Last news in Fakti

12 Юли, 2014 12:02 633 0

Ботев привлече младежки национал

  • милен гамаков-
  • трансфер-
  • ботев плводив

Отборът подписа с 20-годишния Милен Гамаков

Ботев привлече младежки национал - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Отборът на Ботев Пловдив привлече в редиците си младежкия национал на България Милен Гамаков.

Според официалния сайт на „канарчетата“ 20-годишният халф е подписал двугодишен договор. Гамаков е роден в Бургас и е юноша на местните Нафтекс и Черноморец. С Черноморец през миналия сезон той изигра 27 мача в А група.

Гамаков е преминал през всички гарнитури на юношеските национални отбори на България. До момента той има изиграни 6 мача за младежката гарнитура на България до 21 години. Той е продължение на новата политика на Ботев, за привличането на основно български футболисти. До този момент с отбора подписаха още Станислав Дрянов, Михаил Иванов и Росен Колев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА