Тема: Украйна

13 Февруари, 2023 11:10 3 221 89

Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения

  • украйна-
  • русия-
  • протести-
  • мюнхенска конференция

Те са насрочени в навечерието на Мюнхенската конференция по сигурност

Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Неспособността на Кремъл да повлияе политически върху вземането на решения в НАТО доведе до опити за организиране на демонстрационни митинги за „солидарност“, замислени по подобие на тези, провеждани от комунистическа Москва по време на Студената война, пише cursorinfo.co.il.

В навечерието на Мюнхенската конференция по сигурността, която започва на 18 февруари, Руската федерация планира действия в европейските страни за насърчаване на проруските настроения, провокиране на обществени вълнения във връзка със санкциите срещу Руската федерация и военната помощ, предоставена на Украйна. Това съобщават анализатори от института Робърт Лансинг (RLI).

Още новини от Украйна

Очевидно, според оперативния план на Москва подобни действия трябва да предизвикат известни съмнения сред населението относно единството на Запада по въпроса за противодействието на въоръжената агресия на Русия.

„Неспособността на Кремъл да повлияе политически върху вземането на решения в НАТО води до опити за организиране на демонстративни митинги на „солидарност“, замислени по подобие на тези, провеждани от комунистическа Москва по време на Студената война“, коментират експерти.

Като част от продължаващите усилия за организиране на проруски митинги, има тенденция към организиране на демонстрации в близост до американски военни бази, отбелязват източници в Москва. „Друга възможност е да се съберат тълпи край други военни инфраструктурни обекти на съюзниците от НАТО, където се обучават украински военни“, се казва в съобщението.

Анализаторите смятат, че този тип операции на Кремъл предоставят уникална възможност за разкриване на руски агенти и свързани с тях организации.

В допълнение към действията, планирани за февруари във Великобритания, според RLI, от 16 до 18 февруари руските специални служби ще проведат подобни събития в Португалия. Организатор е Португалският съвет за мир и сътрудничество, който е правоприемник на прокомунистическата организация Движение за мир в Португалия. Нейният лидер Мария Хилда да Коста Фигейредо е член на Централния комитет на "комунистическата партия на Португалия" от съветско време.

„Организаторите на акциите ще изискват прекратяване на военните действия в Украйна, възобновяване на прекия политически диалог с Москва, отказ от политиката на санкции, а също така ще изискват португалското правителство да спре да предоставя военна помощ на Украйна и др. “, посочва RLI.

На 18 февруари е планирана демонстрация под мотото „Преговори вместо стрелба“ в Мюнхен, Германия. Организатор е „Обществена инициатива срещу провеждането на конференция по сигурността на НАТО“.

Според анализаторите на RLI на събитията ще присъстват проруски активисти, които са дошли в окупираните от Русия територии на Украйна или са участвали в пропагандни кампании в Русия като журналисти или членове на обществени организации. Редица "събития" в Германия, според анализаторите, се провеждат с пряката подкрепа на дяснопопулистката политическа партия "Алтернатива за Германия". Нейни представители са заподозрени в получаване на финансова подкрепа от Руската федерация, активно сътрудничество с руски дипломати в Германия и членове на проруски чуждестранни организации.

Съобщава се също, че на 26 февруари в 12:00 ч. местно време е насрочен митинг близо до базата на НАТО в Рамщайн под мотото „Спрете износа на оръжие на НАТО за Украйна, за да предотвратите Третата световна война“.

Както Cursor съобщи, патриотична група от "вдовици на руски войници" призова Владимир Путин да нареди мащабна мобилизация на милиони мъже и да затвори границите, за да осигури победа във войната срещу Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайде на грантовете ХАХАХА

    45 9 Отговор
    Това съобщават анализатори от института Робърт Лансинг (RLI).
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Закривай

    38 14 Отговор
    Рашистите не са цвете, но подкрепям всякаква форма за предизвикване на сътресения и деконструкция в модела, наречен ЕС.
  • 4 Абе

    32 4 Отговор
    Що за планиране като не ги организира!?!?!?
  • 5 Някой

    55 9 Отговор
    Хехе! Сега вече всеки, който се обяви срещу санкциите срещу Русия, или срещу доставките на оръжие за Украйна, може да бъде обвинен за руски агент!
    Демокрация, какво да се прави!

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мнение

    51 12 Отговор
    Не Москва, а европейските свободни граждани!

    Ще ви се, за всичко да ви е виновна Москва, само че истината е коренно различна!

    Забранихте на европейците евтини ресурси от Русия?!
    Забранихте им също и отопление на дърва и въглища?!
    Задължихте ги да ядат насекоми?!
    Накарахте ги да се греят с юргани и да се къпят веднъж седмично?!

    Няма на къде повече да издържат нормалните европейски граждани!
    Сега масово глобалистическите овладени правителства ще бъдат сваляни!
    Обвинявайте не Путин, а арменския поп, ако щете!

    Рано или късно демоничната гробалистическа "дълбока държава" и нейните васали по света, ще си получат заслуженото!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    35 4 Отговор
    Организаторите на акциите ще изискват прекратяване на военните действия в Украйна, възобновяване на прекия политически диалог с Москва, отказ от политиката на санкции, а също така ще изискват португалското правителство да спре да предоставя военна помощ на Украйна и др
    Спрете износа на оръжие на НАТО за Украйна, за да предотвратите Третата световна война
    Ужаас!!! Как може тези органицзатори да поискат такива гадости! Направо умът не го побира! Да има диалог, да няма санкции, да не се трупа оръжие и да няма трета световна! Всичко това е толколкова погрешно, че всеки нормале човек би се ужасил!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Стига вече добър жуот

    26 1 Отговор
    Преди бяха антиваксъри, когато протестираха срещу задължителното боц. Сега станаха руски шпиони, че искат пак да си живеят както преди, когато всичко им беше супер евтино. Абе той им го каза Макарона, западния човек се е разглезил. Свикнал беше да си живее добре, ама свърши тая. Подобно изказване беше направил и някакъв американски вожд
  • 12 хитреци

    30 3 Отговор
    Ама и тези от НАТО са големи мошенници. Насрочени са демонстрации и предварително казват, че са от Русия. Ето това е чиста пропаганда.
  • 13 Иво

    16 31 Отговор
    Путин живее още в 70 те год. Смята да реанимира трупа на комунизма в Европа. Това ще стане само ако Ленин се съживи в мавзолея т. е. никога.

    Коментиран от #16, #86

  • 14 Мммммм

    8 26 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Подкрепата към руския нацизъм трябва да се преследва и осъжда.

    Коментиран от #29

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Какви 70-те,бе

    9 16 Отговор

    До коментар #13 от "Иво":

    Тези живеят в 1938.
  • 17 стотици хил протестиращи са омагьосани

    12 2 Отговор
    от Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения
  • 18 Коментар

    24 1 Отговор
    То и при нас някакви побъркани ни обясняват как нямало инфлация,а това било "руска пропаганда".Високите цени по магазините сме си ги били въобразявали и сигурно халюцинираме...народа не бил гладувал.
    Да припомня с един цитат от Евгений ДайНов:"народът не гладува". А не гладува, тъй като ръстът на доходите компенсира ръста на цените (инфлацията)".
    Този е издоил краварите за центове да си напише бозата,но повечето хора едва свързват двата края и затварят буркани...
  • 19 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    24 3 Отговор
    Абе вие( с малка буква) вдигайте още цените , пък после PUT IN ви е виновен за митингите ‼️‼️‼️
    То и за жълтите жилетки сигурно Русия е организатор ‼️‼️‼️
  • 20 Верно ли

    24 2 Отговор
    Хахахаха, брех тази Москва, брех този Путин! Той си няма в момента друга работа, та седнал да организира митингите на остриганите и опоскани европейци, дето марионетните им правителства ги задължиха да плащат на кравабойс войната срещу Русия!
  • 21 Теле

    10 1 Отговор
    Стига с простотийте, как ще стане тая работа
  • 22 Цитат:

    22 1 Отговор
    След Втората световна война Германия беше разделена на 4 сектора: американски, английски, френски и съветски. Съветският съюз формализира края на този окупационен статут, но Съединените щати не го направиха. Строго погледнато, формално, юридически на територията на Федералната република има американски окупационни войски! Факт !

    За секретния протокол Германия-САЩ, който всеки избран германски канцлер подписва преди да встъпи в длъжност и да поеме поста от предишния и преди да започне да ръководи.
    „Ако не сме съгласни със САЩ по дребни въпроси започват да ни казват, че благодарение на тях имаме свобода и сигурност, къде е благодарността ни и тн. Ако обаче не сме съгласни по сериозни въпроси, тогава материалите на тайните служби веднага излизат на повърхността“, каза през 2013 г. Вернер Вайденфелд, политолог и бивш координатор на федералното правителство за германско-американското сътрудничество, когато описа какво означава да бъдеш съюзник на Съединените щати.
    Ако сме съгласни с всичко, ние сме най-добрите им приятели.
    Ето така действа световният жандарм САЩ, който счита, че целият свят трябва да им се подчинява.

    Коментиран от #28

  • 23 Ъхъ

    22 2 Отговор

    До коментар #6 от "Хихихи..":

    Страшна работа е тоя Путин, прави каквото си поиска навсякъде по света!!!!
  • 24 Щом имат пари за харчене….

    4 16 Отговор
    на Запад все ще се намерят няколко лумпена да вдигат джабала на улицата.
  • 25 Ъъъъъъ

    17 2 Отговор
    За кога са планирани митингите у нас? Ще си взема отпуска да участвам.
  • 26 СССР

    10 25 Отговор
    Русия остана единствената крепост на комунизмо фашизма. Това е зараза която поразява младите хора и трябва да се спре. Само разпадането на злото наречено Русия ще спаси свободните хора от страшната зараза.

    Коментиран от #33, #40

  • 27 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    6 16 Отговор
    Удобен случай да преброим колко са рубладжиите + де...би...лите в Европа.
  • 28 Жандарма САЩ

    6 17 Отговор

    До коментар #22 от "Цитат:":

    Направи от изгубилата войната Германия, втора икономическа сила! Спечелилата войната Русия направи от Източна Европа концлагер и ни доведе до просешка тояга!

    Коментиран от #39

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Реалист

    15 4 Отговор
    Корупцията на Сорос води до ето такива фейкове.
  • 31  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    17 2 Отговор
    То сигурно и във Франция пак Москва ги организира нали ? И масово плакатите бяха """""Не на съкращенията на пенсиите на Макрон! Работниците няма да плащат за война!"""".........
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 САЩ

    16 7 Отговор

    До коментар #26 от "СССР":

    САЩ остана единствената крепост на тероризма фашизма. Това е зараза която поразява младите хора и трябва да се спре. Само разпадането на злото наречено САЩ ще спаси свободните хора от страшната зараза.
  • 34 9003

    12 2 Отговор
    Митингите са абтиколонялни и са породени от факта, че краварите докараха с петата си колона енергийна криза в Европа и повишение на цените
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Кресна

    15 3 Отговор
    Москва е виновна ,че Европа изостави гражданите си и под формата на уж помощ от милиарди за Украйна се крадат ужасно много пари .Москва е виновна ,че в Европа хората обедняват ,Москва е виновна зпе запада и налагат санкции ,Москва е виновна за увеличаващата се безработица в ЕС ,Москва е виновна за абсолютно всичко и най вече за некадърните и потънали в корупция западни лидери.
  • 37 Иватушка 🇷🇺

    2 5 Отговор
    Въпросните митинги няма как да засилят проруските настроения. Целта е да бъдат заснети от телевизионни екипи и кадрите да послужат с цел пропаганда в рамките на РФ.
  • 38 Българин🇧🇬

    11 3 Отговор
    В Европа назрява фашизъм и фашиски проломи западни фашисти ще се пробват да потушават народните въстания срещу окупаторите от ФАЩ

    Коментиран от #46

  • 39 Жандарма Русия

    15 4 Отговор

    До коментар #28 от "Жандарма САЩ":

    Направи от изгубилата войната България, 27 по жизнен стандарт в свта! Спечелилата студената война САЩ направи от България разграден двор и ни доведе до просешка тояга!
  • 40 Зевзек

    5 11 Отговор

    До коментар #26 от "СССР":

    "Русия остана единствената крепост на комунизмо фашизма. Това е зараза която поразява младите хора и трябва да се спре."

    В грешка си, случайно да си чувал за Северна Корея, Венецуела, Куба?

    Комунизма е поразил и то необратимо най-вече "червените" б@бички като Велислава Дърева, Мая Манолова, Таняна Дончева... и дъртаци щато Р. Овч., Р. Петков, Т. Ерменков, К. Паскалев, Гоце ... Сред младите заболяването комунизъм е слабо разпространено и все оше може да се излекува. Но при дърт@ците над 60 годишна възраст е нелечимо.
  • 41 Гьобелс

    12 3 Отговор
    Който не е за фашизма в Европа е русофил и враг на капитализма.
  • 42 асдф

    5 10 Отговор

    До коментар #15 от "Съвсем изкукахте!!!":

    Бедни европейци ама с няколко пъти по-висок стандарт на живот от колкото в Русия. Жал ми е за хората там че трябва да го търпят тоя нещастник. Хвани погледни малко статистика. Русия ако беше в ес, нямаше да сме ние най-бедните.
  • 43 Демократ

    6 9 Отговор
    Империята на злото винаги е действала с насилие и сега не и стига кръвопролитията в Украйна, не се напива на кръв и хаос ,но и безредици ,с които да показва на света ,че единственото спасение от нея е да я няма. Милиардите и кървави пари подхранват жаждата й за кръв. Не разрешава спокойствие.Девизът на Ленин "износ на революция по света" 100 години се изпълнява от болшевиките.

    Коментиран от #47

  • 44 Соросоид

    13 3 Отговор
    Щом не искат война с Русия, искат пенсии и заплати, искат на топло значи са агенти на Кремъл.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Зевзек

    6 6 Отговор

    До коментар #38 от "Българин🇧🇬":

    фашизъм=комунизъм=капитализъм, най-богатите бг милионери("бизнесмени" и политически върхушки) произхождат от видни комунистически родове.

    Коментиран от #49

  • 47 Колониалист

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "Демократ":

    Империята на злото винаги е действала с насилие и сега не и стига кръвопролитията в Украйна, не се напива на кръв и хаос ,но и безредици ,с които да показва на света ,че единственото спасение от нея е да я няма. Милиардите и кървави пари подхранват жаждата й за кръв. Не разрешава спокойствие.Официалната доктрина, формулирана от Теодор Рузвелт (1901-1909) като Политика на „голямата тояга“ над 100 години се изпълнява от колониалистите.

    Коментиран от #88

  • 48  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    5 2 Отговор
    Не липсва опозиция срещу отвратителните условия в Америка, особено сред младите хора. Въпросът е каква е политическата перспектива, която трябва да оживи борбата срещу войната?

    Клането ще бъде спряно не чрез напразни призиви към политическите партии и правителствата, отговорни за войната. В САЩ демократите не по-малко от републиканците подкрепят операциите на американския империализъм.Младите хора вече са преминали през опита на Обама, кандидатът на „надеждата и промяната“, който стана бомбардировач с дрон и главен депортьор. Те също имат опита на Бърни Сандърс, който използва призива си за „политическа революция“ на висша позиция в политическия естаблишмънт, където той подкрепи войната САЩ-НАТО срещу Русия.За да развием борба в настоящето, за да осигурим бъдещето си, трябва да се основаваме на уроците от миналото. Управляващата класа отделя огромни ресурси, за да откъсне младежта от историята, от дългата традиция на революция и борби на работническата класа в Съединените щати и по целия свят.

    Американската управляваща класа не пести усилия да замърси съзнанието на младите хора с пропаганда, която се противопоставя на основната истина на марксизма: че историята на човечеството е история на класовата борба.
  • 49 Бесен- _Язовец

    7 3 Отговор

    До коментар #46 от "Зевзек":

    Що трябваше БКП да оставят парите на ФАЩ ли, та петата колона да ги подари след 1990г на западните импералисти ? Златото от резерва на, РБ кво прави в Англия от 25 години?
  • 50  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    7 2 Отговор
    Ескалацията на войната между САЩ и НАТО срещу Русия поражда пред младите хора необходимостта да се борят за най-основното право: Правото на бъдеще.

    Не само ядрената война, но и реалността на изменението на климата, продължаващата пандемия, катастрофалните условия на неравенство и бедност, разрастването на фашизма и диктатурата: всичко ясно показва, че ако младите хора искат да имат бъдеще, трябва да се борим за него.Днешната младеж не е живяла и ден от живота си, когато Съединените щати не са били във война. Последствията са опустошителни.

    В периода между 2010 г. и 2019 г. почти 100 000 деца са убити или осакатени във военни конфликти, унищожили цели общества. Близо 33 000 деца са убити и ранени само в 20-годишната война в Афганистан, средно по едно дете на всеки пет часа.Въздействието на войната върху младите хора в САЩ е широкообхватно. Хиляди млади американски военни се присъединяват единствено поради икономически затруднения. Тоест виждат армията като единствения изход от бедността си, като единствената възможност да си позволят образование. Много от тези, които не са умрели или ранени, са завинаги белязани от преживяното. През 2019 г. 5861 ветерани са се самоубили в Съединените щати.Младежите са виждали как техните приятели и членове на семейството са изпратени да убиват или да бъдат убити, за да прокарат целите на американската управляваща класа за завладяване на света.Войната в чужбина означава и война у дома. Американското правителство никога

    Коментиран от #51

  • 51  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Американското правителство никога не се уморява да твърди, че войните му се водят за „правата на човека“. Оправдавайки войната в Украйна, Байдън говори за „битка между демокрацията и автокрацията, между свободата и репресиите“.

    Но каква е реалността на социалния живот в Америка? Те говорят за „американската мечта“, но работниците и особено младите хора в САЩ се сблъскват с американския кошмар.Отклоняването на неограничени ресурси към американската военна машина е придружено от орязването на всяка социална програма, която е в полза на маси хора. Финансирането на държавното образование е намалено до мозъка на костите и студентите завършват колеж с огромни нива на дългове. Повече от 26 000 американски работници умират преждевременно всяка година поради липса на здравни грижи.Над 30 години милитаристко насилие в чужбина е проникнало във всеки аспект на обществото. Това може да се види в епидемията от училищни стрелби - 46 само 2022 година - продукт на изключително социално бедствие и последиците от културата на насилие, която прониква в американското общество.Видеоклиповете на полицаи, които осакатяват и убиват работници и млади хора по улиците, са редовно явление. Всеки младеж в Америка може да си спомни насилствените сцени на полицейските убийства на Джордж Флойд, Бреона Тейлър, Джейланд Уокър и безброй други жертви.САЩ са изградили най-голямата мрежа от затвори и затвори в света, като сега над 2 милиона души са затворени в ужасяващи условия в цялата стра
  • 52  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    2 2 Отговор
    В тази борба работниците се сблъскват със съгласувана опозиция от синдикатите, които подкрепят военната политика на федералното правителство срещу Русия и действат като фирмена полиция, разширена ръка на ръководството със задачата да осуети всички искания на работниците във фабриките. Необходимо е да се прекъсне това господство на профсъюзите и да се изградят независими редови комисии за действие във фабриките, за да се организира борбата срещу съкращаването на работни места, намаляването на заплатите и войната и да се създаде международна мрежа.

    Коментиран от #75

  • 53 Георгиев

    6 2 Отговор
    Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения........И КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?!!!!!!!

    Коментиран от #71

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Бесен- _Язовец

    7 2 Отговор
    Туй за западната демокрация както не танцуваш по свирката на обирджиите на Сорос те обвявяват за шпионин на руснаците.
  • 57  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    5 0 Отговор
    ..В настъплението си срещу работническата класа работодателите и техните бизнес асоциации работят в тясно сътрудничество със синдикатите и правителството. За тази цел тази пролет беше възродено така нареченото съгласувано действие - корпоративен механизъм, който вече служи за потушаване на класовите борби през 70-те години....„Настоящият кръг от колективно договаряне и голямата готовност на работниците да се противопоставят на плъзгането към бедност и препитание трябва да се превърнат в отправна точка за офанзива срещу войната и нейните социални последици. За да се компенсира сегашният темп на инфлация и предишни съкращения на реалните заплати, трябва да се борим за високи двуцифрени увеличения на заплатите, а не само за 8 процента..........
  • 58  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор
    Международния алианс на работниците на редовите комитети (IWA-RFC) организира протести по цял свят а за Москва не знам.......
  • 59 Не знам

    4 7 Отговор
    дали Москва планират да финансират протести в Западна Европа, но тук в България явно са привели чувалчето с рублите.
  • 60 Дааааа

    3 1 Отговор
    Това е единственият начин да се предотврати заплахата от война и последиците от нея под формата на съкращения на работни места и огромни намаления на заплатите. Призоваваме всички работници да се свържат с нас чрез съобщение в WhatsApp на следния номер: +491633378340 или да се регистрират за редовите комисии на сайта
    ..
  • 61 Глупаци

    4 5 Отговор
    Те не дават митинг в кочината си , а искат в Европа, смешници.
  • 62  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 2 Отговор
    Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения======глупости, долна пропаганда и манипулация е това ! Опит да се компрометира вълната която тотално вече залива Европа, Австралия и САЩ.......Москва не планира митинги и те нямат нищо общо с Москва...
  • 63 Само питам

    3 6 Отговор
    Колко путлераса ще се съберат на проруски митинг в България, сигурно ще изпълнят площадите? Нали все говорят, че били 80%!
  • 64 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    3 3 Отговор
    Всички руски К. сме мобилизирани, за да окажем подкрепа на братска Русия!

    Коментиран от #66

  • 65  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор
    През изминалата година борбата за освобождаване на работниците от синдикалната бюрокрация беше мощно изразена в кампанията на Уил Леман за президент на Обединените автомобилни работници в Съединените щати, която започна през юни. Кампанията спечели широка подкрепа от редовите работници, които откликнаха на призива му за пълно премахване на профсъюзния апарат и прехвърляне на властта към работниците в цеха.....Кампанията разкри огромната социална пропаст, която съществува между редовите работници и апарата на UAW, който се състои от хиляди хора, чиито доходи ги поставят в топ 5 процента и дори в топ 1 процента от населението. Принуден да проведе преки избори поради мащабния корупционен скандал, който обхвана UAW, апаратът отговори с умишлена кампания за потискане на избирателите.

    Коментиран от #68

  • 66  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Не използвай чужд Ник моля !
  • 67 Истината

    3 7 Отговор
    Невъзможно е човек да бъде едновременно почтен, интелигентен и да подкрепя Русия ! Ако е интелигентен и почтен, никога няма да е рус офил! Ако е почтен, но симпатизира на Русия, то интелигентността му е под въпрос. А ако е интелигентен и подкрепя Русия, значи е всичко друго но не и почтен!

    Коментиран от #80

  • 68 Ваня Григорова

    1 4 Отговор

    До коментар #65 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    Най-дивият капитализъм е в Русия!

    Коментиран от #72, #74

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 И аз да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Георгиев":

    ПроблемЪт е, че хорица, ненаучили правописа на родния си език, неспособни на елементсрно усилие, но неудовлетворени от положението си, са податливи на популистки лъжи! Също на конспирстивни "прозрения". А често и са страстно готови да бесят, палят, вкарват в лагери и пр. не цивилизовани актове. И не е редно да им се оставят демократични инструменти, при положение че искат да унищожават демокрацията и налагат тоталитаризъм. Елементарно самосъхранение е да се забраняват панаирите им!
  • 72  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "Ваня Григорова":

    Даааа..... Неолиберализъм на 100% - американски модел. Путин е десен консерватор.
  • 73 Гост

    5 0 Отговор
    Какви внушения само: Русия планира митинги … и танк на снимка! Ако Русия планира митингите си с танкове, …. ви жална! Този път след парада няма да излезе от Европа! Това смятам за грешка на руснаците: след всеки парад на победата, се прибират у дома! За следващите 100 години, докато не идат у тях да я поканят отново!
  • 74  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "Ваня Григорова":

    +++++ В Съединените щати трима милиардери притежават толкова богатство, колкото долната половина на обществото или 160 милиона души. ....... Социалното неравенство е нараснало до почти неразбираеми нива, като 400-те най-богати американци претендират за богатство от над 3 трилиона долара, докато половината от възрастните съобщават, че биха имали трудности да покрият спешна сума от 400 долара. В Русия не е по различно..........
  • 75  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от " 🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️":

    RE: !!!!!!!! В тази борба работниците се сблъскват със съгласувана опозиция от синдикатите, които подкрепят военната политика на федералното правителство срещу Русия и действат като фирмена полиция .......!!!! !!!!!! Синдикатите са купени и продажни.......
  • 76  🇧🇬 МАЙ Х @ Й ‼️

    4 0 Отговор
    Москва планира митинги в Европа с цел засилване на проруските настроения======не Москва а от Америка тръгва вълната която ще залее света ....... Пишете в гуглето WSWS и четете ! Не позволявайте да ви лъжат нагло.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ооооо

    0 3 Отговор
    Разбирам, Матросов е застъпил на смяна. Трие упорито. Трябва да заработи рубляшките си.
  • 79 Само дето малко е...

    4 0 Отговор
    ...наобратно . Хората са толкова вбесени от тъпата политика на правителствата си, че ще протестират...а правителствата от сега медийно подготвят почвата , за да ги обвиняват като привърженици на Русия и да ги бият и тероризират.
    Това е...и да , с митинги не става .Става с организирана, осъзната класова борба ...
  • 80 По ИСТИНАТА

    8 3 Отговор

    До коментар #67 от "Истината":

    Невъзможно е човек да бъде едновременно почтен, интелигентен и да подкрепя САЩ ! Ако е интелигентен и почтен, никога няма да е сащ офил! Ако е почтен, но симпатизира на САЩ, то интелигентността му е под въпрос. А ако е интелигентен и подкрепя САЩ, значи е всичко друго но не и почтен!
  • 81 Жоро

    1 0 Отговор
    От Москва знаят ли за графика или вие им казвате?
  • 82 Напишете

    1 0 Отговор
    Изглежда Амврика не си планува протестите, те са спонтанни, но платени от Сорос, както и на платените медии да пишат каквото им наредят. А нещо за тъй наречените НПО, като Америка за България и други джендърски такива, няма ли да пишете орискубани мисирки. Срам сте за България продажни подлизурковци.
  • 83 Ужаст!

    3 2 Отговор
    Руснаците са навсякъде! Комунистите ни дебнат иззад всеки ъгъл!
    Оня ден си купих Биг Мак. Разгънах го и вътре бъкаше от руски комунисти и шпиони! Спешно го изхвърлих и си взех близалка. Отворих я и вътре беше Путин. Ядеше едно бебе! Видя ме и почна да ме замеря с писма бомби, крещейки че му свършват ракетите. После внезапно умря от рак и избяга в Северна Корея. Сега не смея и вода да пия, сигурно и тя е пълна с руснаци. Имам нужда от помощ! Не съм ял и пил три дни! Не съм спал също. Страх ме е от руснаците! Навсякъде са и ме следят! Добре че земята е плоска! Дано устоя докато дойде НАТО...

    Коментиран от #84

  • 84 ПРИПОМНЯНЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Ужаст!":

    Русофилската проказа е плъзнала навсякъде!

    Коментиран от #85

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Шкембе Войвода

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Иво":

    ай спрете са вече с тоя комунизъм, комунизма умря ако въобще е бил комунизъм...., ти живял ли си в комунизма...аман от изтрещялки
  • 87 Гюрго

    4 0 Отговор
    Еййй, добре че са факти да ни кажат кой стои за милионите протестиращи във Франция и стотиците хиляди в Испания и Великобритания…руския танк е в дъното на нещата!
  • 88 Демократ

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "Колониалист":

    Доста тъпо е да се повтарят моите думи, измислете нещо по-правдоподобно .
  • 89 Дядо

    0 0 Отговор
    Няма да могат да организират такива митинги, защото парите им привършват, а лумпените без пари няма да правят протести.