Last news in Fakti

9 Август, 2014 16:43 724 1

Министър Раданова поздрави Мирослав Кирчев за успеха

  • мирослав кирчев-
  • евгения раданова-
  • поздрави-
  • кану-каяк

От своя страна Кирчев благодари за оказаното внимание

Министър Раданова поздрави Мирослав Кирчев за успеха - 1
Снимка: ММС

Служебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова лично поздрави Мирослав Кирчев, който спечели сребърен медал на 1000 м едноместен каяк на световното първенство по кану-каяк в Москва.

„Много съм щастлива, че в тези трудни времена все още има български спортисти, които продължават и устояват на проблемите. От собствен опит знам какъв труд си положил, за да стигнеш до тук и искам да знаеш, че много българи се гордеят, че си наш сънародник. Стискам ти палци от сърце и ти желая още по-сериозен успех във финала на 500 м. Радвай се на това, което си постигнал и продължавай смело напред“, заяви министър Раданова в телефонен разговор с Мирослав Кирчев.

От своя страна Кирчев благодари за оказаното внимание, съобщиха от пресцентъра на спортното ни министерство. Българският състезател се представи изключително успешно в Москва и единствено чехът Йозеф Достал се нареди пред сънародника ни. Надпреварата на 500 метра едноместен каяк ще се проведе утре сутрин.

Днес Евгения Раданова откри Световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в столичната зала „Арена Армеец”. „За мен е изключителна чест да съм тук по повод организацията на този турнир в най-красивия спорт, според мен, художествената гимнастика. Със сигурност огромният професионализъм на българската федерация, на състезателите и треньорите е повод да сме тук заедно”, заяви Раданова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Тази пък кога стана министър?