Last news in Fakti

22 Юли, 2014 11:29 581 0

Ходжсън: Джерард ще липсва на Англия

  • рой ходжсън-
  • англия-
  • стивън джерард

Джерард е на трето място по брой мачове в историята на английския национален отбор

Ходжсън: Джерард ще липсва на Англия - 1
Снимка: БТА/ AP

Селекционерът на английския национален отбор по футбол Рой Ходжсън заяви, че Стивън Джерард със сигурност ще липсва на тима. Вчера 34-годишният полузащитник обяви, че слага край на кариерата си с националната фланелка след 14 години и 114 мача за „трите лъва“.

„Ще ни липсват лидерските качества на Джерард. Той е невероятен човек и фантастичен футболист, който имахме честта да е в нашия национален отбор“, сподели Рой Ходжсън пред Би Би Си.

„Не е случаен фактът, че той изигра 114 мача с националната фланелка. Това е показател за огромния му талант и решителност да достигне най-високите стандарти“, каза Ходжсън.

Легендата на Ливърпул е на трето място по брой мачове в историята на английския национален отбор след Питър Шилтън (125) и Дейвид Бекъм (115).

Бившият нападател на „трите лъва“ Гари Линекер заяви, че Джерард е страхотен футболист, който винаги се е раздавал на максимум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА