16 Октомври, 2024 17:13 1 793 9

Петко Симеонов: Да се отнеме правото на БФС да представлява Република България с национални отбори

  • футбол-
  • талант-
  • северна ирландия

Да гледаш неприятен футбол, е като да се насилваш да четеш слаба книга...

Петко Симеонов: Да се отнеме правото на БФС да представлява Република България с национални отбори - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

При втория гол изгасих телевизора и продължих другите си занимания.

Да гледаш неприятен футбол, е като да се насилваш да четеш слаба книга...

Това коментира във "Фейсбук" Петко Симеонов.

Отписал съм българския футбол отдавна, сега случайно се беше случило да се загледам. Камерата показа треньора в цял ръст. Той с оформено шкембенце. Бил много добър. С философия ли се занимава?! Не бива философ, занимаващ се с висшите въпроси пред човешкия ум, така да се изостави. Да внимава какво похапва, да прави физически упражнения и така нататък.

Та ставаше дума за снощния мач.

От футбол не разбирам. Зная обаче, че талантите в човека са видими в най-ранно детство. Ако детето на три-четири години научи буквите и започне да срича, може пък да стане книжовен човек. Ако пък приглася на радиото с песните, пее на играчките си, и то е знак... Подобно е и с другите таланти. С развитието на талантите се занимават родителите и специализирани организации.

Как се работи у нас с футболните таланти?

Нямам идея. Казах, че от футбол не разбирам, но обичам да гледам мачове между добри отбори.

Категоричен съм, че не е редно нашата държава да бъде представяна в толкова популярен турнир от нискокачествени състави. Звучи държавният химн, развява се националното знаме...

Нима всяка година участваме в Евровизия?

Хайде, моля ви се.

Да се отнеме правото на БФС да представлява Република България с национални отбори, докато не може да излъчи достоен за нашето име, знаме и химн състав.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    18 1 Отговор
    това беше последния мач на така набедените национали който гледам
  • 2 Тома

    28 0 Отговор
    Бати Петко докато искат пари от бащите на децата да тренират и после който има връзки да играе и на последно място да взимат от палмите берачи на банани за футболисти телевизора ще ти бъде винаги изгасен.
  • 3 Черното тото на мафията

    12 0 Отговор
    доведе до това - СРАМ и ПОЗОР !!!
  • 4 Милен

    9 0 Отговор
    При положение, че сме тръгнали да закриваме всичко останало що да не закрием и футбола в България. Кое друго ни е наред, че да имаме големи очаквания от родните футболисти?
  • 5 Питам:

    7 0 Отговор
    Колко българчета играят в т.н. "български отбори" в лига "А" до лига "Я" ? Всички са пълни със "ЗВЕЗДИ" НОВ ВНОС! И не са виновни "внесените" момчета, защото те идват да си изкарват хляба! Виновни са т.н. "босове", които чрез отборите перат пари. Щом "Спартак" Варна дава заплати по 10 000 евро.......... за каква пералня става дума. Не, че бат Венци е чист, но той единствен се опитва да налага българчета, но напоследък и той охлаби жилата!
  • 6 Бибитко от Банкя

    6 0 Отговор
    Много прав е Петко Симеонов. Стига сме се излагали по терените с оправдания от типа на това, което повтаря като папагал Илиян Илиев, че "северноирландците били много агресивни и той не успял да научи футболистите си да отвърнат на това". Тъй както България вече не се явява на "Евровизия", за да не се излага, тъй може и да не се явява повече на международни първенства, докато тукашните футболни шефове не вземат радикални мерки за подобряването на този популярен спорт и у нас!
  • 7 И тоя честния ли

    4 2 Отговор
    Петко, като продаваше помощи за България изпратени в агенцията за помощи, защо не те уволниха и в затвора, ами продължаваш да правиш глупости.
  • 8 не разбирал ама

    1 4 Отговор
    На разбирал от футбол,ама дава акъл?То защото и от политика разбираше, та много ни е срам от вас!
  • 9 Последния Софиянец

    3 0 Отговор
    Да направят Супата национален треньор, за да може и неговия син да играе. Няма само на Илиян Илиев