Last news in Fakti

6 Август, 2021 07:23 17 978 82

Съпругът на предложената от ИТН за екоминистър излежава присъда за грабеж

  • силвия бакърджиева

От профила ѝ в бизнес социалната мрежа LinkedIn става ясно, че от лятото на миналата година Бакърджиева е зам.-директор и юридически съветник на “Органик Серт”

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Когато във вторник кандидатът за премиер на “Има такъв народ” (ИТН) Пламен Николов изчете в кулоарите на парламента имената и ресорите на номинираните за министри, твърде малко от тях бяха познати на широката публика.

Такъв беше случаят и с предложената за министър на околната среда Силвия Бакърджиева. Информацията за нея беше оскъдна, а факти около биографията ѝ можеха да се намерят предимно от визитката ѝ, изпратена от ИТН до БТА.

Според тази информация Бакърджиева е с 12 години стаж в държавната администрация и е работила в институции на Европейския съюз (ЕС). Започва кариерата си като юрист в Министерството на земеделието и храните, където е участвала в подготовката на нормативни актове.

От 2011 до 2014 г. работи в Министерството на околната среда и водите (МОСВ) като се занимава с юридическа и експертна дейност в областта на правото на ЕС. По-късно е експертен представител на МОСВ в Постоянното представителство на България в ЕС. През 2018 г. е председател на работна група Околна среда към Съвета на ЕС.

От профила ѝ в бизнес социалната мрежа LinkedIn става ясно, че от лятото на миналата година Бакърджиева е зам.-директор и юридически съветник на “Органик Серт”.

Именно семейната фирма “Органик Серт” става причина за поредица разкрития, които водят към съпруга на Бакърджиева – Живомир. Към момента Живомир Бакърджиев излежава присъда за грабеж. Присъдата е потвърдена от Върховния касационен съд (ВКС).

Семейният бизнес с Живомир Бакърджиев

От сайта на фирмата “Органик Серт” ООД може да се свали бланка с декларация за съгласие за обработка на лични данни, в която посоченият телефонен номер за контакт съвпада с телефонен номер за контакт, обявени в Търговския регистър в партидата на друго юридическо лице - “Де Юре Авис” ЕООД, сочи проучване на програмиста Васил Величков, публикувано в блога му.

Справка на “Свободна Европа” в онлайн регистрите показва, че до края на миналия месец “Де Юре Авис” е била 100% собственост на номинираната за екоминистър Силвия Здравкова Бакърджиева.

Тази връзка потвърждава записа от биографията ѝ в LinkedIn.

Потвърждава и друго: информацията, публикувана от “24 часа”, че 41-годишната Бакърджиева помага на съпруга си, който има фирма за еко земеделие.

От фирмите и имената в регистрите пък се стига до името на съпруга на Бакърджиева – Живомир. Проследяване на записите показва, че и той и съпругата му прехвърлят в рамките на няколко месеца собствеността си от “Органик Серт” и “Де Юре Авис” на различни лица, като в крайна сметка вече собственици са Надка Здравкова и Здравко Здравков.

Търсенето в Google и една присъда

Семейният бизнес води до още едно обстоятелство, което може да се открие с просто търсене в Google, разкрива блогът на Васил Величков.

Чрез интернет търсачката при изписване на “Живомир Тодоров Бакърджиев” (с кавички) се стига до Списък на делата в Специализирания наказателен съд, свързани с организирана престъпност (мерки 41 и 42 от Плана за действие за изпълнение на препоръките от Доклада на Европейската комисия)”. Списъкът е публикуван на сайта на Върховния касационен съд и съдържа подсъдими лица по различни знакови дела.

В този списък фигурира и подсъдимо лице на име Живомир Тодоров Бакърджиев. Според публикация в “24 часа” през април миналата година Живомир Тодоров Бакърджиев е осъден ефективно на последна инстанция на 4 години затвор.

Присъдата е свързана с дейността на престъпна група “Гастрольорите”, в която влизат Бакърджиев и още четирима подсъдими. Осъдени са за среднощен опит за кражба от къщата на бизнесмена Васил Джуров в Свети Влас.

Според медийни публикации през 2012 г. полицията е успяла бързо да хване тогавашните обвиняеми, тъй като те са били проследявани. Проследяването се е наложило заради съмнения за грабеж на трезор в София, който впоследствие не е доказан.

През април миналата година делото окончателно завършва с осъдителни присъди за всички от групата. Живомир Бакърджиев трябва да излежи 4 години ефективно.

