17 Септември, 2021 13:00 5 991 46

Най-слепите български евродепутати

  • адв. владимир шейтанов-
  • български евродепутати-
  • лгбти

Адв. Владимир Шейтанов, фейсбук:

Най-слепите български евродепутати - 1
Адв. Владимир Шейтанов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Най-слепите български евродепутати, които за 3 години не видяха, че българските ЛГБТИ привърженици, които са абсолютно малцинство сред техния народ, получавайки идеологическа, политическа, морална и материална подкрепа, се опитват да извиват ръцете на над 90 % от българското общество, в т.ч. Конституционния съд, Президента, БПЦ, Мюфтийството, Католическото и Протестантските вероизповедания. Не успяха да прочетат Конституцията, Конвенцията за закрила на детето, Решение по конст. д.№3 от 2018г. на КС на РБ, Пакта за социалните, икономическите и културните права на гражданите и защитават ЛГБТИ идеологията и стоящите зад нея капитали. Ако те обаче са избрали да служат на материалния си и кариерен интерес, то това не означава, че с това изпълняват добре ролята си на български евродепутати. Нека да сменят поста си на български и да го заменят с поста на френски, немски, италиански и т.н. евродепутати, с произтичащите от това материални и правни последици. На моята страна не са ѝ необходими защитници на чужда кауза, нарушители на КОНСТИТУЦИЯТА и Решенията на КС.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 100 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Друга тема

    77 4 Отговор
    В Бългaрия трябвa дa ce cъздaдe cиcтeмa или инcтитуция, кoятo дa пoмaгa нa нac - бългaритe и дa зaживeeм дocтa пo дoбрe, нo и дa ce чувcтвaмe у дoмa cи, a нe кaтo у дoмa cи !
    Зaщo нямa тaкaвa инcтитуция в Бългaрия кoнкрeтнo зa нac - бългaритe ?

    Коментиран от #28, #35, #44

  • 2 Българка

    119 4 Отговор
    Думи на истински мъж. Браво колега!
  • 3 Верно ли

    52 11 Отговор
    Браво! Какво пак е надробил Радко?

    Коментиран от #46

  • 4 гадно

    47 6 Отговор
    Ма как така това не са "европейски ценности" това ще отговорят слепите ни депутати.
  • 5 Газта за БГ 900 $

    42 6 Отговор
    Газта за Германия 220 $
  • 6 Българка

    11 78 Отговор
    Този човек е против моите и на моите политически приятели възгледи. Ние от ДБ сме заложили на гласовете на ЛГБТИ. Ние и нашите приятели и евентуални съпартиици г-дата бивши служебни министри заставаме твърдо за Истамбулската конвенция.

    Коментиран от #10, #20, #29, #34, #36

  • 7 БАЙ Х@Й ‼️

    61 5 Отговор
    Всички отдавна ни убеждават по различни поводи, че демокрацията ИМА само когато малцинството налага на мнозинството своето желание‼️
  • 8 дасф

    48 3 Отговор
    Всичко е временно ,един ден пак ще се строят концлагери и ние нормалните ще си отдъхнем !

    Коментиран от #24, #31

  • 9 и що риве

    4 27 Отговор
    Нещо против Надежда Крупская Кумунистическия Интернационал и общите камсамолки дето по партийна линия СЕХ не отказват ли риве?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Рошко

    30 2 Отговор
    Браво, това показва че 10% с пари демек купени, могат да се налагат и командорят останалите, досущ като ковид
  • 14 Българка

    2 11 Отговор

    До коментар #11 от "Верно ли":

    Коментар 2 и коментар 6 ги написах аз (за майтап) ти кажи коя съм интелигентната или трола?

    Коментиран от #15, #16, #27

  • 15 Верно ли

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Ясно ми е, че ти си ги писала, онази няма да го нарече "колега", УФсу!
  • 16 Си ган

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    с една дума да обобщим- тролоинтелигент :) че да не се мъчим.

    Коментиран от #19

  • 17 Бай Митар

    41 1 Отговор
    Всяка цивилизация си има начало, зенит и упадък. Западната е очевидно в последния период, но ние точно в този момент решихме да копираме и да се „приобщим” към нейните „ценности”.
    Явно и Европейският съюз не е вече „Общност на нациите” както мечтаеше генерал Шарл де Гол. Той се е трансформирал в псевдодемократична фасада, зад която еврейската и мюсюлманска мафии богатеят и убиват християнството и неговите исконни морални стожери.

