Last news in Fakti

29 Юли, 2023 13:00 2 387 48

Петър Москов: Тези, които говорят за промяна и десница, излъчват за свои представители хора с житейска генеза в ДС

  • дс-
  • десница-
  • васил терзиев

Срещу лъжата на ДС прехода, срещу културния марксизъм, срещу социализма

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Давате ли си сметка, на колко много нива е сбъркано това?

На ценностно, на смислово, на личностно... Това коментира във "Фейсбук" Петър Москов.

Особено отвратителното е, че сме допуснали подобни индивиди, да говорят на българите от името на "Европа".

Не, това не е Европа и няма нищо общо с ценностите, които са в основата на нашата цивилизация.

Това са левите либерали, модерното име на марксистите, които освен за лош пример, служат единствено за аргументация и алиби на сатрапски азиатски режими.

Служат за хранителна среда на антиевропейската пропаганда.

Европа е Патриарх Евтимий и Свети Франциск.

Европа е Карл Мартел и Хан Тервел.

Европа е Кирил Христов и Райнер Рилке.

Европа е това, което Тимерманс, Андреев и Тунберг искат да унищожат!

А сега да кажа, защо в позициите на този човек няма нищо изненадващо.

Г-н Андреев е завеждащ "Главна идеологическа редакция" на радио София. Това е отделът за комунистическа цензура и е очите, ушите и ръката на ДС в радиото.

След това, човекът просто продължава марксистката пропаганда, вече в "Дойде Веле". Защо кадровата политика на немското радио е такава, е друг разговор.

Важно за мен е друго.

Хората, които говорят за промяна и десница, с цинична последователност излъчват за свои представители, хора с житейска генеза в ДС.

Ще дам примери само от последния месец.

Номинацията на г-н Терзиев за кмет, изборът на г-н Михайлов за управител на НЗОК (кръгът на Румен Сербезов от Първо главно на ДС), превръщането на такива като г-н Андреев в техни говорители...

Е, КОД е срещу това!

Срещу лъжата на ДС прехода, срещу културния марксизъм, срещу социализма.

Колкото сме, толкова!

Но ни има и те го знаят!

И да, Бог да пази България!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    18 5 Отговор
    Приключихме Вчера. Последна Национална Катастрофа е. Само сме си Виновни!
  • 2 българка

    14 31 Отговор
    Г-н Москов яко се е разпенявил, та е стигнал чак до великия хан Тервел, говори за генезис и може вероятно да навлезе и по-дълбоко, като стигне до клетъчната памет и как тя при г-н Терзиев е натрупала зловредни неизлечими спомени от неговите родственици! И аз съм леко смутена от тези факти, но мисля че можем да дадем шанс на младия г-н Терзиев да докаже, че всеки човек има собствени чест, достойнство и съвест и може да направи за столичния град и за хората в него най-доброто!

    Коментиран от #19

  • 3 Продължаваме Промяната

    16 16 Отговор
    А КОИ СА СЪДИИТЕ ,КОИТО ПАК ПУСНАХА РУСКИЯТ ШПИОНИН МАЛИНОВ ПАК ПРИ ПУТИН В ПЕТЕРБУРГ?
  • 4 Има Дискриминация по полов признак

    27 4 Отговор
    90% от съдийте в България са от женски пол. Затова и решенията са такива неадекватни!
  • 5 обективен

    22 19 Отговор
    Москов !! А ти си един крадлив и лъжлив набеден доктор ,който се бориш за власт и пари ,а не лекуваш хора !!! И идея си нямаш колко си глупав и нещастен, но ти не го разбираш това !!
  • 6 Орка

    15 21 Отговор
    АБСОЛЮТНО Е ПРАВ НЕ НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕС А ДА ГО ОЧИСТИМ ОТ ТОЯ БОКЛУК ТА ЛЬО ПЕН АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ ОРБАН НОРМАЛНИТЕ В ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ ДОРИ И ИТН ТОВА Е ПЕРСПЕКТИВАТА ЗА ЕС

    Коментиран от #45

  • 7 Най-интересното

    29 2 Отговор
    е как комунистите в лицето на БСП, започнаха да проповядват консервативни възгледи, а неокомунистите станаха неолиберали. Бесепарите, колкото и да са жалки, поне си останаха бесепари. Нагаждачите комунисти само смениха посоката на кланяне. Жалка история.
  • 8 лустро

    27 2 Отговор
    Петре, лустрация трябва като всички отговорни фактори през годините от СДС /министри и др. като теб/ се приравнят на всички шефове на ДС .......
  • 9 Българка

    16 27 Отговор
    Определено това, че най-близките роднини на Терзиев са били на ключови длъжности в ДС, е меко казано смущаващо. Но все пак този млад мъж има организаторски качества, изградил е успешен бизнес, комуникативен и надявам се морален. Никой не може да носи вина за роднините си.
    Раздухване и непрекъснатото вторачване не в личността на кадидата за кмет, а в родата му , единствено е от полза на ГЕРБ-ДПС-БСП. ГЕРБ ще се борят със зъби и нокти за София. Нима ще позволим това?......

    Коментиран от #11

  • 10 Маринов

    12 7 Отговор
    Смятам че тази персона
    не е нищо повече
    от съвременен НЕОНАЦИСТ!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тези са политически насилници

    13 2 Отговор
    Ще управляват на инат. Докога, не е важно. Нали ще бягат на остров.
  • 13 в голяма грешка си

    8 6 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    95% от българите не знаят, какво да правят с пари.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бамбука

    15 18 Отговор
    Колко дясно е дясно е въпрос с който всеки се ликува, както си знае. Какво си направил за София г-н Москов ? Някой да те е спирал да се кандидатирал за кмет ? Онзи Вили Лилков или там как беше, той ли е лицето на дясното пространство ? Колкото др. Нинова е лицето на червените. Всичките сте интересчии, лицемери, злобари. Дядо му бил, баща му бил, но той се е доказал днес като бизнесмен. Какво и трябва на София ? Учителка по руски, кражби като за световно, това ли ? Защо така не пищяхте през изминалите 12 години ? .

    Коментиран от #18

  • 16 Демократ

    13 3 Отговор
    Няма да говори за ценности поредния предател на демокрацията. Заради такива псевдодемократи ,които не се срамувт да се гаврят с паметта на собствения си род 34 години България се върти в кръг.
  • 17 Виктор Черноземски

    11 9 Отговор
    д-р Москов много ви харесвам но като не можете да дигнете над 4 процента ще гласуваме за тези с които разполагаме дори да сгрешим. Ако някой ми посочи партия която има повече възможности да се бори срещу корупцията на герб бсп дпс нека го направи
  • 18 Колко сте наивен

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бамбука":

    Нали това е целта, да не ви се предлага правилния кандидат. За да изберете, по-малкото зло. А ти е все зло. Ще го разберете рано или късно.
  • 19 До 9то коляно

    13 14 Отговор

    До коментар #2 от "българка":

    Трябва да изчистим тази мръша,язва,гангрена в съвременната реалност.Левият либерал-фашизъм няма място в България.За първи път да се съглася с мнението на Петър Москов.

    Коментиран от #44

  • 20 Петре

    16 4 Отговор
    Петре знаем какъв близогъзец си и ти
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Моряка

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Не всеки,малкия.Куфарче,но и да си кадърен.Има и риск.Доста от тях станаха мишени.Успешно!По добре си гледай кебапчетата.И ги прави от месо.Не от залежалите европейски запаси,а от наше родно,"патриотично" свинско.
  • 23 един

    11 14 Отговор
    Комунетата и техните лакеи /като Петър Москов/ след като вчера научиха,че Терзиев печели засега кметското място в София,днес направо газ пикаят!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тоя се оказа с не

    13 3 Отговор
    Един роднина ДС, ами всички около него, то баща, дядо, чичо, оффф
  • 26 българия

    12 4 Отговор
    Няма ПРОМЯНА, няма дори ПОДМЯНА, има МИМИКРИЯ на политически престъпници, деца и внуци на КГБ-БКП-ДС номенклатурата като "слуги" на народа, недосегаеми, с имунитет.
  • 27 Петре

    3 5 Отговор
    Много станахте тези дето искат да ни оправят само че народа не греши и не прави една грешка два пъти затова може да организираш всички неудачници жадни за власт като теб и да направиш алианс на празнодумците като задължително трябва да включиш чалгаря аптекаря белата златка винкела копейките билаторбата и други знайни боклуци които се редят на опашка да ни оправят.
  • 28 Стига плака, бе Петре!

    11 4 Отговор
    Когата беше Министър на Мутромилиционера-бандит и крадец не беше толкова принципен!
  • 29 Перо

    8 3 Отговор
    Ако имаше БГ политиката ценностна система и право, тоя престъпник отдавна да беше в затвора, след далаверата с турските ваксини!
  • 30 Този

    6 1 Отговор
    Политика се прави с пари.А тези от Европа отдавна се съюзиха с бизнеса на ДС.Пддържат крадливи правителства на бивши
    ДСи комунисти.Истинските десни не подкрепя и не иска ред в БГ.Финансира прорускимедии под прикритие даде луди пари на съдии и прокурори стари мафиоти.Това умните и смелите го разбраха и изчезнаха.Тези инфантили и лицемери Изоставиха българите в БГ.От изток отново са окупирали БГ.
  • 31 Видно е

    9 0 Отговор
    Всички съратници на ДС управляват България. Тези, които нямат общо с ДС не участват във властта.
  • 32 За бъдещето

    5 7 Отговор
    На теб Москов сме спрели да ти вярваме преди 7 години когато предаде ДСБ и Р Б и стана не само приятел на Борисов а и лакей. Играехте карти и пушехте пури вместо да направите нужните реформи. А по въпроса за кметската кандидатура на г-н Терзиев докога ще продължава този реваншизъм . Да миналото на родителите му е за порицание но каква е неговата вина ? Дайте да видим неговите качества и способности а не да го съдим заради близките му . Смятам че демократичните ценности са на високо ниво и не може да разсъждаваме както са разсъждавали преди 70 год по комунистически и много съдби са объркали именно хората на ДС и сега трябва да си връщаме . Така че отново показа че не трябва да ти се вярва
  • 33 Перо

    5 4 Отговор
    Тоя престъпник с турските ваксини, отдавна трябваше да е в затвора, ако имаше правосъдие в БГ, а не държавна болница да го храни!
  • 34 дежавю

    5 3 Отговор
    Пепи "Готиното" и братовчед му режисьор са най-големите омрази в тая държава. Тия мразят всички, а вечер се мразят един друг!
  • 35 пепи белото

    8 0 Отговор
    има тежка @н@лн@ абстинененция! Цял живот, цялата му фамилия се е стремила да е в унисон с БКП! Сега демократ, може само ако приемем, че демократ и крадец са синоними!
  • 36 И Още

    3 2 Отговор
    Европа е Александър Йорданов, Андрей Ковачев, Соломон Паси, Елена Поптодорова, Киро и Кокорчо, Делян Пеевски, Тагаренко , Зъби Зъбев Хазис Мишо Шамара и още много звездни херои осветляващи пътя на многострадалната ни родина към старата раз....врат.......ница Европа.
  • 37 Браво

    4 5 Отговор
    Господин Москов!
  • 38 Анджо

    5 2 Отговор
    Е Москов нямаше как да ги
    премахнем .Бяха се окопали
    много яко.Моят дядо още 1974год.ми каза.
    Деца тая влас много се задържа много ядове ще берете
    И се оказа съвършено прав.
    Казал го е преди 50 год.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 безпартиен

    0 1 Отговор
    Когато сочи някого с пръст,не трябва да забравя,че другите му пръсти сочат към него!За този на снимката става въпрос!
  • 43 Българин

    2 2 Отговор
    А, не, няма да стане! Достатъчно години работя за деца и внуци на ДС доносници, които освен, че нямат опит и образование, дори на работа не идват! Сега искат да ме накарат даже доброволно да ги подкрепям! Тук много се объркахте! Няма да гласувам не само за Васко Куфарчето, но и изобщо за ПП-ДБ! Никога повече!

    Коментиран от #46

  • 44 В грешка си

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "До 9то коляно":

    Описал си навярно себе си. А и много купешки изрази употребяваш. Къде живееш, кой ти построи инфраструктурата? Как се учи, на чий разноски? Как се лекуваш, консервативно? Работиш ли? Около теб само фашистки поколения ли има? Градския транспорт само консерватори ли го карат? Чудя се на ограничения ти инт..ект и още как си позволяваш да се излагаш.
  • 45 М3 голд

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Орка":

    Като гледам колко много се каниш да чистиш, че това е половин сегашен ЕС. До догодина ще се чудиш с кого ще чистиш - всички ще са пред теб за чистене. А тук не е само възраждане. Тук са над 70% от хората, които искат друг ЕС, вън от НАТО, забрана на чуждите НПО у нас, мажоритарен избор за в НС с право на отзоваване... Да изброявам ли още?
  • 46 Марков

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Българин":

    Говориш за Иван Костов, Стефан Савов, Александър Йорданов, хубавото" Наде Доган и всички около него,... Има и още. Но от друга страна са нашите управляващи в НС, в Министерски съвет, партиите, които са на хранилка на НПО, което замества финансирането от чужди разузнавателни служби. И служиш и на тях. Остана ли някой? Петър Москов, внук на брата на Атанас Москов, ако знаеш кой е. Вече над 30 г. се рони тази тема, с лакти също, за заемане на място на софрата. Да, НА СОФРАТА. За това е борбата. И това не е демокрация. Както и демократическата партия на САЩ не е социалистическа, въпреки че се счита за такава. Байдън социалист? Плуват ли корабчета в окото ми?
  • 47 Чисто.... просто

    2 0 Отговор
    Чисто и просто в България фамилиите и родовете с дясна история и автентични десни възгледи не са повече от 5-6%. Затова 35 години правят безпринципни компромиси със всякакви колаборанти и ренегати - от фашисти и нацисти до бивши марксисти,болшевики и сегашните неомарксисти и троцкисти.
  • 48 знайко до незнайко

    0 0 Отговор
    ДС+БКП+ПРОИЗВОДНИТЕ Й/ИМ,СА КАТО ХЛЕБАРКИТЕ-ХЕУНИЩОЖИМИ!!!