Last news in Fakti

7 Януари, 2014 14:46 2 407 3

Г-жо Чакърдъкова, протестираме за морал

  • чакърдъкова-
  • отворено писмо

Моите убеждения да протестирам са свързани с морал, принципи, свободолюбие, вяра в демократичността, справедливостта, и желание да видя България свободна най-накрая

Г-жо Чакърдъкова, протестираме за морал - 1
Снимка: Bulgariautre.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Г-жо Чакърдъкова,

аз бях една от протестиращите в новогодишната нощ, както съм от 204 дни насам. Изключително нагло изказване е от Ваша страна да твърдите, че някой би могъл да ме накара да протестирам "не от своя гледна точка" толкова време, против волята ми. Напротив!

Моите убеждения да протестирам са свързани с морал, принципи, свободолюбие, вяра в демократичността, справедливостта, и желание да видя България свободна най-накрая.

Вашето убеждение да бъдете част от зрелището на "Батенберг" в новогодишната нощ се измерва в ... левове, поне 2-3 хиляди (вероятно повече), нали?

Това се казва в публикувано от Bulgariautre.bg отворено писмо на протестиращ. Прочетете цялото писмно тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Ми и тя е една стара комунистическа к......а
  • 2 EMSKI

    0 0 Отговор
    Взима си кинтите,и се присмива на нашето малодушие!!!

    Коментиран от #3

  • 3 ВАСИЛ ДИМЧЕВ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "EMSKI":

    Всички се присмиваме на малодушието ви.
    А иначе вече и на децата им е ясно че така наречените протестиращи всъщност пазят престъпното правителство. Ако някой се опита да протестира искрено те викат полиция и го обявяват за провокатор. Продажни такива.