Last news in Fakti

10 Юли, 2014 21:17 918 0

Дъжд отложи мача на Литекс в Лига Европа

  • литекс-
  • лига европа-
  • отложен-
  • верис-
  • дъжд-
  • ловеч

Двубоят ще се изиграе утре в София

Дъжд отложи мача на Литекс в Лига Европа - 1
Снимка: БТА

Срещата реванш на Литекс в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу молдовския Верис бе отложена заради проливен дъжд, изсипал се над Ловеч и потопил стадиона на „оранжевите”.

Двубоят трябваше да започне в 20:45 часа, но съдиите, дежурният делегат и ръководствата на двата тима бяха единодушни, че при разразилата се буря и наводнения терен не може да бъде проведен мача.

Двубоят  ще се изиграе утре от 20:45 часа на Националния стадион „Васил Левски" в София заради лошите метеорологични условия в Ловеч.

Първата среща между двата тима завърши при нулево равенство.

Около 40 л./кв.м е падналият дъжд в региона, съобщиха от метеорологичната служба. Голяма част от Ловеч е блокиран. В централната част на града, на централния булевард на града има много закъсали автомобили и той е непроходим. Непроходими са и няколко улици към кварталите в Ловеч.

11 населени места в областта са без ток. От „Гражданска защита“ съобщиха, че има множество сигнали за наводнение на жилища и мазета, и екипите отстраняват наводнените части.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА