10 Юли, 2014 19:45 728 0

Ранокия ще е новият капитан на Интер

  • андреа ранокия-
  • капитан-
  • интер-
  • валтер мадзари-
  • хавиер санети

26-годишният италианец се присъедини в тима от Милано през 2011 година от отбора на Дженоа

Ранокия ще е новият капитан на Интер - 1
Снимка: БТА/ AP

След отказването на Хавиер Санети от професионалния футбол Андреа Ранокия ще носи капитанската лента в тима на Интер. Това бе съобщено от треньора на „нерадзурите“ Валтер Мадзари.

Легендарният аржентински бранител сложи край на кариерата си в края на миналия сезон. Ранокия също е бранител и според наставника на тима е подходящ за нов лидер.

„Капитанът на отбора е някой, който води съотборниците си със своя пример. Ранокия е човек, който притежава необходимото за това“, сподели пред журналисти Валтер Мадзари.

26-годишният италианец се присъедини в тима от Милано през 2011 година от отбора на Дженоа. С екипа на „нерадзурите“ Ранокия изигра 86 мача в Серия „А“, отбелязвайки и 5 гола.

Интер вече си осигури услугите на Неманя Видич и Додо за новия сезон. През изминалата кампания отборът финишира на пето място в крайното класиране с изоставане от 42 точки от шампиона Ювентус. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА