Last news in Fakti

9 Октомври, 2014 10:57 2 743 3

Домусчиев: Разликата с ЦСКА не ме притеснява

  • лудогорец-
  • домусчиев-
  • цска-
  • разлика

Нека първенството да е интересно, заяви собственикът на Лудогорец

Домусчиев: Разликата с ЦСКА не ме притеснява - 1
Снимка: БТА

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е сигурен, че разликата от лидера ЦСКА не го притеснява. "Милионерите" са вече на седем точки зад водения от Стойчо Младенов тим.

"В момента не съм в България и като се върна, ще имам разговори по темата за последните два мача в първенството. Далеч съм, но като се върна, ще видя за какво става въпрос", каза Домусчиев пред вестник "Тема спорт".

"Мога да кажа само, че шампионатът е дълъг и е важно да е интересен. Въобще не ме притеснява, че разликата с ЦСКА е 7 точки. Имам още много мачове, нека бъде интересно."

"Срещу Реал Мадрид удивихме света с играта си, но също и в мача с Левски. Нещата са на коренно противоположни полюси. Но има още много време до края. Не е нужно да коментирам глобите с вас. Това си е вътрешно-клубна политика. Какви премии и какви глоби имат играчите, си остава вътре в кухнята на Лудогорец."

Той уточни, че на този етап в офисите на клуба не са пристигнали оферти за звездите Марселиньо и Жуниор Кайсара. Интересът към двамата се покачи сериозно след силните им игри срещу Стяуа, Ливърпул и Реал Мадрид.

"Не мога да коментирам тази тема сега. Мога да кажа само, че няма запитвания за наши играчи, поне засега", завърши своя коментар Домусчиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Домус

    0 0 Отговор
    Не е много,налееее......Ако се наложи. накрая ще купиш някоя друга точица и си готов.;)
    Лошото на лесните пари е,че и бързо изчезват.
  • 2 Домус Ага

    0 1 Отговор
    С пари можеш да си купиш всичко гусин Домусчиев - ВСИЧКО , но не и история и традиции ! България значи ЦСКА - шампиона на нашата страна !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.