1 Октомври, 2021 15:50 7 303 107

Ректорe, чекмеджето с народа ли ще обединяваш?

  • анастас герджиков-
  • герб-
  • президент

Поздравления към проф. Анастас Герджиков, който се съгласил да бъде номиниран за кандидат-президент. Това е вид смелост, поради обстоятелствата и начина, по който се случва

Ректорe, чекмеджето с народа ли ще обединяваш? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Поздравления към проф. Анастас Герджиков, който се съгласил да бъде номиниран за кандидат-президент. Това е вид смелост, поради обстоятелствата и начина, по който се случва

Дотук с поздравленията, в които има доза ирония. Щом професорът се е съгласил - имало е защо. Винаги е така, независимо от отричанията. Патетичните мотиви, които той изговаря от вчера, са клише, ако позволите повечко искреност... Ясно е също, че решението е на Бойко Борисов - в ГЕРБ друга практика няма.

Минавам към въпросите - те са важни.

1. Кой Ви покани за кандидат-президент, след като т.нар. инициативен комитет все още не е сформиран и реално няма такъв?

2. Кога бе срещата с бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, на която той Ви отправи поканата за номинация?

3. Каза ли Ви Борисов защо той не се кандидатира за държавен глава след като постоянно твърди, че сегашният президент Радев е разединител на нацията, а той (Борисов) обединител?

4. Приемайки подкрепата на ГЕРБ приемате ли модела на управление на Борисов – името Ви ще олицетворява това?

5. Президент на чекмеджето с пачките, златото и пистолета ли ще бъдете?

6. Какво мислите за моралната деградация на Борисов и управлението му?

7. Приемате ли за нормално след 12 години управление на хора, които докараха България до последното място по всички показатели за стандарт на живот и първи по смъртност, неграмотност и корупция, точно тези хора да ви издигат и подкрепят?

8. Какво мислите за човека, който ще се запомни с това как нарече председателя на парламента, с: Иван Гешев: „Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”. Борисов: „Не, бе, викам, брат ми – прост съм и ми е лесно. То е кофти да си сложен“? Тези ценности ли изповядвате?

9. Какво е мнението Ви за главния прокурор Иван Гешев, неограничените му възможности и настояването на протестите от миналото лято за неговата оставка? На чия страна сте?

10. Много студенти от университета, на който сте ректор, бяха на протестите и скандираха за оставката на Борисов и Гешев, на които вие – образно казано, - сте кандидат за президент. Какво послание отправяте – към кого и за какво?

11. По време на управлението на Борисов и ГЕРБ държавата и данъкоплатците са ощетени с десетки милиарди – в много случаи по престъпен начин. Защо приехте да бъдете президент на тези хора?


12. Вярвате ли, че ще обедините насилниците и техните жертви?

13. Честно, на кой аргумент на Борисов не можахте да устоите?

14. Какво Ви е отношението към известни и доказани медици, които се съгласиха да станат депутати от ГЕРБ и предпочетоха партийните "ценности“ пред лечението на хора и науката?

15. От ГЕРБ твърдят, че имат още три варианта за кандидат-президент и ще решават още няколко дни кой да е окончателния. Защо побързахте да се експонирате?

16. В каква задкулисна игра участвате? Срещу какво?

17. При управлението на ГЕРБ и Борисов 1,6 милиона българи са докарани под прага на бедността. На тях ли ще сте президент или на Борисов и партията му, какъвто и инициативен комитет формално да застава зад Вас?

18. Какво мислите за корупцията?

Има още въпроси, които ще Ви бъдат зададени, и на които ще трябва да отговорите.

Ясно е, че няма да признаете за срещи и разговори с Борисов, защото знаете, че е компрометиращо. Но такива срещи е имало, иначе нямаше да сте номинация за каквото ѝ да било.

Уважавам професионалните и организаторските Ви качества, както и реализираната кариера, но вече сте в друга ситуация, с други амбиции и цели, които няма как да не са повлияни, освен от патриотичните Ви чувства, но и от подкрепата на партия и човек, довели страната до тежко проблемно състояние. Редно, не - задължително е, да отговорите на тези въпроси, независимо кой ги задава.

Трябва да го направите публично.

Огнян Стефанов

П.П. Г-н Герджиков, на откриването на учебната година в СУ казвате, че от месеци водите разговори с "приятели от дясно и от дясноцентристкото пространство". Означава ли, че сте говорили с "Демократична България", "Има такъв народ" и "Продължаваме Промяната"? Ако не сте, значи послъгвате още на старта. Казвате също, че "в последните седмици разбрах, че и ГЕРБ са готови да ме подкрепят". Как разбрахте това? Някое птиченце ли ви каза, Б.Б. ли се нарича пилето или сам се досетихте? Повечко станаха въпросите, но са важни, защото заявявате: "Имам качества да обединя народа". Прекалено смело, за да Ви повярваме с блеснали очи, съгласете се... Какво ви става бе хора, не можете ли да се държите естествено?


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 134 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    53 5 Отговор
    ГАВАЗИН...ХЪХЪХЪ...

    Коментиран от #105

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пешо

    38 168 Отговор
    Гласувайте за Промяната. Да премахнем ДИКТАТУРАТА на ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП!!!

    Коментиран от #95

  • 4 БСП за България и Радев

    98 62 Отговор
    Правилно казано. Гнидите осмелили се да се изправят срещу генерал Румен Радев трябва да бъдат брутално размазани и унижавани по медиите

    Коментиран от #18, #35, #56

  • 5 Кандидат за президент

    105 11 Отговор
    На Толупа , (независим).
  • 6 Doni Brasko

    122 21 Отговор
    Тия Герджикови всички ли са такива идиоти? Огнян, Елен сега и тоя - каква им е връзката на тия?

    Коментиран от #13

  • 7 Шокър

    116 18 Отговор
    Мерзавец и си милсли, че някой му е забравил далаверите с бюджета на СУ!!!
  • 8 ТОДОР СТОЯНОВ

    61 9 Отговор
    ДАЛИ СЕ Е ОБЪРКАЛ???АКО НЕ СЕ Е, ТО ЗНАЧИ, ЧЕ И ТОЯ НЕ Е МНОГО...АФЕРИМ!!!
  • 9 Толерасть

    84 9 Отговор
    Няма как да забраним на ректора на СУ да е кандидат на ГЕРБ, както не може да забрани никой на игумен да е обратен! Примери у нас бол… Децата отиват да учат в чужбина, защото на Бойко Борисов приятелите докараха университетите си до там, че 1200 -то място в световната класация да се смята за голям успех…
  • 10 Пешо

    27 78 Отговор
    Щом чорапчетат реват, значи всичко е наред :) Спокоен съм :)
  • 11 вижда се

    79 12 Отговор
    Този сам се самообеси !!
  • 12 Бамбука

    65 9 Отговор
    Човека станал на 50-сет, няма семейство, деца не е създал. Какво му остава ? Ще направи пари за старините си от това че се отказал от дпстпйството си ( ако го е имал ).
  • 13 Bazuka

    44 16 Отговор

    До коментар #6 от "Doni Brasko":

    Боко на младини е бил влюбен в някой Герджиков и му е слабост фамилията
  • 14 Златко

    38 118 Отговор
    Лицето Румен Радев изтръпна от страх,че няма да има втори мандат!ЗЛОБАТА,КОЯТО ГО ОБЗЕМА ГОВОРИ ЗА БЕЗСИЛИЕТО НА ДОЛНАТА ДУШИЧКА НА ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ИЗРИТА ТОЗИ ХРАНТУТНИК,КОЙТО СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ С НАШИТЕ ПАРИ! БЕЗСРАМНИК!!!

    Коментиран от #66

  • 15 Гост

    108 24 Отговор
    Ректореее, цял живот градиш име и накрая се изложи да пристанеш на най-големия грабител, крадец, лъжец и продажник! Честито! Далече няма да стигнеш...

    Коментиран от #22

  • 16 ДА ДА

    85 17 Отговор
    ДНЕС КОЛЕГИТЕ МУ И СТУДЕНТИ ОТ СУ СА ИЗЛЕЗЛИ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕГО. ИСКАТ МУ ОСТАВКАТА, ЗАЩОТО ТОЙ ПО ЗАКОН НЕ МОЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДА БЪДЕ И РЕКТОР И КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ! ИМАШЕ И ИНТЕРВЮТА С ТЯХ ВЪВ ВРЪЗКА С НЕПОЧТЕНОСТТА МУ СПРЯМО НЯКАКЪВ КОЛЕГА И ЧЕ В УНИВЕРСИТЕТА НИЩО НЕ ПОХВАЩАЛ.
  • 17 Ювиги Хана

    82 14 Отговор
    Всичко което излиза и произлиза от ГЕРБ е корумпирано и пошло!
  • 18 Пешо

    26 76 Отговор

    До коментар #4 от "БСП за България и Радев":

    Генерал Зелен Чорап --- който опъва Чадъра на чужди агенти, вместо да брани националната сигурност!!!! Браво, с такива генерали, ще пребъдем!!!

    Коментиран от #103

  • 19 ужасен

    60 14 Отговор
    Професоре , само ако не изпитваш голяма гнус към шайката , и си мушингер като него може да се кандидатираш !Явно дъската ти яко хлопа !
  • 20 Бойко Борисов

    43 15 Отговор
    Сложих Герджиков за мой кандидат, защото ме би на белот с Христо Йовов, а аз играх с Кралев! Щом може да ме бие на карти, то трябва да бие и Радев на изборите!
  • 21 Стига злъч

    26 60 Отговор
    Просто няма да има юмруци, няма да има злоба. Омръзна ни от предизборната кампания на Радев. Цяла година стана, а страната е в блатото.
  • 22 Последния Софиянец

    55 13 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Гради име на крадец и подлога на Тиквата.

    Коментиран от #40

  • 23 Борислав

    55 8 Отговор
    А бе то няма глупаци да не знаят как се става ректор в България.
  • 24 Свидетел

    52 8 Отговор
    Ректора е семеен, но мъжа му не иска да бъде обявено съжителството им!
  • 25 Абе,

    65 8 Отговор
    Този професор,ли даде на мама обществена поръчка без конкурс и титулува еднокнижника ?!
  • 26 ДА ДА

    53 9 Отговор
    ТОЙ С ХОРАТА ОТ СУ СЕ Е ДЪРЖАЛ КАТО МУТРА И НЕ ГИ Е ОБЕДИНЯВАЛ, А Е ТЪРСЕЛ САМО ЛИЧНА ОБЛАГА, ТА ОБЕДИНИТЕЛ НА НАРОДА ЩЕ СТАВА! АМАН ОТ ЛЪЖЦИ И МУТРИ!
  • 27 Съмнявам се ...

    44 6 Отговор
    ...дали Герджика ще отговори поне на един от зададените въпроси...?!?!
  • 28 Мамата на Ректора

    38 5 Отговор
    Да, получих 9000 лв. от служител на СУ, но това беше много отдавна и върнах парите! Детето ми Герджиков няма нищо общо. Той е семеен и мъжа му много държи на благоприличието…
  • 29 Милен

    19 52 Отговор
    Автора си заслужи сребърниците от радев! Скъса се от опорки, срещу един човек на когото не може да стъпи на малкия пръст. Всички тези въпроси щяха да имат смисъл ако е издигнат от ГЕРБ, но случаят не е такъв.
  • 30 Софиянеца

    47 7 Отговор
    Герджиков разтури ли договора за брошурките на стойност 30 000 лв без търг от 2017г с фирмата на майка му?

    Коментиран от #37

  • 31 ХА ХА ХА

    20 52 Отговор
    АБЕ ОГНЯНЕ , ТИ ЗАЩО ЗАБРАВИ ДА ПИТАШ ФАТМАКА ПО СЪЩИТЕ ТИЯ ВЪПРОСИ ???? Я КАЖИ ПР"ОД"А"ЖН"О ЖУРНАЛИСТЧЕ , ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА ТЪЙ ПЛЮЕШ ???

    Коментиран от #54, #75

  • 32 Тая пу.Тка

    19 6 Отговор
    Герджиков що го мислите, че не поръбена?
  • 33 Огнянчо питай Радев

    14 22 Отговор
    Пликове със мангизи и НАРОДА ли ще обединява ?
  • 34 Чочо

    14 40 Отговор
    Доста елементарни въпроси. Явно професорът доста е изплаши статуквото? Радев също се кандидатира доста преди да бъде измислен инициативния му комитет от доносници в ДС. Радев също не е лидер на партия! Кой лидер на партия се е кандидатирал? Корнелия и Слави не се ли крият в гащите на Радев?
  • 35 Ами

    15 36 Отговор

    До коментар #4 от "БСП за България и Радев":

    Ето за подобна злоба става въпрос.Тази жажда за мъст,на всяка цена и със всички средства да се унижи опонента.Това в БЪЛГАРИЯ никога не е било.Щом зад Борисов застават над 600 000 човека,значи има защо.Нали отстъпи властта на Орешарски?!Какво стана--едно нищо.Сега нали не е на власт?! Докога ще плащаме за избори,за да може някой да си "разиграва коня".Каквито и тъпи въпроси да задавате,нямате никакви доказателства.Само на УСЕЩАНИЯ и на този казал,онзи рекъл.Надявам се,много се надявам Професорът да не НАСЪСКВА българин срещу българин.Има си избори за парламент.Да се разберат най-накрая кой ще "кара влака" и да действат.ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЪРКА В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ!!! Професорът има визия,знае езици,образован,квалифициран.Оревахте орталъка, че искате нещо различно от ББ.Ами ето! Оставете ББ да строи--това прави най-добре.
  • 36 ЕХАА

    18 40 Отговор
    Троловете платените на Фатмака полудяха , квичат и ПИЩЯТ ! Значи това е правилния човек на ГЕРБ !
  • 37 Последния Софиянец

    12 33 Отговор

    До коментар #30 от "Софиянеца":

    А КОГА ще е делото на фатмака, за незаконното назначаване на любовницата си на две работи във ВВС , кога ?????

    Коментиран от #73, #74

  • 38 Не съединен

    38 7 Отговор
    Много точна статия! Не искам да се обединявам с Мутрата и Неговите пет-шест човека дето вървят след него като помияри! Ама никак! Народа е казал “всяка жаба да си знае гьола”. Моя гьол не е на неуката,злобна и КРАДЛИВА МУТРА!

    Коментиран от #43, #46

  • 39 1234

    21 1 Отговор
    Не чекмедже, червените куфари от 90г на ДС ще обединява с народа
  • 40 да питам

    12 21 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Вместо да се занимаваш с глюпости , беги до Букурещ да донесеш на Киро Канадеца документа , нали сте авери ...🤭🤭
  • 41 jorj

    13 26 Отговор
    Чекмеджета са реализиран компромат от ДС за да може Радев да омаскарява един успешен премиер!!!! Радев сие минава през трупове, само и само да реализира плановете на кремъл и да докопат европейските милиарди!!!!!!

    Коментиран от #44

  • 42 Матей

    27 5 Отговор
    Много добре казано,маневрите и артилерийската подготовка за двата избора започва,СЕГА!!!дВАМАТА от Харвард бяха съществено разнищени и сега трябва да се премине на професора,кандидат на ГЕРБ за президент.Боко няма да се кандидатира,макар да му се иска,неговите инструктори са му изяснили,че няма никакъв шанс.Затова е избрал тоя добре изглеждащ професор,неопетнен и внушаващ доверие.Но само докосването с герб е достатъчно омерзително ,а ще има и разглеждане под лупа на всички обстоятелства и аргументи.
  • 43 1234

    11 25 Отговор

    До коментар #38 от "Не съединен":

    Никой не те кара насила да се обединява, а мутрите за всеки е различен, за мен радев е мутра, защитаваща олигархични мутренски интереси
  • 44 1234

    3 9 Отговор

    До коментар #41 от "jorj":

    Даааа, да и пак даааа, това е
  • 45 Реално

    32 7 Отговор
    боко го купува тоя професор и го води на каишка зада спадне омразата към него !!
  • 46 да питам

    11 24 Отговор

    До коментар #38 от "Не съединен":

    Що си мислиш , че всички българи па искат фатмаци да ни управляват ?!
  • 47 професорЪ

    26 5 Отговор
    какво да се прави, трябва да връщам жестове. като ме уредиха на ректорска длъжност и сега аз. няма безплатен обяд.
  • 48 Exo

    20 3 Отговор
    всеки в мач получава хонорар, и губещият получава хонорар. Колко ви обещаха?
  • 49 Чочо

    8 21 Отговор
    Толупа го не щем,ама и фашиста го не щем.Ще ни докара някоя гражданска и етническа война.Ректорът е най добре.

    Коментиран от #53

  • 50 Перо

    31 5 Отговор
    За пръв път чувам за възможност да се обединят бити с биячи и окрадени с крадци. Меркантилен професор със съмнителна ценностна система!
  • 51 Ю.кортес

    8 26 Отговор
    Фатмака е вече минало време
  • 52 Анастасчо съм

    27 3 Отговор
    Значи Оги глей сега:
    1. Покани ме Пи Ар Севи
    2. Поканата беше оня ден, видяхме се в една шкембеджийница. Менюто беше написано на старогръцки и аз превеждах.
    3. Бойко ми казА, че ако се кандидатира Радев ше го бие като маче у дирек а той не може да си позволи на тая възраст, това кръвно и тия килограми да играе неуредени мачове.
    4. Приемам подкрепата а ГЕРБ но ще съм президент на всички българи, на тия които знаят латински (те са малцинство) и на тия които не знаят. На тия които имат чекмеджета и на тия които нямат. На тия с асансьорите и на тия без.
    5. Няма как да съм президент на чекмеджето с пачките и златото щото те са си на Бойко.
    Оф, айде че се изморих.
  • 53 Чегевара

    8 25 Отговор

    До коментар #49 от "Чочо":

    No pasaran.Фашиста Радев беше до тук.
  • 54 Ядосан

    30 4 Отговор

    До коментар #31 от "ХА ХА ХА":

    Говедо, ти сигурно не си служил, ама знаеш какво е фатмак. Фатмакът има и други наименования, но ти само това повтаряш, давейки се от злоба. Фатмак не е аргумент, а тъпа омраза. Фатмаци не стават “шофьори” на самолет. Ти като си голям отворко върви да “яхнеш” самолет и го карай.
  • 55 Диамантената ръка

    13 16 Отговор
    Някой май не си спомня, че Радев се самоиздигна преди няколко месеца, без никакъв комитет... А и да не забравяме, че някои са против пачките в чекмеджето само защото си мечтаят чекмеджето да е тяхно, не защото са много морални...
  • 56 cornholio

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "БСП за България и Радев":

    Я го па тоя мачкащия къде бил... михлюзин.
  • 57 Ю.кортес

    5 13 Отговор
    Толупа и Радев да си ги мерят извън власта.Сега,всичко е на наш гръб.Хората се озлобиха,цените са нагоре.Не ни трябват превратаджии.Има си избори,нека са честни.Вярвам,че Българите ще изхвърлят и толупа и фатмака.
  • 58 ДРУГАРЮ СТЕФАНОВ

    16 15 Отговор
    Това чекмедже печели избори 12 години...включително и машинните организирани от Радев....Другарю Стефанов, поне веднъж зададе ли си въпроса...ЗАЩО БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ???????

    Коментиран от #59, #96

  • 59 ей мушморок

    13 6 Отговор

    До коментар #58 от "ДРУГАРЮ СТЕФАНОВ":

    с такива шебеци като теб,БЪЛГАРИЯ стои все на дъното!
  • 60 Попа

    12 10 Отговор
    Ти си по прост от Бойко и по нагъл от дявола къв професор си бе тъпчо
  • 61 антиСП

    8 18 Отговор
    Герджиков е достатъчно да махне разединителя. Друго - каквото смогне. Поне няма да ни излага по света.
  • 62 Даааа

    5 12 Отговор
    Значи за Муне е по-добре да си мерят паците с Борисов в подразделения, вместо да дойде един ерудиран учен за президент. Фуражко......
  • 63 ДРУГАРЮ СТЕФАНОВ

    7 13 Отговор
    Бацо макс 12 години...включително и на машинни избори организирани от Радев....ЗАЩО ЛИ БЕ ДРУГАРЮ СТЕФАНОВ ???????
  • 64 Люх

    12 7 Отговор
    Да се удавиш на края, когато партийката ГЕРБ залязва и започват гоненията им.
  • 65 ИВАН

    9 14 Отговор
    Много предубедено, чак злобно е написаното. А се отнася за човек, който наистина има качества.
  • 66 1234

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Златко":

    Що бе толупа какво правеше ?
  • 67 Класацията на СУ Кл Охридски била малко

    12 3 Отговор
    Под 1300място,не казва никой, колко малко по 1300място от 1600участващи в класацията университети в Света????!!! Бяхме преди 6-7 год около 1000място,беше голяма гордост!!! Герджиков, сринахте с ощи300места авторитета на УНИВЕРСИТЕТА!! СТАНАХТЕ ПОЛИТИЦИ!! НАУКАТА Е ИЗОСТАВИХТЕ, КАТО ТРУЖЕНИЧКА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО!! 2-3 МИЛИОНА ТРЯБВА ДА СТРУВА НА ГЕРБ Жертвата която правиш за тях!! Имат ги, не проблем, едно шкафче седмични вноски, кеш!! Твойте отиват в Овшорка директно!! Ще преживее до старини някъде на Юг!!! Освен ако си Такова Перде, тука да те дават за Пример със среден пръс!!
  • 68 АРЕ БЕ

    13 9 Отговор
    КОЙ ТИ ДАДЕ ПРАВО ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА НАРОДА БЕ НАГЛЕЦ НЕЩАСТЕН СЪЩОТО ПРАВЕХА И НАЙ ОТРАТИТЕЛНИТЕ КОМУНИСТИ РАЗСТРЕЛВАХА ОТ ИМЕТО НА НАРОДА /НИЩО НОВО НЕ ВЛЕЗЕ В ЧУГУНЕНИТЕ ВИ КРАТУНИ / И С ЦЯЛОТО СИ БЕЗОЧИЕ ДАВАТЕ СЪВЕТИ
  • 69 ДРУГАРЮ СТЕФАНОВ

    10 16 Отговор
    АЗ ИМАМ САМО ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ВАС.......ЗАЩО БАЦО МАЧКА НА ИЗБОРИ 12 ГОДИНИ...ВЛКЮЧИТЕЛНО И НА МАШИННИТЕ.....ОРГАНИЗИРАНИ ОТ...РАДЕВ...ЧАКАМ ОТГОВОР
  • 70 МНОО КВИЧАТ

    9 9 Отговор
    О ПИНГВИНАДЖИИ КВИЧИТЕ ЛИ КВИЧЕТЕ КВИЧЕТЕ КОЛЕДА ИДВА /ПО ТИЯ ВЪПРОСИ ШО НЕ ПИТАШ И РАДЕВ ИЛИ ПУДЕЛИТЕ МУ ЩОТО ЗНАЕШ ОТГОВОРИТЕ ДА АМА И НАРОДА ГИ ЗНАЕ ТАКА ЧЕ КВИЧИ СИ
  • 71 БРОЙ БЕ

    9 8 Отговор
    НЕ СА ДЕСЕТКИ МИЛЯРДИТЕ СТОТИЦИ СА / АБЕ ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА БРОИШ БЕ /ОТ 6 МЕСЕЦА БОРИСОВ НЕ УПРАВЛЯВА ТРЯБВА ДА СЕ Е ПОЯВИЛ ПОНЕ ЕДИН МИЛИЯРД В ИЗЛИШЪК ДЕ ГО НЯМА ГО ЩОТО Е ИЗМИСЛЕН А И ОТДЕЛЕНИТЕ ЗА ХЕМУС ПРОФУКАХТЕ
  • 72 ПИТАЙ ПИТАЙ

    8 10 Отговор
    1/ ВЪПРОС - ТИ КЪВ СИ ЧЕ ПИТАШ
    2/ ОТГОВОР - ТРЕТОРАЗРЯДЕН МАНИПУЛАТОР И ЗА ТОВА ПИТАМ САМО ГЕРДЖИКОВ НО НЕ И РАДЕВ /ТОЛКОВА МИ Е ПИНГВИНАДЖИИСКИЯТ МОЗЪК
  • 73 Софиянеца

    11 11 Отговор

    До коментар #37 от "Последния Софиянец":

    Ай докажи, че като я е назначил му е била любовница! Президента се развежда 2016 година и съща год. се жени за Деси Радева, а тя е PR на ВВС от 2011г! Клевтник герберски ти кажи на кумира ти да си направи ДНК и да сравнят с незаконното дете на мис Гащи.

    Коментиран от #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Павел пенев

    13 2 Отговор

    До коментар #31 от "ХА ХА ХА":

    Защото тези въпроси не касаят Радев а Герджиков и Борисов.
  • 76 MGehwer

    3 11 Отговор
    Кой беше този неизвестен лузър на снимката Огнян Стефанов ?

    Коментиран от #81

  • 77 ТАЛИБАН БОКО

    7 2 Отговор
    пак ли инициативен ще е иван саздов , по заповед на братиньо !? нещо тъпанарско има в очите на тоя ректор - хич не прилича на ректор както междувпрочем и предишния !
  • 78 БСП на Бунището

    5 10 Отговор

    До коментар #73 от "Софиянеца":

    Свалила е ципа на панталона на генерала в кабинета му и му е духала бе,наивник....После на бюрото я е опънал няколко пъти,кучката....После пет години в извънбрачна връзка са се клатили.....Морал....Какъв Морал бе....
  • 79 Жалка история

    12 7 Отговор
    ГЕРБ ще умре окончателно на 14 ноември. А този ректор ще загуби тотално уважение. В недалечно бъдеще няма да е ректор. Мисирка, сър
  • 80 Студент от СУ

    13 5 Отговор
    Ректоре, какво мислиш за чекмеджетата
  • 81 Амиии

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "MGehwer":

    Един, който не си пише псевдонима с грешки!
  • 82 един баджанак

    10 3 Отговор
    Герджиков ще обединява народа. Не става въпрос за тези които Излъгаха Този Народ
  • 83 чичо

    1 5 Отговор
    Мисирка или мисир?Туй е въпроса.
  • 84 5577

    6 11 Отговор
    Много мисирки на днешните властимащи. Изтърка се плочата с чекмеджетата. Има вече обратен ефект. Искаме да спре мутренското говорене. Умни и еродирани политици които да да градят институциите, не да ги рушат. И куцо и сакато ни се смее в чужбина какви управници имаме. СРАМ ме е от вас.
  • 85 Агамемнон

    10 6 Отговор
    Е, нейсе лъсна лицемерието нас българската псевдо-академичност и се показа грозната креатура на жалкия политически слугинаж и държавната хранилка за на не един народен престъпник, които отдавна трябваше да са в затвора, камо ли с ректорската тога да се трие лицето на една престъпна власт в лицето на ГЕРБ и диктатора Борисов !
  • 86 абв

    3 13 Отговор
    О. С., ти вярваш, че може да задаваш въпроси на професора?
    Всяка ЖАБА да си знае гьола! 😋
  • 87 аз съм Веска

    1 7 Отговор
    СТЕФАНОВ ВЛИЗА С БУТОНКИТЕ .
    АКО УШИЧКИТЕ НА ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ СА ЧУЛИ МОЛБИ ДА ОБЕДИНИ НАЦИЯТА , И АКО СЕ ПРАВИ НА НЕПРИЬОМ , ТАКА ПО - ДОБРЕ ЛИ Е .
    И АКО БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е ДОКАРАН ДО ЕКСЗИСТЕНЦ МИНИМУМ , РАДЕВ ЩО НЕ НИ ПРЕОБЪРНА СТАТУТА .
    ЯВНО ЖУРНАЛИСТИКАТА ДОСТА ЧЕСТО ПИШЕ , ЗАРАДИ САМОТО ПИСАНЕ .
  • 88 още един боклук

