Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 16:01 1 588 82

Караджов: Не се ли покажат политическите водачи на мафиотските схеми, комисията ще бъде просто параван

  • гроздан караджов-
  • комисия-
  • мартин божанов-
  • мафиотски схеми

Кръгове като тези около Пепи Еврото, Мартин Божанов – Нотариуса и Алексей Петров винаги са се заигравали с политическата власт, която разпъва чадър върху тези машини за частно правосъдие

Караджов: Не се ли покажат политическите водачи на мафиотските схеми, комисията ще бъде просто параван - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ако корупцията пряко не облагодетелства ПП-ДБ, те са готови да крещят, докато самите те са корупционерите. Това заяви пред БНР Гроздан Караджов, депутат от ИТН, член на парламентарната комисия за разследване на дейността около Мартин Божанов - Нотариуса и бивш министър на регионалното развитие.

Той обясни причината за подкрепата на ИТН към изграждане на VII и VIII блок на АЕЦ "Козлодуй“ само от една компания - "Хюндай", и защо не са се съгласили с ПП-ДБ да има и още една - американска, която да се конкурира с тях.

"Изпълнителната власт имаше 9 месеца да предложи оферти. Ние сме за сериозно развитие за ядрената енергетика и за добавянето на следващи блокове в АЕЦ "Козлодуй, но не е убедително да влезете в 12 без 5 в тази схема, т.е. да направите корупционна схема от един вече приключил разговор".

Генезисът на ПП стана видим, заяви той в предаването "Неделя 150".

"Техният задкулисен играч Алексей Петров беше не само един от стожерите на тази партия, но инфраструктурата продължава да действа и през бащата на Кирил Петков. Бидейки управляващи, те са рожба на задкулисието в България, включително и на корумпирането на правосъдната система".

В България има държава, която е подчинена на частни интереси, смята Караджов.

"Кръгове като тези около Пепи Еврото, Мартин Божанов – Нотариуса и Алексей Петров винаги са се заигравали с политическата власт, която разпъва чадър върху тези машини за частно правосъдие. Те могат да се използват както за облагодетелстване, така и за бухалки. Затова създават нови и нови корупционни проекти. Затова беше създадена и ПП.

На върха на хранителната верига на машината за частно правосъдие се намират винаги политици, заяви Гроздан Караджов.

"Ако не достигнем до тези, които са създали тази структура, тя ще продължи да си действа, просто няма да го има Божанов, ще изчезне Пепи Еврото. Ако се появяват нови посредници, те ще играят само ролята на бушони. Не се ли покажат политическите водачи на тези мафиотски схеми, парламентарната комисия ще бъде просто един параван".

Според него обаче, тази комисия няма необходимите правомощия, за да направи всичко това.

"Затова ние казахме, че се създава с цел да се замете случая. Тази комисия трябваше да се разшири – да обхваща и фабриката за частно правосъдие на Пепи Еврото и схемите на Алексей Петров. Те имат касателство към една обща мафиотска структура. Но в зала останахме самотни. В комисия също беше отказано. Управляващите са свързани с едно и също задкулисие и започват да се пазят.

Представяте ли си, че седим и коментираме писменоо признание за това как да се поделят регулаторите и кой да бъде главния поркурор. Не може да обсъждаш името на бъдещия главен прокурор в задкулисие. Това е най-грозната корупционна случка от 20 години.

Не съм видял някой да преследва Христо Иваново и да го пита вярно ли е предложил име на главен прокурор. Къде отиде борбата със задкулисието?! Ходихме да протестираме по площадите, за да може тези нови герои – от ПП-ДБ, да станат новото задкулисие, да си разделят всичко – и регулатори, и прокурор. Това е нов брутален етап на корупция в България, създаден със силата на едно смазващо мнозинство".

Той обясни защо ИТН са участвали в съвместно управление с ПП и ДБ.

"Не искахме да управляваме с ГЕРБ и ДПС. Нямахме представа, че ПП и ДБ ще влязат в истинска коалиция с ГЕРБ и ДПС, ще искат да станат част от това задкулисие и да си поделят властта".

Караджов смята, че в меморандума за управление, предложен от ПП-ДБ, "са сложени клинове“.

„Които дават правото всеки, който не се харесва на ДПС, да бъде спрян, дават възможност и на ГЕРБ да стопират, ПП и ДБ имат същата възможност".

Той смята, че се дава възможност в регулаторите да бъдат избрани хора, които за пред обществото няма да бъдат партийно обвързани, но ще са верни на ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС.

Гроздан Караджов посочи като положителен пример за член на регулатор Иван Иванов от КЕВР. Отрицателен пример за него е Борислав Белазелков, който стана конституционен съдия, предложен от ПП-ДБ за запълване на едно от местата в парламентарната квота.

ИТН няма да предложи членове на регулаторите, ако се приеме предложеното в меморандума, категоричен е депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И после

    18 1 Отговор
    да се биеш в гърдите , че е твоя заслуга , нали ? Един път предател , цял живот предател !
  • 2 Скоро в България

    12 10 Отговор
    ще има национализация.
    Ще върнем всичко заграбено на българският народ!
  • 3 Тома

    23 1 Отговор
    Ами какво да показваме като ги знаем кои са.Тиквата и мамута избираха главни прокурори съдии и ченгета

    Коментиран от #17

  • 4 Адрес 4000

    24 8 Отговор
    Това безгръбначно да говори за мафиотски схеми е проява на чутовна наглост от негова страна
    Нищо чудно все пак е от трупата на чалгарите
    Собственост на ГербДПС

    Коментиран от #6

  • 5 Абсолютно вярно

    13 3 Отговор
    Може да се допълни само, че няма да се стигне до политиците, защото те са точно от партиите на мафиите пп, дб, герб и дпс!
  • 6 Айде сега

    14 8 Отговор

    До коментар #4 от "Адрес 4000":

    Кой стои в скута на ДПС? :)) Не е ли оня жалък лъжлив гном христо иванов! да се лъже, изглежда много жалко и типично за хора ударили дъното!

    Коментиран от #7

  • 7 Адрес 4000

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "Айде сега":

    Мхм
    Да лъже се
    всеки може да провери стенограмите
    Какво казва теменужка
    Трябват ни всички ,тука ще е на кантар
    И хоп
    ИТН гласува с ГЕРБ ДПС за реактори
    Захлебват яко а уж щяха да чегъртат

    Коментиран от #9, #12

  • 8 Българка

    14 5 Отговор
    Активистът на малкото ДПС с оплюването на ПП-ДБ си казва в прав текст, че точно от ПП-ДБ са пречка ГЕРБ-ДПС да се разпищолят в грабежите и текета. И нека да не забравяме, че разцветът на ОПГ-то около Нотариуса и Пепи Еврото е точно по време на властването на ГЕРБ
    И аз имам упрек към ПП-ДБ. Защо начело на тази комисия е Никола Минчев, а не Бойко Рашлов? Та нали точно Бойко Рашков в качеството на министър на МВР е предал лично на ръка в ГДБОП, за да няма теч на информация. Та нали Бойко РАшков разполага с информация от първа ръка за престъпната дейност на тази мафия? И не само че не е председател на тази комисия, но дори не е член в нея. Това пореден подарък , знак на партнорство с ГЕРБ-ДПС ли е от страна на ПП-ДБ?

    Коментиран от #13

  • 9 Брях ко доказателство извади

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Адрес 4000":

    Ти в кой клас си, че не се срамуваш да лъжеш като христо иванов, стоящият в скута на ДПС, като кирил петков, бойко борисов и останалите лъжци и крадци в българия!
  • 10 един

    3 1 Отговор
    Жалка работа,такова лъгане и клеветене мисля не е било!Все си мисля,че рано или късно това не може да остане без последствия,както пееше великият Емил Димитров:"Ти закъсняваш понякога Истино,но винаги идваш при нас"!
  • 11 Българка

    12 1 Отговор
    Да припомня, че много от свидетелите и жертвите на ОПГ на Нотариуса и Пепи Еврото директно и индиректно са назовавали като техни шефове Гешев, Сарафов, Пеевски, Борисов. И как очакваме главатарите на мафиотите сами да се разследват? Не е ли редно да се поиска помощ в тези разследвания от независими, партньорски служби?

    Коментиран от #15, #20

  • 12 Бийк

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "Адрес 4000":

    И не само
    Това гласуване е от онзи ден и е най прясно
    От доста време и гласувания може да се провери и потвърди топлата връзка
    Чалгари -ДПС
    Но журнализъм в територията няма...

    Коментиран от #14

  • 13 Малкото ДПС видя ли го сега

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Ристето иванов и кириту петков, ежедневно в скута на пеевски с мазно турско кайве! :))
  • 14 Може

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бийк":

    Само не знам откога на ристьо иванов и кириту питков, седящи в скута на пеевски с мазно турско кафе, ги кръстихте чалгари! Не, че не са де! :))

    Коментиран от #27

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Та откога

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Бийк":

    на ПП и ДБ, дето ежедневно са в скутовете на баце и пеевски, им викате копейки? :))
  • 17 ФАКТ Е

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Тома":

    "Крадецът вика дръжте крадеца!" Караджейката и Славуца/бардът на мафията/ са параванът на политическите водачи на мафиотските схеми!

    Коментиран от #18

  • 18 Е нали мафията беше

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "ФАКТ Е":

    ГЕРБ и ДПС, а втехните скутове гледаме ПП и ДБ! :)) Не ти ли е гадно като в огледалото видиш жалък лъжец? :))

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Дреме им на изброените

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    за партньорските служби.Доказателство -списъкът Магнитски
  • 21 бай село

    2 0 Отговор
    Единствената пррестъпна организация ,това е БСП в тях е парата, съдът е техен,оръжието е в тях.От тях трябва да се отървем.

    Коментиран от #23

  • 22 Смразяваща кръвта ИТНайска логика

    4 2 Отговор
    Той обясни причината за подкрепата на ИТН към изграждане на VII и VIII блок на АЕЦ "Козлодуй“ само от една компания - "Хюндай", и защо не са се съгласили с ПП-ДБ да има и още една - американска, която да се конкурира с тях. И защо ИТНаеца не иска друга фирма а ПП-ДБ искат да има и други фирми за конкуренция. Грозданчо е корумпето, крадеца вика дръжте крадеца.

    Коментиран от #25

  • 23 Айде сега

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "бай село":

    Тя мафията пп, дб, герб и дпс коли, беси, лъже и краде в страната, той бсп ги нарича! :))
  • 24 ФАКТ Е

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Е нали мафията беше":

    Чувал ли си за цунгцванг? Ами да не би да искаш ПП/ДБ да управляват с руските проксита ИТН и вГъзраждане?

    Коментиран от #26

  • 25 Защото тези лъжци и крадци ПП и ДБ

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Смразяваща кръвта ИТНайска логика":

    задкулисно им спуснаха от посолството другата фирма! Имало е време да си подадат документи!

    Коментиран от #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Как може

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Може":

    Още да учиш в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #28, #30

  • 28 Ами може

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Как може":

    Като те опростачи мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и НПО-тата на злото САЩ и те превърнат в папагал на детска простотия и лъжи!
  • 29 Още си

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Защото тези лъжци и крадци ПП и ДБ":

    в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #31, #32

  • 30 Учи се, но не и

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Как може":

    В помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #33

  • 31 Е къде да е

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Още си":

    продадено като зарзават и опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и НПО-тата на злото САЩ?

    Коментиран от #34

  • 32 Отново почваш да

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Още си":

    папагайстваш, поради мудните си електрони, два реда не моеш да съчиниш на кръст.

    Коментиран от #35

  • 33 Не се учи

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Учи се, но не и":

    а се опростачва дете продало се като зарзават на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и злото САЩ! Ако се учеще, нямаше сега да е папагал на детска простотия и лъжи за някоя троа! :))

    Коментиран от #36

  • 34 Учи се, учи се,

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Е къде да е":

    В помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #37

  • 35 Опросатчено дете

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Отново почваш да":

    от мажфията ПП, ДБ и ГЕРБ и НПО-тата на злото САЩ, цял живот ще папагалства детска простотия и лъжи за някоя троа!

    Коментиран от #38

  • 36 Пак почна да с

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Не се учи":

    папагайстваш, поради мудните си електрони, два реда не моеш да съчиниш на кръст.