“Превръщане на невинни граждани във виновни”

Потърсена за коментар от Свободна Европа, съпругата на Живомир Баркърджиев и кандидат на ИТН за министър на околната среда Силвия Бакърджиева уточни, че не би искала да коментира “никакви въпроси от лично естество”.

Бакърджиева добави че ще си позволи да каже, че “предвид правосъдната система в България, правоприлагането и това, което се случваше последните 10 години, т.е. цялата порочност, съвсем спокойно може да доведе до превръщане на невинни граждани във виновни”.

Номинираната за екоминистър подчерта, че иска да обърне внимание “в кой съд е разглеждано делото на първа инстанция”. Първа инстанция по делото на т.нар. “Гастрольори” е Специализираният наказателен съд.

“Това би трябвало да ви даде много обяснения”, каза Бакърджиева.

Оригиналното заглавие на Свободна Европа е: Коя е кандидатката за екоминистър Силвия Бакърджиева и каква е връзката между нея и ефективно осъден


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 56 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От такива

    177 18 Отговор
    като ГЕРБ и ИТН очаквам всичко

    Коментиран от #38, #66

  • 2 А Бойко

    139 26 Отговор
    В затвора кога?

    Коментиран от #49, #57

  • 3 Алооооооооу

    84 5 Отговор
    Зайчарника
  • 4 1618

    180 16 Отговор
    Пламен Николов идва на власт с измама, с фалшифицирана, променяна, допълвана автобиография и всичко което е свързано с него, Петър Илиев-масон свързан с Цацаров ? На всичко отгоре плагиатствал! В Софийския университет вече са подадени три сигнала за плагиатство срещу Петър Илиев ! Другия пък министър е свързан роднински като братовчед на бивш министър от ГЕРБ, третия– предложен за правосъден министър има скандални недопустими във всяко едно отношение изказвания и също е свързан с ГЕРБ и в приятелски връзки с Гешев! На всичкото отгоре с нисък интелект и морал и ниски пошли страсти! Предложената за екоминистър Силвия Бакърджиева е съпруга и съдружник във фирмата на Живомир Тодоров Бакърджиев , който е член на престъпната група "Гастрольорите" осъден през февруари 2020 г. от Върховния касационен съд (ВКС) на четири години затвор ефективно за опит за обир в къща на бизнесмен в Св. Влас през 2012г. Срам и позор Трифонов и ИТН какви министри побутвате да управляват България! 60% от хората в България не подкрепят кандидатурата за министър- председател на Пламен Николов, също толкова хора вече мразят и са отвратени от Станислав Трифонов и Има такъв народ!

    Коментиран от #21, #28

  • 5 СЛАВИ, МАХАЙ Я

    84 4 Отговор
    МЪЖЪТ И ЩЕ Я ЗАКОПАЕ

    Коментиран от #65

  • 6 Семейство

    114 2 Отговор
    за пример !
  • 7 Видя се вече

    119 14 Отговор
    Бойко и Славуца са дупе и гащи. Целта им е махането на Радев , защото им спря кранчето и слагането на някой Плевнелийчо Послушков. Славчо е изпълнител на ДПС. Това е
  • 8 ИТН оттича в канала

    130 6 Отговор
    "Чудесни" кадри просто: като започнат от неграмотния и злобен психопат славчУ, тошко африканския, че надолу по списъка със скъсаните дънки от вчера и т.н. и т.н. от ИТН.
  • 9 БСП на Бунището

    72 4 Отговор
    В затвора няма нито един виновен...Всички са невинни и несправедливо осъдени.!!

    Коментиран от #56

  • 10 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    46 5 Отговор
    На тая къде са и веждите?
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    80 5 Отговор
    значи пак престъпници ще ни управляват

    Коментиран от #39

  • 12 Чочо

    66 3 Отговор
    За всичките чалгари има компромати за да ги държат зависими от сараите.Единия,плагиатствал,другия,сексуални изнудвания,третия с дела,четвърти,пети,тепърва ще излизат с нещо,за други,няма да узнаем.Единственото сигурно е че всички са сгазили лука и са на каишка.

    Коментиран от #22

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 3 Отговор
    ТЕЖКО ГОРКО ни с такива управници преснъпници
  • 14 човек от народа

    86 2 Отговор
    "Бaкърджиeвa e c 12 гoдини cтaж в държaвнaтa aдминиcтрaция и e рaбoтилa в инcтитуции нa Eврoпeйcкия cъюз (EC). Зaпoчвa кaриeрaтa cи кaтo юриcт в Миниcтeрcтвoтo нa зeмeдeлиeтo и хрaнитe"......и нито ден "стаж на село" ! = ами че тя си е чиста номенклатурна калинка !

    Коментиран от #71

  • 15 Ха ха ха

    64 3 Отговор
    те това са "умните"/"красивите"/"можещите"/"независимите" ...... лицата на "промяната" ! Крими елементи и всякак друга паплач на нискоинтелигентни чалгаро-мутропитеци/комундели, "проспериращи" по западна Европа като чистачи на тоалетни/берачи на ягоди и т.н !

    Коментиран от #26

  • 16 Ааааа

    71 5 Отговор
    А къде отиде моралът, толкова величан от ИТН!? Нима не си провериха хората!? Щели да изчегъртват, ще им купя шпатулки, имам няколко обекта за тях, да видим как работят. Досега по-независимо правителство от "Временното" не съм виждал!
  • 17 СЛАВИ

    57 3 Отговор
    ТИЯ КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ НЕ ГИ ЛИ ПРОУЧВАШ......ТАЯ МНОГО НАМАХАНА...МЪЖА И У КАУША ТЯ ГО РАЗДАВА НЕГЛИЖЕ.......
  • 18 Хахаха

    59 2 Отговор
    Ама то само достойни, морални, честни хора, загрижени за бъдещето на България. Хахаха
    Е, вярно НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
  • 19 ЕВРО НЮЗ

    59 4 Отговор
    Абе Ганчовци, като тръгнахте да гласувате освен един череп от телевизора друга информация имахте ли.????
  • 20 Николай Танев

    36 7 Отговор
    Кабинетът на ИТН е крайнодесен глобалистки соросоиден който няма да мисли за хората Жалко

    Коментиран от #30

  • 21 ЕВРО НЮЗ

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Бъркаш, 60% не участваме в ШОУТО НА СОРОС. 😂😂😂

    Коментиран от #50

  • 22 ЧЕ И ЗА БСП ИМА КОМПРОМАТИ

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Чочо":

    И ЗА ДПС..НИКОЙ НЕ Е НЕДОСЕГАЕМ
  • 23 Рики

    43 1 Отговор
    Ууу, каква неприятна, отблъсваща физиономия. Същата грозница като Армутлиева
  • 24 9432

    35 1 Отговор
    РАБОТАТА Е НАПРАВО СТРАШНА, ТОВА СЛАМЕНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СИ Е ЦЯЛО ОПГ!!!
  • 25 Чичо Митко

    21 3 Отговор
    Абе за грабеж мъжа на екоминистърката - може, щеше да е кофти ако е за незаконна сеч, разораване на дюни или бракониерство... :-)
  • 26 Ха ха ха🤣

    23 2 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха ха":

    Не! Това са предложенията на онези, които държат на каишка и тиквата и слави.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 някой си

    15 23 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Първо статията е супер измислена второ ние сме такива като народ все пак какви искате да са ни политиците при положение че те идват от народа.А народа като гледа как да боцне ддс и ли някой друга измама и злопотреба без да му пука че с тая ддс сарщина се ощетява бюджета и утре като иде да се лекува вика ми то няма ами няма ало всички сме си виновни и за боко и за станишев и за всичко.Това че сме мързеливи и че гоним бързите пари си е наш проблем за това всичко е на тоя хал.С здраве
  • 29 ДАСКАЛ ГЕНЧО

    27 3 Отговор
    ЧЕСТИТО.
    ПРОВАЛИ В ИЗБОРА НА МИНИСТРИ
    ОЧАКВАЙТЕ ПРОВАЛ И НА ДЪРЖАВАТА.
  • 30 Николайчо,

    12 2 Отговор

    До коментар #20 от "Николай Танев":

    остаря, но си остана инфантилен. Явно не ти стига IQ power, за да разбереш, че е време хората в България да пораснат и осъзнаят, че сами трябва да започнат да мислят за съдбата си и да я вземат в собствените си ръце. Кога ще се освободиш от робските комплекси за малоценност!?!
  • 31 Мосв

    31 2 Отговор
    Хайде сега Слави да обясни на обществото с какво Бакърджиева е допринесла толкова че да бъде избрана за министър ..или е министър на ГБС ? ...И грабежите чрез изграждане на 5 до 10 пъти по скъпи пречиствателни и др обекти възложени от МОСВ ще продължат

    Коментиран от #36

  • 32 МИНИСТЪР СЪС СЪПРУГ В КАУША

    27 2 Отговор
    СЛАВИ, КАК ГО ДОПУСНА
  • 33 точно

    9 0 Отговор
    това ще рече че си е на местото ще плава в свой води. Разликата е че ще го пази прокуратурата а не жена му :-(
  • 34 ОТ КАУША ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ

    20 2 Отговор
    НЕ ЧЕ НЕ СМЕ СВИКНАЛИ
  • 35 пешо

    6 23 Отговор
    хубу. таз женица в качеството си на съпруга ли ще министерства? или в експертно качество? от това, което е представено, личи, че поне не е калинка. да припомням ли ЪПсурТът ревизоро-еколог?
    оставете я на мира и я съдете по делата ѝ.

    Коментиран от #42

  • 36 бивш от мосв

    16 8 Отговор

    До коментар #31 от "Мосв":

    мн.точен коментар , направо си вони на Д*ган-коварния..пак ще се краде яко ...то ако е така по добре е Бойко да се връща!
  • 37 111

    21 2 Отговор
    КАЛИНКИ, КАЛИНКИ..

    Коментиран от #41

  • 38 гражданин

    33 2 Отговор

    До коментар #1 от "От такива":

    Ст.Трифонов-Итн , иди си с мир човеко , вършиш груби и непочтенни дела ,назначаваш непочтенни хора на ключови места. Ти си част от задкулисието и слугана Дпс! всичко си пролича
  • 39 Не се притеснявай

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма да го позволим

    Коментиран от #44

  • 40 Всичките

    27 2 Отговор
    назначения на Слави са Фал. Какъв е извода: селски номера и същото, но с други хора. Ако има следващи избори ИТН едва ли ще бъдат първа политическа сила. Славчо се опитва да ни намаже ските и да ни хлъзне по трасето.
  • 41 Това не са

    6 2 Отговор

    До коментар #37 от "111":

    Калин ли. Това са торни бръмбари
  • 42 Ще я съдим

    12 2 Отговор

    До коментар #35 от "пешо":

    В качеството и на член на престъпно семейство

    Коментиран от #43

  • 43 пешо

    3 9 Отговор

    До коментар #42 от "Ще я съдим":

    ще посочиш ли правното основание, титане на мисълта? заедин приятел питам.
  • 44 гост

    10 4 Отговор

    До коментар #39 от "Не се притеснявай":

    ...надяваме се разумни политици от пп Да Бг , Изправи се Бг.... и Бсп .. да се самосезират и да спрат постотиите на Трифонов! ...ДПС ще подкрепи този кабинет те са свързани!
  • 45 ЕВРО НЮЗ

    11 2 Отговор
    Осея ме една мисъл, която може да бъде много актуална на момента...... Слави Трифонов и КОВИД --19 и двамата ги познавате от телевизора 😁😁😁 НАМЕРЕТЕ ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ
  • 46 МАЛЕ МАЛЕ

    21 2 Отговор
    ДА СЕ СМЕЕШ ИЛИ ДА ПЛАЧЕШ?!???
    ТОЛКОВА СА ЗЛЕ СЛАФЧО И ТИЯ
    СЦЕНАРИСТИТЕ. ШОУТО ЗАПОЧНА.
  • 47 ъаааааа

    22 2 Отговор
    чалгарите ще направят държавата на нищо, само гледайте, наистина няма такъв прост народ.
  • 48 Behemoth

    15 2 Отговор
    И тоя ще ни напълни с калинки...имам усещането ,че всички не стават..
  • 49 Тредстоун

    7 11 Отговор

    До коментар #2 от "А Бойко":

    Ами когато има за какво и Борисов може да влезе в затвора , като погледнеш само какво неистово желание има от орките на зеления чорап начело с дивата червена маймуна чашков и други бойчета , биволи , израждане и декоративна България , ако имаше нещо реално , не само глупости за къщи някъде , колажи на чекмеджета и изкачащи канибали от филмите .... Живия живот говори друго , факти за корумпета и мошета има в изобилие за новите лица на подмяната , за калинките еднодневки на фатмака .... , тази така наречена и жадувана промяна е мъртво родена , неадекватни и крадливитруфели искат власт

    Коментиран от #52

  • 50 1618

    15 3 Отговор

    До коментар #21 от "ЕВРО НЮЗ":

    Повече от 60% не одобряват кандидатурата на Пламен Николов! Анкетата беше направена публично и нагледно от независимата медия Факти!
  • 51 Пр.ъдня в гащи $ !

