27 Август, 2024 13:01 3 901 45

Бъдеще несмешно

  • закон-
  • лгбти-
  • гейове

Фламинго, бе! Сега е розово фламинго гей. Как не стопляте какво ви казват по телевизиите? От намеци не разбирате

Бъдеще несмешно - 1
Снимка: shutterstock
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Фламинго, бе! Сега е розово фламинго гей. Как не стопляте какво ви казват по телевизиите? От намеци не разбирате. Закони ще ми гласувате. Децата си сте щели да си пазите? Вашите деца все едно са ваши? Все едно ви принадлежат? Все едно сте ги раждали? Все едно сте ги отглеждали? Вие нормални ли сте, бе?

Знаете ли, че има близо 100 НПО-та, които пари взимат за тази работа? Не следите ли потока от новини? Пингвини гейове, фламинги гейове, НПО-та гейове, учители гейове, гейски програми, гейски фестивали? На какви ми се правите? Ако ви е малко умствения капацитет ще ви го кажа направо - Да си гей е новото да си човек! Ясно ли ви е нехора такива? В зоопарка ви е мястото защото само там такива като вас могат да се превъзпитат и да станат новохора. Гейове, разбирайте.

И не ми се правете на мнозинство. Може и да сте повече, ама парите не са във вас. И властта и онова нещо, което го наричаме правосъдие. И другото, което го наричате справедливост не е у вас. И най-вече онова, за което сълзи и сополи леете и го наричате нормално. В този свят нормалното струва пари и който има повече, неговото е нормално. Запомнете го.

Но вместо да помните по-добре забравете. Забравете го онова вашето нормално. Усмихвайте се глупаво и приемайте новия свят такъв какъвто ви се сервира. Бъдете склонни, защото бъдещето обича склонните хора. И консумирайте. Защото вие сте консуматор. Глупости говоря –Вече не сте консуматор. Вие сте менюто и вече сте поръчани. Остава да ви сготвят и да ви поднесат. Ако не вие, то децата ви. Защото за всяко дете трябва да се преборите по около 100 НПО-та. С директори, учители, програми, фестивали, спонсорства по какви ли не канали. И всичко това е закачено на хранилката. Вие толкова пари имате ли? Толкова сила имате ли? Ще се опълчите ли на адвокатите на заплата към всяко от тези НПО-та? Ще се скарате ли със всеки журналист, който ви дрънка глупости за гей фламинги? Ще си пускате ли неплатени отпуски за да висите с години по съдилищата? И накрая ще загубите, защото без да знаете поредното НПО е платило подмяната на цокъла на съда и някак не е приятелски и не върви да се признае за виновно? Или за да не стават затруднения дълбоката държава ще сведе на поредното ни зашеметено от глупости правителство какво да прави за да намали бройката на недоволните от новите ценности?

Но, спокойно. Още е лято. Още сме на репортажи за куиър пилета и цъфтежи на водорасли по морето. Но времето на падежа бавно и тромаво идва. Не ме питайте кой падеж.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Карагьоз

    4 19 Отговор
    Това нищо не е в смотана държава да се развееш като Шантава Испанка и Пасивна Гинека с Червено Знаме, Малакистан е Много неподходяща за момента но пък Запада е много подходящ в момента......
  • 3 много точен

    61 8 Отговор
    анализ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Механик

    57 3 Отговор
    Много точно е описана ситуацията и нашата безпомощност срещу това което се е задало. А то идва. Идва като летене порой. Опитва да си направи път и да ни залее. Ти го стопираш от едно място, то заобиколи и пак напредва.
    Населението весело гледа фермите и брадърите, Рачковците крякат, Халвджиите капят като две капки, а порят си тече и бавно, но сигурно ни наводнява. Скоро ще ни спре достъпа до въздух и тогва вече следва необратимото. За това си пуснете планета тв и като ще се мре, поне да е с песен...
    То па една песен ,ама така е приказката.

    Коментиран от #10

  • 8 Тихо

    52 8 Отговор

    До коментар #5 от "Мне":

    Бе , паветник обратен! Всички който не искат ЛГБТ русофили ли са бе , овен ?!

    Коментиран от #42

  • 9 Айде

    5 40 Отговор
    Авторът се плИзга по повърхността, удобно стъпил временно върху махалото, докато е в дясната си посока! Ако се замисли може би ще скочи на земята!

    Коментиран от #33

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 имил гьотоф

    6 25 Отговор
    не пипай фламингото амбреаж !
  • 12 леля митко

    4 10 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Митко":

    чичо гошо те чака на легло
  • 13 Нямаме закон за чуждестранните агенти

    34 5 Отговор
    Гледайте в Ютюб
    "Опрашват ли децата с пропаганда? Отговорът вижте във видеото от зрителите"

    За да сте наясно за какво е пропагандата на ЛГТБ в училищата и как, и защо Америка за България НПО Сингълстеп обучава държавни служители и то включително в Министерство на образованието . За да разберете как от НПО-тата ви лъжат и преиначават законите в тяхна угода.
    САЩ контролира напълно и Образованието ни, затова то сега е катастрофално..

    Много по-важно е да имаме и закон за "чуждестранните агенти"

    Коментиран от #15

  • 14 Лорд Минчев

    5 15 Отговор
    Костя лично ми повери експертизата на Възраждане по темата с традиционните ценности.
  • 15 Костя

    6 10 Отговор

    До коментар #13 от "Нямаме закон за чуждестранните агенти":

    "Много по-важно е да имаме и закон за "чуждестранните агенти""

    Ами аз какво ще правя тогава?

    Коментиран от #21

  • 16 Румен Американеца

    7 2 Отговор
    Учените са открили че от цъфтящите водорасли на морето, някъде около 46% са гейове.
  • 17 Аква

    28 2 Отговор
    Точно, силно, прекрасно написано.
    С ирония, сарказъм, горчиво и истинско. Не бойте се, деца, нашето поколение няма да ви даде. Ще ви опази - даже и да изгори. Без пари, без власт, уморено и с артрит, но ще ви пазим. Имаме ИНСТИНКТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.Ние сме гърмяни зайци, грешиш и пак грешиш. НО В ТОЧКАТА НА ПРЕЧУПВАНЕ се събуждам и воюваме. Ще оцелее- ние и децата ни.
  • 18 Сериозно е, трябва да напуснем ЕС

    24 3 Отговор
    Ето как пропагандата на ЛГБТ сред малолетни е уредена в документите на ЕС, СЗО и Съвета на Европа. За това сега ще ни съдят и наложат санкции.

    „Според стандартите за системно сексуално образование (ССО) на Световната здравна организация за Европа3 децата от 0 до 4-годишна възраст следва да бъдат информирани за удоволствието, което изпитват, когато докосват тялото си, за мастурбацията и да им се даде възможност да осъзнаят половата си идентичност. Децата между 4 и 6 години следва да бъдат запознати с ранна детска мастурбация, еднополовите връзки, различните концепции за семейство и уважение към различните норми за сексуалността. Между 6 и 9 г. да бъдат запознати с различните методи на зачеване, за мастурбацията и приятелството и любовта между хората от един и същи пол. Между 9 и 12 г. те трябва да се запознаят с различията между полова идентичност и биологичен пол и т.н. и т.н., перверзията е дълга...“
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Галя

    9 1 Отговор

    До коментар #15 от "Костя":

    Как какво, ще почнете да се образовате!

    Крайно време е да почнете да правите разлика между политическа партия и неправителствена организация.
  • 22 Блонди

    4 12 Отговор
    И аз съм за традиционните руски ценности, а режима в Мацква ме оценява по достойнство, затова татко е на висок пост там.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ваня Райчева

    2 22 Отговор
    Сексистите,фашизоидите ,всичк,посягащи,на всяка всяка свобода човеконенавистници и прикрити или не путинисти,имат достатъчно голяма трибуна,завладели са социалните мрежи и си подрънкват копейките в джоба.Та не им давайте и вие трибуна.Имат си и са кресливо напористи.Това не друга гледна точка,а начало на маркобесие.Хетеросексулнабаба на 4 внука

    Коментиран от #29, #41, #43

  • 25 Марко

    21 3 Отговор
    Забавен, убийствено точен и много смислен текст /само с няколко изречения цялата въздушна кула на розовата пропаганда, че нямало розова пропаганда, е срината на земята!/, неслучайно оплювателната врява на ятото розови хора под него е толкова силна!

    Коментиран от #27

  • 26 Хохо Бохо

    1 5 Отговор
    Предполагам същите мисли са се въртели в кухата главица на Мария-Антоанвта преди да се търкули в коша на изобретението на месю Гилотен
  • 27 Как се закрива правилно Олимпиада

    6 12 Отговор

    До коментар #25 от "Марко":

    - Шествие от бабугери тръгва от парламента към Сточна гара. Дрънчат с хлопатари и псуват злото на майка.

    - Ивелин Михайлов е стъпил върху картонен модел на двореца на цар Симеон и рецитира „Опълченците на Шипка“, докато хрупа фъстъчки

    - На огромна видеостена се прожектират страстните целувки между Тодор Живков и Леонид Брежнев. Идеята е да напомним на света, че ЛГБТ-то сме го измислили ние още преди 50 години. Те накъдето са тръгнали, ние от там се връщаме.

    - Костя Копейкин увит в руското знаме демонстративно скъсва банкнота от сто евро, докато потропва старобългарска ръченица. Митрофанова го закичва с наниз от рубли.

    - Олимпийският шампион по хвърляне на боклук през прозореца е българин! Награждава го победителят от последния сезон на „Фермата“, който носи фланелка с надпис „Тангра с нами IYI“

    - Нестинарки ситно пристъпват върху разпалени въглища от мините на Ковачки и скандират „Не барайте кюмюро!“

    - Македонският космонавт най-после излита в космоса. Не носи скафандър, облечен е с потури и везана риза, за да е по-патриотично. В пояса му са затъкнати два пищова. Преди да излети, изпява „Ако умра, ил загина“

    - Около НДК тържествено се завързва деветстотинметров червен конец с огромно синьо мънисто. Против уроки. Нека целият свят да научи какво е уроки!

    - Делегация от хиляда и триста фейсбук-експерти връчва на Илияна Раева двеста тома забележки и препоръки относно представянето на националния отбор по художествена гимнастика и ѝ обяс

    Коментиран от #31, #34, #35

  • 28 Емили Тротинетката

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Мне":

    Прав си ! Да живее ЛГБТИ! Който не ги признава е Путинист , фашист и Комунист!

    Коментиран от #30

  • 29 Дядо

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Ваня Райчева":

    Не знам до колко си хетеросексуална , но със сигурност не владееш български!:)
  • 30 Мне

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Емили Тротинетката":

    Не е ли иронично, че путинистчетата и всякакви други, които "не са русофили" се тупат в гърдите какви са "алтернативни" "мислители", а като стане дума за поредната руска опорка, изведнъж всички "алтернативни" им стават абсолютен трън в очите а самите те се превръщат в "традиционалисти"?
  • 31 Ицо Хазарта

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Как се закрива правилно Олимпиада":

    Предполагам че ти през това време пърдиш!:)
  • 32 Вълкодав

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сила":

    Никаква сила не си ти!
  • 33 Часовникар

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Айде":

    Ти , гледай махалото да не те смачка!
  • 34 Да не сте почитател

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Как се закрива правилно Олимпиада":

    на Тошко Йорданов?
  • 35 Марко

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "Как се закрива правилно Олимпиада":

    Отличен пример даваш за това какъв е светът извън розовото ято, към което принадлежиш. Според теб, ако едно откриване на олимпиада не е розово, то ще е :
    -шествие на бабугери;
    - на величия;
    - на брежневоживковисти;
    - боклучатри, копейки и пр уроди.
    Караш ни да се наслаждаваме на розовите ти представи за различните от теб, умнокрасивий еднороже😂😂😂

    Коментиран от #36

  • 36 Как се закрива правилно Олимпиада

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Марко":

    От почитател на хумора и иронията се превърна в обикновен путинист.

    Не просъществува дълго маската на "ценител на хумора".
  • 37 Гост

    6 1 Отговор
    Много сме и сопите са у нас, джендита.
  • 38 По служба

    1 7 Отговор
    Фламингото Йотовски да прави като господаря си и да ходи да целува Корана.

    Вътре в него са записани неговите ценности.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 инфо

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ваня Райчева":

    Ванче, гледай си внуците (да са ти живи и здрави, и хетеросексуални) и не се занимавай с неща, от които явно не вдяваш.
  • 42 Ха ха

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тихо":

    Какъв овен е този.Жива плевенска черноглава уфсъ е .
  • 43 Само питам

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ваня Райчева":

    А внуците ти са хомо ,нали?Все пак за такива ги отглеждаш.И смениха ли си пола вече?
  • 44 Иван змея

    0 0 Отговор
    Емко,щом толкова коментари са изтрити,значи че си абсолютно прав! Няма отърсване от ЛГБТ поне за сега.Трябва закон за чуждестранните агенти и парите им,както в САЩ,а не в Русия(както ми лъжат)!
  • 45 Иван змея

    0 0 Отговор
    Емко,щом толкова коментари са изтрити,значи че си абсолютно прав! Няма отърсване от ЛГБТ поне за сега.Трябва закон за чуждестранните агенти и парите им,както в САЩ,а не в Русия(както ми лъжат)!