    Коментиран от #39

  • 37 Е къде да е опростачено дете

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Учи се, учи се,":

    продадено като зарзават на мафията ПП, ДБ, ГЕРБ и НПО-тата на злото САЩ? Ще папагалства детска простотия и ъжи за някоя троа! Тъпо занимание, но факт! :))

    Коментиран от #40

  • 38 Едно куче свикне ли да яде л...същото е

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Опросатчено дете":

    да папагайстваш, поради мудните си електрони, два реда не моеш да съчиниш на кръст.

    Коментиран от #42

  • 39 Не пак бе

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "Пак почна да с":

    опростаченото дете продало се като зарзават на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, цял живот ще папагалства за някоя троа! И колкото и да му е гадно, само се е продало като мушмула на боклука в България!

    Коментиран от #41

  • 40 Друго няма да научиш

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Е къде да е опростачено дете":

    В помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.
  • 41 Едно куче свикне ли да яде л...същото е

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Не пак бе":

    да папагайстваш, поради мудните си електрони, два реда не моеш да съчиниш на кръст.
  • 42 Кучето е куче

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Едно куче свикне ли да яде л...същото е":

    Ама опростаченото дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, ползвано за папагал на лъжи и детска простотия, не става ии за куче! :)) Кучето поне е ввярно, а това продадена мушмула!

    Коментиран от #43, #44

  • 43 Едно куче свикне ли да яде л...същото е

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Кучето е куче":

    да папагайстваш, поради мудните си електрони, два реда не моеш да съчиниш на кръст.

    Коментиран от #45

  • 44 Повтаряш трите научени думи

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Кучето е куче":

    в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #47

  • 45 Факт

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Едно куче свикне ли да яде л...същото е":

    Ко да праи съсипано дете от родителите си, ударило дъното да си продаде бъдещето и достойнството на мафията в България ГЕРБ, ПП и ДБ и да го опростачат и ползват да папагали евтини лъжи и детска простотия за някоя троа!

    Коментиран от #46

  • 46 Повтаряш трите научени думи

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Факт":

    в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.
  • 47 Ще повтаря

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Повтаряш трите научени думи":

    Ко да праи опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ, превърнато в евтин папагал на лъжи и детска простотия за някоя троа? Ще папагали! :))

    Коментиран от #48

  • 48 Повтаряш трите научени думи

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Ще повтаря":

    в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #49

  • 49 Е ко да праи

    0 2 Отговор

    До коментар #48 от "Повтаряш трите научени думи":

    друго папагал опростачен от мафията Пп, ДБ и ГЕРБ и НПО-тата на злото САЩ.

    Коментиран от #50

  • 50 Повтаряш трите научени думи

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Е ко да праи":

    в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #52

  • 51 българка

    2 0 Отговор
    Видяхме как Караджов с един от тиквите се хилеха по време на изказването на г-жа Цариградска пред комисията в НС. Превърнаха НС в панаир за собствено развлечение и забогатяване. Недопустимо е тези хора да продължават с вредителството си, изцяло за сметка на всеки един от нас!

    Коментиран от #53, #59

  • 52 Зацикли ли? :))

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "Повтаряш трите научени думи":

    Няма страшно! Нормално е да забие опростачено дете от мафията и национални предатели на България ПП, ДБ и ГЕРБ, продало се като зарзават на женският пазар! :))

    Коментиран от #57

  • 53 Факт

    0 2 Отговор

    До коментар #51 от "българка":

    Недопустио е мафия и национални предатели като ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС да са в българският законодателен орган! Да крадат, да лъжат и да продават българия на чужди посолства и страни!

    Коментиран от #56

  • 54 Този реве

    1 0 Отговор
    Защото няма достъп до корупция както и цялата им партийка.

    Коментиран от #55

  • 55 Не реве

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Този реве":

    А казва как те лъжат и крадат, въпреки, че за теб е гадно!
  • 56 Лудия

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Факт":

    Отново е тук глупав и платен.

    Коментиран от #58

  • 57 Повтаряш трите научени думи

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "Зацикли ли? :))":

    в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #60

  • 58 Факт

    0 2 Отговор

    До коментар #56 от "Лудия":

    Само глупак може да си продаде бъдещето и достойнството на мафията ПП, ДБ и ГЕРБ и да се превърне в грамофон на мафията! :))

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ще повтаряш

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "Повтаряш трите научени думи":

    Съдбата на опростачено дете, продало се като зарзават на мафията и национални предатели на България ПП, ДБ и ГЕРБ и НПО-тата на злото САЩ!