    13 2 Отговор
    Добре, тази Бакърджиева е ясна - работи в полза на крадливия си мъж, за кого работи обаче"социалната" калинка Пенева? Всичко се спотайва и чака да изгърми! Логично е да работи за "експертите", които са я пробутали на някой от сценаристите. Никой не разкрива кои са въпросните тарикати, но след задвижване на паричните потоци ще стане прекалено очевадно. И тук на преден план излиза въпроса: КОЙ ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА: Калинката Пенева, или няфг деааа

    Коментиран от #63

  • 52 Аууу мисирка

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "Тредстоун":

    Спряха ти паричките ли?
  • 53 Трол

    4 1 Отговор
    Абе брат закъсахме го. Само Божков цака да бачкаме. Другите след изборите се ошумуляха. Ай да идват пак избори че се окусахме.
  • 54 Доротея

    10 2 Отговор
    Какво сте се разврещели!? Нали до днес ми обяснявате, че личностите нямали значение, а важно било какви политики ще изпълняват! И тази Бакарджиева отдава присъдата на своя коч на порочната съдебна система и обвиняване на невинен, но ИТН не искат да роменят тази съдебна система и нападнаха яростно г-н Христо Иванов, който иска да я перефразира тотално!
  • 55 Чичо Митко

    14 2 Отговор
    Пламен Николов.... Колко смешен и жалък селски комплексар трябва да си, та да се явиш на кастинг за политици, и то пред такъв като Слави ?!

    Кастинг за политици, представете си, каква българска гротеска ! Напомня ми на никому неизвестна квартална ковричка, тръгнала на кастинг за моделка пред Митьо Пищова....

    Ама такива си ги гласувахте, такива ще си ги ползувате !
  • 56 гщ5щтг

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "БСП на Бунището":

    На следващите избори мислете като гласувате. Ако не можете да мислите по-добре не гласувайте . Или питайте някой мислещ.
  • 57 ПЪРВО ФИГУРАНТА СЕ Е ЗАПЪТИЛ ЗА

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "А Бойко":

    БАЙ СТАВРИ НА БЕГОМ .....ФАТМАКА ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ТОВА , ЧЕ МУ Е ЗАПАЗЕНА СТАЯ ЗА ПОЧИВКА !!!!

    Коментиран от #58

  • 58 Чичо Митко

    7 3 Отговор

    До коментар #57 от "ПЪРВО ФИГУРАНТА СЕ Е ЗАПЪТИЛ ЗА":

    Тъпчо, Ген. Радев взима 2-ри мандат на първи тур, а ти си оставаш с празните джобове и със злобата. Това ти е животеца, нали ?!
  • 59 dron

    12 2 Отговор
    Още вчера ви писах ,че славчовите министри са пионки,държани на къса каишка от дпс.Да припомня ,че мъжът на кандидат-министърката
    бакърджиева е пуснат от затвора от комисията за предсрочно освобождаване на 12 юли тази година!!! И това ако не е съвпадение...
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Шаран БГ

    6 2 Отговор
    Точно такива хора ни трябват - със знания и опит. Е-е-е, те могат и да присвояват по нещичко, НО няма да позволят никой друг да злоупотребява.
  • 62 КуКу Къш

    4 3 Отговор
    Човек не може да е отговорен за постъпките на другите, но е отговорен за отношението и действията си към тях, когато те са нарушили закона.

    Коментиран от #67

  • 63 Образователната

    15 1 Отговор

    До коментар #51 от "Пр.ъдня в гащи $ !":

    Ни дума ни вопъл и за министърката на образованието Велислава Петрова - генетичката от Кеймбридж, кояо бе предложена за Здравен Министър предния път и не мина. Не мина, защото е върла поддръжничка на принудителното вакси*иране и "автор на откритието, че вирусът, причиняващ дребната шарка, изтрива имунната памет на човешкия организъм"
    Демек, който е карал дребна шарка няма никаква имунна памет .
    Същата тази невръстна 31 годишна генийка е ръководител на важен проект, свързан с ваксите и спонсориран от Свтовната Банка-от Сталинка.
    И сега Велислава Петрова пък е предложена за министър на Образованието.
    Значи някой яко я подпира да е министър-няма значение на какво...или има?
  • 64 ЦК на ГЕРБ

    7 3 Отговор
    От 9 септември 1944г България се управлява от криминални престъпници !!!!
  • 65 Бай Михал

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "СЛАВИ, МАХАЙ Я":

    И да я махне, вече колата е обърната... :D
  • 66 Оракула

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "От такива":

    До ИТН!

    Пускайте в ефир , тези "перушани" един по един,
    та ги разгледаме по-обстойно?

    Ясно е, защо не обявявате,
    списъка на кандидатите ви за министри предварително!

    Ще напомня на читаттелите,
    че номинирането на тези "умрели" кандидати,
    се прави със цел, ако мине ,мине ,
    ако не, чакат ГЕРБ и ДПС ,

    със резервите на Делян Пеевски и Стоян Маврудиев ,
    хората без които ,

    Хунтата , ще работи с 80% корупционен ,капацитет ,
    по-зле от сегашния?

    Коментиран от #68

  • 67 Тази е аут

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "КуКу Къш":

    Може , това е семейно петно ,
    кажи с кой си приятел,
    та да ти кажа кой си ти!
    Има и морални причини ,
    защото е лъгала за биографията си?
  • 68 МАФИЯ НА ББ

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "Оракула":

    Е НЕ Е ЛИ УЧИНДОЛСКИЯ САТАНИСТ СЛАВИ ТРИФАНОВ СЛУГА НА МАФИЯТА?????? ЧАЛГА ,МАЙНА, ЧАЛГА МУТРЕНСКА ИСКА ДА НИ УПРАВЛЯВА!!!! НАРОДА ПРОСТ И ГЛАСУВА ЗА ЧАЛГАРЯ САТАНИСТ КОЙТО МУ ОБЕЩАВА МЕД И МАСЛО В АДА В КОЙТО ЩЕ ГО ЗАВЕДЕ. В АДА НЯМА МЕД И МАСЛО!
  • 69 Бивш левскар

    7 2 Отговор
    След Нейчо и Бочко може всичко. Честито. Славчо, момченце ти ме направи на стари години комунист. Не вярвах.
  • 70 съвременна журналя

    4 2 Отговор
    направили разследване в Гугъл браво
  • 71 Никой

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "човек от народа":

    Министерството на земеделието и кадрите им са на ДПС.
  • 72 българин

    8 3 Отговор
    Списък за правителство ли бе, да го опишеш, само, че разровиш ли се започва не да мирише, а да смърди. След ден два още колко ли неща ще изплуват около тези включени в него.
  • 73 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    НОВА ПРОДУКЦИЯ ОТ ШВАЙНЕ ВЕЛЕ !!!!!! ШВАЙНЕ ВЕЛЕ -ШВАЙНЕ ВЕЛЕ ---ШВАЙЙЙЙНЕ ВЕЛЕ !!!!!!!!!!!
  • 74 Газ 66

    2 1 Отговор
    И ся таз булка 4 години ко ши прай. Как мислите.....ши го чака ли....или ши намери кой да и сменя крушките
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 нафарфорий

    6 1 Отговор

    До коментар #75 от "Без Негри в БГ":

    Слафчу,трактористчето Тошко и тоя с скъсаните дънки егати отбора ,мале,мале ,пази боже
  • 78 БОКОКРАД

    1 1 Отговор
    КOЙТO И ДA УПРAВЛЯВA ЩE CE CЪOБРAЗЯВA C МAЛТA ; ПРИПOМНEТE CИ КРЪГЛИТE МACИ ........Oкoлo тях нacядaхa пaлaчи, мaлкo жeртви и мнoгo… дoнocници. Eднa пo eднa тeхнитe диктaтури “пaдaхa”, нo тoвa cтaвaшe c взaимнaтa дoгoвoркa и cпoрaзумeниe в Мaлтa – “нa виcoкo рaвнищe”, c кoитo кaпитулaциятa бeшe възнaгрaдeнa. В уcлoвиятa им влизaшe дa нямa прoцecи cрeщу винoвницитe зa вcички прecтъплeния и кaтacтрoфи и дa нe ce пocягa нa бoгaтcтвaтa, a oт тaм и нa… влacттa им. (Днec, в Бългaрия тe “влacтвaт” дoри и в “cвeтия cинoд” нaчeлo c днeшния пaтрикa – дoнocник нa ДC.)
  • 79 Ей тия

    5 1 Отговор
    ИТН нито срама,нито акъл,даже по-нагли от толупа.ХУБАВО ЩЕ НИ ОПРАВЯТГЕРБ2.
  • 80 Поддържам

    5 1 Отговор
    един чужд коментар-Наблюдавал съм нормални хора влезли в политиката да психясват,но сега направо си влизат ПСИХЯСАЛИ.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Така е,

    0 1 Отговор
    Обаче е Българин, и е в Български цатвор.