Last news in Fakti

29 Октомври, 2014 17:58 729 0

Гонзо: Младите не успяха да се справят

  • гонзо-
  • левски-
  • монтана-
  • купа на българия-
  • младежи

Няма какво да правим, ще трябва да се вдигаме, заяви треньорът на Левски

Гонзо: Младите не успяха да се справят - 1
Снимка: БТА
 "Представихме се на много ниско ниво и логично загубихме. Играта ни беше под всякаква критика, действахме бавно, мудно, без агресия. Няма как при това положение да победим", заяви треньорът на "Левски" Георги Иванов след 0:2 при гостуването на Монтана в първи 1/8-финал за Купата на България.
 
"Заложих на повече от резервите, но те не успяха да се справят. Показахме неточности във всички линии на терена. Най-вече в защита. Головете, които допускахме, бяха изключително елементарни, а вината в случая е на Радо Цонев - изгуби две топки в средата и после ни наказаха. Има напрежение в тима - явно то е следствие от загубата от ЦСКА в събота. Вижте, въпреки че днес тези млади момчета разочароваха, аз съм сигурен, че след година-две, ако вървят по възходяща линия и им се дава шанс, те ще станат добри футболисти. Те имат качества, но все още нямат възможности да дърпат отбора напред. Особено в това състояние на отбора.
 
На реванша (б.р. - на 3 декември) ще трябва да заличаваме пасив от два гола, което не неприятно. Това обаче не е непостижима цел. Въпросът е дотогава "Левски" да се вдигне и да стъпи на краката си", добави Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА