Last news in Fakti

6 Ноември, 2014 11:58 1 054 0

И Александър Томов нападна Домусчиев

  • томов-
  • цска-
  • лудогорец-
  • домусчиев-
  • бфс-
  • програма

Той се е помислил за президент на БФС, заяви силният човек на Армията

И Александър Томов нападна Домусчиев - 1
Снимка: БТА
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов е възмутен от решението на БФС да запази деня и часа на дербито с Лудогорец. Желанието на "червените" беше домакинството на шампионите да се състои в събота, но Спортно-техническата комисия го остави за петък (21 ноември) от 17:45 часа. 
 
"Ясно е, че не може да сме доволни от такова решение. Мачът с Лудогорец си остава в петък, вместо в събота... Това е все едно да ни лишат от домакинство. Още сто номера ще направи господинът, няма съмнение. Той си мисли, че е президент на футболния съюз", скочи Томов пред "Тема спорт", нападайки Кирил Домусчиев. 
 
Вчера силният човек в ЦСКА имаше срещи с потенциални инвеститори в столицата, но до този момент не е ясно дали има някакво развитие.
 
Ръководството на клуба трябва да закупи около 500 седалки за окончателното завършване на Сектор "Г". Местата, предоставени от "ЦСКА Завинаги", които бяха 1500, вече са поставени на трибуната, но не достигат. Така от "Армията" ще трябва да се бръкнат, за да бъде всичко готово и комисия от БФС да одобри ремонтните дейности по сектора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА