11 Юли, 2014 14:35 989 0

Челси си връща Дидие Дрогба

  • дидие дрогба-
  • трансфер-
  • челси

Лондончани са в напреднали преговори с нападателя

Челси си връща Дидие Дрогба - 1
Снимка: БТА/AP

От Челси сериозно проучват възможността да си върнат централния нападател Дидие Дрогба, съобщи „Дейли Мейл“.

В момента ръководството на лондончани е в напреднали преговори с турския Фенербахче, където нападателят играе през последните 2 сезона. Към 36-годишния нападател интерес проявява клуб от Катар, както и италианският гранд Ювентус. Катарците са готови да платят на нападателя по 3 млн. паунда на сезон, които ще са освободени от данъци.

Дрогба обаче има силното желание да се върне в Челси. Той е считан за жива легенда на клуба , като на „Стамфорд бридж“ прекара 8 години и отбеляза 157 гола във всички турнири. Последният му мач за отбора бе на финала на Шампионската лига през 2012 г., в който Челси победи Байерн Мюнхен с дузпи, а Дрогба отбеляза победния наказателен удар.

Дрогба е в много добри отношения с мениджърът на „сините“ Жозе Моуриньо. Португалецът обяви, че е готов да си върне Дрогба още след осминафиналите на тазгодишното издание на Шампионската лига, където Челси отстрани Фенербахче. Тогава нападателят бе посрещнат изключително топло от публиката на „Стамфорд Бридж“.

Специалният се надява с опита си Дрогба да помогне на по-младите нападатели в отбора, включително и на Диего Коща, който бе привлечен преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА