Last news in Fakti

31 Май, 2021 18:00 11 998 70

Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ

  • стефан гамизов-
  • нек-
  • бойко борисов-
  • русия

Българската държава е била под окупация, пише Гамизов

Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Публикувам документ старателно укрит от правителството “Борисов”, за да не попречи на плащането на 1.2 милиарда на руснаците и да не се стигне до разследване, че са закупени непригодни технически и икономически ядрени реактори. Внимателно прочетете детайлите в него! Отбележете абсолютната липса на реакция на шефа на НЕК Петър Илиев, който е известен с подаръците си на скъпи пури да си пушат заедно с Бойко Борисов, както и на Теменужка Петкова. В този документ всичко е ужасяващо, защото показва, че българската държава е била под окупация, а властниците ѝ са влизали в заговори срещу нея. Четете детайлите ред по ред! В тях ще откриете невероятни истини и описание на ужасяваща наглост от страна на правителството на Борисов!

Мир на праха му на който е подписал този документ!

Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ

Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ
Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ
Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ
Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ

Гамизов публикува "старателно укрит" от правителството “Борисов” документ


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 81 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    177 14 Отговор
    Затвор за Бойкошенко и ГРОБ!

    Коментиран от #23, #27

  • 2 Юрий Чайка

    138 9 Отговор
    поздравявам опг ГРОБ с погребалния марш :)

    Коментиран от #29

  • 3 Майна

    43 82 Отговор
    Това в интерес на Козяк ли е....Не вярвам на Гамизов , въпреки, че за Борисов съм сигурен , че му е в стила...
  • 4 Бойко

    45 88 Отговор
    Този пак ли го изтърваха от лудницата в Карлуково?
  • 5 шефа

    129 13 Отговор
    Защо доказания престъпник Боко Тиквата не е вече в следствения арест с повдигнати обвинения,а се кандидатира за водач на листа в Пловдив,къде е правителството или пак прах на хората в очите.

    Коментиран от #67

  • 6 Браво

    103 10 Отговор
    Още една далавера на крадците видя бял свят.
  • 7 30500

    115 12 Отговор
    Борисов май те хванаха по бели гащи или направо без? Борисов съд и затвор за всичката ви кражба, рекет и престъпна некадърност! Борисов открадна парите на 55-60 000 Българи от лихвоточките! Гешев Каскета какво се чудиш и маее, кака Сийка няма ли да спретне някой напоителен брифинг!

    Коментиран от #55

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ми сега

    76 9 Отговор
    Не знам, трябва да се измисли нещо. Тези документи може да са фалшиви, а Гамизов да си съчинява...- гласял отговорът на Борисов.



    Говори се също, че от Москва ядосани персони на свой ред звъняли на Борисов. Не можели да повярват, че лидерът на ГЕРБ и ексминистър Теменужка Петкова са спипани „по бели гащи“, както се казва.

    Такива слухове доситигнаха до Фрог нюз. Съобщаваме за тях, защото упорито се разпространяват в политически и бизнес кръгове, които претендират за добра информираност.



    Въпросът дали Гешев е търсил Борисов да умуват как да реагират, е от изключителна важност. Ще отрекат ли двамата публично или ще си замълчат. Всеки слух става истина в мига, в който бъде официално опроверган, - казвал Стив Джобс. Не твърдим, че случаят с Борисов и Гешев е такъв, но става дума за милиарди, за тайни сделки, което нажежава ситуацията до крайност. Засягат се националните интереси - особено чувствителна материя.



    По-рано днес Гамизом публикува текст, в кото се казва:



    „Поради изключителната наглост на Бойко Борисов с изявленията му вчера, че “национални предатели”, искали различни неща да е вършел, каквито всъщност реално бяха участващите (истински национални предатели) в неговата диктатура, утре ще публикувам част от документ, който Теменужка Петкова скри и е свързан с манипулирането на арбитражното дело в Женева за АЕЦ “Белене”.

    Този документ е достатъчно доказателство да се направи обосновано предположение, че това дело е бил
  • 10 Сделано в СССР

    59 22 Отговор
    Има ли сделка с Русия, в която да няма корупция, нагъл грабеж и убийство ???!! Докога ще ги търпим тези ур0ди ?

    Коментиран от #66

  • 11 Браво

    82 10 Отговор
    Браво Стефане. Изпрати този документ в Брюксел, да видят какъв двоен агент имат в България.
  • 12 Румпелщилцхен

    79 9 Отговор
    Разстрел за националните предатели!
  • 13 190 Трильона

    35 16 Отговор
    Ни дължат Ватенки те от 1703 г
  • 14 Кой ти го

    27 43 Отговор
    предостави този документче, драги? Ама ти до вчера славославяше Борисов и ГЕРБ - пак по нечия поръчка - от същите поръчители... Истината господарите да действат срещу лакеите си на принципа "уморените коне ги убиват" сега ще се стовари върху Борисов.Не че е за съжаление, държа сЕ доста самовлюбено и в стил "никой освен мен" , реализираше алчността и некадърността си - но поне можеше да прочете "Тютюн". Помните ли Борис Морев, който болезнено откри, че истинските господари са други, а той е само създание, на което отпускат юздите по тяхно желание... В случая Гамидов е в ролята на лакея, който представя съобщението от господаря. а това съобщение гласи: "Толкова!"
  • 15 Последствия

    67 7 Отговор
    Защо все още Борисов не е арестуван!?

    Коментиран от #31

  • 16 Кво става

    61 6 Отговор
    Няма ли кой да ги арестува всичките от бандата
  • 17 ХАН КРУМ

    53 6 Отговор
    ЗА КАКВО СА И НА РУСИЯ ШПИОНИ,КАТО СИ ИМАТ МИНИСТЪР –ПРЕДСЕДАТЕЛ.
  • 18 Пенков

    52 4 Отговор
    Страх тресе шайката, размириса се на мръсното им пране. И ще става само по-лошо за тях.
  • 19 м@н@фите от ЦСЗ

    35 5 Отговор
    Чакаме го Бойко с нетърпение!
  • 20 аз съм

    24 29 Отговор
    Гамизов е битово недоразумение - нищо общо няма с енергетиката и е използван от американците за мръсни поръчки !!! Можете да проверите какво образование има и какво работи / освен даване на интервюта / !!!
  • 21 Призовавам за арест на лицето

    41 7 Отговор
    Бойко Методиев Борисов ! Немедлено !
    Той е истинската Мата Хари !
  • 22 Браво на Гамизов !!!

    38 4 Отговор
    Бойко българоубиец в затвора!
  • 23 Гербаджия

    8 25 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти какво ? Май избиваш комплекси, като висиш във Факти и гледаш да си пръв, за да вкараш Бойко в затвора. Е, няма да го вкараш. Най -много да вземеш ти да влезеш, защото имаш крадливо мислене. А с висене по форумите скоро ще закъсаш финансово. И понеже всичките наркомани, лумпени и некадърници от площадите, при първа възможност крадете, пробвай се. Може и да не те хванат.
  • 24 Враг пред портите

    32 6 Отговор
    Арестувайте предателя Борисов.
    Има ли достойни българи в страната?!
  • 25 вмирисанкомунар

    8 17 Отговор
    Хайде бе неграмотници - четете да видя какво ще разберете. Поредното гръмко , но както в повечето случаи не на място и изсмукано от пръстите заглавие. Четете внимателно и ще видите как два юридически субекта се топят взаимно. Чудо голямо. Вече на глава ще се изправят само и само да изровят нещо срещу ГЕРБ и не могат, при наличие на всички лосдтове на властта. Добре е че всички виждан неистовите им усилия от всеки новоназначен чиновник до фатмака. Разните "мухъли" като министъра на МВР само работят за ГЕРБ. Ще видите на изборите.
  • 26 Пич

    20 15 Отговор
    Тоя Гамизов ще получи апоплектичен удар от зор да си изкара парите . Такъв идиот не работи дори за американската държава , а взема пари от частни лица ( компании ) . Прекалено много имат интереси да не развиваме ядрената енергетика , а те да решават какво да ми продават и на каква цена . Маиккопродавци като тоя , за 30 сребърника и брата си ще продадат. Редица наши правителства бяха пресирани , за да преустановят развитието на важни енергии проекти за страната ни . Единствено Бойко успяваше да лавира на Зиг - заг между мините , и да придвижи нещата напред . На комунистите това не им беше по силите , на чалгарите също няма да бъде . Има купища червеи като тоя , които изпълзяват , за да ни продават на чужди интереси , и то частни .

    Коментиран от #51

  • 27 ПИТАЩ

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Че дане ги е Произвеждал Борисоф Реакторите ве Троле, що не рипаш срещу руснаците дето са ни ги набутали, А ???
  • 28 В гроб са комуняги и предатели!

    15 5 Отговор
    Всички до един!
  • 29 фгорния

    3 16 Отговор

    До коментар #2 от "Юрий Чайка":

    Къде си чул "Погребалния марш" бре Пинокио ? Я си виж червения комунистически лъжлив нос. Скоро тия като теб няма да могат да се разминават по улиците. Много станахте лъжливите наркоманчета. За едната дозичка ще затгриете България бе.
  • 30 ужас

    12 12 Отговор
    Гамизов, след като в Белене се намират 2 нови реактора, това значи, че те са били поръчани от наша страна , изработени и доставени. От което следва, че те трябва да бъдат заплатени. Гамизов, а защо трябва да вярваме на това, което е описано в тоя документ. Той е основан на предположения и тенденциозни твърдения. С една дума "Кьор фишек", пий една студена вода и не се занимавай с руснаците, много много си малък.
  • 31 Чукачакарача

    4 11 Отговор

    До коментар #15 от "Последствия":

    Ако се аргументираш защо да е в затвора, веднага ще го вкарам. Само не ми декламирай глупостите от миризливите ви наркомански сборища. Искам членове, алинеи и доказателства. Май те надцених интелектуално, а?
  • 32 несъгласен

    7 14 Отговор
    Автора на този материал ми прилича на агент провокатор! Използва всякакви варианти да внушава омраза срещу Борисов, без обаче да предлага нещо в замяна! Значи е намислил нещо с много по ужасяваща наглост!
  • 33 Кабелжията

    20 3 Отговор
    Искаме справедлив процес срещу
    Предателя на България т.н. БИБИТКО!
    С кодово име Буда,за заблуда !

    Коментиран от #35

  • 34 Може ли да търпим предатели ?!

    12 2 Отговор
    След поп Кръстю ?!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Шуми Марица окървавена....

    15 3 Отговор
    Има ли достойни български офицери ?
    Да арестуват един предател!
    А дано ама надали!!!
  • 37 Той

    7 11 Отговор
    Ако има по алчна и напориста гад от Боко то това е Гъзмизов
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Сандо

    7 8 Отговор
    Това ли е голямата сензация?Разбира се тук имат думата специалистите,но аз като непрофесионал в тази област оставам с впечатление,че това е писание на обидени от несполучливо участие в проекта участник.Може и да греша,затова ще очаквам реакцията на запознати специалисти.Във всеки случай изобщо не видях нещо,в което да се вини руската страна.И още нещо:усетиле шума на големите пари,нашите хора направиха всичко,което можаха за да корумпират проекта и за мен това е основната причина той да се провали.А колкото до Гамизов:марионетка,чиято последнамисъл е за българските интереси.Такива е най-добре да се подлагат на трудотерапия за поправяне на недостатъците във възпитанието.
  • 40 Просто човек

    9 3 Отговор
    Няма брифинг на комсомолците от ГроБ...
  • 41 mi6osp

    11 5 Отговор
    Фалшиви документи или некомпетентно мнение на Гамизов. Водеща в света компания за строеж на АЕЦ никога няма да жертва репутацията си по такъв глупав начин.

    Коментиран от #53

  • 42 Чегърт чегърт

    9 3 Отговор
    Всички тикви у затвора!
  • 43 А бе

    2 5 Отговор
    вчера борисов пропуснал ли е да изяде някой ?!
  • 44 Тия НЕСТАНДАРТНИ РЕАКТОРИ НАЛИ

    5 3 Отговор
    Ща си ги монтират те .ГАРАНЦИЯ СИ ИМАТ.НЯМА ДА ГИ СГЛОБЯВА НЯКОЙ ИНДИАНЕЦ ОТ МИСИСИПИ......ПАААААК ПУНТАЖИ ....

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 По важното е че

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Тия НЕСТАНДАРТНИ РЕАКТОРИ НАЛИ":

    Тези оплюващи доклади са от Агенции на земята на племето апаши чероки и т.н.....
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Асенов

    5 3 Отговор
    Президента, на база избори и конституция държи една власт - изпълнителна.
    Законодателната е разпусната до избори.
    ГЕРБ по някакви никому неясни причини нямащи нищо общо с демокрацията и правовата държава държи две власти - съдебната и медиите.
  • 49 mi6osp

    1 1 Отговор
    От санкциите на САЩ най-много ще пострада Украйна, която внася големи количества евтини дизелово гориво и бензин А 95.
  • 50 Неразбрал

    6 2 Отговор
    Къде другарят Блеър е научил толкова добре български език, та да напише такова писмо?!?!

    Коментиран от #52

  • 51 Пичага

    5 0 Отговор

    До коментар #26 от "Пич":

    Много кухо. Ти би ли пуснал фалшив документ с такова твърдение? Освен ако си японец и имаш бикини за сепуко.

    Коментиран от #61

  • 52 Ех тези днешните гербери

    1 4 Отговор

    До коментар #50 от "Неразбрал":

    На умен ли се правиш или по природа си такъв?
  • 53 Японеца

    0 1 Отговор

    До коментар #41 от "mi6osp":

    Фалшиви документи? Имаш ли бикини за сепуко? Ей много умно а фалшиви.
  • 54 Гост

    5 4 Отговор
    Този "документ" е фалшив, а това мюре Гамизов няма да изкара дълго в нормално състояние, защото е предвидено да бъде настанен в психиатрия с диагноза, която ще отговаря напълно на налудничавото му състояние, за да бъде спасен от самоубийство.
  • 55 Това също е лъжа!

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "30500":

    Ние си взехме парите от лихворочки.Свекърва ми и свекъра ми имаха лихворочки във Велико Търново.Дъщеря ми се включи в строеж в София и ги използва.Ама какъв кеф е да се обвинява и лъже!!!Колкото повече лъжи и злоба срещу Борисов,толкова повече ни стягате да го върнем на бял кон.За вас не знам,но да ни управляват по комунистически,аз не искам
  • 56 Гост

    4 2 Отговор
    Понеже нямам тази фалшификация, затова Гамизов ще завра в едното ти място къдео слънце не огрява, това същото написано, но написано на дебело дърво, а с това мазната ти узмивка ще бъде изкривена до такова състояние, че няма да ти помогне и пластична операция в терористан.
  • 57 Това също е лъжа!

    1 2 Отговор
    Да се чете лихвоточки. Не си отговарял на условията,ама да лъжеш....
  • 58 АНОНИМЕН

    7 1 Отговор
    "- Нa 5.11.2008 г., въпрeки чe мeжду НEК и ACE нe e нaлицe Дoгoвoр зa ИДC, ce пoдпиcвa Дoпълнeниe 5 към Cпoрaзумeниeтo oт 29.11.2006 г. зa пoръчкa и прoизвoдcтвo нa oбoрудвaнeтo c дълъг цикъл нa прoизвoдcтвo (OДЦП) зa блoкoвe 1 и 2. В тoвa дoпълнeниe e включeнo ocнoвнoтo oбoрудвaнe зa цeнтрaлaтa (рeaктoрнa инcтaлaция, пaрoгeнeрaтoри, cиcтeми зa пacивнa зaщитa, прeзaрeждaщa мaшинa, пoлярeн крaн, пoртaлeн крaн, турбиннa инcтaлaция и др.)."
    От това допълнително споразумение подписано по времето на Станишев и Овчаров от някакъв началник-отдел/Красимир Премянов/ в министерВството идва всичката тая помия!
    По после дойдоха трима американски сенатори при Орешарски и го "напляскаха" и заминаха в небитието Белене и Южен поток! После клекнаха и Бойко и Народното събрание!
    Сега пак се мъти нещо в българската енергетика щом тоя Гамизов е изпълзял от швейцарската си дупка!

    Коментиран от #64

  • 59 67889

    4 3 Отговор
    Укрит документ, ама гамизов го има, ааа...кво шъ кажете

    Коментиран от #68

  • 60 мдаааа

    3 4 Отговор
    Не мога да разбера русоснята ... Умират за Русия , а мразят Бацо , който ни е предал на Путен ..🤔
  • 61 Пич

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "Пичага":

    Господине , не давам мнение за истинността на този документ а и вие не би трябвало , освен ако нямате ясновидски способности , или сте шеф на " Росатом " , но не вярвам и в двете . Важно е , че се използва за манипулиране и нагажане на фактите от този ....... Реакторите ако не знаете , не са поръчани от правителството на Борисов . А за качеството им говори това , че и " Уестингхаус " , и французите искаха да работят по проекта . Ама жалете за тоя Юда , Гамизов , щом дотам стига мисълта ви .

    Коментиран от #63

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Пичага

    4 2 Отговор

    До коментар #61 от "Пич":

    Нищо не разбрах от герберското квичене. Бях ясен че това ако е фалшиво Гамизов си е направил сепуко. Господине, знаейки че документите са пипани, бихте ли ги обявили?
  • 64 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "АНОНИМЕН":

    Началник-отдела е Красимир Първанов, а не Премянов! Моя грешка! Него по-късно го отсвириха заради един апартаментгейт!
  • 65 Абе Гамизов

    3 2 Отговор
    кога ше драснеш некой ред и за Ф -16ките, щото там работата много по- смърди и сме по-увътрени??
  • 66 Сделано в БГ

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "Сделано в СССР":

    А има ли сделка с Русия,която да се е реализирала без благословията на комундела-Борисоффф...?!?!
  • 67 Моряка

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "шефа":

    Нали знаеш ,бе човече,защото си има Главен прокурор.Докато го има Каскетаняма да има правосъдие.
  • 68 реалис

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "67889":

    Колега това е писано от автора на списание "Мурзилка" . А Нагамизов от джоба си и изпозвана тоалетна хартия може да извади.
  • 69 Бай Даньо

    3 0 Отговор
    Боже какви глупости!? И какво точно доказва това!? Какво е под черното? Безмислоца. Аз лично мисля че случая е както обикновено в България тежка некадърност отколкото злоумисъл корупция и престъпност ...
  • 70 cpv

    1 0 Отговор
    Гамизов,пак пишеш глупости!Този документ е последица от издънките на другаря Станишев,когато бе министър председател!Тогава Росатом ни осъди за 500 мил.и данъкоплатците трябва да плащат сега!Тогава започна да се строи АЕЦ "Белене" и се изкопа един голям гьол и България загуби 1 милиард от тази необмислена авантюра!Затова не пиши сега тия глупости да заблуждаваш хората!