29 Октомври, 2022 10:00 4 497 82

Евгений Кънев: Путин започна да сменя риториката за колективния Запад

  • путин-
  • русия-
  • украйна-
  • руска агресия

Ако Путин спечели украински територии след тази война - нищо добро не очаква Светът

Евгений Кънев: Путин започна да сменя риториката за колективния Запад - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Путин започна да сменя риториката за колективния Запад с добрия и лошия Запад.

И че той всъщност воювал не с Украйна, не и със Запада, а само с лошия Запад.

Това коментира във "Фейсбук" Евгений Кънев.

Добрият Запад - в неговата пропаганда - това са хората с консервативни и християнски ценности. А лошият Запад - това са либералните, неоколониални, глобалистки елити, които имали ”странни идеи” за света.

Не вярвам да не ви звучи познато, защото и у нас цялата консервативно-патриотарска общност също води свещена битка да откопчи България от лапите на либералните - глобалистки елити. Макар аргументацията да варира - то таргетът е един и същи. Но и източникът на тази пропаганда също.

Целта е консервативно устроените хора по света да отдадат проблемите, които има всяка страна на глобализацията, най-често представяна като интервенция на Запада в суверенитета на Изтока. Който притиснат е принуден за започва войни. Идеята е колко по-добре би било Западът да се концентрира върху вътрешните си проблеми и изолира от Изтока, както бе започнал Тръмп. Да разруши партньорствата на Америка, НАТО, СТО, дори ЕС, преговаряйки с отделни страни, да оттегли финансирането на ООН и т.н. За да бъде запълнен вакуума от Изтока с неговата идеология. А консервативните хора да върнат света преди 100 години и да се консервират в доброто старо минало.

Точно както у нас предстои още дълъг път към разбирането, че световният ред е базиран на ценности и войната в Украйна ще определи кои да са те - същото важи за всички страни по света. Дори за САЩ.

Ето сега предстоят избори за Конгрес и има немалка вероятност спечелилите републиканци да орежат помощите за Украйна - защото хората в САЩ ги интересува основно икономиката. Отново старото мислене от преди 1932, заради което САЩ допуснаха развихрянето на нацистка Германия и милитаристична Япония.

Парадоксът е, че хората не разбират, че техните икономически проблеми с инфлацията днес са преди всичко резултат от деглобализацията и нарушените доставки, заради безумната война на Русия и нулевата КОВИД политика на Китай.

Под въпрос е световният ред след Втората Световна Война, който защитава ценности - самоопределение, неприкосновеност на границите, правата на човека и др, от които най-голяма полза имат малките държави - защото този ред е базиран на правото, а не на силата.

Само късогледи политици могат днес да пледират за изолационистка неутралност. И да не се помага на Украйна.

Ако Путин спечели украински територии след тази война - нищо добро не очаква Светът.

А най-вече съседна България.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 80 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съюзите Винаги се разпадат

    37 19 Отговор
    Държавите Винаги остават.Така било е,така е и така ще бъде!

    Коментиран от #11, #31, #72

  • 2 Ще са болшинство

    62 43 Отговор
    Путин никога не е разглеждал Запада като единно Зло. Дълги години ги увещаваше со кротце и со благо. И сега има сумпатизанти и държи на добрите отношения. Напролет симпатизантите му ще са болшинство.

    Коментиран от #27, #81

  • 3 Олегчо

    67 40 Отговор
    Путин е патриот и защитава своята родина

    Коментиран от #62

  • 4 Българка

    38 76 Отговор
    Ако Путин спечели украински територии след тази война - нищо добро не очаква Светът.
    В момента украинците водят своята Отечествена война - защитават земята, домовете, близките и свободата си. Но защитават и Европа. Защото диктаторите не спират сами, а биват възпирани. Путин е обявил терористична война на украинското население. Нашествениците правят всичко възможно да предизвикат хуманитарно бедствие в Украйна, като унищожават с ракети енергийната, водната инфраструктура. И ако рашите спечелят, трябва да се запитаме коя държава е следващата цел за "освобождаване" за Кремъл

    Коментиран от #7, #17, #46, #61

  • 5 Флин

    63 26 Отговор
    Кънев да ходи да си доспи. От евтина и отчаяна пропаганда няма смисъл, глобализма вече потече в канала
  • 6 пешо

    47 21 Отговор
    Още един, за който световния ред е базиран на ценности. На техните ценности.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Професора

    45 14 Отговор
    Либералите и глобалистите са едно и също, целта е заличаване на нац. държави и правителства и света да се управлява от части корпорации.
  • 9 Объркано Атлантиче

    49 13 Отговор
    Какво не ви казват:
    "Германия и Франция заплашват Америка с търговска война, ако не спре нелоялната конкуренция в търговията. Това решение е взето след 3,5 часа преговори в Париж - "с риба, вино и шампанско", информира Politico.
    Може би затова Шолц и Макрон се съгласиха на „богохулни“ неща по отношение на САЩ.
    ЕС ще отвърне на удара, ако Вашингтон продължи да намалява данъците и да дава стимули на компаниите, инвестиращи в Америка, решиха те. Ако Байдън не се вразуми, те ще въведат същото субсидиране на собствената си индустрия.
    „Ходът рискува да потопи трансатлантическите отношения в нова търговска война“, оплаква се Politico.
    Както отбеляза президентът на Руската федерация на Валдай 2022, дори онези страни, които не смееха да кажат нито дума, дори да гъкнат срещу Вашингтон, сега усещат дъха на нов, многополюсен свят.
    Дори такъв геополитически тюфлек като Берлин се осмели да каже, че не може да се живее така, учудва се изданието."
  • 10 Истината

    45 15 Отговор
    Глобалистите искат да отнемат правата на гражданите и да управляват само едрите капиталисти. Имат си медии които разпространяват пропагандата на глобалистите. Ковид измислиците бяха идеи на глобалистите.

    Коментиран от #16, #23

  • 11 Да,а държавата русиа

    16 31 Отговор

    До коментар #1 от "Съюзите Винаги се разпадат":

    Смачкана завинаги.Държава 3, -ти свят
  • 12 Валентин

    38 11 Отговор
    Всички май се досещаме, но все пак откъде са доходите на автора, коя организация, къде е базирана, на кого е собственост, къде е фирмата-майка...
  • 13 Коки

    37 11 Отговор
    Брпейййй, най после проумяхте че войната с окраината преключи още м. май. Отгогава насам Русия воюва със Фащ и нато
  • 14 филип ейджи

    34 10 Отговор
    ами то на джендърския свят му е време да си ходи

    Коментиран от #38

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 🐘🐘🐘

    5 19 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    Демек , да стане като в Русия

    Коментиран от #24

  • 17 Коки

    41 22 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Путин е стената в която се разби извратения западен неолиберализъм
  • 18 Генчо

    34 15 Отговор
    върти и суче, но задницата е все отзад, щото май се оказва, че Путин е прав и повечето хора го подкрепят. "Добрият Запад - това са хората с консервативни и християнски ценности. А лошият Запад - това са либералните, неоколониални, глобалистки елити, които имали ”странни идеи” за света." - Е има ли някаква лъжа в това че либерастите искат да унищожат нормалното общество и че някой трябва да се изправи срещу статуквото ??? А този някой не може да е кой да е, защото зад либерастите стоят милиарди, а на Путин и Русия ролята на новите кръстоносци им приляга.
  • 19 Фен

    38 20 Отговор
    Аз съм за руснаците. Няма шанс да загубят.

    Коментиран от #21, #74

  • 20 Русофоб Антисемит

    8 14 Отговор

    До коментар #7 от "Имаше един Българин":

    Лекинко си се объркал. Петър Мильов никога не е бил българин. Вземи се образовай преди да пишеш глупости.

    Коментиран от #28, #35

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 я па тия

    13 30 Отговор
    Значи Русия да разширява териториите си все повече, но запада да не се обединява, а да се дроби все по на дребно. За да може Русия по лесно да преговаря с малки и по възможност враждуващи помежду си държави. Това, което силните на деня започнаха още след османската окупация и още продължават да правят на Балканите. Малки и враждуващи държави, за да се улесни максимално прокарването на интересите на чужди големци.
  • 23 То да беше само пропаганда

    21 7 Отговор

    До коментар #10 от "Истината":

    добре, но и прекалено много престъпления извършиха. Направо се самозабравиха. Време е да си платят за стореното.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 1111

    20 14 Отговор
    Къде и кога Путин е казвал, че воюва със запада? Този кътев е пълен наглец.

    Коментиран от #37

  • 26 Ценности му е майката

    14 7 Отговор
    "Целта е консервативно устроените хора по света да отдадат проблемите, които има всяка страна на глобализацията." След като глобализацията се е доказала с толкова много проблеми, защо трябва да се наложи на всяка цена? "Световният ред е базиран на ценности и войната в Украйна ще определи кои да са те". Ма направо се чудя как е оцелял света с цялата си богата и разнообразна култура и история без тези ценности за, които уж воювала Украйна? Това е то. Има идеология, тя е в "ценностите", тези ценности са на глобализацията, които трябва да се наложат на всяка цена, точка! И който не го иска е идиот живеещ 100 години назад. Страхотно, даже и речите на Хитлер и Сталин не са звучали толкова заплашително. Не знам за ценностите, но хората открай време са искали две неща, да пътуват и търгуват. И някак си в хилядолетната си история човечеството се е оправяло и без глобализацията. Последните години само подобриха начините на транспорт
  • 27 Хихи

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "Ще са болшинство":

    Той Путин до пролетта няма да изкара.
  • 28 Хихихи..

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "Русофоб Антисемит":

    А какъв е бил? Мургав американец от щата Алабама?
  • 29 Страхливия ватник

    4 14 Отговор
    взе да настъпва назад 🤣
    Почва да усеща, че фалита е близо, Зеленски е близо и зимата е близо. Стегна му се миниатюрната дупка 🤣
    Оттук на сетне само назад. А като се върнете в 1990 г. може да започнем да говорим нормално с твоя наследник. Само дано и той не е полуръст с наполеонов комплекс 🤣

    Коментиран от #67

  • 30 Кочо

    19 9 Отговор
    Факти, няма ли да дадете трибуна и на някой честен и достоен човек? Като чете изреждащите се тук автори, читателя остава с впечатление, че се намира в царството на нагаждачите, безсъвестни слуги на силните на деня, продали душата си за шепа грошове! Никога не давате думата на Иво Христов, Петър Волгин, Явор Дачков, ВалентинВацев, Николай Марков!

    Коментиран от #36

  • 31 Логика

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Съюзите Винаги се разпадат":

    Липсата на качествени зеленчуци и плодове на пазара е в следствие на деглобализацията.. и войната.. верно ли?

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бай градски

    12 0 Отговор

    До коментар #31 от "Логика":

    Като искаш качествени плодове и зеленчуци, отгледай си ги сам!!
  • 34 1111

    11 4 Отговор
    "нищо добро не очаква СветЪТ" - стигнах дотук - това е писано от неграмотен кухендер и няма смисъл да му се четат полюциите.
  • 35 Баууууу

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Русофоб Антисемит":

    Поставил си му непосилна задача!
  • 36 Любознателен

    6 9 Отговор

    До коментар #30 от "Кочо":

    Все отбор росуфлета.ли?

    Коментиран от #50

  • 37 Медик

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "1111":

    Спешно трябва да посетиш специалист уши, нос и гърло!
  • 38 Бат Коко

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "филип ейджи":

    Най малко ти можеш да решаваш съдбата на който и да било е свят!
  • 39 войнатанеемир

    10 1 Отговор
    Нищо добро не очаква свят, изграден върху несигурност и несправедливост. В такъв свят двойният стандарт е правило. А резултатът е война - разрушения и грабеж. Изходът е да надделее разумът. Ако това не се случи, просто ще взривят Земята и ще унищожат живота. Лъжата и манипулацията не помагат на никого. Колкото повече хора разберат тази истина, толкова повече шансът да оцелеем става възможен. Спрете омразата и войната!
  • 40 Анонимен

    0 1 Отговор
    33. Не дават дс да имате плод от качествените и плодородни дървета, но статията ми допада отчасти, но има едно голямо, НО... И придрущаващите ни го казаха. Отвън след кончината им и парите при наследниците и така Бг ще стане богата развиваща се държава хаха. Нямат милост към народ и родина. Живи и здрави бъдете и с парите от вън (при зъболекари, коли под наем, хотели, самолети над 2.500 евро за 5 дни) ви издържат и вас тук всички ви.
  • 41 Путин газ пикае

    9 9 Отговор
    Ще съжалява горчиво джуджето!
  • 42 хихихи

    5 13 Отговор
    Какви християнски ценности в русия?
    Руската империя първа или втора в Европа декриминализира зо.офилията още през ранната 1903 г. Съветска русия първа в Европа декриминализира хомосексуализма през 1918 г. русия също така декриминализира и инцеста който и досега е легален за радост на руските едиповци! Седемдесет години руските комунисти воюваха срещу християнската религия и нейните християнски ценности!
  • 43 Анонимен

    7 3 Отговор
    От 33 г всички поделения бяха разрушени, а през 60те имаше армия, но нямаше войни. Помним, работеха в поделения и по малките часове на нощите чукаха по прозорците тревога. Който ги разбере ряпа да яде. Днес, България е без армия не подготвена, а светът е във Войни. Прост наследник.
  • 44 Българин

    13 4 Отговор
    "Под въпрос е световният ред след Втората Световна Война, който защитава ценности - самоопределение, неприкосновеност на границите, правата на човека и др"

    Къде беше бе Евгенчо и "ценностите" ти когато в Крим, ДНР и ЛНР се самоопределиха като руснаци или пък къде ти бяха "ценностите" когато колективното НАТО нападна вероломно Югославия - нещо за неприкосновенността на границите не ревеше тогава.

    Къде ти бяха "ценностите" когато САЩ и НАТО нападнаха Ирак и Либия по измислени обвинения и без резолюция на ООН.

    Къде са ти "ценностите" когато САЩ и в момента точат петрола на Сирия и финансират джихадиски групировки които да свалят законно избран президент.

    Къде бяха ценностите ти когато американците организираха преврат в Украйна и също свалиха законно избран президент.

    Къде бяха ценностите ти когато организираха фашистки паради в Киев и избиваха мирното население на Донбас - нямаше ги никакви.

    Май "ценностите" на всички соросоиди се явяват едни зелени хартийки.

    Коментиран от #58, #60

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Россия Z V

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Миличка , много се заблуждаваш ти ,по скоро така ти приподнасат информация. Ако не си разбрала още какво става в Украйна ,то запомни на Украйна Россия води война с НАТО и ЕС.

    Коментиран от #54

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 мучо

    4 2 Отговор
    генчо плюнка нещастна.....
  • 49 Истината

    8 7 Отговор
    Над 100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и че са обкръжени от врагове, които не искат да им позволят да спасяват света за пореден път.
  • 50 Кочо

    7 4 Отговор

    До коментар #36 от "Любознателен":

    То с тази евроатлантическа джендър пропаганда хората които казват истината са русофили, а хетеросексуалните с православни ценности са путинофили!
  • 51 Истината

    8 7 Отговор
    Мечтите за величие на Русия винаги завършват с купони за хляб.

    Коментиран от #68

  • 52 Пьотр Чаадаев

    5 7 Отговор
    „Бог е създал руския народ, за да покаже на другите народи как не бива да се живее… Руското население никога не е имало самосъзнание. Няма и днес. Пък не му и трябва. Населението на Русия, както и самата Русия, съществуват само като урок за света…”
  • 53 Франсис Фукуяма

    7 9 Отговор
    Изглежда, че някои страни не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Мисля, че Русия е класически случай. По някакъв начин тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над други народи около тях. Това е било вярно за Русия от XIX век и си остава вярно за путинова Русия.

    Единственият начин да се противопоставим на това е класическата геополитика. Ние няма да успеем да ги спрем, ако от наша страна няма достатъно силно противодействие.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Наблюдател

    8 9 Отговор
    Войната между Русия и Украйна отдавна не е война за съдбата на Украйна, украинската демокрация или границите на Източна Европа. Нормалните държави не искат да живеят в свят, в който страни анексират със сила чужди територии и след това ги принуждават да се подчинят под заплахата от ядрено унищожение. Днес нормалният свят трябва да избира между два варианта: или да направи всичко възможно да осигури триумфа на Украйна, или да приеме последствията от поражението, при което Русия ще налага със сила своите разбирания за морал и човешки ценности. Нормалният свят избира да помага на Украйна!

    Коментиран от #69

  • 56 Мнение

    6 1 Отговор
    Няма Изток,няма Запад.Има си някакви сатанисти,които искат да намалят броя на хората уж да спрат климатичните изменения,но щом са готови и чрез ядрен взрив да ни "редуцират" значи не им пука за планетата,а са си просто обсебени.
    Под наркотично въздействие са правили вуду ритуали (всъщност хипнозорали са ги) на онези от Газпром да натиснат Путин за войната.През това време другите сатанисти са избивали хора в Донбас,за да има повод.След това сатанистите накараха хипнотизираните да се самоубият.
    Датата на The Great Reset беше на 1-ви септември.Ако помните тогава имаше заплаха да взривят Запорожие и Господ даже сменяше вятъра,а някои от ракетите даже не се вривиха.Размина ни се.Следващата дата е за декември.Господ да ни пази!
    Разпалват войната,защото така ще има жертви.Планът им с ковид отпадна,защото той мутира в по-лек вариант.На прицел са най-вече азиатците.Те трябва задължително да махнат лабораториите си,защото се доказа,че ковид е създаден в лаборатория и понеже от там тръгна значи са си целяли най-вече тях и може пак да пробват.
    Пазете се от наркотици и всякакви вуду ритуали.

    Коментиран от #57

  • 57 Рубладжийче

    4 4 Отговор

    До коментар #56 от "Мнение":

    Браво, използваш последната опорна точка на Москва за "сатанистите".

    Коментиран от #70

  • 58 хихихи

    6 10 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    А къде бяха русофилите и техните "ценности" когато проруска Югославия и нейния човеконенавистен диктатор военнопрестъпника Милошевич извършваше геноцид избивайки хиляди невинни хора включително и деца? Къде беше русия да спре този кошмар?

    А къде бяха русофилите и техните "ценности" когато кървавият терорист и азиатски диктатор Садам Хюсеин извършваше геноцид над иракският народ, когато нападна Иран и окупира Кувейт присъединявайки го без резолюция на ООН. Къде беше русия да спре този кървав кошмар? Къде бяха русофилите с техните "ценности" да възпрат ядрените амбиции на африканският убиец и терорист Муамар Кадафи?

    Къде бяха русофилите и техните "ценности" когато проруският диктатор Башар избиваше сирийци? Къде бяха когато русия нахлу в Сирия без резолюция на ООН, за да защити кървавата тирания на Башар? русия в момента точи петрола на Сирия и финансира джихадистки групировки които да поддържат кървавият диктатор Башар Ал Асад, незаконно избран за президент.

    Къде бяха копейкаджиите и техните "ценности" когато Путин се опита да извърши прокремълски преврат в Украйна - за да я направи руска губерния! Тогава украинците отказаха да станат отново руски роби и въстанаха целокупно срещу опитите на Путин да превърне Украйна руска губерния, като прогониха проруския сатрап който избяга позорно! Украйна избра за свое бъдеще ЕС и НАТО пред руския Гладомор! Путин не можа да прости на украинците за това че отказаха да станат негови роби, затова руския диктатор з
  • 59 12340

    5 1 Отговор
    Генчо Кисинджър
    анализира света,
    на 2 ракии и салата от ряпа
  • 60 хихихи

    6 8 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    Путин не можа да прости на украинците че отказаха да станат негови роби, затова кървавият кремълски диктатор започна терористична война срещу украинският народ! Къде бяха русофилските копейкаджии и техните ценности" когато руски диверсанти и терористи извършиха инвазия в източна Украйна и започнаха да избиват мирни украински граждани в Донбас? Нямаше ги никакви копейкаджиите.

