРБ нямат никакво право да се правят на жертва. Да не говорим, че това противоречи на техния цялостен политически наратив, който 12 години изграждат, като мъжкарската партия, партията на стабилността, партията, която да поема отговорности. За мен е някаква патология на ума Бойко Борисов да застане и да каже: „Срещу нас е изправена олигархията с всичките си пари“. Това е създателят на българската олигархия. Това е човекът, който направи българската олигархия всесилна и всепроникваща!“.

Това каза в интервю за ФАКТИ депутатът от БСП в 44-тото и 45-тото Народно събрание Александър Симов. Свързахме се с него за коментар върху поведението на ГЕРБ и Борисов по време на вчерашната Национална конференция на партията, а още и върху изборите, които служебния кабинет, назначен днес, ще организира.

„Смятам, че тази подлост, това политическо лицемерие ще гръмне в лицата на ГЕРБ като химична колба“, продължи Симов. „Не може да се прави така. Има граници, които не могат да бъдат преминавани“, каза той.

„С това е свързан и един друг абсолютно нелеп разказ за това, което се случва в България. Виждам, че придворните медии и придворната политология говори за преврат - че в България е осъществен преврат, че хунта овладява страната, че едва ли не ни чака някакъв режим като този на генерал Пиночет в Чили. Ако това е преврат, значи е първият преврат, осъществен чрез избори. Всичко, което се случва, се случва по волята на българския избирател. Българският избирател прати ГЕРБ в незавидното състояние, в което са в момента. Това е иронията: на последните избори бяха първа политическа сила, но са като сметище за радиоактивни отпадъци – никой не иска да се доближи до тях“, коментира още Александър Симов.

„Не виждам ГЕРБ да се опитват да си направят дори елементарна равносметка защо всичко това е така. Вярно, че се намираме в много изострена политическа ситуация и никой не си говори с никого, но дори на този фон ГЕРБ са като отпадъка, до който никой не иска да се доближава, защото мирише твърде лошо.

Те трябваше да си дадат отговорите защо са в тази ситуация, а не да се помпат с някакъв изкуствен медиен адреналин, защото той просто не им върши работа. В политиката това не може да бъде простено. Точно заради това смятам, че ГЕРБ нямат абсолютно никакво морално право да се изживяват като жертви. Те са лошите в този филм. Те са злодеят, който получава своето наказание. Вероятно затова много българи възприемат днешния ден, в който Бойко Борисов не е премиер, като празник“, категоричен беше Симов.

След това разговорът премина към служебното правителство, което беше назначено от президента Румен Радев днес и парламентарните избори, които то предстои да организира. „Задачата на служебното правителство за мен е да организира честни избори, които да покажат реалния вот на хората“, каза Александър Симов.

На въпроса дали едни честни избори и нисък резултат на ГЕРБ биха се припокрили като явления, той отговори: „Според мен ще се припокрият. Истината е, че аз лично се съмнявам в много добрия резултат на ГЕРБ, ако те не държат механизмите, по които си осигуряват и корпоративен, и купен вот. За мен заради това го има желанието в българското общество да се случат честни избори. Темата за честни избори у нас е станала толкова натрапчива именно заради подозрението, че изборите не са били честни до този момент.

Виждаме механизмите, има множество видеозаписи на злоупотреби – например как един от депутатите на ГЕРБ в отиващия си парламент, Иван Тотев, обучава актива как да правят бюлетините недействителни. Затова дойде и толкова голямото желание в обществото да има машинен вот – така поне недействителните бюлетини ще бъдат намалени“.

„Аз смятам, че служебното правителство може да се справи със задачата да осигури честен вот“, каза Александър Симов от БСП в края на разговора. „За мен това означава всеки български гражданин да е сигурен, че гласът му е преброен, както трябва – че е дал автентичната си воля и тя е отчетена. В такава честна среда, изчистена от зависимости, смятам, че ГЕРБ нямат шанс да се тупат в гърдите и да казват: „Ето, ние сме първа политическа сила и това е голям извор на политическа легитимност“, завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 70 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    115 22 Отговор
    Но полицията, мисирките и прокуратурата продължават да работят за ГЕРБ.

    Коментиран от #69, #95

  • 2 Севда

    77 174 Отговор
    ГЕРБ ще се върнат на бял кон, след като хората видят какви сте некадърници всички!

    Коментиран от #13, #14, #20, #35, #76, #85

  • 3 Севда

    68 115 Отговор
    Червени клоуни!

    Коментиран от #29

  • 4 уфффф

    60 71 Отговор
    А бе,селски,а пък понеже вас много ви обичат всички и искат да се прегръщат и да правят правителство !
  • 5 КОТарАК

    84 24 Отговор
    абе кво се занимавате с тия-към тях отношението трябва да е като към престъпници пред затвор!
  • 6 Севда

    33 109 Отговор
    Борисов- бъдещ президент на България!

    Коментиран от #11, #36, #89

  • 7 честен ционист

    44 15 Отговор
    Садам, Кадафи, Баце, предадени от своите.
  • 8 Тодор Живков

    78 29 Отговор
    Не като сметище те са като градска тоалетна а дупката на тоалетна е на Бойко голямата уста!
  • 9 Севда

    45 94 Отговор
    Юли - ГЕРБ, победа!

    Коментиран от #12, #15

  • 10 Гост

    42 64 Отговор
    червен плужек!!!!

    Коментиран от #17

  • 11 Комисията

    71 17 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Севде, ще ти вземем палата.
  • 12 Гешеф

    62 13 Отговор

    До коментар #9 от "Севда":

    Среден!Откъде имаш имение в Бистрица за 2 000 000 ?
  • 13 Чешмеджиев

    78 16 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Севдо , Лаура те погва за къщите и апартаменти за милиони !
  • 14 I ne

    32 9 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Да еднокрак и без подкова
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БСП за България и Радев

    32 29 Отговор
    Прав си Сашо! А сега след успешния кабинет на генерал Румен Радев, всички ще уважават БСП. А тези дето ни се подиграваха в парламента, наричайки ни "статукво" ще пълзят на колене да правят коалиция с нас
  • 17 Село

    18 8 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Заблудени овце има във всяко стадо.
  • 18 Да,бе

    38 11 Отговор
    Когато нещо изглежда и мирише на отпадък обикновено е голям отпадък.
    Народна мъдрост.
  • 19 истината

    29 19 Отговор
    И не само ГЕРБ са "като сметище за радиоактивни отпадъци", БСП и ДПС са същите отпадъци. И те трябва да сеэизчегъртат. Времената се менят. Време е да дойдат ново поколение партии с млади хора високообразовани в западни университети, с европейски манталитет, интелигентни и с опит на запад. Политици с нисък интелект, просгашки изказ и съмнителни дипломи нямат място в българската и европейската политика.
  • 20 коко

    26 9 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Конят ще е бял, ама куц.
  • 21 Цената

    28 29 Отговор
    Ние сме група от 29 човека и за изборите сме се навили да гласуваме ,за тези които искаха увеличение на пенсиите .Значи аут са ,герб,дпс,итн и дБ,тези които провалиха пенсионерите и децата им.Половината сме за БСП,които най много държаха за нас и другата половина за ИМВ.Това е....Който мисли за нас и ние сме за него.Успех....
  • 22 Българин

    45 44 Отговор
    Александър Симов, това което президента направи е ПРЕВРАТ!
    Служебния кабинет е пълен със завършили в МОСКВА национални предатели, с представители на ДС и доказани КОМУНИСТИ!
    Всички те начело с президента обичат до болка Русия и са готови да ни пренесат в жертва!
    Жалкото е че не разбирам робското съзнание на онези, които подкрепят този преврат водени от чувството си за обич към Русия, забравяйки че са Българи и предавайки България!!!
    Нямам нищо против руския народ, добре дошли са на нашите курорти, но не искам Руските политици да определят живота на българите!!!!!

    Коментиран от #46, #56, #57, #82, #88

  • 23 Плюнчо

    28 19 Отговор
    Така си мислиш. Сметище сте ти и корнелия. Дори ние комунистите не ви щем

    Коментиран от #87

  • 24 БРАВО ФАКТИ

    31 18 Отговор
    Точна статия за мутрата от сик и шайката ! Не че Бибитко не е абсолютен пътник , той направо е леш !
  • 25 никой

    37 19 Отговор
    Симов,Герб може да са токсични,ама и вас като ви видят ,все едно к19 виждат.. ..я кажи от 1989 какво полезно свършихте за държавата и хората? НИЩО, едно голямо нищо.При вашите управления и пътища нямаше бе, празнодумец.
  • 26 СБОГОМ МУТРО

    33 11 Отговор
    И НЯМА ДА ЛИПСВАШ НА НИКОГО !
  • 27 jorj

    33 23 Отговор
    Комунистическата сволач изплува, смрад, сталинистко зловоние очаква България!!!! Народа като усети съвсем скоро, какво си е сервирал ще почне да се търчи в комусмрадта, ама ще е късно!!!! Положенията от ковид пандемията ще са малка раничка, в сравнение с неосталинистките травми, които ще ни нанесе Радев и червената му зловеща клика. Помнете!!!
  • 28 onq s konq

    29 26 Отговор
    Браво Симов. Чукай гербаджийте по канчето. Истината обаче боли. Орезилиха се.

    Коментиран от #64

  • 29 Сини ме бе

    20 8 Отговор

    До коментар #3 от "Севда":

    Панелен плъх такъв:)Ти си Седефчо, не Севда.
    Боже.

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Сини сме бе

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "Сини ме бе":

    Сега е ОК.
  • 32 Ангел

    22 15 Отговор
    Как сте комунистически идиоти?

    Коментиран от #34, #38

  • 33 А като

    24 15 Отговор
    гледам БСП изпадна в най-мръсната клоака на историята. Сбирщина от промити мозъци,олигарси,приватизатори и убийци.
  • 34 Гюлбахча

    13 7 Отговор

    До коментар #32 от "Ангел":

    Ей го и тоя многолик безработен.
    Транквиланти! Силни!
  • 35 ШАЛТЕТО

    16 10 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Вчера казах-белио кон го направиа на суджук!Мое да се върне на църно магари!
  • 36 ШАЛТЕТО

    20 17 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Борисов -първият космонавт с еднопосочен билет до Луната!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Тиквоча

    9 12 Отговор

    До коментар #32 от "Ангел":

    Добре сме-само герп и бащицата-Толуп!

    Коментиран от #94

  • 39 КРИВОДОЛСКИ БИК

    10 12 Отговор
    ЯВНО НА ТОЯ МУ ТРЯБВАТ ПАРИ ДА ОСИГУРИ ТЪПКАЧ НА АРАБКАТА. ПРИ МЕН ЩЕ Е НА ПРОМОЦИЯ. ЩЕ ГО ЦЕПКАМ И НЕГО И АРАБКАТА.
  • 40 Сливов

    20 11 Отговор
    А бсп са като изтъркана плоча-иска да засвири,ама не може.
  • 41 Юли

    23 14 Отговор
    БСП, абе къде се слагате и вие в политиката, барабар Петко с мъжете? Краят ви вече много ясно се вижда, защото сте лишени, както от национално отговорно мислене, така и от елементарно чувство за самосъхранение. Как за толкова години, не можахте да разберете, че мястото на България е в Европа и да се адаптирате към тази сегашна и бъдеща реалност. Не може да искате служебна победа или да получите даром власта. Всеки може да критикува и обижда, (особенно вие), но да ръководи държавата с лекота и настроение, може само премиера Борисов. Дойде ви на крака, да ви моли да направите правителство, но резултата е както и се очакваше. А щяхте да спечелите толкова много! Жалко, защото "Господ дава, но в кошара не вкарва"! Сега ще гледате властта, през крив макарон.
  • 42 Гост

    18 10 Отговор
    То защото БСП са светци.
    В пъти по зле са от всички партии.
    Дано изчезнат от политическия хоризонт.
  • 43 Бико