    Коментиран от #63

  • 61 тя е паднала вече,

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Недей да":

    като е продала бъдещето си на ристьо ДПС-то! :))
  • 62 Повтаряш три думи

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Факт":

    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #64

  • 63 Повтаряш три думи

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ще повтаряш":

    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #65

  • 64 Зажцикли ли? :))

    0 2 Отговор

    До коментар #62 от "Повтаряш три думи":

    Нормално за опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ! Липса на интелект и достойнство! :))
  • 65 Зацикли ли

    0 2 Отговор

    До коментар #63 от "Повтаряш три думи":

    Нормално за опростачено дете от мафията ПП, ДБ и ГЕРБ! Липса на интелект и достойнство! :))

    Коментиран от #67

  • 66 Във всички статии повтаряш три думи

    0 1 Отговор
    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #68

  • 67 Във всички статии повтаряш три думи

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Зацикли ли":

    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #70

  • 68 Е ко да

    0 2 Отговор

    До коментар #66 от "Във всички статии повтаряш три думи":

    пртаи някой продал се и опростачен от мафията ПП, ДБ и ГЕРб и НПО-тата на злото САЩ! Свири като грамофон лъжи и детска простотия за някоя троа! жалко занимание, но като са го съсипали ро9дитъелките, не му остава друго! :))

    Коментиран от #69

  • 69 Във всички статии повтаряш три думи

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Е ко да":

    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.

    Коментиран от #72

  • 70 И ся мафията Пп, ДБ и ГЕРБ

    0 2 Отговор

    До коментар #67 от "Във всички статии повтаряш три думи":

    няма да плати на опростаченото дете ползвано за грамофоин ли? :))

    Коментиран от #71

  • 71 Във всички статии повтаряш три думи

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "И ся мафията Пп, ДБ и ГЕРБ":

    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.
  • 72 И ся на опростаченото дете

    0 2 Отговор

    До коментар #69 от "Във всички статии повтаряш три думи":

    от мафията на България ПП, ДБ и ГЕРБ, няма да му фърлят троата, че е грамофон на лъжи и детска простотия! :)) Чи гадно! Пак ще е гладно и босо! :))

    Коментиран от #74

  • 73 Айде

    0 1 Отговор
    Няма ако! Комисията е параван, иначе поне 300 души от парламента, регулаторите и съдебната система трябва да влязат в затвора за дълго! А точно от тях зависи! Този какво се прави на почтен!?
  • 74 Във всички статии повтаряш три думи

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "И ся на опростаченото дете":

    като папагаЙ научени в помощното училище на ОПГ,то в културния център на злата фашистка русия под патронажа на шайтан фатмака, който лансира шарлатаните политици.
  • 75 ха ха

    2 0 Отговор
    мафията си назначи комисия която да разследва мафиотски деяния , и кой луд ще повярва ще ще разкрият каквото и да било , те са да заличат каквито и да било следи към политическата шайка
  • 76 Бамбука

    0 1 Отговор
    Този е от елементарните, също като боса си.

    Коментиран от #77

  • 77 А ристьо

    0 1 Отговор

    До коментар #76 от "Бамбука":

    кирчо и кокора в скутовете на пеевски и баце кви са? :))
  • 78 бай село

    0 1 Отговор
    Хайде кажи коиса,кой да каже ,чистачката в ДАНС,питах я жената ама не знае.
  • 79 Анджо

    2 1 Отговор
    Прочетох ви на повечето , какви глупости пишете. Не всеки път трябва да подържане тези за които сте гласували. Напротив към тях трябва да има по голяма критика. Този човек е прав и трябва ако сте умни да анализирате какво казва. Моята притча е , че умен този който приеме умното и може да се възползва от него, но саво за добро.
  • 80 Стеф

    0 1 Отговор
    Не е добре, когато заради едни пари си загърбил своите. Така, че кой ти вярва вече?
  • 81 СХЕМАТА

    0 0 Отговор
    Схемата е ЦЦ и Б Б ЦЕЦКО ЗАТОВА ИЗГОРЯ бушончето на пожарникаря. А Бочко се пъчи още но......
  • 82 ИНЖ1

    1 0 Отговор
    Приказки, приказки, приказки.... Но реално само ППДБ предлагат нещо смислено.