    Май "ценностите" на всички рубладжии се явяват едни зелени хартийки.

    Коментиран от #65

  • 61 ежко

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    За да изречеш подобна нелепост без да ти плащат, толкова трябва да са ти промили мозъка,че да се удавиш във собствената си слюнка!:)
  • 62 Олег

    6 7 Отговор

    До коментар #3 от "Олегчо":

    Путин е убиец и агресор който напада суверенни държави!
  • 63 Цикличност

    5 6 Отговор
    От време на време, бесовете обземат някоя нация. В момента виреят у руснаците. Гледайте им пропагандистите - необходим им е екзорсист.
  • 64 Истината

    7 5 Отговор
    Не ако, а Русия вече спечели СВО и нищо добро не чака джендърите, наред с Женя Кънева!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 случаен

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "Русофоб Антисемит":

    сега семето за праз ни го ПРОДАВАТ атлантиците и ни казват,че е есценност,и си изринаха боклуците у нас

    Коментиран от #75

  • 67 случаен

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "Страхливия ватник":

    полуръстът е 1.70,което среден ръст,укропитеко,но високите ръстове не могат се мери с неговия интелект
  • 68 случаен

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "Истината":

    ама ще имат хляб и месо и сирене и зеленчуци за купоните,а жендърята ще рупа ценности
  • 69 случаен

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "Наблюдател":

    сигър превръзка на очите си имал кога разтуриха ирак либия югославия,или пари си боял,"наблюдавайки"демократично с ценности в джоба
  • 70 Мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #57 от "Рубладжийче":

    Къде Москва говори за сатанисти?Те си говорят за Запад и Изток.Аз това виждам.Това е религиозната гледна точка,а иначе обикновената е,че си правят газова война,преразпределние на пазарите и подменят демокрацията с фашизъм в световен мащаб.
    Като прочета няколко статии за атомни бомби и видя коментари под статии за умрели,написани все едно от демони си ме избива на религия...може и те да са така като мен.
  • 71 Путин да не увърта, а да понесе отговорн

    6 4 Отговор
    Както и да е, Путин нападна суверенна Украйна, изтреби хиляди украинци, сред които и деца, сравни със земята градове и села. Анексира украинска територия. Има данни за изнасилвания, мъчения, грабежи...С което се нареди до Хитлер.
  • 72 Путиновата империя няма бъдеще

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Съюзите Винаги се разпадат":

    Искаш да кажеш, империите винаги се разпадат. ЕС почива на християнски ценности, а империята на Путин е примитивна диктатура, която ще се разпадне, заради безправие, бедност и нойни..
  • 73 Русия на Путин иска да разбие ЕС.

    5 4 Отговор
    Ако спечели украински територии, Путин няма да спре до там. Той мечтае за световно господство. Докъдето му позволят.
  • 74 Русия е враг на България

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Фен":

    Какво правиш в България?
  • 75 Хахаха

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "случаен":

    Ей путлераста по гръб не пада. Само кравари атлантици и Сорос му у главата.
  • 76 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    4 0 Отговор
    Защо пък една Финландия, или Австрия не пропаднаха като приеха еврото ? Та не еврото или левът са проблемите, а че комунистическите бандити продължават да са на власт !

    Как да се отървем от комунистическото робство ? Четете тухлите ми :

    "ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ- последния стадий на източно-европейския комунизъм ! " -670 страници А4, в нея подробно съм обяснил тези измами на цял един народ !
  • 77 Вирус

    2 2 Отговор
    Хахаха кънев не се напъвай смешен си за нормално ли смяташ лгбт и то и род 1 и 2
  • 78 Гошо

    1 2 Отговор
    Русия е по.мия!
  • 79 Хайл

    1 0 Отговор
    Кънев, има една много хубава руска песен на група "Глюкоза" - "Танцуй Россия"... Чувствай се поздравен заедно с джамбазов, мара и толкича
  • 80 Вирус

    1 1 Отговор
    Кои са ценностите бе лгбт ли и парадите им

    Коментиран от #82

  • 81 Хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ще са болшинство":

    Напролет Путин няма да го има.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.