10 Август, 2024 05:10 1 372 15

Общественици и политици ни дърпат към XVIII век

  • любомир ламанов-
  • олимпийски игри

Комуникационният експерт коментира конфликта на Олимпийските игри

Общественици и политици ни дърпат към XVIII век - 1
Снимка: news.nbu.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Липсата на комуникация между МОК и Международната боксова асоциация беше сбъркана. Късно и бавно излезе информацията за проблемите между МОК и Боксовата асоциация. . Хората вече си бяха направили своето лично отношение към казуса за мъжките момичета, стигнали до финал. На по-късен етап стана ясно за огромните проблеми, които Боксовата асоциация има с поведението си, решенията си и т.н. Това е много голяма грешка на МОК, които трябваше много по-рано да разкажат за ситуацията през последните години как е вървяла комуникацията.

Това каза пред "Фокус" комуникационният експерт Любомир Аламанов.

Според експерта пресконференцията дадена преди два дни за това какви тестове са правили двете състезателки и какво точно не е наред при тях беше провал. Пресконференцията не хвърли светлина, а се опита да заблуди още повече световната общественост. "Не стана ясно какви тестове са правени, какви са резултатите, какво се е случило и т.н. Нямаше нито един конкретен резултат и данна. Това показва, че има нещо съмнително в цялата история. На финала на пресконференцията, председателят Кремльов каза: "Ако те са жени, трябва сами да докажат това нещо". Международната боксова асоциация е изхвърлена от олимпийското движение, има нова Международна боксова асоциация. Нещата ще отидат за решаване в бъдещето. Жалко за усилията на нашите състезателки и за това, че доста по-рано не стана ясно какво се случва в този спорт", отбеляза Любомир Аламанов.

Организаторите на откриването на Олимпиадата смело направиха едно страхотно многочасово шоу. За първи път се използва не един стадион, а целият град като сцена, което е нещо уникално. Достатъчно ясно се каза, че Франция е свободна държава. Франция е държавата с най-много избухнали революции. Франция е държавата в която всеки има право да си каже мнението. "Това откриване ще се помни и цял свят му се възхищаваше. Това, че няколко организации се почувстваха засегнати, те си получиха извинение. Формата на извинението беше прекрасна. Организаторите се извиниха на тези, които са се почувствали засегнати от това, което са направили. Като цяло в България общественици и политици ни дърпат назад да се върнем към XVIII век, но светът отива към XXI-XXII век, бдещето ни подминава като бърз влак малка гара", заключи Любомир Аламанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор

    32 4 Отговор
    Аламанов, Франция НЕ Е свободна държава. Там ако кажеш, че признаваш само два пола, мъжки и женски, те обявяват за хомофоб и враг, уволняват те от работа и те стигматизират в обществото. Ти се виждаш в XXI и XXII век, ние пък те виждаме в V-и век преди новата ера -- и тогава са се разпространявали такива дивотии, винаги имащи за резултат обществена и цивилизационна ликвидация. Ама ВИНАГИ... Та, задаваме ти въпрос -- ЗАЩО, Алиманов, ТИ и така-наречената от тебе ФРАНЦИЯ смятате, че ВИЕ не подлежите на точно същата ЛИКВИДАЦИЯ? Понеже сте по-умни, по-хубави, по-хромозомни, по-"така", или поради нещо по-специално, което ние не знаем и пропускаме?

    Коментиран от #2

  • 2 Доучения

    33 3 Отговор

    До коментар #1 от "Професор":

    Отговора е съвсем простичък. Аламанката заработва. С това антрефиле влиза в правилния мейстрим,наблюдаван от посолството.

    Коментиран от #5

  • 3 Олимпияници

    26 0 Отговор
    Вече и ГМО спортисти ще започнат да участват. Изложиха се много.
  • 4 Голяма работа сега

    17 1 Отговор
    Че момичетата имали пениси.То в техните родове отдавна е било така, и майките им били с пениси, и баните им и те...
  • 5 Професор

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доучения":

    Виж сега, ноември месец е САЩ ще се смени властта > с глобализма и неговите извращения, едни от които е джендеризмът, ще се приключи. Ти мислиш, че американският народ свободно е избрал сегашният глобалистки режим? Ще се увериш скоро, че това съвсем не е така.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 За протокола