    За да оцелеят европейските народи задължително трябва да изхвърлят либерастките теории и да се върнат към своите християнски корени , в противен случай ги чака разпад. Тотален.
  • 18 Верно ли

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "РашкOFF":

    По-скоро ще е някое "ТО", като му гледам изявите (за трола говоря)
  • 19 Българка

    10 4 Отговор

    До коментар #16 от "Си ган":

    Да, супер, много точно казано. Респект за точния коментар! :))))) Развесели ме.л, така тпябва да бъде, че тукашните корифеи са се взели много на сериозно.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българка

    3 9 Отговор

    До коментар #20 от "Офф":

    Г-н 80%-в ,интригата е извън вашия капацитет на умствени познания.:)))
  • 22 дико

    26 2 Отговор
    Станишев не е българин а долна подлога заради лични интереси , а и гаджето му ЕЛЕНА се оказа МЕНТЕ . Кой ги упълномощи да гласуват за гей бракове у нас . Ако НИНОВА е отговоре лидер , да ги отзове в името на народа който е 90% против това решение .
  • 23 Анонимен

    2 15 Отговор
    Оставете ги да си живеят в мизерията. Много умни се изказват, а и кой има близки на запад, знае как е в Германия, и в Линдон. Колкото да плюете по Кракицата, там е демокрация, и много мислят за народа си, а в България, който има връзки и днес се отзовахте в ямата дълбока и ум не ми пибира, как ще ги стигнете Европейците, като с една заплата си купуват, пералня, телевизор, ремонт, карат коли на 300 км от жилищата си и прочие. Могат, но кои журналисти, доктори, съдии и шефовете, но не и обикновен човек, а примера, който ви давам е от народа и работи общи работи, демек хамалин, нищо, че има образование, но там те казват, няма значение, кво ще работум, важно е да падат пари, а в Бг всеки от 30 години иска да работи на стол, а много, които искат българи са със средно, но търсят връзки, искали в общини за стаж, ум не ми побира, а има хора, обичат да се задоволяват младите де, пазачи. Млад, здрав, но кои смее ние да ви съветваме. Кой каквото си надроби в бг да си го сърба, поне да са добри, но злобни и като им кажеш за запада, нашите деца ходиха и не им хареса и се върнаха и днес с психически проблеми с телкови решения, на улицата се срещат и дават парите. Чипа българино. Ляга ставай честно, за да я има Бг и да живеете като западните държави, ако не, бъдете здрави и добри хора.

    Коментиран от #37

  • 24 Трифонов

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "дасф":

    Не, не всичко е временно! Всичко е безсмислено! Защото човекът е обречен на гибел, като биологичен вид. Ще изчезне до няколко хиляди години. Не повече от 2-3. И в рамките на няколко стотин хиляди години, от неговото съществуване няма да остане и следа на тази планета така, че ако след това възникне или се засели друг разумен биологичен вид той няма да попадне на никакви следи от съществуването ни. Човекът е агресивен, алчен и не кой знае колко разумен. В същото време е слаб, деликатен и неприспособим към по-съществени изменения на условията на живот. ВСИЧКО, ВСИЧКО Е БЕЗСМИСЛЕНО! БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СТАВАМЕ СУТРИН. Защото от нашето съществуване няма да остане нито следа във Вселената. Все едно, че никога не ни е имало. И ако на някого му се струва, че ни има от много време, ще му кажа пак да си помисли. Планетата земя я има от 4.5 млрд. години. Помислете сега от колко ни има нас хората на тази планета. Едно нищо е! Просто пореден биологичен вид, който се е появил, живял и изчезнал. Неизбежно е, защото сме непрогресивни.

    Коментиран от #38

  • 25 Друга тема

    4 1 Отговор
    Нeкa в Бългaрия дa бъди cъздaдeнa инcтитуция, кoятo дa ни пoмaгa дa живeeм !
    Хaйдe !
    Трябвa !
    Cтигa cмe ce oпрaвяли caми, трябвa дa ce нaпрaви инcтитуция , кoятo дa ни oпрaви и дa живeeм щacтливo и cпoкoйнo ! Нe трябвa дa ce притecнявaмe зa бъдeщeтo cи ! Трябвa дa живeeм !
  • 26 Друга тема 2

    5 1 Отговор
    В България трябва да се създаде отделна институция, която да обръща внимание на нас - българите и да ни помага , за да живеем добре и без притеснения за бъдещето ни !
    Трябва да сме силни, осигурени и щастливи в живота !
    Трябва да сме добре, както никога до сега !
    Трябва да сме защитени в живота !
    Нашите бъдеши деца и внуци и т.н. трябва да са силни и добре в живота !
    Като цяло трябва да сме добре в живота !
  • 27 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    ---2 е добра имитация на изказа на оригинала , но е нетипично кратък
    ---а 6 - имитация на политическите му уклони към ДБ. Но оригинала никога не споменава открито ДБ
  • 28 Всички знаят

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Друга тема":

    Има ги институциите, но не вършат работа! Това са НС, правителството и съдебната система!
  • 29 Трол с грант

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    БГ се отказа от Южен поток, а Германия не от Северен поток. Какви мислиш, че ще са цените?

    И тук ли е тема за това, бе троле?
  • 30 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    ПО КЪСНО И АЗ СЕ ОТВОРИХ , КАКВО ЗНАЧИ " ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА " . ТАКА Е ПОТЪНАЛО ВСИЧКО В НЕЯ , ЧЕ КАКВОТО И ДА ИЗПЛУВА , МРЪСНО ЩЕ ДА Е .
  • 31 Песимист

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "дасф":

    Както е тръгнало ще си прав само за концлагерите. Само, че там ще изпращат нас, които сега се считаме за нормални, и не да отдъхваме, а за да издъхваме.
  • 32 Минувач

    1 0 Отговор
    Абсолютно вярно!
  • 33 ттт

    4 0 Отговор
    Интересно мл е. Западът все повече се зъби на Русия, напоследък и на Китай. Ако стане горещо, ЛГБТИ-тата дали ще тръгнат да воюват или ще опънат кутрето и ще кажат "ниц, бе, ние сме нежни създания".
  • 34 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Стегай багажеца и дим да те няма!
  • 35 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Друга тема":

    А правителството за какво е?
    Стига институции! Само харчат още от парите ни. Не можем да понесем повече чиновници.
  • 36 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българка":

    Застанете в позиция за садене на пипер, че да ви прокарам моят 4лен от конвенцията покрай сладкия кокал.
  • 37 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Анонимен":

    Довчера ни убеждаваше, колко трудно се живеело в Германия с една заплата, като платиш наем 500€ и сметки още толкова, днес си тръгнал наопаки да говориш.
  • 38 Русенец

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Трифонов":

    Хората са на тази планета от около два милиона години.
    Динозаврите са я населявали цели 160 милиона години.
    Та, чия е планетата Земя?
  • 39 Браво

    5 0 Отговор
    Адвокат Владимир Шейтанов беше знаме в борбата срещу Истанбулската конвенция.

    Достоен за Президент на Р. България!

    Обединител срещу злото.
  • 40 Питат ли ме ,Дей зората.....

    1 0 Отговор
    Там де ЛГБД не грей по прайдове и книжки за мама1 и мама2 ,за тате1 и тате2 !!!!
    ПОКАЙТЕ СЕ ,АКО ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ СПАСЕНИ !
  • 41 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Гова ли са новите ЦЕННОСТИ , които ни се налагат ? Новата ТОЛЕРАНТНОСТ , която граничи с глупост ? Новата ДИСКРИМИНАЦИЯ , с обратен знак , от малцинството към мнозинството !
  • 42 ПРЕДАТЕЛИ

    0 0 Отговор
    ЕВРОДЕПУТАТИТЕ НИ ПОЛОВИНАТА СА МЕКИ КИТКИ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ЛИСБАРКИ !
  • 43 ПКП

    0 0 Отговор
    Нaй-cлeпитe бългaрcки eврoдeпутaти, кoитo зa 3 гoдини нe видяхa, чe бългaрcкитe ЛГБТИ привържeници, кoитo ca aбcoлютнo мaлцинcтвo cрeд тeхния нaрoд, пoлучaвaйки идeoлoгичecкa, пoлитичecкa, мoрaлнa и мaтeриaлнa пoдкрeпa, ce oпитвaт дa извивaт ръцeтe нa нaд 90 % oт бългaрcкoтo oбщecтвo, в т.ч. Кoнcтитуциoнния cъд, Прeзидeнтa, БПЦ, Мюфтийcтвoтo, Кaтoличecкoтo и Прoтecтaнтcкитe вeрoизпoвeдaния. Нe уcпяхa дa прoчeтaт Кoнcтитуциятa, Кoнвeнциятa зa зaкрилa нa дeтeтo, Рeшeниe пo кoнcт. д.№3 oт 2018г. нa КC нa РБ, Пaктa зa coциaлнитe, икoнoмичecкитe и културнитe прaвa нa грaждaнитe и зaщитaвaт ЛГБТИ идeoлoгиятa и cтoящитe зaд нeя кaпитaли. Aкo тe oбaчe ca избрaли дa cлужaт нa мaтeриaлния cи и кaриeрeн интeрec, тo тoвa нe oзнaчaвa, чe c тoвa изпълнявaт дoбрe рoлятa cи нa бългaрcки eврoдeпутaти. Нeкa дa cмeнят пocтa cи нa бългaрcки и дa гo зaмeнят c пocтa нa фрeнcки, нeмcки, итaлиaнcки и т.н. eврoдeпутaти, c прoизтичaщитe oт тoвa мaтeриaлни и прaвни пocлeдици. Нa мoятa cтрaнa нe ca ѝ нeoбхoдими зaщитници нa чуждa кaузa, нaрушитeли нa КOНCТИТУЦИЯТA и Рeшeниятa нa КC.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 СОДОМИТ

    2 0 Отговор
    ДО СЕГА БЯХ БИСЕКСУАЛЕН А СЕГА СЪМ ПОЛИСЕКСУАЛЕН ЗАЩОТО ИМА МНОГО ПОЛОВЕ С КОИТО МОГА ДА КОНТАКТУВАМ ТОВА Е ДОБРЕ ПОНЕЖЕ МЕ РАЗНООБРАЗЯВА НО СЕ ЗАМИСЛИХ ИМА САО ТРИ ДОСТЪПНИ ОТВЕРСТИЯ ТАКА ЧЕ НАЙ МНОГО МОГА ДА СЪМ ТРИСЕКСУАЛЕН КОЕТО ОГРАНИЧАВА ПРАВАТА МИ НА ПОЛИСЕКСУАЛЕН И ИСКАМ ОБЕЩЕТЕНИЕ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.