    17 10 Отговор
    Същото може да се каже и за БСП и ДПС, другарю Симов. След изборите на 11.07.21 г. твойта партия може и да я няма в парламента. Злобата, властолюбието и лицемерието ще ви пратят на бунището на историята.
  • 44 Станчо

    9 9 Отговор
    Когато първите две партии си мерят паткиитее твоя глутелос максимус няма място там.
  • 45 Мнение

    15 8 Отговор
    От едно котило сте, просто огладняхте и се облизвате за властта. Властта вие цел, никога не сте мислили за народа и държавата, освен за роднините и съпартийците, останалите да съществуват както могат
  • 46 8535

    16 12 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Публикувано във факти.бг: лужебния кабинет е пълен със завършили в МОСКВА - Къде го прочете това? Кой е завършил в Москва? (Пишеш Москва с главни букви белким някой се хване.) Двама са завършили Харвард, в целия ГЕРБ няма толкова!
  • 47 томка бикова

    10 7 Отговор
    Симов, готви се за публичен диспут с моя колега милиционера-старшина от Стара загора, понастоящем "писател" с номинация за Нобелова награда за литература за 2020 год - маноил манев.
  • 48 Бай Курти

    15 9 Отговор
    Саше ами с вас някой иска ли да прави коалиция!?
  • 49 Хахаха

    16 15 Отговор
    Мнооо си прост Саше!
    За вас спряха да гласуват хората.А ГЕРБ са първа политическа сила,а другите наглеци се писаха победители,но се видя че за нищо не стават!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бико

    14 11 Отговор
    Чета едно изявление на пенсионер от Кюстендил, че ще гласува за Мая Манолова да продължи "ревизията" на Бойко. Искам им кажа на тези пенсионери. Да проверят какъв "юрист" е тази кюстендилска слива, завършила история в института на ВЛКМС в Москва и магистратура по право ?!?!?! в УНСС. Магистратура по право на човек не завършил право!!!
  • 52 БГ ЕС НАТО

    14 9 Отговор
    ИБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПОКАЗВАТ КОЙ КЪДЕ Е И КОЛКО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО
  • 53 Комунивирис

    13 8 Отговор
    8535, я ми кажи, кой можеше да завали в Хардвард? Деца и внуци на червените олигарси и паричките от приватизации и банкови "операции" на фалирали банкови институции на гърба на обедняващия български народ.
  • 54 Комунивирис

    4 4 Отговор
    ЗАВЪРШИ В ХАРДВАРД
  • 55 Тошко

    12 13 Отговор
    Това "сметище" няма да се разпадне и след 1,000г., но БСП са вече ИЗГНИЛИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ
  • 56 Поаро

    11 10 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Другарю герберокомунист, явно скоро не си си пил и хапчетата! Преврата е в болното ви герберско въображение - с вашите малко над 20% накъде сте тръгнали да управлявате?! "Руски агенти" на баба ти хвърчилото- тези хора са професионалисти, ама истински, а не крадливите и некадърни калинки на Борисов от 12 години насам! Това не ти е Калин Вельов с тарамбукито, дето го коландреше Еднокнижника за министър на културата, а кадри на Харвард като Асен Василев и Кирил Петков и компания, начело с достоен човек като генерал Янев!
  • 57 Мим33

    8 6 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    А до сегашния кабинет с какви беше пълен?С такива предатели на американците.Като казваш,,А,,Кажи и ,, Б,,...
  • 58 Гащи

    10 11 Отговор
    Е вече прекалявате с определения. Все пак има много хора които гласуваха за ГЕРБ. И те ли са такива? Например баба ми да не свети в тъмното че ще я определяте като сметище и радиационен боклук? Или е такава защото не е гласувала за БКП Пардон БСП

    Коментиран от #62

  • 59 Го4о

    11 6 Отговор
    Жан Виденов идва е БСП за да разкатае фамилията на такива като СимоФ!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Чичо

    9 3 Отговор

    До коментар #58 от "Гащи":

    Прочети пак статията. На срички, с разбиране на текста. Защото гологлавият говори за партия герп, а не за избирателите и!

    Коментиран от #84

  • 63 Who you bol

    11 4 Отговор
    Дойде тулупа като лъв и излиза като мишок
  • 64 до коня

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "onq s konq":

    Леле, "оня с коня" съвсем обърна посоката на коментарите ...
    Цяла година трови сайта с гербаджийски опорки и вече е "боец срещу герберите". Браво! Явно Боко спря да плаща. Ще се нагласиш по новото време.
  • 65 ОпПала

    10 7 Отговор
    Другарю Симов тез червени домати ги знаем вече ,те си окрадаха и колците вече ,новите завършили в престижни университети платени с откраднати червени пари,ще защитават червените си родители ,нищо ще ги видим до нова година
  • 66 Петър Жеков

    10 14 Отговор
    ГЕРБ са сметище от радиактивни отпадъци, но не смърди, за разлика от памперс- сметището БСП!
  • 67 Жан

    8 7 Отговор
    Саше, бе то и при вас е същото, защото и кака Кури не искат да я доближават.

    Коментиран от #72

  • 68 Джонката

    7 7 Отговор
    Най големия плюнчо, а твойта партия някой иска ли я? Да не стане , д асе борите за четвърто място, че натъм вървят нещата.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 киро

    5 6 Отговор
    заради такива глупави кречетала БКП(бсп) са на 3-о място, а на следващите ще отидат и на 4-о място
  • 71 Точен

    6 4 Отговор
    Само БСП и ИТН гласуваха за добри пенсии на възрастните хора. ДБ се оказаха най-геронтофобската глутница. Не сме забравили тулупа Костов.
  • 72 ттт

    9 1 Отговор

    До коментар #67 от "Жан":

    Кака Кури имаше един много силен ход - блокирането на Истанбулската конвенция. Истината е, че Патриотичният фронт помогнаха също, ама тяхната позиция остана незабелязана. Този ход помогна много на БСП и предложеният от нея кандидат президент спечели изборите (не оспорвам по никакъв начин възможностите и морала на самия Румен Радев, но дотогава ББ и магаре да предложи, печелише изборите). На следващите избори за евродепутати обаче на кака Кури и спретнаха вътрешен преврат, махнаха нейни достойни кандидати (Момчил Неков) и вкараха в европарламента лицето Сергей Станишев, който е въобще най-върлият апологет на Истанбулската конвенция. Този ход, заедно с предлагането за шеф на ДАНС на Делян Пеевски, ме кара да си мисля, че БСП си има своя Дълбока държава (лидери в сянка), които не искат партията им да е на власт. А защо - те си знаят и определено няма как да е нещо добро.

    Коментиран от #86

  • 73 Кой68

    2 3 Отговор
    Стига ревахте на чужди гробища ...
    Вие ако не изпреварите ГЕРБ в това което предричате то сте следващите след тях ..
  • 74 Who you bol

    5 6 Отговор
    Тулупа си взе билет за Дубай
  • 75 Драйфус

    4 2 Отговор
    Може да е бял,но боядисан в черно!
  • 76 Драйфус

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Бял,но боядисан в черно!
  • 77 Иде диктатура

    4 10 Отговор
    В момента се извърши военен преврат, др. Симов, а много скоро Радев и генералите ще направят диктатура. Скъпи братя, българи нека мислим трезво!

    Коментиран от #90

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Nostradamus

    10 5 Отговор
    Тъжен ден за герберунгите и вожда им боко Мутрата:
    Детронираха вожда.! Отнеха му властта без която той е никой! Отнеха му джипката!
    От ГЕРБ се гърчат и квичат.
    На Амбразурата се хвърлят Гербер, след Гербер, но вече е късно. Вожда борисоФ е политически труп, а скоро може да стане и клиент на прокуратурата!
    Благодаря Ви господин Президент.
    Бог да ви пази!
  • 80 удовлетворен

    6 7 Отговор
    Раковото образование Слави нрифонов създадено от БСП за да обърка хората беше прекалено успешно и анихилира БСП.
    Връщането назад ще е трудно и на много места невъзможно.
  • 81 ТОЙ

    1 0 Отговор
    Простотията е по хората
  • 82 Колев

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Преди да пишеш Българино отвори и някой друг сайт, щото това, че си анонимен слага поредното мръсно петно върху нацията ни.АМЕРИКАНЦИТЕ ИГРАЯТ БЕЗЦЕРЕМЕННО И СИ ОСВЕТИХА “СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ЛИДЕР”
  • 83 Токсиколог

    7 9 Отговор
    Излагаш се Симов , от вас комуноидите няма как да са по токсични .....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ха ха ха

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Севда":

    Надявай се, калинке! Опищяхте света за някакъв заем, който и внуците щяли да връщат, а като се върнахте взехте 10 пъти повече заеми. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА!
  • 86 пфф

    2 2 Отговор

    До коментар #72 от "ттт":

    В БСП няма дълбока държава, но си имат ПЕС. Вътрешната опозиция освободи терена за Борисов, а той се настани на лидерско място. Гледате и не виждате!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Това

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Това са пълни глупости. Не виждаш ли, че всеки един от тях е изчел по един вагон книги и учебници? А не половин книга! Поне прочети биографиите им. Поне виж, че не са поцинковали кофи, а до сега са били на престижни, международни длъжностти.
  • 89 Нона

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Севда":

    Достатъчно ни прави засмях пред цяла Европа!Стига толкова!
  • 90 Чичолина

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "Иде диктатура":

    По-голяма простотия скоро не съм чела!Без тиквата иде краят на света!Ха ха ха ха
  • 91 Дебилчев

    1 5 Отговор
    То пък някой си умрял за вас-бсо, никой с никого се не може, то се видя, айде ку...р...енски номера- "теб всички те мразят", изпитан способ, да не сме вчерашния, алоооу
  • 92 РЕКАТА

    6 0 Отговор
    Преврата се състои в това, че една група придворни (всякакви) ще останат без ЛЕБ! И понеже 12г са се ОПРЕДЕЛИЛИ КОГО Б-ЛИЖАТ, СЕГА ШЕ ОСТАНАТ БЕЗ ХОНОРАР. Който е натрупал-натрупал, който чака следващия..жална му майка! За реноме, имидж, достойнство, морал ..............НЕ КОМЕНТИРАМЕ ВЪОБЩЕ! БО(КЛУ)ЦИ!@!!! При първа възможност, ше ви изхвърляме в контейнерите за боклук. Така, както направиха в Русия! В най-крайния случай можеш да ме осъдиш за хулиганство....:) А аз ще те изхвърля в контейнера с боклуците! МИсиркиииииииииииииии!
  • 93 Аз Негодника

    3 3 Отговор
    Тавариш...Усрахте К.РО
  • 94 Путин

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Тиквоча":

    Тиквата да те хване и в дупето
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Биби Кинг

    0 2 Отговор
    На тоа мо опадала перошината, явно се навартал около радеоактивнио ГЕРП деа!
  • 98 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ПО КАКВО ГЕРБ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ БСП.
    РАЗПРАВЯТ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ , ЧЕ СА НА 150 ГОДИНИ .
    ТОВА ПРИЗНАНИЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ ОТ ХОРА, КОИТО СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ В НАРЦИСИЗМА СИ , И СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ПАРТИЯТА Е НЕДОСЕГАЕМА .
    С ИЗМАМЕН РЕФЕРЕНДУМ УНИЩОЖИХТЕ МОНАРХИЯТА .
    С НАГЛОСТ И НАХАЛСТВО ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ , И ДА СЕ ЗАВЪРНЕТЕ ПОБЕДОНОСНО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА .
    КОРНЕЛИЯ СЕ Е ПОКРИЛА И ЧАКА МАЯ И СИЕ , ДА И СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА .
    СБЪРКАЛА Е КОНЧЕТО .
    ББ СЕ ЗАВРЪЩА НА БЯЛА КОБИЛА .
  • 99 Антиболшевик

    2 0 Отговор
    По токсични от вас ,уж бившите кщомунисти няма ....
  • 100 РАДИОАКТИВЕН

    0 1 Отговор
    НЕ ЗНАМ ЗА ВАС НО АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ИТН.