    22 0 Отговор
    Олимпиадите отдавна не са място, където спортистите от цял свят да общуват и да се състезават честно и безкористно. Олимпийските лозунги вече са само кухи фрази. Днешните олимпиади са нещо средно между бизнес, шоу и политически форуми. Преди олимпиадите бяха само за аматьори, а сега са и за професионалисти. Традиционни спортове отпадат или се неглижират за сметка на нови, които привличат повече зрители и за които телевизиите плащат повече. Говори се за отпадане на борбата и бокса, а се включват скейтборда и се говори дори за танцуване на пилон. Утре може да вкарат и стриптийз в програмата за още повече зрители. Франция икономиса много пари за сметка на спортистите с тези картонени легла, липсата на климатици и принудата те да използват градски транспорт от олимпийското село до спортните съоръжения. Да не говорим за плуването на триатлонистите в Сена.
    Франция се изложи и с откриването и с организацията. Точка.
    В основата на всичко е МОК и там трябва да играе здрава метла.
    Нека направят класически Олимпийски игри и комерсиални такива, където да включат ако искат и надбягвания на костенурки и надскачания на бълхи.

    Коментиран от #8

  • 8 Доктора

    1 18 Отговор

    До коментар #7 от "За протокола":

    Като руските " олимпийски " игри имаш предвид, нали. Цял свят ги гледа, ей това се казва ид.....ия

    Коментиран от #9, #14

  • 9 За протокола

    22 0 Отговор

    До коментар #8 от "Доктора":

    Не, драги,
    Имам предвид Олимпийските игри, когато в тях участваха САМО аматьори и важно беше участието, а не победата. Когато не се състезаваха химичните и фармацевтичните лаборатории на съответните държави, а хората. Когато не се бойкотираха Олимпиади заради несъгласие с политиката на тази или онази страна, когато спортът беше спорт, а не бизнес, шоу и политика.
  • 10 Приемна и жалби на ФСБ!

    11 2 Отговор
    И това момченце се из.. СР... а. тука, без да каже но конкретно! А, има претенции, че "другите" не били конкретни.. Какво пи-конкретно от факта, че "жените" ИМАЛИ И МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ХРОМОЗОМИ?? Х и У?? Винаги, както и в правото, СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО ФАКТИТЕ!! Дс ги обори МОК, ако могат, а не да изключват други боксови организации. ФАКТ Е, ЧЕ НАЛИЧИЕТО И НА МЪЖКИ ХРОМОЗОМИ Е ПАТОЛОГИЯ И НЕ Е ТРЯБВАЛО СЪСТЕЗАТЕЛКИТЕ ДА БЪДАТ ДОПУСНАТИ.. По този начин, И ПСИХИЧЕСКИ НЕНОРМАЛНИ, И ИНДИВИФИ С НЕДОРАЗВИТИ КРАЙНИЦИ, ОРГАНИ- ВСЯКАКВИ ИЗРОДИ ДОРИ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ, НАЛИ? Щото иначе им се "ограничават правата" , а и те са "малцинство" . ТА, ОБЩЕСТВЕНИЯТ МОРАЛ Е ПОСТАВИЛ НОРМИ И ГРАНИЦИ ЗА НОРМАЛНОСТ И НОРМАЛНО ПОВЕДЕНИЕ! И СЕГА, ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ РУШАТ И ПРЕКРАЧВАТ С ОПРАВДАНИЕТО ЗА НОВА ТОЛЕРАНТНОСТ/търпимост/??
  • 11 яве

    12 1 Отговор
    Липсата на комуникация между МОК и Международната боксова асоциация беше сбъркана??????Липсата беше сбъркана? Комуникционен експерт- да бе да,пфу
  • 12 Леле-лиле

    11 1 Отговор
    Ала манов: “Липсата на комуникация между МОК и Международната боксова асоциация беше сбъркана”. Уни кално! Когато нещо липсва, но е сбъркано.
  • 13 инфо

    10 1 Отговор
    Крайно време беше, чухме и Аламанов ("новатор", прозрял далечното "бъдеще"). Без изненади - посредствено и платено.
  • 14 Така както е тръгнало

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Доктора":

    ще започнат тях да ги гледат.
    Щото "нормалните" олимпийски игри станаха едно извратено шоу.
    Както с всичките им порядки.
    Хората се питат, абе дали в РУсия не е по-добре в сравнение с либерастията, която имаме у нас.
    Няма да стане за един ден или една година но ако Западът продължава да се самоубива така, ще стане.

    Коментиран от #15

  • 15 Сър Пичук

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Така както е тръгнало":

    В Русия може и да няма либерастия, но трябва да си готов във всеки момент да умреш за вожда и Родину, а рОдината е навсякъде по света, където ти кажат. Не можеш да напсуваш управляващите, защото получаваш еднопосочен билет за Сибир. Ако задаваш неудобни въпроси се пада често от високо, сервират странен чай и так далее...