    12 7 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ ИДИОТ С ТИТЛА ПО НАСЛЕДСТВО.....Мамино синче ще се бори с мафията. Как си го представяте тоя начело на държавата?
    Кръгла нула.....нищожество.
  • 89 Йо Несбьо

    4 7 Отговор
    Има резон да се задават въпроси, но е малоумно да се твърди, че Борисов и неговото управление са докарали България до това състояние - последното място в ЕС. Че къде беше тя преди това? Може би в средата на таблицата?! Беше само преди Румъния, което и без това не е много. Т е. вината за последните 31 години се хвърля изцяло върху ГЕРБ и персонално Борисов. Няма такива филми! Нужно е да се налеят милиарди в икономиката, да се привлекат качествени инвеститори и икономически ръст от 20% годишно, за да се видим горе-долу на нивото на Чехия и Полша след 5 години. Кое правителство ще го направи?!

    Може би "Продължаваме Подмяната"?!
  • 90 Turchin

    6 6 Отговор
    Започна се. Няма да позволят на един "различен" да си помисли дори за сан в държавното управление. Всичко е разпределено по парцели и раздадено на червената, кафява,зелена или синя мафия...За това професорът ще бъде цапан,тъпкан ,игнориран, защото се е осмилил дори и да си помисли за политика...
    За да могат след четири години да емпозират друг спасител на същия народ...
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бай Христо от Добрич

    3 6 Отговор
    Оги, ти наистина нещастник.Злобата ти е прояла душата. И аз и ти знаем, че в България всеки има право да бъде луд колкото си иска. Но аз, за разлика от теб знам и нещо много важно. Лудостта ви не трябва да пречи на хората да живеят нормално.Голяма част от зададените въпроси трябваше да имат друг адрес. Но ти си омърсена и страхлива душичка. Иначе одавна би написал нещо за ген.Решетников.Това да плюеш държава та си го можеш само ти, нещастнико.
  • 93 Още ли

    8 2 Отговор
    И аз имам въпрос. Още ли го отглежда майка му?
  • 94 Момин Пухльо ще става Президент??

    11 4 Отговор
    Един Плевнелиев имахме, вече, стига толкова такива!!!
  • 95 Магаре ли е....

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!!
    Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРЕ!!!!
  • 96 Джеймс

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "ДРУГАРЮ СТЕФАНОВ":

    Ма не го обиждай с другар, той е “академика” от ДС.
  • 97 Джеймс

    0 0 Отговор
    И още приятел с белградския и дубайския емигранти.
  • 98 яз22

    2 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Означава ли, че сте говорили с "Демократична България?"

    От какъв зор да говори с партия готова на всичко в името на властта? а и десни не им подхожда "синьо елече, ама с розов хастар"
  • 99 Сиганина с акордеона

    0 0 Отговор
    Малко, но от,, сърсе,, дава господин ББ, какво не му харесвате, искате да се пенсионира човека, толкова бързо, нема още 70.годин, все още го бива....!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 СУВЕРЕН

    1 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: то тоя страшил -Радев, страшни министри си избира...
  • 102 psf

    0 0 Отговор
    Само необразован човек, който не може да вижда по напред от носа си, може без всякакъв свян да маскари представителя на силата на разума и да мълчи за недостатъците на преставителя на грубата сила! Да не говорим, че се изказва неподготвен, защото точно по всички показатели, България от 193 държави в света е на 44 място по стандарт на живот, пред Турция, Сърбия и Северна Македония!
  • 103 Абе пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Пешо":

    Ти от кое село си бе? Ние нямаме нация ти за сигурност пишеш!
  • 104 Герджик

    1 0 Отговор
    Теби сига кой ти иbe?
  • 105 Тоя е чехльо номер 2

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    Ортодоксален гербаджия ...нагаждач и кариерист...без капка самостоятелна воля...и по мутрата му се чете...!!!

    Коментиран от #107

  • 106 хъ хъ хъ

    0 0 Отговор
    Оф, щом опряхте пак до кюлчетата и пачките, значи сте с гръб до стената.
  • 107 Червен глист

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Тоя е чехльо номер 2":

    Верваме ти-пускам сифона.