Last news in Fakti

7 Ноември, 2014 11:01 685 0

Красен Кралев: Общините трябва да отговарят за масовия спорт

  • красен кралев-
  • спортен министър-
  • общини-
  • ммс

Красен Кралев заяви, че ще разчита на опита си в маркетинга, за да сближи позициите на бизнеса и федерациите

„Общините би трябвало да отговарят за масовия спорт и спортната инфраструктура. Ще концентрираме работата на клубовете около детско-юношеския спорт, защото това е базата за елитния“, заяви бъдещият министър на младежта и спорта Красен Кралев.

„Федерациите би трябвало да се занимават предимно с елитния спорт. Има няколко начина за привличане на пари за спорта. Основният е партниране с бизнеса. Аз имам 22-годишен опит в областта на маркетинга и там смятам, че мога да бъда много полезен. Ще съдействам на бизнеса и федерациите да намерят допирни точки“, сподели още Кралев.

Очаква се веднага след официалното предаване на властта от служебното правителство на редовното да последва процедура и в Министерството на младежта и спорта. Там Евгения Раданова вече обяви готовност бързо да сдаде позицията си на Кралев. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА